AMERIKA

Post Reply
Osmi Socrates

#7376 Re: AMERIKA

Post by Osmi Socrates »

Ne vjerujem da čovjek može niže pasti od proglašavanja Trumpa najjačim igračem. :-)
sinuhe

#7377 Re: AMERIKA

Post by sinuhe »

Trump je velika americka prica toliko da Amerika zivi Trumpovo doba. Tacno strahuju od njegove kanddature.
jeza u ledja

#7378 Re: AMERIKA

Post by jeza u ledja »

zikamu wrote: 12/08/2023 05:33
Dead Man Walking wrote: 12/08/2023 04:58

Sto Trumpa?
Zato sto je ubjedljivo najjaci igrac na obje strane 2024. i zbog toga mnogima koljena klecaju od straha. Treba mu dohakat' kako tako. Ako treba, makar jos jedno 27 impeachmenta mu priflasterit'.
Jel moze da se pozatvaraju svi oni…ali da sa njima ode i Trump?
Osmi Socrates

#7379 Re: AMERIKA

Post by Osmi Socrates »

Pa to nije čak ni upitno. Nije neki grijeh strahovati od ponovne kandidature čovjeka koji je kao predsjednik poručio da se pije Lysol u borbi protiv virusa. I to je jedna od manjih gluposti koju je uradio.

Ali, sve ja razumijem, desničarske poglede na svijet, strah od napretka u svakom smislu, or whatever, Ali ono što ne razumijem je da bilo koji pojedinac može uzeti Trumpa kao primjer najboljeg. Takav čovjek mora biti na krajnjem dnu svojih kapaciteta kao ljudsko biće. Naime, ima i inteligentnih desničara.

Apsolutno ljudsko smeće bezrezervno podržava Trumpa. Naučili smo da ga čak ni Fox ne podržava iskreno. Kao što ćemo vremenom naučiti da ga ni većina lidera republikanaca ne podržava iskreno. Dakle, nisu ni svi oni toliko ljudsko smeće, za razliku od njegove baze glasača.
Osmi Socrates

#7380 Re: AMERIKA

Post by Osmi Socrates »

I pritom ne mislim neophodno na ljudsko smeće u smislu karaktera. Nisu svi Trumpovi bazni glasači karakterno smeće. Sasvim sam siguran da su mnogi od njih normalni, čak i dobri, ljudi, uslovno govoreći. Smeće mora postojati. Nije neophodno ni karakterno ni beskarakterno. Problem je da je smeće.
zikamu

#7381 Re: AMERIKA

Post by zikamu »

Vrlo je zabavno pricati sa stovateljima Bidena. Za kratko vrijeme dobih masu komplimenata kao npr. da sam glupson koji pametuje, a pojma ni o cemu nemam, da mi je engleski vjerovatno katastrofa i konacno da sam ljudsko smece ako podrzavsm Trumpa... Ja nikome ne rekoh nista ruzno. Da se razumijemo; prema Trumpu sam totalno indiferentan, ali ga "upotrebljavam" da se Bidenovi obozavatelji malo usplahire, jer to im je rak rana i prema njemu (Bidenu,) osjecam isto sto i kolege demokrati prema Zutom...
Daleko da je Trumpovo maslo za ramazana, ali evo neka mi neko ponudi imena na obje strane koja bi dobro stajala u slucaju da su izbori sutra. Licno ne vidim nikoga...
U potpunosti razumijem da bi masa vas bila spremna ukloniti, ako treba i iza resetaka staviti kompletnu WH garnituru pod uslovim da i Trump ide sa njima i da se ide ispocetka. Zato i jeste tolika halabuka oko njega, jer samo ime ledi krv u zilama, pri pomisli da bi mogao imati drugi mandat. Kod Demokrata Biden, mozda Kamala :lol: , docim kod ovih drugih apsolutno nema nikoga da se potrka sa Zujanom. Kakogod, mrka kapa!
Last edited by zikamu on 12/08/2023 07:07, edited 1 time in total.
Osmi Socrates

#7382 Re: AMERIKA

Post by Osmi Socrates »

Nisam ja nikakav Bidenov obožavatelj.

Samo u tvom limitiranom svijetu ili si Bidenovac ili si Trumpovac.

A i ti si neki trol bezveze. Mene samo interesira u kakvom scenariju čovjek koji ima tri čiste u glavi proglasi idiota koji preporučuje Lysol u borbi protiv virusa najboljim. U bilo čemu.

Ja namjerno navodim jednu od njegovih manjih i manje štetnih gluposti.
Last edited by Osmi Socrates on 12/08/2023 08:17, edited 1 time in total.
zilog

#7383 Re: AMERIKA

Post by zilog »

zikamu wrote: 12/08/2023 06:55 Vrlo je zabavno pricati sa "ustirkanim" stovateljima Bidena. Za kratko vrijeme dobih masu komplimenata kao npr. da sam glupson koji pametuje, a pojma ni o cemu nemam, da mi je engleski vjerovatno katastrofa i konacno da sam ljudsko smece ako podrzavsm Trumpa... Ja nikome ne rekoh nista ruzno. Da se razumijemo prema Trumpu sam totalno indiferentan, ali ga "upotrebljavam" da se Bidenovi obozavatelji malo usplahire, jer to im je rak rana i prema njemu (Bidenu,) osjecam isto sto i kolege demokrati prema Zutom...
Daleko da je Trumpovo maslo za ramazana, ali evo neka mi neko ponudi imena na obje strane koja bi dobro stajala u slucaju da su izbori sutra. Licno ne vidim nikoga...
Kolega, boldirano se zove trolanje, kao da prizeljkujes da te @Bloo malo usplahiri... :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#7384 Re: AMERIKA

Post by Bloo »

zilog wrote: 12/08/2023 07:07
zikamu wrote: 12/08/2023 06:55 Vrlo je zabavno pricati sa "ustirkanim" stovateljima Bidena. Za kratko vrijeme dobih masu komplimenata kao npr. da sam glupson koji pametuje, a pojma ni o cemu nemam, da mi je engleski vjerovatno katastrofa i konacno da sam ljudsko smece ako podrzavsm Trumpa... Ja nikome ne rekoh nista ruzno. Da se razumijemo prema Trumpu sam totalno indiferentan, ali ga "upotrebljavam" da se Bidenovi obozavatelji malo usplahire, jer to im je rak rana i prema njemu (Bidenu,) osjecam isto sto i kolege demokrati prema Zutom...
Kolega, boldirano se zove trolanje, kao da prizeljkujes da te @Bloo malo usplahiri... :mrgreen:
Takode postoji i ironija i satira i šegačenje.
:D

Sto mene koristis kao babarogu :|
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7385 Re: AMERIKA

Post by Truba »

https://www.avaz.ba/vijesti/bih/849259/ ... instagramu

3 sata im trebalo da uklone masakr zene
A kad napises neciju boju koze vidis lik dolazi iz konga i napises vidi lik ima tu i tu boju koze

Odmah opomena pres iskljucenje a fejsa
Ili kad napravis neki smijesni meme ili smijesni video
Tad odmah dolaze fakt cekeri da analiziraju zezanciju
Zamisli da smo imali fakt cekere za nadrealiste

Neovisna komisija je ustvrdila da nema firme u kojoj ae radi 14 godina a da ne daju placu
zilog

#7386 Re: AMERIKA

Post by zilog »

Bloo wrote: 12/08/2023 08:28
zilog wrote: 12/08/2023 07:07

Takode postoji i ironija i satira i šegačenje.
:D

Sto mene koristis kao babarogu :|
Da se i ti malo usplahiris... :lol:

BTW, ako moze, da zamjenim ono trolanje za 20 deka satire i pola kile ironije i narezite molim jos koju metaforu...
Point.

#7387 Re: AMERIKA

Post by Point. »

zikamu wrote: 12/08/2023 06:55 Vrlo je zabavno pricati sa stovateljima Bidena. Za kratko vrijeme dobih masu komplimenata kao npr. da sam glupson koji pametuje, a pojma ni o cemu nemam, da mi je engleski vjerovatno katastrofa i konacno da sam ljudsko smece ako podrzavsm Trumpa... Ja nikome ne rekoh nista ruzno. Da se razumijemo; prema Trumpu sam totalno indiferentan, ali ga "upotrebljavam" da se Bidenovi obozavatelji malo usplahire, jer to im je rak rana i prema njemu (Bidenu,) osjecam isto sto i kolege demokrati prema Zutom...
U potpunosti razumijem da bi masa vas bila spremna ukloniti, ako treba i iza resetaka staviti kompletnu WH garnituru pod uslovim da i Trump ide sa njima i da se ide ispocetka. Zato i jeste tolika halabuka oko njega, jer samo ime ledi krv u zilama, pri pomisli da bi mogao imati drugi mandat. Kod Demokrata Biden, mozda Kamala :lol: , docim kod ovih drugih apsolutno nema nikoga da se potrka sa Zujanom. Kakogod, mrka kapa!
Nisam za Trumpa, ali....... :-)

Sad kad bih te pitao zašto si toliko protiv Bidena, vjerovatno ne bi znao odgovoriti.
AleksoMKD

#7388 Re: AMERIKA

Post by AleksoMKD »

https://www.nbcnews.com/news/us-news/bo ... -rcna97910

A body was found along a floating barrier that was recently installed in the Rio Grande by Texas authorities as part of a bid to deter migrants from trying to cross into the U.S.

Authorities were still working to recover and identify the body spotted floating along the barrier, Mexico's foreign ministry said in a news release on Wednesday, the first time it has reported a death along the barrier. A cause of death had yet to be determined, it said.

“Preliminary information suggests this individual drowned upstream from the marine barrier and floated into the buoys,” said Texas Department of Public Safety Director Steve McCraw. “There are personnel posted at the marine barrier at all times in case any migrants try to cross.”

Image
ultima_palabra

#7389 Re: AMERIKA

Post by ultima_palabra »

zikamu wrote: 12/08/2023 04:33 E, ne moze! Ako Hunter ista dobije, onda se klupko pocinje odmotavati. Ovako sto bi rekli samo sweetheart deal, ili slap on the wrist...Mozda mu cak i kazu da to nije lijepo...
Kakvo klupko? Covjek nije platio porez i imao pistolj nelegalno. Ne znam ko tu jos moze biti umijesan.

I kakav brend prodaju Bideni?
Point.

#7390 Re: AMERIKA

Post by Point. »

Gdje nam je Qanon, je li i dalje razotkriva razne mračne teorije zavjere Duboke Države, kako nam je Hillary, pije li i dalje krv mlade američke djece u podrumu pizzerije Comet Pinh Pong i šta nam dela sada stari lisac Faucci, smišlja li kako robotizirati pučanstvo novim sumLjivim vakcinama?
jeza u ledja

#7391 Re: AMERIKA

Post by jeza u ledja »

zikamu wrote: 12/08/2023 06:55 Vrlo je zabavno pricati sa stovateljima Bidena. Za kratko vrijeme dobih masu komplimenata kao npr. da sam glupson koji pametuje, a pojma ni o cemu nemam, da mi je engleski vjerovatno katastrofa i konacno da sam ljudsko smece ako podrzavsm Trumpa... Ja nikome ne rekoh nista ruzno. Da se razumijemo; prema Trumpu sam totalno indiferentan, ali ga "upotrebljavam" da se Bidenovi obozavatelji malo usplahire, jer to im je rak rana i prema njemu (Bidenu,) osjecam isto sto i kolege demokrati prema Zutom...
Shvatam ja da je tebi zabavno. Kao i prosjecnom glasacu Trumpa, poenta podrske doticnom je da se neko drugi nervira sto postoji takav kreten koji bi unistio zemlju radi svoje dobiti.
Nisi mi odgovorio na pitanje u vezi trampe Trumpa za sve ove ostale? Poenta je da ostali ljudi nisu optereceni kultom licnosti. Hunter Biden nije vodja kulta kao Trump, zato je ta cijela prica promasena.
zikamu

#7392 Re: AMERIKA

Post by zikamu »

Ne znam odakle ti ideja da dam glasac Trumpa!? Dapace, cak nemam pravo glasa, posto nisam drzavljanin...
jeza u ledja

#7393 Re: AMERIKA

Post by jeza u ledja »

zikamu wrote: 12/08/2023 16:07 Ne znam odakle ti ideja da dam glasac Trumpa!? Dapace, cak nemam pravo glasa, posto nisam drzavljanin...
Jbg ti ni bosanski izgleda ne razumijes dobro.

Ne odgovori mi ti na pitanje u vezi trampe, koga cemo u zatvor sve? Mislim, posto Huntera spominjes. Mozel Hunter u zatvor, zajedno sa svim spomenutim Dem politicarima, ako cemo i Trumpa u zatvor?
GandalfSivi

#7394 Re: AMERIKA

Post by GandalfSivi »

jeza u ledja wrote: 12/08/2023 20:50
zikamu wrote: 12/08/2023 16:07 Ne znam odakle ti ideja da dam glasac Trumpa!? Dapace, cak nemam pravo glasa, posto nisam drzavljanin...

Ne odgovori mi ti na pitanje u vezi trampe, koga cemo u zatvor sve? Mislim, posto Huntera spominjes. Mozel Hunter u zatvor, zajedno sa svim spomenutim Dem politicarima, ako cemo i Trumpa u zatvor?
Nisi normalan svega mi, ja pokusao jucer sa dva posta i odustao. Nego dolazis li u moju mahalu uskoro, da fino protabirimo?
jeza u ledja

#7395 Re: AMERIKA

Post by jeza u ledja »

GandalfSivi wrote: 13/08/2023 02:24

Nisi normalan svega mi, ja pokusao jucer sa dva posta i odustao. Nego dolazis li u moju mahalu uskoro, da fino protabirimo?
Dolazim Jan 6, 2025-e. :oops: :lol:
Bossona

#7396 Re: AMERIKA

Post by Bossona »

Image
zikamu

#7397 Re: AMERIKA

Post by zikamu »

Ne znam. Pitaj Rep. glassce. Moje skromno misljenje je da su oni za opciju da niko ne ide u zatvor, jer je njihov lipicaner u boljoj formi i izglednijim sansama za pobjedu... :lol:
Misljenje neutralca, stranog drzavljana.
Bossona

#7398 Re: AMERIKA

Post by Bossona »

Image

Image

jeza u ledja

#7399 Re: AMERIKA

Post by jeza u ledja »

zikamu wrote: 13/08/2023 15:36

Ne znam. Pitaj Rep. glassce. Moje skromno misljenje je da su oni za opciju da niko ne ide u zatvor, jer je njihov lipicaner u boljoj formi i izglednijim sansama za pobjedu... :lol:
Pitam tebe. Ali dobro, vec si dao svoj odgovor. :wink:

Cuj izglednijim sansama za pobjedu? :lol: Po tvom strucnom misljenju jel? :D

Znaci Hunter Biden i ostali iz Biden kriminalne hobotnice trebaju proci bez ikakve kazne. :oops: Nadam se da nas vise neces smarati sa Hunterom.
ultima_palabra

#7400 Re: AMERIKA

Post by ultima_palabra »

zikamu wrote: 13/08/2023 15:36

Logicno, obzirom kako razvaljuju izbore otkad je Trump u politici…
Post Reply