Hajneken, Karle, al' 3,5 KMEborg wrote:Dubioza Kolektiv, Edo Maajka i tako to?
Kakvi' pivi imade?
Ulaz je 2 KM, a za 5 KM imas ulaz 2 gazirana, ili ulaz i votku
muzika je tehno
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Hajneken, Karle, al' 3,5 KMEborg wrote:Dubioza Kolektiv, Edo Maajka i tako to?
Kakvi' pivi imade?
Malo glup sistem, čuj naplaćuje ulaz. Valjda da ovu "fukaru" odbije, šta li. Ne znam koliko će to prolaziti ako te 2 KM ne možeš uračunati u konzumaciju. Jebi ga, nemamo bi baš toliko babinih sinova i tatinih kćerkica pa da tamo ide "elita" kako su nanijjetili, ovi naši se samo dobro čuju pa smo stekli utisak da ih ima.Casual's wrote:Hajneken, Karle, al' 3,5 KMEborg wrote:Dubioza Kolektiv, Edo Maajka i tako to?
Kakvi' pivi imade?![]()
Ulaz je 2 KM, a za 5 KM imas ulaz 2 gazirana, ili ulaz i votku
muzika je tehno
Ae, pa nisam BataMustang1 wrote: Samo pazi da neko ne pomisli da si predator![]()
seenJimmy McNulty wrote:Ae, pa nisam BataMustang1 wrote: Samo pazi da neko ne pomisli da si predator![]()
![]()
kamen spoticanja wrote:"U Zenici bez atmosfere uoci utakmice s Andorom" by novinar pasalic

Freamon Lester wrote:kamen spoticanja wrote:"U Zenici bez atmosfere uoci utakmice s Andorom" by novinar pasalic
Je li on nedavno pisao o "uspjesnoj pravnici" sto je otpustena iz Grijanja?kamen spoticanja wrote:![]()
vidi se da je u beztezinskom stanju
Aha. Jel imas kakve nove socne detalje?_BataZiv_0809 wrote:Je li on nedavno pisao o "uspjesnoj pravnici" sto je otpustena iz Grijanja?kamen spoticanja wrote:![]()
ImamFreamon Lester wrote:
Aha. Jel imas kakve nove socne detalje?
Jebite sekamen spoticanja wrote:Freamon Lester wrote:kamen spoticanja wrote:"U Zenici bez atmosfere uoci utakmice s Andorom" by novinar pasalic![]()
Sta si se utego?_BataZiv_0809 wrote:ImamFreamon Lester wrote:
Aha. Jel imas kakve nove socne detalje?
Drugar,danas proletih ovim putem,pao si mi na pamet. Nažalost,ima znak zabranjeno zaustavljanje i parkiranje,a samim tim moram ti potvrditi da na sudu nemaš nikakve šanse. Nažalost..ibn.hajd wrote:Drage i dragi moji,
Pitanje o prekršajnom nalogu!!!
Neki dan sam parkirao pored kantonalne bolnice (prekoputa izlaza kod kapije II KBZ) i nakon 10 dana mi je došao prekršajni nalog u iznosu od 40 KM zbog "Na dijelu javne zelene površine zatečeno parkirano P.M.V. etc..." Prekršaj iz člana 167 stav 1 tačka 13 Odluke o komunalnom redu broj 7/2011, a kažnjivo po članu 178 stav 1 tačka 25 u iznosu od 40 KM!
E sada mene zanima, budući da je to mjesto gdje sam parkirao auto utabano i nasuto pijeskom, daleko od grada, kakve su mi šanse da ne platim kaznu? Da li da tražim sudsko odlučivanje, da platim pola ili nikako?
Ako ne platim nikako da li to znaći isto kao i kad ne platim policijsku kaznu pa neću moći regostrovati auto, dobit dokument i slično?
P.S.
Da li bi bilo ikakve veze ako sam iz drugog kantona, npr. Bihać?
Ako iko zna, hvala!
Strasno. Ovaj lik nikad nije ni bio normalan, cuj radio u GP, jbte zivot.kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.zenicablog.com/index.php/crn ... -iz-zenice