Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

daddy-kool

#7376 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

Maxxtro wrote:
Izgleda da ce veliki rat Trump administracije biti "Rat sa cinjenicama".
:D Dobar.
Alfons Kauders

#7377 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Alfons Kauders »

ultima_palabra wrote:
Post-truth, alternative facts... conspiracy debili su konačno dobili predsjednika i administraciju po svojoj mjeri.
Kad sam govorio da ce Trump pobijediti zato sto je gostovao kod Alex Jonesa, raja mi se smijala po forumu.

Jednostavno potcjenjujete koliko nerazumnih ljudi ima na svijetu, ljudi koji su spremni lagati i ignorisati cinjenice jer se od njih ne osjecaju dobro - odnosno zato jer nemaju muda da se nose sa stvarnim problemima u zivotu.
hrle1976

#7378 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by hrle1976 »

JOOOOJ ljudi al ga gnjavite. Usa trenutno i ban nisu nista strasnij od kanadskog diplomatskog vjetog bana, dvolicni kanadjani kao uvjek, sa njima nikad ne znas na cemu si. Haj pokusaj sjest na avion za kanadu i zatrazi azil nemoRe zato sto zakonom kod njih moras na najblizoj ambasadi traziti azil, a tamo odluc jel kmas dovoljno bodova za azila. Tako uzimaju samo one koji se mogu uklopiti u sistem i imaju skolu.
salik79

#7379 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by salik79 »

I nesto prozivaju Seku...E moje "demokrate", e "slobodno-medijska" tugo, e moja "land of free" :lol: Trump je tito koji raskrinkava (sto bi rekli - do kosti ogoljava) svo licemjerje i patetiku "zapadne demokracije" i svaka mu cast za to! :thumbup:

Last edited by salik79 on 03/02/2017 13:15, edited 1 time in total.
daddy-kool

#7380 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

hrle1976 wrote:JOOOOJ ljudi al ga gnjavite. Usa trenutno i ban nisu nista strasnij od kanadskog diplomatskog vjetog bana, dvolicni kanadjani kao uvjek, sa njima nikad ne znas na cemu si. Haj pokusaj sjest na avion za kanadu i zatrazi azil nemoRe zato sto zakonom kod njih moras na najblizoj ambasadi traziti azil, a tamo odluc jel kmas dovoljno bodova za azila. Tako uzimaju samo one koji se mogu uklopiti u sistem i imaju skolu.
Ama ne gnjavimo.
Meni samo nije jasno zašto moraju izmišljati neke laži kao da se opravdaju.
Fino kažu nećemo muslimane u USA i vozdra.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7381 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

@Maxxtro

nije šija nego vrat
nije govno nego se pas pokenjo

komentar na video?
sumirprimus

#7382 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sumirprimus »

salik79 wrote:I nesto prozivaju Seku...E moje "demokrate", e "slobodno-medijska" tugo, e moja "land of free" :lol: Trump je tito koji raskrinkava (sto bi rekli - do kosti ogoljava) svo licemjerje i patetiku "zapadne demokracije" i svaka mu cast za to! :thumbup:

ovo dodik na steroidima.
jel onda i dodo tito koji raskrinakava? :D
Truba

#7383 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

ja orem po forumu a poznanica mi iz škole na molitvenoj veceri ili ruckom s trampom
:| :| :|
dječak sa šibicama

#7384 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dječak sa šibicama »

Nije li isto uradila Hilari onomad "kad su je snajperisali na tuzlanskom aerodromu".
glockov kolac

#7385 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by glockov kolac »

Black swan wrote:Image
Kad se ruski trolovi sluze lazima... Haj malo proguglaj prvo. Jel ovako i na temi o Siriji siris "istinu"?
daddy-kool

#7386 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

dječak sa šibicama wrote:
Nije li isto uradila Hilari onomad "kad su je snajperisali na tuzlanskom aerodromu".
Kakve veze ima Hillary sa lažima ove administracije?
Maxxtro

#7387 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Maxxtro »

Black swan wrote:@Maxxtro
nije šija nego vrat
nije govno nego se pas pokenjo
Ako si zaista procitao svaku od onih 5 tacaka, i ako ti je ovo komentar na to, imas zaista ozbiljnih problema sa logikom i rezonovanjem (sto naravno nije neocekivano). Jedno jeste ban a drugo nije, jedno ima jasno i konkretno opravdanje a drugo nema, itd. Zaista bijedan pokusaj relativizacije. Saberi se malo molim te.

Black swan wrote:komentar na video?
Ako mozes da izneses neke konkretne cinjenice na koje zelis da se osvrnes, daj mi neki link za clanak ili tekst i molim te, sto je najbitnije, objasni koja je poenta. Gledanje youtube videa sa izjavama izvadjenim iz konteksta mi nije primaran nacin prikupljanja informacija niti formiranja svjetonazora. Nisam conspiracy retard niti Trump fan.
Truba

#7388 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

nit sam njegov fan nit sam tu tvoju kobasicu od posta pročitao a plaho me i ne zanimaju

nit vidim svrhu

narativ je takav trump hitler obama svetac

a zapravo su obojica govnari

moja dva centa
Truba

#7389 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

Black swan wrote:ako je uspio zaraditi milijarde uopce nije glup niti naivan

a to sto je malo cudan u nastupu i sto ameri generalno ne znaju gdje je burkina faso...to je sporedno
imali smo obamu 8 godina svijet nije postao bolje mjesto za zivot
cak sta vise...

mislim da je svejedno ko god bio predsjednik
moj prvi unos na temi

ali boli koliko su mediji zadojeni... jednom će oprostiti toliko sranja
a drugog će napadati a nije ni zasjeo

taj me fenomen najviše zanima a ne detalji
Fudo387

#7390 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Priveli bivseg premijera Norveske i nisu mu dali odmah uci u zemlju jer je imao pecat u pasosu od posjete Iranu prije par godina.

http://www.msn.com/en-us/news/us/former ... spartanntp

Ma ovo nema u tri pm :lol: :lol: :lol:
insomnia78

#7391 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by insomnia78 »

Ima u Izraelu i vecini arapskih zemalja
Krokodajl

#7392 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Krokodajl »

insomnia78 wrote:Ima u Izraelu i vecini arapskih zemalja
Treba i Iran počet ko Izrael praviti one stickere za pasoš, pa kad izađeš ogluliš ako hoćeš, da nema ovakvih belaja.
Fudo387

#7393 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:Ima u Izraelu i vecini arapskih zemalja
Frajer ima diplomatski pasos.
jeza u ledja

#7394 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Koliko ljudi je zbog te lazi poslano u zemlje porijekla, zabranjen im ulazak, ukinute vize, oduzete zelene karte, koliko studenata je zbog toga izostalo iz skole, koliko doktora i naucnika nije doslo na posao, koliko izbjeglica je odbijeno i vraceno u zemlje porijekla u kojima su rasprodali sve i nemaju vise nista, koliko ljudi je zbog toga ostalo u limbu na aerodromima sirom BI jer ne mogu ni naprijed ni nazad?

"Svi politicari lazu". Potpuno promasena poenta.
Connaisseur Karlin

#7396 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Connaisseur Karlin »

imigracija:

https://www.nafsa.org/Professional_Reso ... ive_Order/

administrativni proces primanja imigraanta je bio ubrzan prije Trampove odluke, i to intenzivno dva mjeseca, jer su mnogi znali sto doticni planira :-)
zenit dozic

#7397 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zenit dozic »

jeza u ledja wrote:
Koliko ljudi je zbog te lazi poslano u zemlje porijekla, zabranjen im ulazak, ukinute vize, oduzete zelene karte, koliko studenata je zbog toga izostalo iz skole, koliko doktora i naucnika nije doslo na posao, koliko izbjeglica je odbijeno i vraceno u zemlje porijekla u kojima su rasprodali sve i nemaju vise nista, koliko ljudi je zbog toga ostalo u limbu na aerodromima sirom BI jer ne mogu ni naprijed ni nazad?

"Svi politicari lazu". Potpuno promasena poenta.
Koliko je ljudi zbog kilari i husejna ostalo bez kuca, bez zemlje, bez porodica bez zivota, koliko doktora i naucnika nije doslo na posao jer su otisli na vjecna lovista, koliko ljudi su postali izbjeglice zbog uvođenja demokratije, ostali bez svega i nemaju nista, koliko je ljudi zbog toga zavrsilo u dubinama mediterana,koliko ih je ostalo na granicama evropskih zemalja jer ne mogu ni naprijed ni nazad?

"Svi politicari lazu".Potpuno promasena poenta.
jeza u ledja

#7398 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

zenit dozic wrote: Koliko je ljudi zbog kilari i husejna ostalo bez kuca, bez zemlje, bez porodica bez zivota, koliko doktora i naucnika nije doslo na posao jer su otisli na vjecna lovista, koliko ljudi su postali izbjeglice zbog uvođenja demokratije, ostali bez svega i nemaju nista, koliko je ljudi zbog toga zavrsilo u dubinama mediterana,koliko ih je ostalo na granicama evropskih zemalja jer ne mogu ni naprijed ni nazad?

"Svi politicari lazu".Potpuno promasena poenta.
Nijedno zbog Clintoninog laganja o tuzlanskom aerodromu.
Za razliku od toga, Trumpov "ukaz" je rastavio stotine porodica trenutno, a u narednim mjesecima sjebao zivote desetine hiljada ljudi. Opravdanje za to je nepostojeci masakr.

Cisto informacije radi, Hillary Clinton nije bila predsjednik SAD, a Trump je nastavio tamo gdje je Obama stao (Jemen, neki dan). Sve su indicije da ce sukobi samo eskalirati, i to vrlo brzo.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7399 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

"Da li je Tramp američki Milošević?“
Beograd -- Trampa su prozvali “Silvio Berluskoni Amerike“, ali Berluskonijev stil ne uključuje igranje sa verskim i etničkim strahovima, piše portal “Vašington montli“.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1226947

„Poput Trampa, bivši predsednik Jugoslavije došao je vlast igrajući se sa etno-nacionalističkim osećanjima čija je snaga iznenadila čak i njega. Te 1987. godine, Milošević – tada lojalni službenik Komunističke partije – otišao je na Kosovo na protest manjinskih Srba protiv tadašnje vlade u kojoj su većinu činili Albanci. Partija je tada bila protiv nacionalističkih govora. Ipak, kada su se Miloševiću demonstranti požalili na odnos kosovske policije prema njima rekao im je ’niko više ne sme da vas bije’. Televizijski snimak te rečenica postao je, kao što mi sada kažemo, viralan“, navodi se u tekstu.

isto govno drugo pakovanje... čim je on za dizanje zidova, deportacije, mučenja itd itd nevalja qurcu... putinovskim metodama želi dovest ameriku u red, e da i taj film pogledim... totalitarnim režimima... Orvele evega joj jedan magarac na farmi
Toffee karamela

#7400 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Toffee karamela »

Fudo387 wrote:Priveli bivseg premijera Norveske i nisu mu dali odmah uci u zemlju jer je imao pecat u pasosu od posjete Iranu prije par godina.

http://www.msn.com/en-us/news/us/former ... spartanntp

Ma ovo nema u tri pm :lol: :lol: :lol:
"Kjell Magne Bondevik said that after he landed at Dulles on Tuesday he was herded into a room with a group of travelers from the Middle East and Africa."

Ovakvog frajera :shock:

Image
Post Reply