Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitarrr82 wrote:Za full i full duo samo osnovni paket?
katastrofa
Pretjerano, premalo za ovu cijenu realno...
Moze li mi neko reci ima li trenutno duo net grande prosireni paket ili samo net grande family ili je to ipak promijenjeno ovim novim cjenovnikom tih paketa za postojece korisnike?
Pitarrr82 wrote:
Moze li mi neko reci ima li trenutno duo net grande prosireni paket ili samo net grande family ili je to ipak promijenjeno ovim novim cjenovnikom tih paketa za postojece korisnike?
Hvala
Duo Net Grande ima Osnovni paket kanala, Family ima Prosireni. Nista nije promijenjeno sto se tice starih paketa, sve ostaje isto kao i do sada za postojece korisnike, samo su ubaceni novi paketi.
Pitarrr82 wrote:
Hvala
Duo Net Grande ima Osnovni paket kanala, Family ima Prosireni. Nista nije promijenjeno sto se tice starih paketa, sve ostaje isto kao i do sada za postojece korisnike, samo su ubaceni novi paketi.
U redu, hvala drug...
Za ove EON pakete iskreno ne vidim logiku, isplatljivost...
Nema na cemu.
Sto se tice paketa, vrijeme ce pokazati kako ce to sve ici. Meni se npr isplati jer planiram preci sa Trio Grande Extra na EON Premium, za malu razliku dobijem dosta. Vidjeh da si spominjao pakete kanala, ako se ne varam, Telemach je nekoliko puta naglasio da se trenutni paketi kanala koje korisnik ima u svom paketu prenose na novi EON paket ukoliko se odluci na prelazak. Samo ne znam detalje, koliko ce to trajati, da li se nakon istekao ugovora i obnovom istog moze opet dobiti isti paket kanala i td..
Nema na cemu.
Sto se tice paketa, vrijeme ce pokazati kako ce to sve ici. Meni se npr isplati jer planiram preci sa Trio Grande Extra na EON Premium, za malu razliku dobijem dosta. Vidjeh da si spominjao pakete kanala, ako se ne varam, Telemach je nekoliko puta naglasio da se trenutni paketi kanala koje korisnik ima u svom paketu prenose na novi EON paket ukoliko se odluci na prelazak. Samo ne znam detalje, koliko ce to trajati, da li se nakon istekao ugovora i obnovom istog moze opet dobiti isti paket kanala i td..
Jasno, naravno vjerujem da ce biti i akcija itd ali gledajuci za vecinu nase populacije koja ima ugovor sa Telemach ovo nece imati logike.
Najradije bih presao na neki od onih IPTV koji se prodaju kako je ovo krenulo...
Sve korisnike zainteresovane za ponudu i usluge ćemo rado kontaktirati i detaljno upoznati s ponudom i pogodnostima.
Dovoljno je samo da nam se javite u pp rado ćemo provjeriti vaš postojeći Ugovor i pronaći najbolju ponudu i benefite, kao i uvijek do sada.
IT'S TIME TO TURN YOUR TV
Poslala sam Vam PM otišle su dvije pa možete samo zadnju pogledati nešto sam dopunila
Citam malo ovo i ako sam razumuo taj box nece moci na crt televizore sto je glupo jer vjerujem da ima dosta ljudi koji jos koriste crt, morace im naci neko rjesenje
Da, neće moći na CRT jer ima isključivo digitalni(HDMI) izlaz dok je CRT samo analogni(mada ima i za to rješenje, konverter sa digitalnog na analogni signal, od 10ak pa do 100 KM, zavisi od kvalitete). Meni svakako nije modem blizu TV-a tako da nebi prešao na novi paket čak i da imam LCD TV jer bi pored toga što bi skuplje plaćao morao provesti 10-15 metara kabla od modema do receivera.
Last edited by Mehemed on 19/10/2018 10:58, edited 1 time in total.
Ko može pratiti ovaj Epic Drama folder na EON-u, kao i CineStar Premiere Plus folder? U koje pakete su uključeni ti folderi ?
Imam i Epic Drama i CineStar Premiere HD kanale na D3
@Telemach
Ako moze da razrijesimo neke tehnicke dileme oko EON boxa.
Da bi mogli da koristimo dodatne usluge (VOD...) na EON boxu potrebno je da box bude povezan utp kablom sa modemom.
Ono sto mene zanima, a vjerujem i ostale je slijedece. Da li to povezivanje utp kablom ide na postojeci modem koji vec koristimo za internet ili postoji mogucnost povezivanja sa dodatnim modemom koji bi bio samo za EON box?
Prilicno je neprakticno provlaciti po kuci jos dodatno 10m utp kabla, jer velika vecina korisnika ne drzi modem ni u istoj prostoriji sa tv-om, a kamoli pored tv-a.
chakany wrote:Ko može pratiti ovaj Epic Drama folder na EON-u, kao i CineStar Premiere Plus folder? U koje pakete su uključeni ti folderi ?
Imam i Epic Drama i CineStar Premiere HD kanale na D3
Imamo foldere, ali mislim da ce to moci pratiti samo korisnici EON paketa koji stupaju na snagu 26.10., s obzirom da ti folderi nisu dio starih Duo/Trio paketa nego su samo u sklopu novih paketa, ali vidjecemo to jos kad cjenovnik zvanicno stupi na snagu.
Last edited by Benq on 19/10/2018 11:36, edited 1 time in total.