Pa dobiješ EON aplikaciju.channel10 wrote:Telemach, zasto se najslabiji paket EON-a uopste tako zove, ako se ne dobija EON box, nego se koristi i dalje D3 resiver?
To je do sada samo dobijao TGP.
Moderator: Benq
Pa dobiješ EON aplikaciju.channel10 wrote:Telemach, zasto se najslabiji paket EON-a uopste tako zove, ako se ne dobija EON box, nego se koristi i dalje D3 resiver?
Sta ce mi aplikacija kad je nemam gdje apliciratic_g wrote:Pa dobiješ EON aplikaciju.channel10 wrote:Telemach, zasto se najslabiji paket EON-a uopste tako zove, ako se ne dobija EON box, nego se koristi i dalje D3 resiver?
To je do sada samo dobijao TGP.
Pa onda nemoj ni uzimati, imaš stare pakete i koristi ih dok se Telemach ne ugasi.channel10 wrote:Sta ce mi aplikacija kad je nemam gdje aplicirati. Al nas ljudi
, ovo nije humano.
Cekam zvanicni odgovor @telemacha i pitanje u vezi dodatnog eon box, je li istina da se mora platiti 80KM, pored mjesecne rente za svaki eon box u i istom stanu/kuci?
Da, sve je to fino da ja necu uskoro postati novi korisnik na drugoj adresi i da ne idem ispocetka sve.c_g wrote:Pa onda nemoj ni uzimati, imaš stare pakete i koristi ih dok se Telemach ne ugasi.channel10 wrote:Sta ce mi aplikacija kad je nemam gdje aplicirati. Al nas ljudi
, ovo nije humano.
Cekam zvanicni odgovor @telemacha i pitanje u vezi dodatnog eon box, je li istina da se mora platiti 80KM, pored mjesecne rente za svaki eon box u i istom stanu/kuci?
Ako uzmeš pakete EON Full (DUO) i EON Premium (DUO) dobijaš jedan EON box džaba, ne plaćaš rentu, ako hoćeš još jedan, dodatno plaćaš 80km+5km. Ja sam dobio jedan džaba, a na drugi TV sam ostavio stari resiver, onaj "bolji" na kojem može da se vraća unazad i koji ima videoteku.
Onda si najebao. No, ako ćeš na svoje ime, možda se i možeš dogovoriti s njima, nazoveš i pitaš.channel10 wrote:Da, sve je to fino da ja necu uskoro postati novi korisnik na drugoj adresi i da ne idem ispocetka sve.
Oni su se ovom ponudom vratili par godina unazad kad su tek uveli uslugu d3 kuca i kad su derali raju. I sad umjesto da je ponuda iz godine u godinu sve bolja i bolja i sve jeftinija, ona je sve gora i gora i sve skuplja. Znaci novi gazda poceo da dere narod jednom te istom uslugom drugi put.
A to u vezi drugog prikljucka u stanu i uzimanja d3 resivera, da li ce se dodatno placati vracanje unazad i vod ili sve to potpada na tih 5 km, bez dodatnih 80?
kakaljin wrote: Jer sam ja zainteresovan za ovaj Premium ali da dobijem 2 EON smart BOX-a i ci modul
Bice na moje ime, a onaj prvi prikljucak ostaje gdje je i bio. On se nece gasiti i on nije na meni nego se vodi na mami.c_g wrote:Onda si najebao. No, ako ćeš na svoje ime, možda se i možeš dogovoriti s njima, nazoveš i pitaš.channel10 wrote:Da, sve je to fino da ja necu uskoro postati novi korisnik na drugoj adresi i da ne idem ispocetka sve.
Oni su se ovom ponudom vratili par godina unazad kad su tek uveli uslugu d3 kuca i kad su derali raju. I sad umjesto da je ponuda iz godine u godinu sve bolja i bolja i sve jeftinija, ona je sve gora i gora i sve skuplja. Znaci novi gazda poceo da dere narod jednom te istom uslugom drugi put.
A to u vezi drugog prikljucka u stanu i uzimanja d3 resivera, da li ce se dodatno placati vracanje unazad i vod ili sve to potpada na tih 5 km, bez dodatnih 80?
Danas brate ništa nije jeftnije, kreni od kifle pa do ovoga, sve poskupilo. Ja nedavno u pekari, hoću da kupim lisnato, unazad 5 godina bilo 70kf, sad 1km, čak ga i smanjili.![]()
Sve zavisi kakav je paket, ja sam bio na onom najvećem, pa sam sve imao što nude, tako da mi je lahko pao ovaj prelazak na EON paket.
Znaci ipak je greska na stranici da se ne dobije jedan EON smart box, pa eto ispravite to na stranici jer zbunjuje pa sam i ja morao postaviti pitanje.Telemach wrote:kakaljin wrote:Zasto u ovim paketima ne pise da se dobije EON smart box, a paketi se zovu EON, dali je ovo stamparska greska? Ako se ne dobije EON smart BOX onda nema veze sa EON vec su to stari paketi
EON LIGHT TV
EON FULL TV
EON PREMIUM TV
https://telemach.ba/n9/EON-TV/TV-paketi
Jer sam ja zainteresovan za ovaj Premium ali da dobijem 2 EON smart BOX-a i ci modulZdravo kakaljin,
Za drugi uređaj plačate priključnu taksu i mjesečnu rentu
Pa ako radi taj njihov od 2GB, sto ne bi moglo raditi i na onom A95X 16GB/2GB. Kupis njega i miran.konektovan wrote:Ljudovi, znam da je off, al' nafališe ovaj box od xiaomija, kao odlično riješenje za ovaj cirkus od telemacha, ako valja ili imate neki bolji prijedlog, pišite.....![]()
Joj zipa odgovoraTelemach wrote:kakaljin wrote:Zasto u ovim paketima ne pise da se dobije EON smart box, a paketi se zovu EON, dali je ovo stamparska greska? Ako se ne dobije EON smart BOX onda nema veze sa EON vec su to stari paketi
EON LIGHT TV
EON FULL TV
EON PREMIUM TV
Jer sam ja zainteresovan za ovaj Premium ali da dobijem 2 EON smart BOX-a i ci modulZdravo kakaljin,
Onda ništa od tebe. Donji si.channel10 wrote:Bice na moje ime, a onaj prvi prikljucak ostaje gdje je i bio. On se nece gasiti i on nije na meni nego se vodi na mami.
Kako god skontam, svi novi korisnici TM su donji sa novom ponudom. Korisnike Trio Grande paketa su dobro. Njima je najgore i oni za istu uslugu moraju doplatiti od 5 do 8 KM da bi imali isto sto su imali na Trio Grande paketu.
Dobiješ jedan EON Smart BOX, a drugi plaćaš 80km+5km.kakaljin wrote:Znaci ipak je greska na stranici da se ne dobije jedan EON smart box, pa eto ispravite to na stranici jer zbunjuje pa sam i ja morao postaviti pitanje.
A sto se tice prikljucne takse opet pravite gresku kao sto ste prvi put napravili gresku za D3 kucu pa ste je ispravili naknadno, pa eto ispravite i ovdje jer nije u redu to.
Za rentu uredu.
Pa treba vratiti pare od ulaganja u EON boxove.kakaljin wrote:Znaci ipak je greska na stranici da se ne dobije jedan EON smart box, pa eto ispravite to na stranici jer zbunjuje pa sam i ja morao postaviti pitanje.Telemach wrote:kakaljin wrote:Zasto u ovim paketima ne pise da se dobije EON smart box, a paketi se zovu EON, dali je ovo stamparska greska? Ako se ne dobije EON smart BOX onda nema veze sa EON vec su to stari paketi
EON LIGHT TV
EON FULL TV
EON PREMIUM TV
A sto se tice prikljucne takse opet pravite gresku kao sto ste prvi put napravili gresku za D3 kucu pa ste je ispravili naknadno, pa eto ispravite i ovdje jer nije u redu to.
Za rentu uredu.
Gdje si ga aktivirao ? Nisu jos zvanicno poceli sa tim.kakaljin wrote:Aktivirao sam promo eon, i na moj telemach se pojavilo da ukucam otp za smart tv, ali mi javlja da vec imam aktiviran jedan uredjaj, ali ja ga nemam. Pa telemach molim vas da mi ponisitite taj jedan uredjaj jer ga ja ne vidim medju uredjajima jer hocu da testiram eon smart aplkiaciju na tv-u. Hvala
Pa znas li ti koliki je posao prikljuciti coax kabl u box koji je vec razveden i ukljuciti box u struju i pritisnuti ON dugme na boxu.channel10 wrote:Joj zipa odgovoraTelemach wrote:kakaljin wrote:Zasto u ovim paketima ne pise da se dobije EON smart box, a paketi se zovu EON, dali je ovo stamparska greska? Ako se ne dobije EON smart BOX onda nema veze sa EON vec su to stari paketi
EON LIGHT TV
EON FULL TV
EON PREMIUM TV
Za drugi uređaj plačate priključnu taksu i mjesečnu rentui hajd` ostani normalan
Ma nisam donji. Moze se uvijek nesto iskombinovati bez njih, a da imas sve sto zelis i da placas samo ono sto zelis da platisc_g wrote:Onda ništa od tebe. Donji si.channel10 wrote:Bice na moje ime, a onaj prvi prikljucak ostaje gdje je i bio. On se nece gasiti i on nije na meni nego se vodi na mami.
Kako god skontam, svi novi korisnici TM su donji sa novom ponudom. Korisnike Trio Grande paketa su dobro. Njima je najgore i oni za istu uslugu moraju doplatiti od 5 do 8 KM da bi imali isto sto su imali na Trio Grande paketu.
Da, ovo je najgore za nove korisnike, ali i nama je tako bilo kad smo tek priključili, čak i skuplje.
Ovo se realno samo isplati korisnicima koji su imali najveći paket.
Aktiviraokakaljin wrote:Aktivirao sam promo eon, i na moj telemach se pojavilo da ukucam otp za smart tv, ali mi javlja da vec imam aktiviran jedan uredjaj, ali ja ga nemam. Pa telemach molim vas da mi ponisitite taj jedan uredjaj jer ga ja ne vidim medju uredjajima jer hocu da testiram eon smart aplkiaciju na tv-u. Hvala
Preko mobilne aplikacije mojtelemach i tu mi se pojavio promo eon i kliknuo na toBenq wrote:Gdje si ga aktivirao ? Nisu jos zvanicno poceli sa tim.kakaljin wrote:Aktivirao sam promo eon, i na moj telemach se pojavilo da ukucam otp za smart tv, ali mi javlja da vec imam aktiviran jedan uredjaj, ali ja ga nemam. Pa telemach molim vas da mi ponisitite taj jedan uredjaj jer ga ja ne vidim medju uredjajima jer hocu da testiram eon smart aplkiaciju na tv-u. Hvala
Moze li screenshot ako nije problem ?
Da pogledajte mi u profil mojtelemach pod uredjaji mi stoji da ukucam otp za EON smat aplikacijuTelemach wrote:Aktiviraokakaljin wrote:Aktivirao sam promo eon, i na moj telemach se pojavilo da ukucam otp za smart tv, ali mi javlja da vec imam aktiviran jedan uredjaj, ali ja ga nemam. Pa telemach molim vas da mi ponisitite taj jedan uredjaj jer ga ja ne vidim medju uredjajima jer hocu da testiram eon smart aplkiaciju na tv-u. Hvala![]()
Free trial verzija još nije aktivna
Hvala ti na odgovoru, znam da jos nisu krenuli s tim pa me zacudilo kad si rekao da si aktiviraokakaljin wrote: Preko mobilne aplikacije mojtelemach i tu mi se pojavio promo eon
pa sam preko racunara usao na mojtelemach i pod uredjaji se pojavila ona aktivacija sa EON smart tv
Benq wrote:Hvala ti na odgovoru, znam da jos nisu krenuli s tim pa me zacudilo kad si rekao da si aktiviraokakaljin wrote: Preko mobilne aplikacije mojtelemach i tu mi se pojavio promo eon
pa sam preko racunara usao na mojtelemach i pod uredjaji se pojavila ona aktivacija sa EON smart tv.