FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Alfa_i_Omega

#73501 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

I vise puta su iz kluba otvoreno prozivali i opstinu i nacelnika, tako da ta prica kako moramo biti dobri sa njim i da nas je nesto strah nikako ne pije vode. Prije bih rekao da je obrnuto. Nisu ova sredstva koje je ulozila opstina, grad, savez pala sa neba, svi oni imaju neku racunicu.
salle_eh1986

#73502 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

avetinja wrote:
Mutivoda wrote:navijači su je i pokrenuli, navijači Želje žele i da je završe, znam da ti je to teško provariti, jer ne razumiješ tu vezu sa Željom, ali jebiga, to ti se objasnit ne može..

prosjački mentalitet je onako baš jedna fraza često korištena od navijača Željezničara :lol: 8-)
Jah, nešto posebno, emocije. Budi realna. Klub bi iz poštovanja prema navijačima trebao da prekine akciju, jer se vidi da ne ide. Skupljamo tih 10 hiljada maraka dva mjeseca. Nema potrebe da se džabe rasteže.

Pogledaj stvari realno, ne sve kroz prizmu navijača, pa ćeš vidjeti da je dobar dio navijača usadio takvo mišljenje.
...skupljaju reci
salle_eh1986

#73503 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

Charuga wrote:Na kraju, niko ne kaže da mora davati pare, ali ovo je nešto skroz drugo. On skuplja glasove lažima o tome kako je dao tolike pare.
baš tako, pare se negdje moraju potrošiti (dati), mada evo i to je upitno ako znaš manevrisati
a najpogodnije tlo je Željo kao klub gdje se lafo pomaže šakom i kapom a kad zbrojiš haman što dobiješ vratiš...samo se vrti u krug
avetinja

#73504 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

salle_eh1986 wrote:...skupljaju reci
Odakle ti znaš?
salle_eh1986

#73505 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

avetinja wrote:
salle_eh1986 wrote:...skupljaju reci
Odakle ti znaš?
čim pišeš navijači skupljaju, navijači skupljaju, navijači skupljaju...ili nisi navijač kluba ili ne skupljaš
logika :D
avetinja

#73506 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Ja sam napisao skupljamo.
insaneinthebrain

#73507 Re: FK Željezničar

Post by insaneinthebrain »

joj koldze govneta sda-ovskog. vratite kusur sto sam vam uplatio pa ce biti jos. mrsh stoko :oops:
moke_31

#73508 Re: FK Željezničar

Post by moke_31 »

Sloboda nas sabila na našu polovinu, sa blagim presingom nas tjeraju na ispucavanja :-) :-)
Ova ekipa meda ne može, loptu ne možemo kroz sredinu prenijeti u polje protivnika. Ja ne vjerujem svojim očima šta gledam :(
Da nam ovo radi Zrinjski, Široki ili Sarajevo, ali Sloboda :-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#73509 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

moke_31 wrote:Sloboda nas sabila na našu polovinu, sa blagim presingom nas tjeraju na ispucavanja :-) :-)
Ova ekipa meda ne može, loptu ne možemo kroz sredinu prenijeti u polje protivnika. Ja ne vjerujem svojim očima šta gledam :(
Da nam ovo radi Zrinjski, Široki ili Sarajevo, ali Sloboda :-)
Pa jos se nisu navikli da igraju samo na jednom frontu :lol: :lol: :lol: :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#73510 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

mali_milojica wrote:Al to nije sve postovani gledatelji. Ako sacekate srijedu i utakmicu sa Slobodom, dobijete jos 1 bod :lol: :run:
U ovoj specijalnoj ponudi, za samo ograničen broj gledalaca na stadionu (redovnih 3000 bolesnika) nudimo i krvarenje ociju i dramu sa rezultatom 0:0.
Prilika koja se ne propusta.

P.S. količine ograničene. Pozurite.
:mrgreen:
Možda je najbolje da sutim :roll: :run:
insaneinthebrain

#73511 Re: FK Željezničar

ti i tvoje prognoze. uvijek se ostvare. upadamo lagano u rezultatsku krizu :roll: :-?
DonieBrasco

#73512 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Iskreno ocekivao samo pobjedu ali ovo je zaista lose, ne znam iskreno sta se desava sa ekipom.
insaneinthebrain

#73513 Re: FK Željezničar

nek odovic odstrani jos dva-tri igraca. ima da proigramo ko ludi :zzzz:
hrasno38

#73514 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

E da sad cujemo sta ce nam ispricati eksperti sa Klixa......Krcmarevic je los trener definitvno ali u jednom je bio 100% u pravu a to je da se titule ne osvajaju sa juniorima. Odovic cini mi se evo drugu utakmicu pravi nevidjeno glupu izmjenu i jedinog igraca koji moze loptu prenjeti sa nase polovice u protivnicku mjenja za juniora. Zeljo bez Blagojevica je jedno 20% losiji. Dalje kakav god da je Vranjes on u ovakvom Zelji ima mjesto na klupi i samo njegovo iskustvo je u globalu jaca referenca od svih juniora. Arezina jeste guzicarska ljencina ali njegov jedan pas i jedan slobodan udarac donosi pobjede. Zeljo jednostavno nema sada nikakvu klupu osim ovih par juniora a Veselinovic je za Zeca i Zaimovica krilo nad krilima.
Igras utakmicu u gostima protiv osrednje Mladosti i kao neko ko ima sampionske ambicije gubis bos pa onda opet na Grbavici opet protiv odbrambeno odlicne Slobode gubis boda a da je bilo fer i posteno izgubio bi sva tri jer je bio cist penal i igras jos dvije za redom kuci. I umjesto da se napravi zaliha bodova za nastavak padnemo na drugo mjesto sad vec dva boda zaostatka za Pitarima. A to se uvijek desava kada se pocne kalkulisati. To se desilo i Petrovicu kada je kalkulisao u kupu i zijanio onda je krenulo sve niz brdo....to ce se sad desiti i Odovicu radi toga sto ga je neko ubjedio da treba da igra samo prvenstvo. E te sto su ga ubjedili treba nabiti na kurac na sred stadiona Grbavica jer Zeljo nije tim za kalkulacija nikada i uvijek mora igrati na pobjedu pa makar bila i najjadnija prijateljska.
Na zalost mislim da ovo nije kraj i da ce kazne nastaviti da stizu......daj boze da grijesim. Saban nije za prvih 11 a Zeljo ce karinu osvojiti ako mu pobjedu budu ganjali Saban. Hajdarevic, Dacic i Sehic u prvih 11. To sto je Odovic jednom sa omladincima napravio rezultat ne znaci da ce opet jer Bajic, Memija i Amir su za dvije klase jaci fudbaleri od ovih danasnjih. Steta.....
Kinaski

#73515 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

Cudi me da ne tjerate odovica, bas me cudi!
hrasno38

#73516 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

mali_milojica wrote:
mali_milojica wrote:Al to nije sve postovani gledatelji. Ako sacekate srijedu i utakmicu sa Slobodom, dobijete jos 1 bod :lol: :run:
U ovoj specijalnoj ponudi, za samo ograničen broj gledalaca na stadionu (redovnih 3000 bolesnika) nudimo i krvarenje ociju i dramu sa rezultatom 0:0.
Prilika koja se ne propusta.

P.S. količine ograničene. Pozurite.
:mrgreen:
Možda je najbolje da sutim :roll: :run:
Ne trebas jer realno gledas situaciju.
vryzas

#73517 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

hYbrid nam je dohako :oops: ...ali nije lose ovo, idu brojaci naredne sedmice. :skoljka:
ultima_palabra

#73518 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Samo ne znam koga ce brojati.
vryzas

#73519 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

:(
insaneinthebrain

#73520 Re: FK Željezničar

vryzas wrote:hYbrid nam je dohako :oops: ...ali nije lose ovo, idu brojaci naredne sedmice. :skoljka:
kad ce krov :oops: :zzzz:
vryzas

#73521 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Proljece 8) ...ide krov i novi trener u paketu. :oops:
Leverage

#73522 Re: FK Željezničar

Post by Leverage »

Ja mislim da je zakaz'o sportski segment :oops:
RasAlGhul

#73523 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Prvo da se najebem mame odgovornom u Savezu koji je odredio ovaj termin utakmice, kad zapuše bilo je -10. Nas je pauza ona ubila, i ofiranje u Kupu sa sastavom i namjernim ispadanjem jer ćemo se samo na ligu fokusirati. Pišiona nam je i liga, izboriti Evropu sad moramo i udarati se u guzicu od sreće. Nada još postoji pogotovo što slijedi nova pauza pa se možda malo dohavizaju.

Odović treba vratiti Arežinu i Vranješa, dosta je preseravanja, u ovom trenutku imamo najslabiju klupu u ligi, i neka Ramović pčene igrati barem po tri minute, momak je povrijeđen naš najbolji igrač, i čekamo i tog Jazvića jeble ga povrede više. Protiv GOŠK-a neka igraju oni iz Kupa sa Dacićem i Osmanović i Šehićima od prve minute, neka ovi klošari još odmore, ipak je prezahtjevno od fudbalskog profesionalca tražiti da igra dvije utakmice sedmično. Da nam slučajno šta ne zamjere što tražimo da trče
hrasno38

#73524 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

RasAlGhul wrote:Prvo da se najebem mame odgovornom u Savezu koji je odredio ovaj termin utakmice, kad zapuše bilo je -10. Nas je pauza ona ubila, i ofiranje u Kupu sa sastavom i namjernim ispadanjem jer ćemo se samo na ligu fokusirati. Pišiona nam je i liga, izboriti Evropu sad moramo i udarati se u guzicu od sreće. Nada još postoji pogotovo što slijedi nova pauza pa se možda malo dohavizaju.

Odović treba vratiti Arežinu i Vranješa, dosta je preseravanja, u ovom trenutku imamo najslabiju klupu u ligi, i neka Ramović pčene igrati barem po tri minute, momak je povrijeđen naš najbolji igrač, i čekamo i tog Jazvića jeble ga povrede više. Protiv GOŠK-a neka igraju oni iz Kupa sa Dacićem i Osmanović i Šehićima od prve minute, neka ovi klošari još odmore, ipak je prezahtjevno od fudbalskog profesionalca tražiti da igra dvije utakmice sedmično. Da nam slučajno šta ne zamjere što tražimo da trče
:izet: :izet: :izet: :thumbup:
avetinja

#73525 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Stavljajte utakmice u 16 sati.

Večeras ništa iznenađujuće. Lijepo rekoh da ćemo remizirati. Ima li smo sreće, jer je ono izgleda bio penal.

Protiv GOŠKA 2 i po milje i pobjeda.
Post Reply