toliko već imam
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- eluna
#7351 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
toliko već imam
- alica.k
#7352 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ma ja mislim da ce ti proci 22...
- eluna
#7353 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
da, to je 48, nešto ....... znači ništa više ne smijem dodati ............. žalim cure ....idem zaključiti narudžbualica.k wrote:ma ja mislim da ce ti proci 22...
- bez_ideje
#7354 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Pa ostavila sam ja
linkove sta hocu

nista onda cekam zamzi.......ako ona bude narucivala
Edit:oprostite mojoj coravosti.........ja tek vidim gornje postove od elune

linkove sta hocu
Edit:oprostite mojoj coravosti.........ja tek vidim gornje postove od elune
Last edited by bez_ideje on 28/04/2011 14:39, edited 1 time in total.
- eluna
#7356 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
poručila sam ti ..... tebi, veni i sebibez_ideje wrote:Pa ostavila sam ja
linkove sta hocu![]()
![]()
![]()
![]()
Edit:oprostite mojoj coravosti.........ja tek vidim gornje postove od elune![]()
![]()
![]()
![]()
- bez_ideje
#7357 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Vidjoh,nakon sto me srce strefilo,reko zaboravile me
Hvala
Hvala
- Aurora Borealis
#7358 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Eh samo da referisem:
1. kupila volumizer od burjoisa maskaru i evo sad sam je stavila i mogu reci da je prvi utisak - ODLICNA! zbogom mravlje nozice
2. kupila blending brush juce u cm-u neka nasa domaca marka ovnak - i super je, mekana, djeluje kao da je od prirodne dlake - preporucujem!
3. kupila 6 lakova raznih varijanti metalik boje, od metalik plave do zute i zelene
i jedva cekam da ih sve isprobam. lakovi su catrice i essence.
4. uzela od essencea one sjene za smokey eyes sto po 4 dodju. ja uzela varijantu smedja, tamno i svijetlo siva i ona neka narandzasta, i jos jednu mono sjenu njihovu boje koze i tako mi je zao sto nemam kamericu ovdje da vidite taj uradak, bile biste ponosne na mene
Eto tako, osjetan je vas los uticaj na moj dzep
1. kupila volumizer od burjoisa maskaru i evo sad sam je stavila i mogu reci da je prvi utisak - ODLICNA! zbogom mravlje nozice
2. kupila blending brush juce u cm-u neka nasa domaca marka ovnak - i super je, mekana, djeluje kao da je od prirodne dlake - preporucujem!
3. kupila 6 lakova raznih varijanti metalik boje, od metalik plave do zute i zelene
4. uzela od essencea one sjene za smokey eyes sto po 4 dodju. ja uzela varijantu smedja, tamno i svijetlo siva i ona neka narandzasta, i jos jednu mono sjenu njihovu boje koze i tako mi je zao sto nemam kamericu ovdje da vidite taj uradak, bile biste ponosne na mene
- eluna
#7359 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
nema na čemubez_ideje wrote:Vidjoh,nakon sto me srce strefilo,reko zaboravile me![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#7360 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja sam o ovnaku sve najgore cula.Aurora Borealis wrote:
- Aurora Borealis
#7361 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja sam inace (iako mozda nepravedno) skepticna prema domacoj proizvodnji bilo koje grane, uz cast par svijetlih primjera. Ali eto iznenadih se. Mada mislim da su im cetke za rumenilo slabe.ladyblue18 wrote:Ja sam o ovnaku sve najgore cula.Aurora Borealis wrote:
![]()
- bez_ideje
#7362 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Kakva domaca proizvodnja ovnak,sta vam je........da ne bi mozda........kina sve,prepakuju........
- eluna
#7363 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Aurora Borealis wrote:Eh samo da referisem:
1. kupila volumizer od burjoisa maskaru i evo sad sam je stavila i mogu reci da je prvi utisak - ODLICNA! zbogom mravlje nozice![]()
![]()
3. kupila 6 lakova raznih varijanti metalik boje, od metalik plave do zute i zelenei jedva cekam da ih sve isprobam. lakovi su catrice i essence.
4. uzela od essencea one sjene za smokey eyes sto po 4 dodju. ja uzela varijantu smedja, tamno i svijetlo siva i ona neka narandzasta, i jos jednu mono sjenu njihovu boje koze i tako mi je zao sto nemam kamericu ovdje da vidite taj uradak, bile biste ponosne na mene![]()
![]()
![]()
a danas sam zaista zadovoljna svojim smoky uradkom u smeđim vrijantama
- Aurora Borealis
#7364 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nisam znala to. Doduse nisam se nesto plaho ni raspitivala.bez_ideje wrote:Kakva domaca proizvodnja ovnak,sta vam je........da ne bi mozda........kina sve,prepakuju........
- bez_ideje
#7365 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
btw @ _ema.....kupila sam onu plavu essence danas ,dobra 
- Partizzanka
#7366 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja sam imala dvije ovnak cetkice i bila sam PREZADOVOLJNA
spominjala sam i prije ovdje da mi je zabunom mama jednu uzela za slikanje i ona je bila odusevljena
a druga mi se mojom greskom slomila ...
spominjala sam i prije ovdje da mi je zabunom mama jednu uzela za slikanje i ona je bila odusevljena
a druga mi se mojom greskom slomila ...
- VenomousV
#7367 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ovnakova mala i velika za sjene su mi super 
uzela sam bila nekad davno i za puder, katastrofa je, izvadim je iz case vec ispalo 50 dlacica a dalje da ne pricam...
@eluna: hvalaaaaaaaaaaaaa =)
uzela sam bila nekad davno i za puder, katastrofa je, izvadim je iz case vec ispalo 50 dlacica a dalje da ne pricam...
@eluna: hvalaaaaaaaaaaaaa =)
- bez_ideje
#7368 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Imam i ja ovnakove za sjene......i meni iskreno srednja zalost.....ono rjesenje dok ne nadjem sta bolje.....
Slabo mi prenesu sjene....
Slabo mi prenesu sjene....
-
zamzija
#7369 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Izvin'te me, ja u frci, pakujem se za put, pa ću ja naručivati tek poslije prvog maja. A vidim da ste se snašle
Uglavnom sam neki dan naručila one ljučibaste sjene, koje mi je eluna preporučila iz Avona i jedva čekaaaam, one će doći slijedeće sedmice jeeeee
Uglavnom sam neki dan naručila one ljučibaste sjene, koje mi je eluna preporučila iz Avona i jedva čekaaaam, one će doći slijedeće sedmice jeeeee
- bez_ideje
#7370 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Vidim ja,niko se ovdje vise ne sminka
Elem,kupih danas plave...mora se,ako strucnjaci kazu da mi je plava komplementarna boja i da bi trebala ponajbolje da stoji
Ovo je drugi pokusaj plave......mozda izadjem vako....maramice stoje tu,jos se premisljam

Elem,kupih danas plave...mora se,ako strucnjaci kazu da mi je plava komplementarna boja i da bi trebala ponajbolje da stoji
Ovo je drugi pokusaj plave......mozda izadjem vako....maramice stoje tu,jos se premisljam

- alica.k
#7371 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
je, ispadaju dlake iz cetkica:Sladyblue18 wrote:Ja sam o ovnaku sve najgore cula.Aurora Borealis wrote:
![]()
a inace, ja ne volim te cetkice sto makar i lice na pravu dlaku...
-
Lounge Act
#7372 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
a djeluje i na oziljkewildflower wrote:Ja ga koristim, onako malo je intenzivniji peeling, ali nista strasno. Prvih par puta koza reaguje malo vise na njega, kasnije je normalno. Ne bih rekla da bi bilo i nekih velikih problema sa izlaganjem suncu, bar mi se ne cini tako agresivan. Onaj Step 2, krema koja se nanosi poslije, je fenomenalan! Ne treba ocekivati neke drasticne promjene, ali lijepo djeluje na kozu, posebno kako neko rece, na one dosadne sitne oziljke od akni.enisa wrote:ima li neko iskustva s onim setom za mikrodermoabraziju iz oriflamea?
vidim da je u novom katalogu na snizenju sa 34 na 15 KM i ga narucila hehhe svi bi kao narucili al ne znaju kakav je i ja hajd probijam led , ako imate kakvih savjeta oko koristenja dobro ce doci, vidjela sam negdje da se ne smije koristiti pa izlagati prejakom suncu pa ga necu koristiti dok ne dodjem na godisnji, ako budem strasna da se mogu zatvorit u kucu hehe
i hvala na odgovoru
-
zamzija
#7373 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
bez_ideje wrote:Vidim ja,niko se ovdje vise ne sminka![]()
Elem,kupih danas plave...mora se,ako strucnjaci kazu da mi je plava komplementarna boja i da bi trebala ponajbolje da stoji![]()
Ovo je drugi pokusaj plave......mozda izadjem vako....maramice stoje tu,jos se premisljam![]()
ne skidaj plavu, pravo ti moćno stoji!
- yellow cat
#7374 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ima lo sliKica kakva za te četke? Nisam primjećivala da išta piše na bilo kojoj njihovoj četki, a sve su mi tanke nekakve, moguće da tu blendinig nisam ni vidjela...Aurora Borealis wrote:Eh samo da referisem:
1. kupila volumizer od burjoisa maskaru i evo sad sam je stavila i mogu reci da je prvi utisak - ODLICNA! zbogom mravlje nozice![]()
![]()
3. kupila 6 lakova raznih varijanti metalik boje, od metalik plave do zute i zelenei jedva cekam da ih sve isprobam. lakovi su catrice i essence.
4. uzela od essencea one sjene za smokey eyes sto po 4 dodju. ja uzela varijantu smedja, tamno i svijetlo siva i ona neka narandzasta, i jos jednu mono sjenu njihovu boje koze i tako mi je zao sto nemam kamericu ovdje da vidite taj uradak, bile biste ponosne na mene![]()
![]()
![]()
- VenomousV
#7375 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ne bih ja rekla da ovnak ima blending brush... kod nas koliko znam ima samo art deco blending brush (a ni za to nisam 100% sigurna)