Sve je ovo do veoma lose i jeftine opreme koju HS ima i sada im je problem jer da bi imalo bilo kvalitetnije i bolje i imali funkcije koje postoje u kablovskim sistemima morali puno vece novce davati za novu opremu nego sto kokurencija radi, ali ce jednom doci to pitanje jer ce morati ili veliki novac uloziti u kvaliteniju opremu ili ce morati da gase firmu jer nece moci da prate konkurenciju i bice im veliki odliv korisnika.mixone1995 wrote:Nazalost slazem se s tobom.. Sumnjam da ce ista piti vode ovi nasi komentari, daBogda da HS bilo sta preuzme u vezi ovoga .. A sto se tice HBO kanala i ja imam iste, i sigurno je do HSa... Jos jedan dokaz da im je oprema 0 u odnosu na npr. BHTelekom ..Dady wrote:Moglo bi... To košta uvođenje dva nova tranpodera tj nove frekvencije, nova oprema.mixone1995 wrote:
E sada ti meni reci zar ne bi bilo dobro da prebace te kanale na 128 QAM gdje nema smetnji i svi sretni i zadovoljni ?![]()
Vjerujem da to nije neki veliki posao, da to mogu rijesiti za jedan dan maximalno ..
Kao što možeš zaključiti iz mog posta ja ne vjerujem da će to napraviti, jer su HS. Bitnije im je marketinški imati na papiru veliki broj kanala a ne kvalitetu i zadovoljnog korisnika.
Btw HBO koga dodatno placam nema audio sa 5.1 zvukom. Kažu u HS nije do njih. Pisao sam HBO i oni tvrde da ide 5.1 zvuk u većini filmova.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Koliko mi se puta desilo da se izgubi neki kanal kada je nevrijeme, a ja na svojoj satalitskoj taj kanal bez problema gledam na opremi koja je za obicnog korisnika i nije profesionalna.