Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manuchao91 wrote: ↑06/03/2025 15:24
boji se Dodik ,samo govori muslimani hoce rat,Dodik bi sad najvise volio da neki pajser bosnjak izvrsi napad neki ili iscenira nesto .
Ne bi me cudilo da je to plan B. Desetak agenata BIA-e u zelenim trenerkama sa velikim mjesecom i zvijezdom na ledjima izvrse oruzani napad na policijsku stanicu MUP RS negdje u Gornjoj Vukojebini.
Ovo jeste realna opasnost.
Mada, u 21 vijeku, nema šanse da se ne otkriju detalji
Sociolog wrote: ↑06/03/2025 17:01
Ko bi mogao biti Novi Juka Prazina?
Predlažem nekog Gaziju iz Stranke koji se nadojio Muderizove priče o ratu i crnim ljudima koje bog šalje da izađu iz zemlje i ratuju za nas, a to mu je ujedno i jedino iskustvo vezano za rat.
Usput mogu i opljačkati prodavnice, otimati vozila i tako te merhametli stvari koje je i Juka radio.
onak tvoj komsija Slovensc porijeklom, Osadijčij, tako nekako on 1975 godiste bio, poginuo s 17 godina... a gledaj sad likova s 30,tak godina a mentalna zrelost na nivou 2 razreda srednje skole
dr_Evil wrote: ↑06/03/2025 16:19
Jedina veca pobjeda unprofora u ratu je bila kad su danci tenkovima porokali im polozaje, 150 mrtvih bradonja negdje oko Kalesije, do bombardovanja polozaja nije bilo vise akcija.
Kako bi se postavio EUFOR i u kom omjeru mozemo samo nagadjati. Trenutno nemaju kapacitet da sprijece bilo sta vece.
Nemojte nikad govorit "nece". Hoce i te kako. Ali ne treba zivot posvetiti tome da hoce.
Odosmo offtopic, ali otkud ti ovo?
Ne sjećam se ničega sličnog, jedino mi pada na pamet kada su Francuzi uzvratili '95. na Vrbanja mostu.
Ako mislis na Dance, @dr_Evil je u pravu, za brojku nisam siguran, ali imas i danski dokumentarni film o tome na YT gdje govore direktni ucesnici i cak imaju i snimci razgovora iz tenkova.
elcaliente wrote: ↑06/03/2025 17:26
Kada patrioti iz federacije napadaju republiku srpsku, jel odlucceno?
Ne napadaju.
Država može sve sama, ne sikiraj se.
Sjedimo i uživamo
Ih a sinoc ce ovdje na vise stranica vazilo o ratu i kako patrioti samo cekaju znak od Rame Isaka pa da umjesto ujutro na posao krenu u mobilizaciju i napad na RS. Sa pricom ako nece RS napasti federaciju, napasti cemo mi RS.
Sta je smirilo se sada?
doktor78 wrote: ↑06/03/2025 16:41
Odosmo offtopic, ali otkud ti ovo?
Ne sjećam se ničega sličnog, jedino mi pada na pamet kada su Francuzi uzvratili '95. na Vrbanja mostu.
Ako mislis na Dance, @dr_Evil je u pravu, za brojku nisam siguran, ali imas i danski dokumentarni film o tome na YT gdje govore direktni ucesnici i cak imaju i snimci razgovora iz tenkova.
elcaliente wrote: ↑06/03/2025 17:26
Kada patrioti iz federacije napadaju republiku srpsku, jel odlucceno?
Ne napadaju.
Država može sve sama, ne sikiraj se.
Sjedimo i uživamo
Ih a sinoc ce ovdje na vise stranica vazilo o ratu i kako patrioti samo cekaju znak od Rame Isaka pa da umjesto ujutro na posao krenu u mobilizaciju i napad na RS. Sa pricom ako nece RS napasti federaciju, napasti cemo mi RS.
Sta je smirilo se sada?
Ma to je opcija za malo ozbiljnije scenarije.
Ne treba za Mileta. To će institucije same, no sikiriki