Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa prodalo se milion klubova u svijetu i sazna se na dan potpisivanja. suskalo se mjesecima kao i za svaki klub sto se bacaju vijesti.
nego nas bar neko i hoce, pita za nas,a od vas i brajlovic digao ruke. jedini klub na svijetu koji zaradi na tjeranju igraca iz kluba, jedini klub na svijetu koji ima generalnog sponzora preko kredita u toj banci
Tesko nama licimo vise na engleske, italijanske i spanske klubove koji se preprodaju bez odobrenja navijaca,nego na bosanske uspjesne klubove cija se vlasnicka struktura mijenja u kafani.
F&N wrote:Tesko nama licimo vise na engleske, italijanske i spanske klubove koji se preprodaju bez odobrenja navijaca,nego na bosanske uspjesne klubove cija se vlasnicka struktura mijenja u kafani.
Dok se kod njih sve pitaju navijači.
Socijalizam i to
Logovan wrote:Ja stvarno nekad imam osjećaj da čitam postove od maloljetnika koji veze s vezom nemaju.
Čuj prodao klub, a niko nije znao. Imaš 30, 40, 50 ili koliko već godina i ovako nešto napišeš.
Ne kontam.
Fol je da je čovjek prodao klub prije 10 dana, a vi saznali slučajno jer se ovaj izlanuo u nekim vijetnamskim novinama. Ne bi saznali možda još dvije godine.
Logovan wrote:Ja stvarno nekad imam osjećaj da čitam postove od maloljetnika koji veze s vezom nemaju.
Čuj prodao klub, a niko nije znao. Imaš 30, 40, 50 ili koliko već godina i ovako nešto napišeš.
Ne kontam.
Ti imas veze o fudbalu i kako stvari ferceraju ko i ja o astronomiji....Ali volis pametovati to je cudo, tipicni Bosnjo...Dijete drago, kad se klub treba prodati o tome se prica , pise i navijaci se upoznaju sa tom informacijom..Pregovori u toku itd itd sa tim i tim likom itd...Ovako ispade da je mogao prodati klub nekom stocaru ili dileru heroina iz Vijetnama...Vi prodati prije bruku dana . halo a tek danas ste danas saznali Lik se nije ni pojavio u Sarajevu..Ali tebi je to normalno Dobro te je ..
Last edited by Melbourne_Australia on 07/03/2019 16:04, edited 1 time in total.
Ne kontam.
Ti imas veze o fudbalu i kako stvari ferceraju ko i ja o astronomiji....Ali volis pametovati to je cudo, tipicni Bosnjo...Dijete drago, kad se klub treba prodati o tome se prica , pise i navijaci se upoznaju sa tom informacijom..Pregovori u toku itd itd sa tim i tim likom itd...Ovako ispade da je mogao prodati klub nekom stocaru ili dileru heroina iz Vijetnama...