FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#7376 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

L00d wrote:Ma laz je sve sto ne odgovara ovima sto navijaju za Barselonu ... LJudi su toliko ufurani da su ovi njihovi madjionicari i da je sve laz osim toga. Nikako ne mogu da prihvate da u ekipi imaju glumaca za Hollywooda i prljavih igraca ... Ma neeeeeeeeeeeee...pa to je Barselona, to je fudbal ...

:thumbup:
A to je osjetio i Manchester u dva finala LP-a .. ;-)
skafiskafsnjak

#7377 Re: FC Barcelona

Post by skafiskafsnjak »

Plavih_11 wrote:
L00d wrote:Ma laz je sve sto ne odgovara ovima sto navijaju za Barselonu ... LJudi su toliko ufurani da su ovi njihovi madjionicari i da je sve laz osim toga. Nikako ne mogu da prihvate da u ekipi imaju glumaca za Hollywooda i prljavih igraca ... Ma neeeeeeeeeeeee...pa to je Barselona, to je fudbal ...

Pa vala glume nije bilo (ruku na srce) . Heeee... Poraz podnesen dzentlmenski, sto nekima nikako od ruke ne ide...
kory_galaktikos

#7378 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

ma ja uvijek cesttam svakom....sta cu jbt necu se potuc sa covjekom kad su ovi bili bolji i pobijedili al kako da cestitam na nekim utakmicama kao npr polufinale LP prosle god...al to je malo sad daleko i ne bih da se vradjam unazad sa d ce ovi odma udarit po meni...nek zive u svom zaludjenom svijetu boli me briga..ima njih normalnih pa razumiju neke stvari sto jest jest
2407

#7379 Re: FC Barcelona

Post by 2407 »

Image
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#7380 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

2407 wrote:Image
:lol:
missko

#7381 Re: FC Barcelona

Post by missko »

Entropio wrote:
:lol:
Kad je Ronaldo ove lopte nosao i osvajao, kepec je se lozio na njega i govorio mami hocu i ja ovako.
Obuca9

#7382 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

:lol: :lol: Strašan fazon :D
2407

#7383 Re: FC Barcelona

Post by 2407 »

missko wrote: Kad je Ronaldo ove lopte nosao i osvajao, kepec je se lozio na njega i govorio mami hocu i ja ovako.
Logicno jer je i stariji, sad igraju zajedno pa kristina moze sad samo plakati mami na ramenu i govoriti i ja sam nekada mogao ovako ;-)
tzipiripi

#7384 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Dooobra! :lol: :lol: :lol:
missko wrote:Kad je Ronaldo ove lopte nosao i osvajao, kepec je se lozio na njega i govorio mami hocu i ja ovako.
Kepec je bio povređen kad je "good looking, rich, great player" osvojio tu jednu jedinu loptu. U toj njegovoj "slavnoj" sezoni, klocina nije bio u stanju ni penal u polufinalu i finalu CL potrefit. I što je ufatio ufatio. Nejma više. Jedino ako Messia ne prikolju madridski mesari.
missko

#7385 Re: FC Barcelona

Post by missko »

tzipiripi wrote:
missko wrote:Kad je Ronaldo ove lopte nosao i osvajao, kepec je se lozio na njega i govorio mami hocu i ja ovako.
Kepec je bio povređen kad je "good looking, rich, great player" osvojio tu jednu jedinu loptu. U toj njegovoj "slavnoj" sezoni, klocina nije bio u stanju ni penal u polufinalu i finalu CL potrefit. I što je ufatio ufatio. Nejma više. Jedino ako Messia ne prikolju madridski mesari.
I ovako stariji od klempe i igra u losijem klubu od klempe i opet dao prosle sezone vise golova od klempe :D
2407

#7386 Re: FC Barcelona

Post by 2407 »

missko wrote: I ovako stariji od klempe i igra u losijem klubu od klempe i opet dao prosle sezone vise golova od klempe :D
Image
Better Man

#7387 Re: FC Barcelona

Post by Better Man »

Plavih_11 wrote:

Ali isto tako Manchester je tu istu magicnu Barceloniu izbacio u polufinalu LP 2008. gpdine kad im Barcelona nije nista mogla! Volio bi da se ove sezone ponovo susretnu, jer Manchester odavno nije imao ovako kompletnu i jaku ekipu i mogu svakog poderati.
Bušman

#7388 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Better Man wrote:Ali isto tako Manchester je tu istu magicnu Barceloniu izbacio u polufinalu LP 2008. gpdine kad im Barcelona nije nista mogla! Volio bi da se ove sezone ponovo susretnu, jer Manchester odavno nije imao ovako kompletnu i jaku ekipu i mogu svakog poderati.
Nije to bila ista Barcelona. Rijkaard je vec bio na izlaznim vratima, kao i Deco i Ronaldinho. Atmosfera u ekipi je bila nikakva i pored toga su primili samo 1 gol u dvije utakmice.

Volio bih i ja da se opet sastanu i da ih Barcelona opet razvali :D :D
Better Man

#7389 Re: FC Barcelona

Post by Better Man »

tzipiripi wrote:
Nije iskoristio penal u polufinalu i finalu LP 2008. godine, ali je zabio u finalu gol. Ono sto nije on iskoristio iskoristili su drugi, kao npr. Scholes koji je svojom bombom izbacio Barcelonu te godine. Cristiano Ronaldo je igracina, a to je potvrdio prosle sezone svojom igrom i golovima i samo onaj ko nema pojma o nogometu moze reci da je los i da je slabiji od Messia. Po meni su i Messi i Ronlado jednake kvalitete, tj. niti je Messi bolji od Ronalda, niti je Ronaldo bolji od Messia.
Jeff Bingham

#7390 Re: FC Barcelona

Post by Jeff Bingham »

ne volim ni barcelonu ni real, ronalda ne mogu smislit kao osobu, pedera i placipicku, doks am prema messiju ravnodusan, ali bi za svoj tim uvijek odabrao portugalca.
mrtva kokoš

#7391 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

Jeff Bingham wrote:ne volim ni barcelonu ni real, ronalda ne mogu smislit kao osobu, pedera i placipicku, doks am prema messiju ravnodusan, ali bi za svoj tim uvijek odabrao portugalca.
zato sto je bogat, lijep i odlican nogometas, logicno :lol: :lol:
Jeff Bingham

#7392 Re: FC Barcelona

Post by Jeff Bingham »

jest, i ljubomoran sam :D

i messi je bogat i odlican nogometas :D
Jack Be Nimble

#7393 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Better Man wrote:
tzipiripi wrote:
Nije iskoristio penal u polufinalu i finalu LP 2008. godine, ali je zabio u finalu gol.
Koliko se ja sjecam bio kriv za gol Chelzija.
689908

#7394 Re: FC Barcelona

Post by 689908 »

toliko gloryhuntera na jednom mjestu
FnatiC

#7395 Re: FC Barcelona

Post by FnatiC »

Messi je za Ronalda Euzebio!
tzipiripi

#7396 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Better Man wrote: Nije iskoristio penal u polufinalu i finalu LP 2008. godine, ali je zabio u finalu gol. Ono sto nije on iskoristio iskoristili su drugi, kao npr. Scholes koji je svojom bombom izbacio Barcelonu te godine. Cristiano Ronaldo je igracina, a to je potvrdio prosle sezone svojom igrom i golovima i samo onaj ko nema pojma o nogometu moze reci da je los i da je slabiji od Messia. Po meni su i Messi i Ronlado jednake kvalitete, tj. niti je Messi bolji od Ronalda, niti je Ronaldo bolji od Messia.
Jednak ili bolji od Messia po tebi i još tri novinara: porugalca, dotične Giorgie Bertozzi iz San Marina i armenca. :lol:
A mi ostali narod (osim realovaca a i njih je sve manje), kao i kolege obojice i fudbalski stručnjaci koji kepeca biraju dvije godine uzastopce, a i treću će, naravno nemamo pojma o fudbalu. :lol:
I da good looking je jedini u Manči fulao penal.
Better Man wrote:Volio bi da se ove sezone ponovo susretnu, jer Manchester odavno nije imao ovako kompletnu i jaku ekipu i mogu svakog poderati.
Nemoj živ bio! Koliko su se rukle Fergiu tresle, još jednom onako bi ga moglo dokrajčit. Godine su to kad se čoik mora pazit, od stresova pogotovo.
tzipiripi

#7397 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

missko wrote: I ovako stariji od klempe i igra u losijem klubu od klempe i opet dao prosle sezone vise golova od klempe :D
Ko mu je kriv što igra u lošijem i skupljem timu i što se rodio u vrijeme kepeca? I jes' al u k... dao više golova. Dali isto. Al naravno golovi iz CL i ostalih takmičenja se ne broje. Onda, omjer golova u utakmicama jedan protiv drugog je sedam Messi a tri "Good looking, rich..." (dva sumnjiva) i uz to kepec i četiri asistencije.

A o ovakvom nečem good looking sanja i mašta, loži se i govori mami hoću i ja ovako.

Better Man

#7398 Re: FC Barcelona

Post by Better Man »

tzipiripi wrote:
Better Man wrote: Nije iskoristio penal u polufinalu i finalu LP 2008. godine, ali je zabio u finalu gol. Ono sto nije on iskoristio iskoristili su drugi, kao npr. Scholes koji je svojom bombom izbacio Barcelonu te godine. Cristiano Ronaldo je igracina, a to je potvrdio prosle sezone svojom igrom i golovima i samo onaj ko nema pojma o nogometu moze reci da je los i da je slabiji od Messia. Po meni su i Messi i Ronlado jednake kvalitete, tj. niti je Messi bolji od Ronalda, niti je Ronaldo bolji od Messia.
Jednak ili bolji od Messia po tebi i još tri novinara: porugalca, dotične Giorgie Bertozzi iz San Marina i armenca. :lol:
A mi ostali narod (osim realovaca a i njih je sve manje), kao i kolege obojice i fudbalski stručnjaci koji kepeca biraju dvije godine uzastopce, a i treću će, naravno nemamo pojma o fudbalu. :lol:
I da good looking je jedini u Manči fulao penal.
Better Man wrote:Volio bi da se ove sezone ponovo susretnu, jer Manchester odavno nije imao ovako kompletnu i jaku ekipu i mogu svakog poderati.
Nemoj živ bio! Koliko su se rukle Fergiu tresle, još jednom onako bi ga moglo dokrajčit. Godine su to kad se čoik mora pazit, od stresova pogotovo.
Nisam napisao da je Bolji od Messia, već da su obojica jednake kvalitete i da jedan nije bolji od drugog i obratno. Siguran sam 100% da bi sad druga priča bila protiv Barcelone, jer Ferguson je složio mladu i ubojitu ekipu željnu dokazivanja i nadigravanja.
missko

#7399 Re: FC Barcelona

Post by missko »

tzipiripi wrote:
Ko mu je kriv što igra u lošijem i skupljem timu i što se rodio u vrijeme kepeca? I jes' al u k... dao više golova. Dali isto. Al naravno golovi iz CL i ostalih takmičenja se ne broje. Onda, omjer golova u utakmicama jedan protiv drugog je sedam Messi a tri "Good looking, rich..." (dva sumnjiva) i uz to kepec i četiri asistencije.

A o ovakvom nečem good looking sanja i mašta, loži se i govori mami hoću i ja ovako.

Pogledaj i ti malo sto "mali" ima komplekse ne samo od malog rasta.
http://www.youtube.com/watch?v=-qc6JFcL ... re=related
veljaca

#7400 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Better Man wrote: Po meni su i Messi i Ronlado jednake kvalitete, tj. niti je Messi bolji od Ronalda, niti je Ronaldo bolji od Messia.
Imas pravo na svoje misljenje ....

Po meni Messi je daleko bolji i korisniji za ekipu ( ovo pogotovo ) od Ronalda .....
Post Reply