ElRe wrote:veljaca wrote:DON_eARL wrote:@veljaca
Isti "problem" je bio i jutros u Sarajevu. U jednom trenutku sam imao oko 60 kanala na D3, nakon isključivanja recivera iz struje, došli su svi kanali. Očigledno uvode izmjene u programskoj šemi za tvoje područije.
Pa i ja sam iz Sarajeva. I iskljucio sam risiver iz struje 10 minuta - ovaj prvi operater je rekao 5 minuta i da je to zato sto ga ne gasim. Uradio sam to i nakon drugog poziva kada mi je OPERATERKA rekla isto ali mi je onda nakon moga insistiranja rekla da se rade izmjene u programskoj semi i da ce to trajat manje od 1 sata. Meni je neprofesionalno ZASTO MI TO NIJE REKAO I PRVI OPERATER ( pogotovo sto imam zaista poznanika koji je na visokom polozaju u Telemachu i sve mogu dobiti iz PRVE ruke - ali ja to ne zelim da nesto dobijam preko VEZE - jer zelim normalan OBLIGACIONI odnos- ja njima PLATIM a oni meni NORMALNU uslugu. I TAKO JE BILO SVE DO SADA.
ZATO SAM ZBOG DOBRONAMJERNOSTI I NAVEO OVAJ PRIMJER ).
Zelim da Telemach i dalje bude NAJBOLJI operater, jer koristim njegove usluge.
I ocekujem odgovor od nekog odgovornog iz Telemacha na moje pitanje postavljeno u mome prvom postu danas.
Koja si ti maza...

Radi korektnosti i normalne diskusije - odgovoricu ti, iako mene interesuje misljenje ovdje nekoga iz Telemacha.
Nisam maza - samo sam od onih koji kada nesto plati - zeli to i dobiti. Procitaj moje komentare ( ako te interesuje da vidis moje stavove ) o GRAS-u, Toplanama, NS i dr. pa ces vidjeti.
Rekao sam i da jos (
zbog ljudi u Telemachu ) ponovim:
Mene je iziritirao stav AGENTA - OPERATERA koji je na moj poziv da nema preko 60 kanala na DIgitalnoj ( a OVO SVE IMA SNIMLJENO - pa odgovorni u Telemachu mogu provjeriti ) rekao da je do moga risivera i posto ga ne gasim da se pregrijao i da ga moram ugasiti 5 minuta ( A STO NEMA BLAGE VEZE

). Nakon cekanja vise od 10 minuta nije se desilo NISTA. Nakon pola sata ponovo sam nazvao i operaterka mi je rekla isto da ugasim risiver, kada sam joj rekao da sam to uradio, onda mi je rekla da rade na sistemu i da sacekam oko sat vremena. Sacekao sam 2 sata i vidjevsi da je isto, pozovem ponovo i opet se ( na srecu ) javi operaterka koja mi sve ovo ponovi a onda rece da omoram uraditi
RESET sa 3 dugmeta ( "-" na volume i "-" i "+" na chanell , znaci drzati sva tri dugmeta ) , iskljuciti risiver i ne pustajuci ta tri dugmeta ponovo ukljuciti risiver ( OVO AKO NEKO BUDE IMAO ISTI PROBLEM ), na sto sam joj rekao da ovo ne zna 99,99 % korisnika i da je dosta potesko. Na svu srecu USPJELO je. Na zalost izgubila mi se moja LISTA kanala ( operaterka mi se za ovo izvinula ) i morao sam ponovo sloziti kanale. I ja sam se izvinuo toj operatorki ako sam bio previse nervozan, na sta je ona rekla da su oni tu zbog nas korisnika.
Ovo sve pisem
DOBRONAMJERNO zbog Telemacha i zbog normalnih korisnika, jer zelim da kao korisnik TELEMACHA imam odlicnu uslugu.