Hvala sto si ukratko prepricao - ovo bi trebalo kopirati i pokazati svaki put kad se prica o polozaju zene u Islamu, a i dati svakom bratu muslimanu da nauci napamet.BHF_Manijak wrote:wewa wrote: de, sta si se stisn'o, de nam prepricaj![]()
![]()
Uglavnom,to nema veze sa onim na sta orijentalisti ciljaju tj da je Poslanik zenskaros,da je volio zene cisto radi zadovoljavanja svojih strasti i slicno(a i zar bi to liclo na takvo divno bice,kakvo nece do kraja dunjaluka vise krociti ovom zemljom)vec je volio zene zbog njihove briznosti,njeznosti,predanosti i povjerenja,zbog snage njihove vjere,odgoja djece itd...dakle rijec je o ljubavi prema karakternim osobinama zene,one prave mu`minke!
Ramazan, opet ;)
- wewa
#7351 Re: Ramazan, opet ;)
- BHF_Manijak
#7352 Re: Ramazan, opet ;)
Bujrum na mukabelu kod hafiza,medju efendijama on dodze kao zastitnii znak zena...Uvijek je pro njih,a kontra nas muskaraca

- arzuhal
#7353 Re: Ramazan, opet ;)
Koji li si ti...BHF_Manijak wrote:Bujrum na mukabelu kod hafiza,medju efendijama on dodze kao zastitnii znak zena...Uvijek je pro njih,a kontra nas muskaraca![]()
- wewa
#7354 Re: Ramazan, opet ;)
sto ti je moc marketingaarzuhal wrote:Koji li si ti...BHF_Manijak wrote:Bujrum na mukabelu kod hafiza,medju efendijama on dodze kao zastitnii znak zena...Uvijek je pro njih,a kontra nas muskaraca![]()
![]()
da znas da bih rado, da ne zivim na selu...
- hadzinicasa
#7355 Re: Ramazan, opet ;)
wewo na kojem si ti selu?
- BHF_Manijak
#7356 Re: Ramazan, opet ;)
wewa wrote:sto ti je moc marketingaarzuhal wrote:Koji li si ti...BHF_Manijak wrote:Bujrum na mukabelu kod hafiza,medju efendijama on dodze kao zastitnii znak zena...Uvijek je pro njih,a kontra nas muskaraca![]()
![]()
zna Manijak cime privuci publiku
![]()
da znas da bih rado, da ne zivim na selu...
- wewa
#7357 Re: Ramazan, opet ;)
i cinjenice da ne provodis 8,5 sati na poslu...BHF_Manijak wrote:wewa wrote:sto ti je moc marketingaarzuhal wrote:
Koji li si ti...![]()
zna Manijak cime privuci publiku
![]()
da znas da bih rado, da ne zivim na selu...Nije ni meni bas najblize,sa aneksa tamburat do Carsije pa onda na Vratnik...Sve je stvar volje i maldosti naravno
![]()
![]()
@hadzinice, na a. polju, zar se ne osjeti?
- LK
#7358 Re: Ramazan, opet ;)
Sellam postači kako ste mi danas. Ja bez ručka pa sam iscrpljena ali iz Allahovu pomoc bit ce to dobro insAllah..
Samo da napomenem nemojte zaboraviti dati Vitre i Zekat..
(i meni sad naumpade a sve mi je na umu i sve odgađam ali eto da se ne zaboravi
Samo da napomenem nemojte zaboraviti dati Vitre i Zekat..
(i meni sad naumpade a sve mi je na umu i sve odgađam ali eto da se ne zaboravi
- arzuhal
#7359 Re: Ramazan, opet ;)
Ah, to zanesenjačko dječaštvoBHF_Manijak wrote:Sve je stvar volje i maldosti naravno![]()
![]()
koje grabi kiklopskim koracima
raspupala mladost, kao šeftelija
rumeno stidnog behara
- hadzinicasa
#7360 Re: Ramazan, opet ;)
lilo ne provociraj!
- BHF_Manijak
#7361 Re: Ramazan, opet ;)
lilla wrote:I viška vremenaBHF_Manijak wrote:
Nije ni meni bas najblize,sa aneksa tamburat do Carsije pa onda na Vratnik...Sve je stvar volje i mladosti naravno
![]()
![]()
![]()
nema Bijele, pa rekoh da podvučem![]()
Esselamu alejkumvidim niste makli od čupavaca
Lillo Lillo....Bio je raspust prvih 10-tak,15 dana...Ima li su jos neki vremena,zar ne?!
- arzuhal
#7362 Re: Ramazan, opet ;)
Mlada imperija uzvraća udarac! Prineceza Lilla je u nevolji! Dal će se ukazati kakav džedaj, iz prikrajka, i natrljati nos mladom i opasnom Darth Manijaku - pratimo u nastavku!BHF_Manijak wrote: Lillo Lillo....Bio je raspust prvih 10-tak,15 dana...Ima li su jos neki vremena,zar ne?!![]()
Princezo Lilla i ostali - neka vas Sila čuva!
- hadzinicasa
#7363 Re: Ramazan, opet ;)
lilla wrote:Princeza se nada da će vitez doći na bijelom konju i mladoj imperiji dati do znanja gdje joj je mjestoarzuhal wrote:
Mlada imperija uzvraća udarac! Prineceza Lilla je u nevolji! Dal će se ukazati kakav džedaj, iz prikrajka, i natrljati nos mladom i opasnom Darth Manijaku - pratimo u nastavku!![]()
Samo se plaši jednog: da konj ne dođe sam![]()
Lilo. Bolje vrabac u ruci...
- arzuhal
#7364 Re: Ramazan, opet ;)
Kakvi ba konji, u ''Ratovima zvijezda''!?
E, al' imaju Evoksi, oni su tako kjuuuuuut

- kolega
#7365 Re: Ramazan, opet ;)
"Lamperija uzvraća udarac" - ima i ta epizoda moj Arzuhale 
- plemba
#7366 Re: Ramazan, opet ;)
ziv sam 
- hadzinicasa
#7367 Re: Ramazan, opet ;)
to ti samo mislis...
- paja patak
#7368 Re: Ramazan, opet ;)
meni jedna od najdrazih, redovno je slusamlilla wrote:odavno je ne čuh, a nema bolje![]()
- avicena
#7369 Re: Ramazan, opet ;)
Prenosi Ibn Abas da je Allahov Poslanik a.s, rekao: "Tvoje naređivanje dobra a odvraćanje od zla je sadaka, tvoje pomaganje nemoćnima je sadaka, uklanjanje smeća s puta je sadaka, svaki korak koji koračaš do namaza je sadaka." (Ibn Huzejme u svom Sahihu)BHF_Manijak wrote:Nije ni meni bas najblize,sa aneksa tamburat do Carsije pa onda na Vratnik...
Blago tebi...
- citroen
#7370 Re: Ramazan, opet ;)
Nema bolje,definitivnolilla wrote:Ratova se ne sjećamarzuhal wrote:Kakvi ba konji, u ''Ratovima zvijezda''!?E, al' imaju Evoksi, oni su tako kjuuuuuut
![]()
a iz ovih drugih sjećam Duloksa
![]()
![]()
De ba uozbiljite seda o nečemu lijepom pričamo, odavno je ne čuh, a nema bolje
![]()
- avicena
#7371 Re: Ramazan, opet ;)
Ja isto evo pokušavao da ovu odgledam i oči lete samo na onaj sulnar od ćevabdžinice....veći od munare.
-
HomeArt
#7372 Re: Ramazan, opet ;)
Selam alejkum, kako dere hladan vjetar vani, osjećam nemir u sili, k'o da je Dart Wader došao u Sarajevo 
- arzuhal
#7373 Re: Ramazan, opet ;)
U, ta je pravo brutalnakolega wrote:"Lamperija uzvraća udarac" - ima i ta epizoda moj Arzuhale
- WipeOut
- Location: I'm Somewhere in Between What is real & just a dream
#7374 Re: Ramazan, opet ;)
Es selamu alejkum,
jel se moglo iftarit
?
Evo jedan vic,za prevarivanje hrane
Takmicili se budist,katolik i bosnjak ko ce ako se baci s zgrade ostati nepovrijedjen,i prvi skace budist i ono poce strmoglavo da pada ali poce da se moli "Buda,Buda buda..." i se spusti bezbijedno ono po turski s rukama na koljenima.Drugi skace katolik i poce da se moli "Isus,Isus,Isus...."i pade na zemlju razbi se ko tikvica.Treci skace bosnjak i poce da se moli "Allah,ALlah..."al kako vidi da pada veikom brzinom on zavapi "Buda,buda buda....
nadam se da se niko nece uvrijediti,al ja sam se stvarno ismijala
jel se moglo iftarit
Evo jedan vic,za prevarivanje hrane
Takmicili se budist,katolik i bosnjak ko ce ako se baci s zgrade ostati nepovrijedjen,i prvi skace budist i ono poce strmoglavo da pada ali poce da se moli "Buda,Buda buda..." i se spusti bezbijedno ono po turski s rukama na koljenima.Drugi skace katolik i poce da se moli "Isus,Isus,Isus...."i pade na zemlju razbi se ko tikvica.Treci skace bosnjak i poce da se moli "Allah,ALlah..."al kako vidi da pada veikom brzinom on zavapi "Buda,buda buda....
nadam se da se niko nece uvrijediti,al ja sam se stvarno ismijala
- paja patak
#7375 Re: Ramazan, opet ;)
halali, al ja sam se davno prestala smijat na viceve