jadno drugovi, braco i gospodo prejadno
SDA-All about
-
sumirprimus
#73626 Re: SDA-All about
jarane u 21 vijeku zove lika rumeni slaninar, ka ouvreda, pa sunce ti zarko hocemo u NATO U EU tamo su sve slaninari osim turaka jestel vi svjesni sta pricate i kako trujete ovaj narod? zarad cega ? zarad pobjede na jbenim izborima?
tuzno i zalosno koliko nisko su pali bosnjaci iz sda realno, u ista su spermni sebi si doopustiti samo zarad politickih poena prema neistomisljenicima u vlastitom narodu
kakav pimjer ostatku bosne.
-
orbita12
#73627 Re: SDA-All about
Niko da prokomentarise činjenicu da KLIX nije slova napisao o objavi Američke ambasade
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#73628 Re: SDA-All about
ja mislim da je vama tuzlacima najgore. siti Jasmina, al kada vidite ove šampione...sumirprimus wrote: ↑10/06/2022 09:39 jarane u 21 vijeku zove lika rumeni slaninar, ka ouvreda, pa sunce ti zarko hocemo u NATO U EU tamo su sve slaninari osim turaka jestel vi svjesni sta pricate i kako trujete ovaj narod? zarad cega ? zarad pobjede na jbenim izborima?tuzno i zalosno koliko nisko su pali bosnjaci iz sda realno, u ista su spermni sebi si doopustiti samo zarad politickih poena prema neistomisljenicima u vlastitom narodu
kakav pimjer ostatku bosne.
jadno drugovi, braco i gospodo prejadno![]()
- Chmoljo
#73629 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/americk ... /220609117
prevelika je to vijest da bi se mogla nastaviti glumiti neutralnost.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#73630 Re: SDA-All about
osmica pravi lafac na ovim slikama
-
noviclan
#73631 Re: SDA-All about
Kako se onaj zove lik iz the simpsons
- Chmoljo
#73632 Re: SDA-All about
-
putokaz1
#73633 Re: SDA-All about
Zasto vi forumasi ne volite SDA a volite Bivse SDA?
-
orbita12
#73634 Re: SDA-All about
U šta sam ja gledao , jučer čitav dan provjeravam KLIX i nisam vidioChmoljo wrote: ↑10/06/2022 09:51https://www.klix.ba/vijesti/bih/americk ... /220609117
prevelika je to vijest da bi se mogla nastaviti glumiti neutralnost.
- Truba
-
Registarska oznaka
-
zlajaBHF
#73637 Re: SDA-All about
Zasto vi iz HDZ-a podrzavate Trojku?Black swan wrote: ↑10/06/2022 10:24zato što je bolje s pogrešnog puta sići na 50. kilometru nego na 150. kilometru ustrajavati da je to ispravan put iako znaš da nije
zbog izlaska jednog čovjeka iz sda uskoro ćemo imati najmodenrniju prugu
Koja su tri glavna razloga?
Mislis da ce vam Trojka udovoljiti sto se tice vasih zahtjeva vezanim za ustavne promjene?
- Truba
#73638 Re: SDA-All about
nisam ja iz hdz, ali volim napredak hrvatskog naroda i da sve hrvatsko bude poznaćeno i zlatno
trojka može pomesti HDZ
SDA ne može
već sam objašnjavao da se protiv korupcije boriš trojka metodama (NARODU NARODNE PARE i projekti infrastrukure)
a ne da se protiv HDZA boriš SDA metodama suradnje koalicije udružene korupcije i podjele para i hapaja donacija
samo rad red i mir i konkretni projekti mogu pobijediti hdz a ne šuplja iz df i sda
trojka može pomesti HDZ
SDA ne može
već sam objašnjavao da se protiv korupcije boriš trojka metodama (NARODU NARODNE PARE i projekti infrastrukure)
a ne da se protiv HDZA boriš SDA metodama suradnje koalicije udružene korupcije i podjele para i hapaja donacija
samo rad red i mir i konkretni projekti mogu pobijediti hdz a ne šuplja iz df i sda
-
zlajaBHF
#73639 Re: SDA-All about
Cuj nisi protiv HDZ, a podrzavas njihovu politikuBlack swan wrote: ↑10/06/2022 10:32 nisam ja iz hdz, ali volim napredak hrvatskog naroda i da sve hrvatsko bude poznaćeno i zlatno
trojka može pomesti HDZ
SDA ne može
Ti kao simpatizer HDZ politike podrzavas Trojku, pa me zanima razlog.
Pusti mi suplju o infrastrukturi.
- Truba
#73640 Re: SDA-All about
sve sam ti objasnio stop korupciji i kriminalu i hrvatski narod će promijeniti stranku kada vidi kako ovdje teče med i mlijeko
ne možete silovanjem komšićem i reufom to postići
samo vidljivim znakovima na terenu
- Chmoljo
#73641 Re: SDA-All about
al pazi komentara na kraju teksta.orbita12 wrote: ↑10/06/2022 10:23U šta sam ja gledao , jučer čitav dan provjeravam KLIX i nisam vidioChmoljo wrote: ↑10/06/2022 09:51
https://www.klix.ba/vijesti/bih/americk ... /220609117
prevelika je to vijest da bi se mogla nastaviti glumiti neutralnost.![]()
![]()
o čemu li se, Bože, radi...Međutim, nisu iznijeli detalje o kakvim se uzurpacijama radi.
- tramvajtrojka
#73642 Re: SDA-All about
cuj suplja mu o infrastrukturi a frajer zivi i radi u Sarajevu ako je sta poznato u njegovom opusu kao forumasa su njegova prepricavanja scena iz javnog prevozazlajaBHF wrote: ↑10/06/2022 10:35Cuj nisi protiv HDZ, a podrzavas njihovu politikuBlack swan wrote: ↑10/06/2022 10:32 nisam ja iz hdz, ali volim napredak hrvatskog naroda i da sve hrvatsko bude poznaćeno i zlatno
trojka može pomesti HDZ
SDA ne može
samo rad red i mir i konkretni projekti mogu pobijediti hdz a ne šuplja iz df i sda![]()
Ti kao simpatizer HDZ politike podrzavas Trojku, pa me zanima razlog.
Pusti mi suplju o infrastrukturi.
i zar nije SDA trideset godina u koaliciji sa HDZ-om i da uvijek udovoljava svim HDZ zahtjevima pa im isporuci vecinu u domu naroda
-
orbita12
#73643 Re: SDA-All about
[/quote]
al pazi komentara na kraju teksta.
[/quote]
Ne znaju oni ništa , prave se ludi hah
SDA samo treba odvojiti od budžeta , jer kad presusi izvor primanja neće moći više plaćati stranačke novinare
al pazi komentara na kraju teksta.
o čemu li se, Bože, radi...Međutim, nisu iznijeli detalje o kakvim se uzurpacijama radi.
[/quote]
Ne znaju oni ništa , prave se ludi hah
SDA samo treba odvojiti od budžeta , jer kad presusi izvor primanja neće moći više plaćati stranačke novinare
-
zlajaBHF
#73644 Re: SDA-All about
Aha, to je taktika. Znaci Bosnjaci trebaju stvoriti Svicarsku u zenicko-dobojskom kantonu, da bi Hrvati odutali od HDZ-a......Pa dobro, logika....Black swan wrote: ↑10/06/2022 10:38 sve sam ti objasnio stop korupciji i kriminalu i hrvatski narod će promijeniti stranku kada vidi kako ovdje teče med i mlijeko
Da li je bilo Reufa i Komsica 1993? 1998? 2001? 2004?
Tu pricu mozes prosipati ovim sto su uvijek spremni da se odreknu svog identiteta, kako bi ih vi zavoljeli. Medjutim nama, koji znamo da hrvatska politika od prvog dana zeli jedno, a to je cijepanje BiH, podjela po etnickom principu, i nikakav ekonomski napredak u Zenici ili Bihacu to nece promjeniti.
-
zlajaBHF
#73645 Re: SDA-All about
Kakve veze ima infrastruktura u Sarajevu sa HDZ-om, kojeg on podrzava.tramvajtrojka wrote: ↑10/06/2022 10:40cuj suplja mu o infrastrukturi a frajer zivi i radi u Sarajevu ako je sta poznato u njegovom opusu kao forumasa su njegova prepricavanja scena iz javnog prevoza![]()
![]()
i zar nije SDA trideset godina u koaliciji sa HDZ-om i da uvijek udovoljava svim HDZ zahtjevima pa im isporuci vecinu u domu naroda![]()
Njemu kao simpatizeru HDZ politike odgovara pobjeda Trojke.....Logika
U slucaju pobjede Trojke, ista ce biti u toj koaliciji sa HDZ-om i evo SDS-om
- Chmoljo
#73646 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/adil-os ... /190427039zlajaBHF wrote: ↑10/06/2022 10:46Kakve veze ima infrastruktura u Sarajevu sa HDZ-om, kojeg on podrzava.tramvajtrojka wrote: ↑10/06/2022 10:40
cuj suplja mu o infrastrukturi a frajer zivi i radi u Sarajevu ako je sta poznato u njegovom opusu kao forumasa su njegova prepricavanja scena iz javnog prevoza![]()
![]()
i zar nije SDA trideset godina u koaliciji sa HDZ-om i da uvijek udovoljava svim HDZ zahtjevima pa im isporuci vecinu u domu naroda![]()
Adil Osmanović emotivno govorio o saradnji HDZ-a i SDA: Bili smo i bit ćemo partneri

viđu Zl0je miljenika žena. samo vrišće: Laži me, laži...
- Truba
#73647 Re: SDA-All about
vidi... neki ljudi ne žele ići u njemačku ko ti (njemačka je zbirni naziv za dijasporu)zlajaBHF wrote: ↑10/06/2022 10:46Kakve veze ima infrastruktura u Sarajevu sa HDZ-om, kojeg on podrzava.tramvajtrojka wrote: ↑10/06/2022 10:40
cuj suplja mu o infrastrukturi a frajer zivi i radi u Sarajevu ako je sta poznato u njegovom opusu kao forumasa su njegova prepricavanja scena iz javnog prevoza![]()
![]()
žele da njemačka dođe u bih... a to će dobiti ne reufom, suljagićem i ostalom plejadom likova
nego ulaganjem u infrastruuru zdratsvo školstvo
i kad se bude bolje živjelo po trojkinim gradovima i selima onda će se ljudi zapitati alo ba
što mi to radimo dajmo glas oporbi hdza..
ne idu ljudi u njemačku ni zbog čega drugog doli para i reda
s trojkom će doći red a i pare garantirano
-
zlajaBHF
#73648 Re: SDA-All about
To sto ti pricas je suplja prica. Da je tako, mi uopste nebi imali rata. Kod nas se lijepo zivjelo, ali su hrvatska i srpska strana zelejli velike Srbije i velike Hrvatske, jer da nisu, mi bi danas svi bili dio EU. Imali smo cak i ponudu za to, ali je odbili.Black swan wrote: ↑10/06/2022 11:15vidi... neki ljudi ne žele ići u njemačku ko ti (njemačka je zbirni naziv za dijasporu)
žele da njemačka dođe u bih... a to će dobiti ne reufom, suljagićem i ostalom plejadom likova
nego ulaganjem u infrastruuru zdratsvo školstvo
i kad se bude bolje živjelo po trojkinim gradovima i selima onda će se ljudi zapitati alo ba
što mi to radimo dajmo glas oporbi hdza..
ne idu ljudi u njemačku ni zbog čega drugog doli para i reda
s trojkom će doći red a i pare garantirano
Ti sad nakon svega toga pricas kako ce Hrvati i Srbi odustati od nacionalnih ciljeva zbog Trojke
Ta prica je pila vode prije 30 godina, ali danas ti nevjerujem ni sekunde.....ne tebi, nego toj ideji. Neke ideologije se moraju slomiti silom, i tu ne mislim na oruzje, nego i na politicku borbu. Rusitelji BiH, HDZ i ovi iz RS-a treba da znaju da se moraju okrenuti BiH, i da nemaju alternativu.....to je jedini izlaz!
- Truba
#73649 Re: SDA-All about
uopće o srbima nisam pričao nego o federaciji
ono tamo je zacementirano shvati
isto kao što je zacementirano da predstavnici hrvata moraju biti u vlasti na razinama fbih i bih
u međuvremenu trebaju nam infrastrukturalni programi
i dokazivanje koja je stranka bolja u konkretnim matematičkim dokazima... doplatci porodiljama, kilometri prometnica, vlakovi, tramvaji, novi busevi
konkretno vidljivo danas što olakšava ljudima svakodnevnicu
a ne ko je branio iz pozadine bih 1993.
ono tamo je zacementirano shvati
isto kao što je zacementirano da predstavnici hrvata moraju biti u vlasti na razinama fbih i bih
u međuvremenu trebaju nam infrastrukturalni programi
i dokazivanje koja je stranka bolja u konkretnim matematičkim dokazima... doplatci porodiljama, kilometri prometnica, vlakovi, tramvaji, novi busevi
konkretno vidljivo danas što olakšava ljudima svakodnevnicu
a ne ko je branio iz pozadine bih 1993.
-
putokaz1
#73650 Re: SDA-All about
Zar nije Izdaja budes u SDA 30 godina ministar premijer i odjednom si NIP SBB SDP i lajes protiv SDA