Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mgogic
#7351 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bilo bi takticno da nije Ibricica pomenuo, jer time postaje nekonzistentan sam sa sobom. A nisam vala nikad ni rekao da sam expert, samo mi upada u oci da su neke stvari nelogicne.
A da sam expert, vala i nisam, to je istina, mada i kao laik brate mogu da prokomentarisem nesto sto po meni nema smisla, jer vidim kako se sa slicnim situacijama nose drugi treneri.
A ipak nisam toliko ogranicen da bih pobjedu protiv Luxemburga slavio kao veliki uspjeh!
A da sam expert, vala i nisam, to je istina, mada i kao laik brate mogu da prokomentarisem nesto sto po meni nema smisla, jer vidim kako se sa slicnim situacijama nose drugi treneri.
A ipak nisam toliko ogranicen da bih pobjedu protiv Luxemburga slavio kao veliki uspjeh!
-
Dialer
#7352 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Abacija wrote:Nek igraci nisu ljuti na Ibricica.LSD wrote:Ocito da Begović baš i ne želi plaho da bude golman BiH selekcije...ili što sam selektor Sušić kaže:
"Nemam o tome šta reći. Glupo je to što se uoči važne utakmice s Rumunima moram time zamarati. Prvo, malo sam iznenađen što ga novinari uopće zovu da komentira bilo šta. To je momak koji je dva puta otkazao i ostavio me bez golmana. Da sam ga sada pozvao, ko mi garantira da bi došao? Ako budem tu i ako mi bude trebao, zvat ću ga, a ako mi ne bude trebao, onda neću. Nisam ja čovjek koji će zbog nekih izjava eliminirati igrače. Asmir je dobar golman, od kojeg reprezentacija može imati koristi, ali bi morao malo korigirati ponašanje. Neka Asmir kaže koji je bio razlog za nedolazak u Slovačku? Bio je toliko bolestan da se nije mogao javiti telefonom? Koji je bio razlog što nije došao da igra sa Meksikom? Nisam na njega ljut samo ja nego i svi igrači".
Bas
-
Corola
#7353 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dvostrukas je jedino Begovica,ovi ostali jednostrukasi.
Ali djaba pisat.Mozda ako dodje do sanse da bude trostrukas,pa narod skonta.
inace o arsinima nemojte to spominjati Begovicu.Opet ce mu naum pasti Kanada.i sjetit se da on uopste ne zna pricati Bosanski,kao da njegova hercika kuca za majku crveni list.Zato mu se baterije prazne i spopadaju ga teske neizljecive bolesti.Koje prodju ko' rukom za par dana.
Ali djaba pisat.Mozda ako dodje do sanse da bude trostrukas,pa narod skonta.
inace o arsinima nemojte to spominjati Begovicu.Opet ce mu naum pasti Kanada.i sjetit se da on uopste ne zna pricati Bosanski,kao da njegova hercika kuca za majku crveni list.Zato mu se baterije prazne i spopadaju ga teske neizljecive bolesti.Koje prodju ko' rukom za par dana.
-
Abacija
#7354 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ali svi ti igraci nemaju nase drzavljanstvo tako da ne znam zasto bi nas oni interesovali.anonimni clan wrote:
A kako bi to pranje njegove odluke zvucalo takticno?![]()
Ja komentatora i fudbalskih experata............![]()
![]()
![]()
![]()
On treba cuvati mir u svlacionici .............![]()
![]()
![]()
![]()
i na terenu .......
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa onda igraci ne smiju zucnuti.............i tako mirni trebaju igrati ?![]()
Hahahahaha
Shvatite jednom da smo mi fudbalska mala nacija i da svaka pobjeda protiv bilo koje ekipe pa makara to bio i Luxemburg treba slaviti kao uspjeh.
S obzirom kakav nam je prvo Fudbalski savez pa onda Drzava i odnos iste prema sportu.........kakav nam je odnos igraca prema reprezentaciji .......kakva nam je liga .......navijacke grupe sa imenima poput: Manijaci,Horde zla......i sl.......
S obzirom kako smo svi odreda fudbalski experti .....veci i od ljudi koji su cijeli zivot u tom sportu..........s obzirom kako su nam usta puna NAS .....s obzirom kako zaboravljamo da se fudbal igra i u ostalim drzavama u Evropi i sire.......s obzirom da nam prijeti suspenzija UEFE..........
S obzirom na sve gore nabrojano.........ja sam veliki pesimista pred utakmicu protiv Rumuna i uopste kad su kvalifikacije u pitanju.
Mi se na ovom forumu bakcemo sa Begovicem,Ibricicem kao da se radi o svjetskim klasama a ne o prosjecnim igracima kad je Evropski fudbal u pitanju i zavaravamo se da je njihov ne/nastup presudan za fudbalsku reprezentaciju te im na taj nacin dajemo utisak da su igracke klase.
Heheheh a takvih igraca u Njemackoj,Talijanskoj,Engleskoj drugoj ligi koliko hoces.........![]()
![]()
![]()
-
Abacija
#7355 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja ti samo kazem da je do sada izneseno vise razloga zasto Begovic nije igrao prijateljske. Ti njih ne uvazavas i to je u redu. Mozda ta objasnjenja drze vodu mozda ne ali na osnovu Susicevih kontradiktornih izjava ocigledno je da tu nesto smrdi. Ja sam do sada isljucivo branio Begovica a bice na kraju da su i on i Susic pogrijesili, neko vise a neko manje. U svakom slucaju Begovic je trenutno u najboljoj formi bez obzira o kojoj poziciji govorili. Steta je sto se nece iskoristiti takav igrac.zecko_kupuz wrote:Spusti se na zemlju čovječe. Ja ne mrzim Begu iz dna duše, nemam razlog za takvo nešto. Smeta mi što je džon-obraz. To je više puta pokazao, a opet se pravi nevin.Abacija wrote: Jesi li ti redovno pratio temu u posljednjih nekoliko stranica?![]()
Ako je vama Ibričić najjači argument kontra Papeta, onda slobodno možemo završiti s diskusijom do meča s Rumunima.
-
LSD
#7356 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sam Begović nece da se iskoristi...što rece Sušić, toliko je bio bolestan da nije mogao podici slušalicu da se javi svome selektoru, vec preusmjerava pozive selektora na nekakvog Pulisa...a onda odjednom ozdravi za dva dana i zaigra za Stoke....smiješno.
-
Abacija
#7357 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ali ga je poslije toga Susic trebao navuci i pozvati protiv Rumunije. Da je Begovic to odbio bio bi gotov kod navijaca za sva vremena. Ja bi' Begovica u tom slucaju prvi kritikovao. Ali sta ces kad Susic kao uvrijedjena mlada izjavi ko zna da li bi se Begovic odazvao.LSD wrote:Sam Begović nece da se iskoristi...što rece Sušić, toliko je bio bolestan da nije mogao podici slušalicu da se javi svome selektoru, vec preusmjerava pozive selektora na nekakvog Pulisa...a onda odjednom ozdravi za dva dana i zaigra za Stoke....smiješno.
-
LSD
#7358 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zvao ga je i prije toga (protiv Slovacke) i opet ignorisanje gospodina.Abacija wrote:Ali ga je poslije toga Susic trebao navuci i pozvati protiv Rumunije. Da je Begovic to odbio bio bi gotov kod navijaca za sva vremena. Ja bi' Begovica u tom slucaju prvi kritikovao. Ali sta ces kad Susic kao uvrijedjena mlada izjavi ko zna da li bi se Begovic odazvao.LSD wrote:Sam Begović nece da se iskoristi...što rece Sušić, toliko je bio bolestan da nije mogao podici slušalicu da se javi svome selektoru, vec preusmjerava pozive selektora na nekakvog Pulisa...a onda odjednom ozdravi za dva dana i zaigra za Stoke....smiješno.
I ne znam ko se ponaša kao uvrijeđena mlada, koliko vidim upravo Begović pokazuje takvo ponašanje sa svojim izjavama kako se više odazivati dok je Sušić selektor
Uglavnom, 3 puta je njemu Sušić uredno slao pozivnice (kao i ostalim igracima) ovaj ga 3 puta pravi budalom ...e neces više, majcin sine.
Last edited by LSD on 22/03/2011 09:48, edited 1 time in total.
-
missko
#7359 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mozda ga Susic sljedecu pozove al ja sam 90% siguran da ce Kanadjanski hercegovac odbit poziv i sad ce kao razlog biti nece dok je Pape selektor. Hocel tad izgorit kod navijaca?Abacija wrote:Ali ga je poslije toga Susic trebao navuci i pozvati protiv Rumunije. Da je Begovic to odbio bio bi gotov kod navijaca za sva vremena. Ja bi' Begovica u tom slucaju prvi kritikovao. Ali sta ces kad Susic kao uvrijedjena mlada izjavi ko zna da li bi se Begovic odazvao.LSD wrote:Sam Begović nece da se iskoristi...što rece Sušić, toliko je bio bolestan da nije mogao podici slušalicu da se javi svome selektoru, vec preusmjerava pozive selektora na nekakvog Pulisa...a onda odjednom ozdravi za dva dana i zaigra za Stoke....smiješno.
-
Abacija
#7360 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vrhunski igraci poput Ibrahimovica, C. Ronalda, Misimovica a uskoro i Begovic se obicno ponasaju tako. Imaju promjenjiv temperament i njihova igra zavisi od raspolozenja. Prave cudne poteze u javnosti i za njih se komotno moze reci da su kao uvrijedjena mlada. Ali gore je kada se Susic koji bi trebao da bude stalozen napravi identicne greske.LSD wrote: Zvao ga je i prije toga (protiv Slovacke) i opet ignorisanje gospodina.
I ne znam ko se ponaša kao uvrijeđena mlada, koliko vidim uprao Begović pokazuje takvo ponašanje sa svojim izjavama kako se više odazivati dok je Sušić selektora zaboravlja da ga je pravio 3 puta budalom i izradio
eto ponašanja nešeg reprezentativca....eto koliko mu je stalo da igra za BiH, jedva je docekao da to izjavi.
Uglavnom, 3 puta je njemu Sušić uredno slao pozivnice (kao i ostalim igracima) ovaj ga 3 puta pravi budalom ...e neces više, majcin sine.
-
Abacija
#7361 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sve zavisi kakva ce biti situacija. Ako vecina navijaca bude protiv Susica onda ce se Begovic samo uklopiti u vecinu.missko wrote: Mozda ga Susic sljedecu pozove al ja sam 90% siguran da ce Kanadjanski hercegovac odbit poziv i sad ce kao razlog biti nece dok je Pape selektor. Hocel tad izgorit kod navijaca?
-
LSD
#7362 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa fala Bogu što Sušić nece da trpi ta preseravanja "uvrijeđene mlade", takvo razmaženo ponašanje može materi svojoj....u pitanju je svetinja- reprezentativni dres.Abacija wrote:Vrhunski igraci poput Ibrahimovica, C. Ronalda, Misimovica a uskoro i Begovic se obicno ponasaju tako. Imaju promjenjiv temperament i njihova igra zavisi od raspolozenja. Prave cudne poteze u javnosti i za njih se komotno moze reci da su kao uvrijedjena mlada. Ali gore je kada se Susic koji bi trebao da bude stalozen napravi identicne greske.LSD wrote: Zvao ga je i prije toga (protiv Slovacke) i opet ignorisanje gospodina.
I ne znam ko se ponaša kao uvrijeđena mlada, koliko vidim uprao Begović pokazuje takvo ponašanje sa svojim izjavama kako se više odazivati dok je Sušić selektora zaboravlja da ga je pravio 3 puta budalom i izradio
eto ponašanja nešeg reprezentativca....eto koliko mu je stalo da igra za BiH, jedva je docekao da to izjavi.
Nek brani Šehić (ili bilo ko kome nije mrsko braniti za svoju zemlju) i nek primimo 5 komada od rumuna ali ce se barem znati da je selektorova zadnja i da se ona mora poštovati.
-
oridjidji
#7363 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne znam šta je ovoj raji. Susić ovakav, Sušić onakav, pa da je Murinho trener ove reprezentacije pogubio bi konce radi lopova u savezu. Sušić nije srž naših problema, nisu ni igraći koji se pozivaju ili neodazivaju. Mi smo prije teške trenutke, ali ovaj put sa Sušićem imamo najgore trenutke ne kao reprezentacija, već kao savez. Ako i pobijedimo u dvomeču sa Rumunima, sve su nam to Pirove pobjede, ako nam oktaće savez iz svih takmičenja.
Raja još fura priču o Begi i Sušiću. Igrač koji se dva puta neodazove u reprezentaciju i ne zaslužuje da u njoj bude, džaba mu igračke kvalitete kad nema one ljudske. Štilić se odazivao reprezentaciji iako nije dostojno unišao na teren. Znao je da zamoli selektora da se ne poziva bez ikakvih izgovora, tipa bolestan sam ovako onako, ako se na njega ozbiljnije ne računa. Po meni to je dijalog. Ako selektor pozove nekoga zato sto ga treba, taj neko ako ce i na klupi biti nek se odazove. To je drzavni dres, svetinja. Pa mi obični smrtnici, ginuli bi za taj dres iako nismo bog zna kakvi igraći, trudeći se makar da što više dobrog učinimo za neg, pa makar izgorili u želji, a oni se udostoje da ga tek tako ostave.
Imamo preceg posla od razmisljanja o Begovicu, de da mi tresnemo Rumune... pa poslje nek bude sta bude...
Raja još fura priču o Begi i Sušiću. Igrač koji se dva puta neodazove u reprezentaciju i ne zaslužuje da u njoj bude, džaba mu igračke kvalitete kad nema one ljudske. Štilić se odazivao reprezentaciji iako nije dostojno unišao na teren. Znao je da zamoli selektora da se ne poziva bez ikakvih izgovora, tipa bolestan sam ovako onako, ako se na njega ozbiljnije ne računa. Po meni to je dijalog. Ako selektor pozove nekoga zato sto ga treba, taj neko ako ce i na klupi biti nek se odazove. To je drzavni dres, svetinja. Pa mi obični smrtnici, ginuli bi za taj dres iako nismo bog zna kakvi igraći, trudeći se makar da što više dobrog učinimo za neg, pa makar izgorili u želji, a oni se udostoje da ga tek tako ostave.
Imamo preceg posla od razmisljanja o Begovicu, de da mi tresnemo Rumune... pa poslje nek bude sta bude...
-
missko
#7364 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tacno tako.oridjidji wrote:Ne znam šta je ovoj raji. Susić ovakav, Sušić onakav, pa da je Murinho trener ove reprezentacije pogubio bi konce radi lopova u savezu. Sušić nije srž naših problema, nisu ni igraći koji se pozivaju ili neodazivaju. Mi smo prije teške trenutke, ali ovaj put sa Sušićem imamo najgore trenutke ne kao reprezentacija, već kao savez. Ako i pobijedimo u dvomeču sa Rumunima, sve su nam to Pirove pobjede, ako nam oktaće savez iz svih takmičenja.
Trebamo gledati da oderemo Rumune i ici tekmu po tekmu a ne od prve tekme gledat kraj kvaalifikacija i kalkulisanje ko ce koga dobit kolko nam bodova treba ovo ono. Navijam za sljedeci mec i da ih oderemo a sta ce bit bit ce sa savezom.
-
Abacija
#7365 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mazohizam!.LSD wrote: Pa fala Bogu što Sušić nece da trpi ta preseravanja "uvrijeđene mlade", takvo razmaženo ponašanje može materi svojoj....u pitanju je svetinja- reprezentativni dres.
Nek brani Šehić (ili bilo ko kome nije mrsko braniti za svoju zemlju) i nek primimo 5 komada od rumuna ali ce se barem znati da je selektorova zadnja i da se ona mora poštovati.
The night is dark and the night is hot
It is right time
For you, Murga drot
- Obuca9
#7366 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jesi li ti prespavao februar mjesec?Abacija wrote:Ali ga je poslije toga Susic trebao navuci i pozvati protiv Rumunije. Da je Begovic to odbio bio bi gotov kod navijaca za sva vremena. Ja bi' Begovica u tom slucaju prvi kritikovao. Ali sta ces kad Susic kao uvrijedjena mlada izjavi ko zna da li bi se Begovic odazvao.LSD wrote:Sam Begović nece da se iskoristi...što rece Sušić, toliko je bio bolestan da nije mogao podici slušalicu da se javi svome selektoru, vec preusmjerava pozive selektora na nekakvog Pulisa...a onda odjednom ozdravi za dva dana i zaigra za Stoke....smiješno.
Utakmica poslije Slovačke nije Rumunija, nego jedna druga, na koju je Begović dobio poziv i gle čuda, opet nije došao.
Ne kontam vas majke mi, ti da imaš trebu koja te tri puta prevari na očigled cijelog svijeta, ti bi joj i treći put oprostio je li i rekao "Jarane, nema bolje od male Begovićke u cijelom gradu, šta će ona mala hasagićka nije joj ni do koljena"
-
LSD
#7367 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naravno da trenira stogocu, zato što covjek želi da uozbilji ovu našu divlju selekciju i podigne na neki profesionalniji nivo...to je osnovni i primarni preduslov da se potigne nešto u bilo kojem sportu - strogoca/ozbiljnost/disciplina....bez toga ne možeš ni pomisliti na neki eventualni uspjeh.Abacija wrote:Mazohizam!.LSD wrote: Pa fala Bogu što Sušić nece da trpi ta preseravanja "uvrijeđene mlade", takvo razmaženo ponašanje može materi svojoj....u pitanju je svetinja- reprezentativni dres.
Nek brani Šehić (ili bilo ko kome nije mrsko braniti za svoju zemlju) i nek primimo 5 komada od rumuna ali ce se barem znati da je selektorova zadnja i da se ona mora poštovati.Dok Bilic kampuje ispred kuce igraca koji su u stvari bh drzavljani ne bili ih privolio da igraju za Hrvatsku ovdje Susic trenira strogocu.
It is right time
For you, Murga drot
A to posebno važi za na balkance, a Bosance pogotovu...ništa bez cvrste ruke.
Sušić je još preblag i fin covjek....njima treba tiranin sa bičem u ruci.
-
Abacija
#7368 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zato smo mi zbog treniranja strogoce ispred Hrvatske na Fifinoj listi.LSD wrote: Naravno da trenira stogocu, zato što covjek želi da uozbilji ovu našu divlju selekciju i podigne na neki profesionalniji nivo...to je osnovni i primarni preduslov da se potigne nešto u bilo kojem sportu - strogoca/ozbiljnost/disciplina....bez toga ne možeš ni pomisliti na neki eventualni uspjeh.
A to posebno važi za na balkance, a Bosance pogotovu...ništa bez cvrste ruke.
Sušić je još preblag i fin covjek....njima treba tiranin sa bičem u ruci.
- Obuca9
#7369 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A Bilić nikad nije trenirao strogoću...
Team-building nije uspio! Nakon zajedničkog druženja hrvatskih reprezentativaca (u subotu do 2 ujutro) ostali su repovi. Izbornik Slaven Bilić potjerao je Josipa Šimunića i Ivicu Križanca, a Anasa Sharbinija i Nikicu Jelavića (zbog pijanstva) kaznio je ukorom.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Daj čovječe naporan si više, kažnjavanje igrača je sasvim normalna stvar u svijetu, to su radile i puno veće i manje selekcije od naše, kažnjavajući i puno bolje i puno važnije igrače od Begovića. Ppousti više svega ti.
Team-building nije uspio! Nakon zajedničkog druženja hrvatskih reprezentativaca (u subotu do 2 ujutro) ostali su repovi. Izbornik Slaven Bilić potjerao je Josipa Šimunića i Ivicu Križanca, a Anasa Sharbinija i Nikicu Jelavića (zbog pijanstva) kaznio je ukorom.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Daj čovječe naporan si više, kažnjavanje igrača je sasvim normalna stvar u svijetu, to su radile i puno veće i manje selekcije od naše, kažnjavajući i puno bolje i puno važnije igrače od Begovića. Ppousti više svega ti.
-
Stari
#7370 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meni je recimo jos u zivomm sjecanju kazneni postupak koji je napravio tadasnji selektor rep. Svedske ...uoci kvalifikacione utakmice protiv Lichtensteina su momci ...Ibrahimovic, Mellberg i Wilhelmsson otisli u grad na kaficu (provjereno - ni jedan nije popio ni kap alkohola) i vratili se u hotel nesto poslije 23:00 .... cekale su ih spremljene putne torbe i supani pasosh iz ekipe ...jos istu tu noc.
I jeste bilo je malo frke oko toga ...ali je ostalo na tome. Cijelu tu kvalifikacionu jesenju polusezonu Ibrahimovica nije bilo u ekipi.
I jeste bilo je malo frke oko toga ...ali je ostalo na tome. Cijelu tu kvalifikacionu jesenju polusezonu Ibrahimovica nije bilo u ekipi.
-
Mobile_Disco
-
mikogoago
#7372 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mislim da je ovdje problem negdje drugo.Kada je rjec o odazivanju BiH igraca da igraju za Hrvatsku i Srbiju.Nije stvar Bilica i sto je spreman da kampuje ispred kuce potencijalnih igraca za repku,nego je problem u savezu.Sportisti u ovom slucaju fudbaleri imaju kratku karijeru i cilj im je da se sto bolje prodaju,dokazu, dozive nesto vise igrajuci na velikim takmicenjima...Kada mogu da biraju izmedju BiH i li Hrvatske i Srbije izabrace ove druge.Zasto? Zato sto su mnogo bolje organizovani zna se ko sta radi,nemaju ni priblizno afera ko nas savez i sto je najvaznije u tim savezima sjede ljudi od struke,a ne granabdjije,i kojekakvi kriminalci i li ljudi koji nemaju veze sa fudbalom.Svako ide tamo gdje mu je perspektivnije.U nasem slucaju ovi su svjetlosnu godinu ispred nas i dok se to ne promjeni da savez pocne da funkcionise kao jedna ozbiljna fudbalska struktura imacemo odliv igraca i talenata.Nije samo u pitanju fudbal nego i ostali sportovi.Onda na drugo mjesto dolaze oni koji se osjecaju Hrvatsku ili Srbiju kao svoju domovinu,a mislim da je takvih daleko manje.Pravi razlog je ovo prvo navedeno.Niko nece da gubi vrijeme i zivot sa ovim mufljuzima iz saveza.Abacija wrote:Mazohizam!.LSD wrote: Pa fala Bogu što Sušić nece da trpi ta preseravanja "uvrijeđene mlade", takvo razmaženo ponašanje može materi svojoj....u pitanju je svetinja- reprezentativni dres.
Nek brani Šehić (ili bilo ko kome nije mrsko braniti za svoju zemlju) i nek primimo 5 komada od rumuna ali ce se barem znati da je selektorova zadnja i da se ona mora poštovati.Dok Bilic kampuje ispred kuce igraca koji su u stvari bh drzavljani ne bili ih privolio da igraju za Hrvatsku ovdje Susic trenira strogocu.
It is right time
For you, Murga drot
Samo mogu reci napred Pape i momci svaka vam cast stagod uradili.Nadam se da cemo pobjediti bez obzira na sve ovo sto nas je snaslo.Intimno prizeljkujem da im ga Miske zabije barem jedan gol,zbog onog magarca Hadjija.
-
LSD
#7373 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Pogledajte samo gdje naša A selekcija trenira i na kakvim terenima
Na prvom treningu Mravac u prednosti nad Pandžom
Mravac ili Pandža, pitanje je sad
-
missko
#7374 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo je dobro , nek malo podsjeti nase zvjezde odakle poticu i na cemu su naucili igrat.LSD wrote:
Pogledajte samo gdje naša A selekcija trenira i na kakvim terenima![]()
tuga brate...i hocemo neke uspjehe.
Na prvom treningu Mravac u prednosti nad Pandžom![]()
Mravac ili Pandža, pitanje je sad
- Charuga
- Globalni moderator
#7375 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Na ovim slikama teren ne izgleda uopste lose. Ovo je stadion Famosa u Hrasnici.LSD wrote:
Pogledajte samo gdje naša A selekcija trenira i na kakvim terenima![]()
tuga brate...i hocemo neke uspjehe.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 0322054#11
Last edited by Charuga on 22/03/2011 15:10, edited 1 time in total.