Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#7351 Re: Rukometna reprezentacija BiH
"Tradicionalno tezak rival", jebem ti frazu i konstrukciju! Ima li iko, pod milim Bogom, da nama nije "Tradicionalno tezak rival", a da nije San Marino, Lihtenstajn, Malta, Andora???!
- ultima_palabra
#7352 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ovo meni uopste ne lici na rukomet sa EP, SP, Lige prvaka... ko da nije isti sport.
- Logovan
#7353 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sreca pa nisam gledao.

- dječak sa šibicama
#7354 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Bolji su, Kulesh i Shilovich su klase od igraca, Karalev takodje.
Spaho lupa, nece Cesi biti opusteni jer prvo mjesto u kvalifikacijama donosi laksi zdrijeb grupa na EP, bolje biti prvi nego drugi. Ako izgube od BiH, a Bijela Rusija dobije Finsku, onda ode Finska na prvo mjesto.
Poredak treceplasiranih je jos nepoznat jer ce se brisati rezultati protiv posljednjeplasiranih, BiH ima u tom slucaju 2 boda protiv Bjelorusije... ovako naoko kad pogledam treceplasirane, jos je rano ista reci ali bice na knap.
Spaho lupa, nece Cesi biti opusteni jer prvo mjesto u kvalifikacijama donosi laksi zdrijeb grupa na EP, bolje biti prvi nego drugi. Ako izgube od BiH, a Bijela Rusija dobije Finsku, onda ode Finska na prvo mjesto.
Poredak treceplasiranih je jos nepoznat jer ce se brisati rezultati protiv posljednjeplasiranih, BiH ima u tom slucaju 2 boda protiv Bjelorusije... ovako naoko kad pogledam treceplasirane, jos je rano ista reci ali bice na knap.
- Better Man
#7355 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Koji cirkus od reprezentacije i koji amateri, pa to nisam vidio u svom životu. Nema većih jadnika i bijednika od nas. Bruka i sramota.
-
channel10
#7356 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Vidi Terzica sto se razvalio
Od danas ih vise ni ne gledam. Ozbiljno razmatram opciju da i fudbalsku ne gledam. Volim ja vise sebe i svoje zdravlje nego ove lakrdije sto nam.priredjuju.
Od danas ih vise ni ne gledam. Ozbiljno razmatram opciju da i fudbalsku ne gledam. Volim ja vise sebe i svoje zdravlje nego ove lakrdije sto nam.priredjuju.
- Edin H.
#7357 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Poraz je najbolja zivotna lekcijaBazinga1234 wrote:Nikad poraz, samo lekcija
- Romanista 101%
#7358 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Logovan wrote:Sreca pa nisam gledao.![]()
Isti sam. Odavno sam prestao njih i kosarkase da gledam. Jos jedino fudbalsku repku pratim.
- tuzlak1212
#7359 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ugasit sport u drzavi na jedno 25 godina
- Better Man
#7360 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ja gledam više da se dobro ismijem nihovom amaterizmu. Ni sekunde me ne dotiću da bih se nervirao, jer odavno znam da smo luzeri i to teški i tarabe.channel10 wrote:Vidi Terzica sto se razvalio![]()
-
Bazinga1234
#7361 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Koliko je Buric imao odbrana ukupno?
-
Anno Domini
#7362 Re: Rukometna reprezentacija BiH
zar ima onih koji ovo gledaju?Logovan wrote:Sreca pa nisam gledao.![]()
spaho i baho još se rimuje 2 najveća nezara sportskih dešavanja.
- BHF_Manijak
#7363 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ima li ijedna, ijedna "Historijska utakmcia" u bilo kojem fucking sportu da smo je mi dobili??? Jebem vam sve historijsko... Ima ona protiv Litvanije za SP, a i to strepis protiv mrtve Litvanije do sredine drugog poluvremena, jaja da svoja grizes!
-
Anno Domini
#7364 Re: Rukometna reprezentacija BiH
sjetimo se FAZLIJEBHF_Manijak wrote:Ima li ijedna, ijedna "Historijska utakmcia" u bilo kojem fucking sportu da smo je mi dobili??? Jebem vam sve historijsko... Ima ona protiv Litvanije za SP, a i to strepis protiv mrtve Litvanije do sredine drugog poluvremena, jaja da svoja grizes!
-
90minut
#7365 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Better Man wrote:Ja gledam više da se dobro ismijem nihovom amaterizmu. Ni sekunde me ne dotiću da bih se nervirao, jer odavno znam da smo luzeri i to teški i tarabe.channel10 wrote:Vidi Terzica sto se razvalio![]()
Brate ja od 2013 i košarke u Sloveniji mrtav hladan pratim repku tacno me ne dotice da izgube svaku utakmicu do kraja mog zivota.
Tad mi je od emocija suza potekla kad nismo prošli Litvance dozivio bukvalno slom zivaca sjedio u cosku sobe jedno pola sata razvalio tv sve čase tanjire..Kad smo igrali onda protiv Litvanije da idemo na SP u fudbalu tacno me sekunde nije stomak golicao.
-
90minut
#7366 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Protiv Islanda iste te godine za svjetsko u rukometu i onda Island dobije pozivnicu, hahahahahahahahahhahaBHF_Manijak wrote:Ima li ijedna, ijedna "Historijska utakmcia" u bilo kojem fucking sportu da smo je mi dobili??? Jebem vam sve historijsko... Ima ona protiv Litvanije za SP, a i to strepis protiv mrtve Litvanije do sredine drugog poluvremena, jaja da svoja grizes!
- Logovan
#7367 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Gledam uvijek kada sam u mogucnosti.Anno Domini wrote:zar ima onih koji ovo gledaju?Logovan wrote:Sreca pa nisam gledao.![]()
spaho i baho još se rimuje 2 najveća nezara sportskih dešavanja.
- bingov buraz
#7368 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Oxford,Cambridge I Sorbonu smo završiti mogli od lekcijaBazinga1234 wrote:Nikad poraz, samo lekcija
-
channel10
#7369 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Evo sta je selektor izjavio prije nekoliko dana:
Šta je plan?
"Šta je plan? Pa, plan je da ovo završimo i da idemo na Evropsko", jasno je poručio Šuman.
"Veoma je važno, kada pričaomo o žrijebu za EP, u kojem šeširu ćemo se naći. Nije isto biti u šeširu četiri i šeširu dva. Zbog toga nam je ova utakmica vrlo važna. Nadam se da ćemo doći u tu situaciju da u nedjelju, kada budemo igrali protiv Češke, igramo za prvo mjesto. Ipak, protiv Bjelorusije će biti vrlo teško. Radi se odličnoj reprezentaciji koja je fizički vrlo jaka".
"U ovim kvalifikacijama to, dosada izgleda vrlo dobro. Imali smo ovaj kiks ovdje protiv Češke. Ali ostali rezultati su nam otvorili put ka Euru. Ja sam siguran da smo maltene 99 posto na Evropskom prvenstvu. Kada smo već tamo, želimo napraviti dobar rezultat. To bi bio plasman u drugi krug. Zato nam je bitno da budemo u što boljem šeširu i zato nam je ova utakmica jako važna", rekao je Šuman.
Sta reci, koju posluku porati???
Šta je plan?
"Šta je plan? Pa, plan je da ovo završimo i da idemo na Evropsko", jasno je poručio Šuman.
"Veoma je važno, kada pričaomo o žrijebu za EP, u kojem šeširu ćemo se naći. Nije isto biti u šeširu četiri i šeširu dva. Zbog toga nam je ova utakmica vrlo važna. Nadam se da ćemo doći u tu situaciju da u nedjelju, kada budemo igrali protiv Češke, igramo za prvo mjesto. Ipak, protiv Bjelorusije će biti vrlo teško. Radi se odličnoj reprezentaciji koja je fizički vrlo jaka".
"U ovim kvalifikacijama to, dosada izgleda vrlo dobro. Imali smo ovaj kiks ovdje protiv Češke. Ali ostali rezultati su nam otvorili put ka Euru. Ja sam siguran da smo maltene 99 posto na Evropskom prvenstvu. Kada smo već tamo, želimo napraviti dobar rezultat. To bi bio plasman u drugi krug. Zato nam je bitno da budemo u što boljem šeširu i zato nam je ova utakmica jako važna", rekao je Šuman.
- cyprus
#7370 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nikad, ali nikad za nikad (dobro hajd, skoro nikad) nam ufuranost i tripovanje veličine nije urodilo željenim plodom... Zbog toga i imamo na desetine izgubljenih 'historijskih' utakmica...
- Edin H.
#7371 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Don't run in front of a carriage.channel10 wrote:Evo sta je selektor izjavio prije nekoliko dana:
Šta je plan?
Ili
Ne trci pred rudu
- karanana
#7372 Re: Rukometna reprezentacija BiH
ne gledam i ne pratim ih vec godinama. i prije nego ce se slucajno kvalifikovati na sp. jasno je da su odron i kite vece od fudbalera.
rukomet generalno mi je postao bas beze sport, nedefinisan, bez jasnih pravila u par kljucnih kategorija te je zbog toga sudbina svakog tima velikim dijelom u subjetivnim rukama sudija. kao ni u jednom drugom sportu.
rukomet generalno mi je postao bas beze sport, nedefinisan, bez jasnih pravila u par kljucnih kategorija te je zbog toga sudbina svakog tima velikim dijelom u subjetivnim rukama sudija. kao ni u jednom drugom sportu.
- Bosanski_kralj
#7373 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Moram pohvaliti Bjeloruse.
Ne mislim tu samo na rukometnu reprezentaciju, nego uopšteno kao naciju i sportiste. Kad god smo igrali protiv njih (u bilo kojem sportu) ljudi su pokazali maksimalan fair play. Nema provokacija, simuliranja, namjernih grubih prekršaja...
Sjećam se i utakmica protiv njih u nogometu, isto su ispali gospoda.

Ne mislim tu samo na rukometnu reprezentaciju, nego uopšteno kao naciju i sportiste. Kad god smo igrali protiv njih (u bilo kojem sportu) ljudi su pokazali maksimalan fair play. Nema provokacija, simuliranja, namjernih grubih prekršaja...
Sjećam se i utakmica protiv njih u nogometu, isto su ispali gospoda.
- Point.
#7374 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Rukomet i košarkaše sam batalio prije par godina. Dosta što mi fudbaleri jebu zdravlje.
-
costacurta
#7375 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Samo kod nas igrač može sebi da dozvoli da se svađa sa publikom, Džeko, Mirza sinoć Burić hoće u publiku da uleti da se udara sa likom jer ga pogodila psovka
Mi smo luzeri u svakom smislu, u svim sportovima i to je naš fakat. Pomirimo se s tim.
Davno sam rekao, nama treba dobar psiholog, mi se ne znamo nositi sa pritiskom.
Na stranu to što nam je rukometni savez KAR'NA uzimam za primjer VARDAR, i oni su 9 mjeseci igrali bez plata, osvojiše ligu šampiona, a Mirsad sinoć krivi sudije iz "Rusije" i naš RS, a nema veze što su nam 20 golova dali sa pozicije koju je on trebao da brani
Mi smo luzeri u svakom smislu, u svim sportovima i to je naš fakat. Pomirimo se s tim.
Davno sam rekao, nama treba dobar psiholog, mi se ne znamo nositi sa pritiskom.
Na stranu to što nam je rukometni savez KAR'NA uzimam za primjer VARDAR, i oni su 9 mjeseci igrali bez plata, osvojiše ligu šampiona, a Mirsad sinoć krivi sudije iz "Rusije" i naš RS, a nema veze što su nam 20 golova dali sa pozicije koju je on trebao da brani