ultima_palabra wrote:Samo ne znam koga ce brojati.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šibicar
#73526 Re: FK Željezničar
-
Alfa_i_Omega
#73527 Re: FK Željezničar
Sramota!
A jeste ih Bucko ( od milja ) razigrao, svaka mu cast. Sreca imamo jos dva igraca u vezi na kojima ce se kola lomiti. Ni milimetra "bucko"!
A jeste ih Bucko ( od milja ) razigrao, svaka mu cast. Sreca imamo jos dva igraca u vezi na kojima ce se kola lomiti. Ni milimetra "bucko"!
- Charuga
- Globalni moderator
#73528 Re: FK Željezničar
Od 10 loših igrača na terenu, ti samo jednog prozivaš? Aferim ... 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#73529 Re: FK Željezničar
Ne moze "bucko" podjeliti lopti koliko ih Zajmovic i Zec mogu zasrati.......Alfa_i_Omega wrote:Sramota!
-
hostapler
#73530 Re: FK Željezničar
Ovo je garant Amarov konobar sa govnogovno.ba
Provalio Amar nadimak u Tuborgu za Curjurica i sad se on po forumima pravi komedijas.
Provalio Amar nadimak u Tuborgu za Curjurica i sad se on po forumima pravi komedijas.
-
zipoo
#73531 Re: FK Željezničar
Zasto Odu?Kinaski wrote:Cudi me da ne tjerate odovica, bas me cudi!
- Šibicar
#73532 Re: FK Željezničar
Pa jedini upotrebljiv pas iz kojeg smo imali jedinu pravu priliku je i poslao bucko,kad je Krpic spustio Zecu i ovaj je s 5 metara nabio na Bristol.Alfa_i_Omega wrote:Sramota!
-
Alfa_i_Omega
#73533 Re: FK Željezničar
A sto su tek njih dvojica grozna, to je za posebnog elaborata. Nedao Bog da udju u sredinu, sa loptom ili bez, tacno bi im imam osjecaj majka umrla. Krpic primi i ostavi svaku petu u loptu. U polju kriminalan.hrasno38 wrote:Ne moze "bucko" podjeliti lopti koliko ih Zajmovic i Zec mogu zasrati.......Alfa_i_Omega wrote:Sramota!
Sve u svemu, da bi pobjedjivao moras se kretati, kao tim, po linijama da se u svakom trenutku zna gdje ko stoji. Veceras smo licili na sve osim na tim. Odovica je Nalic bukvalno pregazio takticki a igraci pokazali osim manjka kvaliteta da imaju i manjak hrabrosti, samopouzdanja, zelje za nesto vise. Daleko je ovo drugovi od sampionske ekipe. Onaj pozitivni sok sa sjedanjem Odovica na klupu je nestao, vracamo se u surovu realnost.
Evo sanse za "Bucka" protiv Goska i Celika, da je malo valja, dijeli vanjskom, razigrava. I oni slabo trce, navijam da digne stadion na noge svojim potezima, nas ponajbolji igrac.
-
Tromblon
#73534 Re: FK Željezničar
Jebote vise bucko. Ohani malo.Alfa_i_Omega wrote:A sto su tek njih dvojica grozna, to je za posebnog elaborata. Nedao Bog da udju u sredinu, sa loptom ili bez, tacno bi im imam osjecaj majka umrla. Krpic primi i ostavi svaku petu u loptu. U polju kriminalan.hrasno38 wrote:Ne moze "bucko" podjeliti lopti koliko ih Zajmovic i Zec mogu zasrati.......Alfa_i_Omega wrote:Sramota!
Sve u svemu, da bi pobjedjivao moras se kretati, kao tim, po linijama da se u svakom trenutku zna gdje ko stoji. Veceras smo licili na sve osim na tim. Odovica je Nalic bukvalno pregazio takticki a igraci pokazali osim manjka kvaliteta da imaju i manjak hrabrosti, samopouzdanja, zelje za nesto vise. Daleko je ovo drugovi od sampionske ekipe. Onaj pozitivni sok sa sjedanjem Odovica na klupu je nestao, vracamo se u surovu realnost.
Evo sanse za "Bucka" protiv Goska i Celika, da je malo valja, dijeli vanjskom, razigrava. I oni slabo trce, navijam da digne stadion na noge svojim potezima, nas ponajbolji igrac.
Ja Sam kontao da smo kvalitetniji od slobode kad ti napisa juce Ali kurko.
Nema igre bez trke, Ali organizovane da se pokrije teren kako je sloboda radila a od nas to Jos nisam docekao.
-
vryzas
#73535 Re: FK Željezničar
hostapler wrote:Ovo je garant Amarov konobar sa govnogovno.ba
-
vryzas
#73536 Re: FK Željezničar
+1zipoo wrote:Zasto Odu?Kinaski wrote:Cudi me da ne tjerate odovica, bas me cudi!
- UnKnownBA
#73537 Re: FK Željezničar
Tačno nam je nekvalitet ekipe došao na naplatu. Mi igramo sa krilima koja su nam donedavno sjedila na klupi. Da tuga bude veća, sa tim istim krilima koja su nam donedavno bili druga opcija mi imamo ambicije titule koju nismo mogli osvojiti ni dok su bolji od njih igrali a ovi na klupi sjedili. U prvoj postavi imamo par igrača kojim je klupa Želje plafon karijere odnosno da budu nekom zamjena a ne da budu standardni. Daleko smo mi miljama od titule sa ovakvim rosterom.
Jednostavno ne mogu da ne kažem, fkt gdje će Blagojevića zamijeniti ... Shvatio bih da smo imali nekog boljeg pa da je sa njim probao ali mi od njega onako lošeg opet boljeg nemamo. Neka je Šaban ostao pa makar ... Ne kažem da bi pobjedili da je ostao ali evo ni ovako nismo.
I dalje sam mišljenja da je Oda pravi trener za Želju, samo neka ga puste da radi i bira igrače u prelaznom roku.
hrasno38 wrote:E da sad cujemo sta ce nam ispricati eksperti sa Klixa......Krcmarevic je los trener definitvno ali u jednom je bio 100% u pravu a to je da se titule ne osvajaju sa juniorima. Odovic cini mi se evo drugu utakmicu pravi nevidjeno glupu izmjenu i jedinog igraca koji moze loptu prenjeti sa nase polovice u protivnicku mjenja za juniora. Zeljo bez Blagojevica je jedno 20% losiji.
Jednostavno ne mogu da ne kažem, fkt gdje će Blagojevića zamijeniti ... Shvatio bih da smo imali nekog boljeg pa da je sa njim probao ali mi od njega onako lošeg opet boljeg nemamo. Neka je Šaban ostao pa makar ... Ne kažem da bi pobjedili da je ostao ali evo ni ovako nismo.
I dalje sam mišljenja da je Oda pravi trener za Želju, samo neka ga puste da radi i bira igrače u prelaznom roku.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#73538 Re: FK Željezničar
Niti smo mi toliko dobri, niti je Sloboda toliko losa, koliko mi mislimo. Pa njih su pitari pobjedili slučajnim golom nakon greske odbrane. Ljudi primili 4 gola u 11 kola. Niko se sa njima nije naigrao.
Jednostavno, ako se moze, poravniti, jer mi smo po svemu prikazanom a bgm i po rosteru igrača 3 ili 4 ekipa u prvenstvu.
Jednostavno, ako se moze, poravniti, jer mi smo po svemu prikazanom a bgm i po rosteru igrača 3 ili 4 ekipa u prvenstvu.
-
splinter
#73539 Re: FK Željezničar
Ljudi ova sezona je propala svakako, ispali smo iz kupa da bi ganjali prvenstvo i evo ganjamo ga. Pustiti Odu da radi svoj posao i to je to. Sa ovim igračkim kadrom bar ne bi trebala Evropa doći u pitanje, al i to samo pod uslovom da stisnemo zube i zaigramo konačno sa 100% pristupa.
Sve drugo je u domenu nerealnih očekivanja ili nevjerovatnog spleta okolnosti.
- manijak1
#73540 Re: FK Željezničar
Ne vidim razloge ni potrebe da se Oda mijenja .
Jebo te nema čovjek poraza , druga je stvar dužina klupe na pojedinim pozicijama i uigranost ekipe.
Kakav penal i bakrači , Vedran prvi stigao do lopte , izbio je , nakon toga kaskader uvježbano pada
Kako se Zrinjski jučer patio sa MDK-om , da im se nije poklonio onaj faul ćunu bi dali gol.
I još , ne znam jel bio ofsajd kad je MDK-u poništen gol.
Ovdje bi se sve htjelo preko noći , a za posjetu na stadionu - nemam smislenu repliku.
Brojači
-
vryzas
#73541 Re: FK Željezničar
Ne kontam ko spominje otkaz Odovicu.
Covjeka treba pustiti da radi 3-4 sezone bez obzira na rezultat.
- manijak1
#73542 Re: FK Željezničar
Onda ja nisam ovo dobrovryzas wrote:Proljece...ide krov i novi trener u paketu.
-
vryzas
#73543 Re: FK Željezničar
To ja zbog procedura.manijak1 wrote:Onda ja nisam ovo dobrovryzas wrote:Proljece...ide krov i novi trener u paketu.
prokonto .
-
Alfa_i_Omega
#73544 Re: FK Željezničar
“Ljudi imaju običaj da traže razloge možda tamo gdje nisu. Bilo je šta je bilo, ali, to je moje lično mišljenje i to mi ponekad neki potvrde u nekoj priči, ali tolika razlika što se tiče fizičke spreme, trčanja, a to niko neće da primijeti, jer je sramota reć’ ako neko ne može da trči, jer o tome se ne govori, a to je najprimarnija stvar danas u fudbalu. Taj ko ne može da trči, ne može ni da igra. Pada i taktika, pada sve u vodu."
Ivica Osim.
Ivica Osim.
- manijak1
- hrasno38
#73546 Re: FK Željezničar
Nije Vedran stigao prvi do lopte bar prema ovom snimku koji si postaviomanijak1 wrote:Sezona nije propala, ako se kvalificiraš u EL , niti su propale mogućnosti da se uzme titula.
Ne vidim razloge ni potrebe da se Oda mijenja .
Jebo te nema čovjek poraza , druga je stvar dužina klupe na pojedinim pozicijama i uigranost ekipe.
Kakav penal i bakrači , Vedran prvi stigao do lopte , izbio je , nakon toga kaskader uvježbano pada
Kako se Zrinjski jučer patio sa MDK-om , da im se nije poklonio onaj faul ćunu bi dali gol.
I još , ne znam jel bio ofsajd kad je MDK-u poništen gol.
Ovdje bi se sve htjelo preko noći , a za posjetu na stadionu - nemam smislenu repliku.
Brojačinisu za sada , potrebni .
- ultima_palabra
#73547 Re: FK Željezničar
Ne moze Odovic za dva mjeseca prebrisati tri godine nakaradnog rada i javasluka.splinter wrote:Ljudi ova sezona je propala svakako, ispali smo iz kupa da bi ganjali prvenstvo i evo ganjamo ga. Pustiti Odu da radi svoj posao i to je to. Sa ovim igračkim kadrom bar ne bi trebala Evropa doći u pitanje, al i to samo pod uslovom da stisnemo zube i zaigramo konačno sa 100% pristupa.
Ove godine ce komsije maznuti titulu, valjda bude dovoljno da se masi otvore oci.
- avetinja
#73548 Re: FK Željezničar
Da smo ostali u kupu, prethodne dvije utakmice bile bi izgubljenje, a možda bi i sa Goškom išlo teže, što ne znači da neće.

- hrasno38
#73549 Re: FK Željezničar
Oooooo jos jedan fudbaski ekspert.....prosle godine smo igrali citavu sezonu i kup i prvenstvo pa smo do kraja se borili za titulu i osvojili kup. Predproslu godinu dok smo igrali i kup i prvenstvo bili smo prvi na tabeli a nakon sramnog ispadanja iz kupa na Grbavici kola su krenula nizbrdo. Ima mali bezbroj primjera kad se kalkulise i ne igra onako kako bi trebalo da se igra da kola krenu niz brdo. Lendric dok je igrao nije pauzirao utakmice niti ga je Petrovic odmarao nego je derao citavu sezonu i zato bio prvi strijelac.avetinja wrote:Da smo ostali u kupu, prethodne dvije utakmice bile bi izgubljenje, a možda bi i sa Goškom išlo teže, što ne znači da neće.![]()
Odovica bez ikakvih dilema treba pustiti ali isto tako Odovic mora da shvati da nema viska igraca i da nikada u zivotu sa ovim juniorima nece nista osvojiti jer ovi juniori su dobri ali nisu extra talenti. Isto tako mora vratiti i Vranjesa i Arezinu jer nema takvih igraca za zamjenu. Saban mali mora na klupu bez obzira koliki mu se nerealni talenti pripisuju jer je mekan i Hajdarevic je puno cvrsci igarc na terenu od njega.
Ja sam cini mi se nakon kupa i skidanja gaca negdje i rekao da ce kola krenuti niz brdo.....tako i bi. Nije sramota kad gubis bodove od Sarajeva, Zrinjskog, Sirokog pa i Slobode ali na njihovom terenu ali ekipi koja kao proda kup da bi ganjala titulu Mladost i Sloboda nikako ne bi smjeli uzeti niti boda.
- avetinja
#73550 Re: FK Željezničar
Oooooo nemoj da se pališ, zezam se. Vidiš kakav smajli sam stavio.hrasno38 wrote:Oooooo jos jedan fudbaski ekspert.....prosle godine smo igrali citavu sezonu i kup i prvenstvo pa smo do kraja se borili za titulu i osvojili kup. Predproslu godinu dok smo igrali i kup i prvenstvo bili smo prvi na tabeli a nakon sramnog ispadanja iz kupa na Grbavici kola su krenula nizbrdo. Ima mali bezbroj primjera kad se kalkulise i ne igra onako kako bi trebalo da se igra da kola krenu niz brdo. Lendric dok je igrao nije pauzirao utakmice niti ga je Petrovic odmarao nego je derao citavu sezonu i zato bio prvi strijelac.
Odovica bez ikakvih dilema treba pustiti ali isto tako Odovic mora da shvati da nema viska igraca i da nikada u zivotu sa ovim juniorima nece nista osvojiti jer ovi juniori su dobri ali nisu extra talenti. Isto tako mora vratiti i Vranjesa i Arezinu jer nema takvih igraca za zamjenu. Saban mali mora na klupu bez obzira koliki mu se nerealni talenti pripisuju jer je mekan i Hajdarevic je puno cvrsci igarc na terenu od njega.
Ja sam cini mi se nakon kupa i skidanja gaca negdje i rekao da ce kola krenuti niz brdo.....tako i bi. Nije sramota kad gubis bodove od Sarajeva, Zrinjskog, Sirokog pa i Slobode ali na njihovom terenu ali ekipi koja kao proda kup da bi ganjala titulu Mladost i Sloboda nikako ne bi smjeli uzeti niti boda.