FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dezurni_ucenik

#7351 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

StupskaBitanga wrote:
Priliku za sticanje praktičnog iskustva dobili su i dvojica Rijadovih školskih drugara, Alen i Hadir. Na licima ovih mladih momaka primjetna je sreća i zadovoljstvo bez obzira što ne dobijaju naknadu za svoj rad.
Jel ovo neko iz stranke pisao

Nije stranka. Rijec je o tome da se danas smatra blasfemijom ako trazis platu. Na kraju hoce da te dovedu na nivo Olivera Twista i one cuvene ;"Molim vas gospodine htio bih jos malo".
afannedim

#7352 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7353 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Velkoski »

Pozz za Mirnu Gradaščević.
Cavendish

#7354 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cavendish »

U moru loseg programa na ovoj televiziji izgubi se i ono malo kvalitetnog. Velika obecanja a na kraju pa gotovo nista. Ono malo utakmica i to je to. Ne kazem da treba emitirati reality emisije tipa parovi, farama VB ali mislim da ima mnogo nacina da se popuni program zanimljivim sadržajem. Ako cu vec slusati muziku gledat cu MTV VH1 CMC DM ili sat vec slusam a necu prebatiti na FACE, a muzika haman pa najvise popunjava programsku shemu. Emisije u kojim a gostuju neki potpuni anonimusi nisu nikome interesnatne, narod hoce dobar film, kvalitetnu seriju, aktuelan dokumentarac.
beniciodeltoro

#7355 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by beniciodeltoro »

Cavendish wrote:U moru loseg programa na ovoj televiziji izgubi se i ono malo kvalitetnog. Velika obecanja a na kraju pa gotovo nista. Ono malo utakmica i to je to. Ne kazem da treba emitirati reality emisije tipa parovi, farama VB ali mislim da ima mnogo nacina da se popuni program zanimljivim sadržajem. Ako cu vec slusati muziku gledat cu MTV VH1 CMC DM ili sat vec slusam a necu prebatiti na FACE, a muzika haman pa najvise popunjava programsku shemu. Emisije u kojim a gostuju neki potpuni anonimusi nisu nikome interesnatne, narod hoce dobar film, kvalitetnu seriju, aktuelan dokumentarac.
Imati ekskluzivna prava npr. za seriju Lud, Zbunjen, Normalan je uspjeh. I ja ne volim nove sezone ali ne mogu radi mog ličnog ukusa pobijati činjenicu da je taj kanal jedini kanal gdje se prikazuju ekskluzivno najnovije epizode najpopularnije serije u BiH i regiji.
Da li je neko ljubitelj Marjanovog komentarisanja ili ukupne prezentacije prijenosa ne mijenja činjenicu da je Face kao privatni kanal prenosio sve utakmice u gostima kvalifikacija za SP
Balkan Caffe, FACE Magazin, onaj sportski magazin (ne mogu se sjetiti imena) sa Marjanom i Sav taj Sevdah su isto emisije gdje se trude da kvalitetno popune TV program.
Može se naći svakoj televiziji mana ali bar Face (još nije) TV kanal pun šunda i gdje moraš djecu u drugu sobu poslati
karanana

#7356 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

evo sad vidim ko je mirna. dobra.

sta ovo forum zajebaje.
skupljac_zeljeza

#7357 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by skupljac_zeljeza »

beniciodeltoro wrote: Može se naći svakoj televiziji mana ali bar Face (još nije) TV kanal pun šunda i gdje moraš djecu u drugu sobu poslati
Zbog LZN bi bilo poželjno. Za dobro djece.
dezurni_ucenik

#7358 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

U danasnjem vaktu imas na kablovksoj najmanje 60 kanala, ako imas digitalnu onda i preko 100, i sto se onda ogranicavati na neki nebitni FaceTV. HBO, National Geographic, Viasat kanali, cak cu i TV1 zbog filmova prije gledati nego ovaj revijalno-zabavni tv kanal.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7359 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Velkoski »

karanana wrote:evo sad vidim ko je mirna. dobra.
beton ocam. uživo još bolja.
archi_a

#7360 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Jutarnji program Face.
U scenografiji jutarnjeg stoji poster na kojem piše: "počeo sam da džogiram Vilsom u jutarnjim satima samo da bih upao u kadar Face-a #tragikomedija življenja u BiH".
To je tako iritantno, nipodaštavajuće... Jednom riječju bolesno.
Znači, ne mogu da vjerujem. :-)
Cavendish

#7361 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cavendish »

beniciodeltoro wrote:
Cavendish wrote:U moru loseg programa na ovoj televiziji izgubi se i ono malo kvalitetnog. Velika obecanja a na kraju pa gotovo nista. Ono malo utakmica i to je to. Ne kazem da treba emitirati reality emisije tipa parovi, farama VB ali mislim da ima mnogo nacina da se popuni program zanimljivim sadržajem. Ako cu vec slusati muziku gledat cu MTV VH1 CMC DM ili sat vec slusam a necu prebatiti na FACE, a muzika haman pa najvise popunjava programsku shemu. Emisije u kojim a gostuju neki potpuni anonimusi nisu nikome interesnatne, narod hoce dobar film, kvalitetnu seriju, aktuelan dokumentarac.
Imati ekskluzivna prava npr. za seriju Lud, Zbunjen, Normalan je uspjeh. I ja ne volim nove sezone ali ne mogu radi mog ličnog ukusa pobijati činjenicu da je taj kanal jedini kanal gdje se prikazuju ekskluzivno najnovije epizode najpopularnije serije u BiH i regiji.
Da li je neko ljubitelj Marjanovog komentarisanja ili ukupne prezentacije prijenosa ne mijenja činjenicu da je Face kao privatni kanal prenosio sve utakmice u gostima kvalifikacija za SP
Balkan Caffe, FACE Magazin, onaj sportski magazin (ne mogu se sjetiti imena) sa Marjanom i Sav taj Sevdah su isto emisije gdje se trude da kvalitetno popune TV program.
Može se naći svakoj televiziji mana ali bar Face (još nije) TV kanal pun šunda i gdje moraš djecu u drugu sobu poslati
AKo toliko nahvaljena serija Lud zbunjen normalan nije sund i ako je gledas sa svojom djecom onda svaka cast.
Cavendish

#7362 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cavendish »

beniciodeltoro wrote:
AKo toliko nahvaljena serija Lud zbunjen normalan nije sund i ako je gledas sa svojom djecom onda svaka cast.
navedeni

#7363 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

Malo ljudi gleda nove epizode LZN, stare epizode su klasika ali ljudi se umore od svake serije pa i od LZN. Mislim da bi trebalo pauzirati LZN bar 3 godine pa onda pustiti opet na tv-u, da se ljudi malo požele.
mousstapha

#7364 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

:run:

Image
ExNihilo

#7365 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

Ja mislio piše "Počeo sam sa drogiranjem..." kad sam prvi put vidio ovo.
bull21

#7366 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bull21 »

:zid:
Adriatic

#7367 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Adriatic »

A šta reći za njegove bilborde po gradu : "25 godina centralnog dnevnika" :-)
Ima li iko da skloni ovog bolesnika iz medijskog prostora?
Cavendish

#7368 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cavendish »

televizija koja po meni zasluzuje vecu paznju i gledanost je TV1. Iako ne gledam filmove i serije na TV upratio sam da su ubjedljivo najaci sto se tice tog segmenta u drzavi.
navedeni

#7369 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

Cavendish wrote:televizija koja po meni zasluzuje vecu paznju i gledanost je TV1. Iako ne gledam filmove i serije na TV upratio sam da su ubjedljivo najaci sto se tice tog segmenta u drzavi.
Možes sanjati samo, Pink Obn i Hayat ubiše parama, živio gibraltar
Cavendish

#7370 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cavendish »

navedeni wrote:
Cavendish wrote:televizija koja po meni zasluzuje vecu paznju i gledanost je TV1. Iako ne gledam filmove i serije na TV upratio sam da su ubjedljivo najaci sto se tice tog segmenta u drzavi.
Možes sanjati samo, Pink Obn i Hayat ubiše parama, živio gibraltar
Kod nas je tesko u drzavi na posten nacin nesto kvalitetno napraviti
skupljac_zeljeza

#7371 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by skupljac_zeljeza »

Vrijedi odvojiti vremena...

StupskaBitanga

#7372 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

skupljac_zeljeza wrote:Vrijedi odvojiti vremena...

Sam sebe najbolje opisao
Čovjek sa norveškom platom u Sarajevu
mousstapha

#7373 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Dobar intervju sa Goranom Milićem! :thumbup:
BHF_Manijak

#7374 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

StupskaBitanga wrote: Sam sebe najbolje opisao
Čovjek sa norveškom platom u Sarajevu
Pa ne vidim sta je lose u tome, nije je sam sebi odredio. :) A vala kakvi uhljupi i vecu od norveske imaju, nebitno u kojoj bransi, onda mi za Milica i milice nije zao, barem zna svoj posao raditi.

Vidi se Senadov respekt prema starijem i iskusnijem novinaru, jedan od rijetkih momenata gdje se nije mogao ubaciti u prvi plan, svak malo prekidati sagovornika itd...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7375 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Velkoski wrote:
karanana wrote:evo sad vidim ko je mirna. dobra.
beton ocam. uživo još bolja.
Baci link :D
Locked