to je bio ispit da nas sutra puste u EU -sad nam je kurtchina..
Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
- skrbavi-admin
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
- alijagoro
#7353 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Opet smo islamisti ko nekadskrbavi-admin wrote: ↑11/06/2025 19:05to je bio ispit da nas sutra puste u EU -sad nam je kurtchina..a pritrljo sam i puvno u pasos za srecu kad nista...
- N.N.
#7354 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Opet Bosnjake navuku ko’ bekane na budalascine sa vjerskim poglavarima, ali haj…jos buzdovani ne kontaju da nam kao narodu oko vrata stavljaju masnice sa logom Hamasa…
Haj da je kakva vojna vjezba, neka oruzana pizdarija, pa da covjek i kaze, ne moze…oni vjerske likove ćeraju iz grada
Ne zna nas narod kontinente i gdje zivimo. Jos mislimo da se nesto podrazumjeva i da mora. A posljednih godina se vidi da nista ne mora i da se nista ne podrazumjeva, tj. jaci tlaci.
Sve nam se svodi na ho ruk i na emociju. Nema hladne glave s’glave
Ovo se moglo iskoristiti i da se sta kaze u ‘nasu’ korist, Hagadu im pokazati, uruciti kopirane u boji
ucesnicima sa objasnjenjem ko je na kojoj strani bio kada je trebalo. I td td.
Rahmetli PipiDugaDevetka je nekada pisao o nasoj raji/svome djedu haman, koja je dobila medalje pravednika medju narodima i td td.
Ima ovaj narod sta ponuditi i boriti se za sebe na svjetskoj sceni mimo toga kako sada nastupamo…
P.s. napunimo telefone u slucaju nestanka struje sutra
Haj da je kakva vojna vjezba, neka oruzana pizdarija, pa da covjek i kaze, ne moze…oni vjerske likove ćeraju iz grada
Ne zna nas narod kontinente i gdje zivimo. Jos mislimo da se nesto podrazumjeva i da mora. A posljednih godina se vidi da nista ne mora i da se nista ne podrazumjeva, tj. jaci tlaci.
Sve nam se svodi na ho ruk i na emociju. Nema hladne glave s’glave
Ovo se moglo iskoristiti i da se sta kaze u ‘nasu’ korist, Hagadu im pokazati, uruciti kopirane u boji
Rahmetli PipiDugaDevetka je nekada pisao o nasoj raji/svome djedu haman, koja je dobila medalje pravednika medju narodima i td td.
Ima ovaj narod sta ponuditi i boriti se za sebe na svjetskoj sceni mimo toga kako sada nastupamo…
P.s. napunimo telefone u slucaju nestanka struje sutra
- xoklix
#7355 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Nije svaka mudrost hrabrost,ali pun mi je kufer pizduna koji misle da su pametni...
-
Vjecita_zavrzlama
- alijagoro
- skrbavi-admin
#7358 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
islamofasisti sto bi bradrhud podno IvanSedla vikno..... a Zloba fundamentalisti....alijagoro wrote: ↑11/06/2025 19:07Opet smo islamisti ko nekadskrbavi-admin wrote: ↑11/06/2025 19:05to je bio ispit da nas sutra puste u EU -sad nam je kurtchina..a pritrljo sam i puvno u pasos za srecu kad nista...
![]()
- skrbavi-admin
#7359 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
-
Vjecita_zavrzlama
#7360 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
N.N. wrote: ↑11/06/2025 19:07 Opet Bosnjake navuku ko’ bekane na budalascine sa vjerskim poglavarima, ali haj…jos buzdovani ne kontaju da nam kao narodu oko vrata stavljaju masnice sa logom Hamasa…
Haj da je kakva vojna vjezba, neka oruzana pizdarija, pa da covjek i kaze, ne moze…oni vjerske likove ćeraju iz grada![]()
Sve nam se svodi na ho ruk i na emociju. Nema hladne glave s’glave![]()
Ovo se moglo iskoristiti i da se sta kaze u ‘nasu’ korist, Hagadu im pokazati, uruciti kopirane u bojiucesnicima sa objasnjenjem ko je na kojoj strani bio kada je trebalo. I td td.
P.s. napunimo telefone u slucaju nestanka struje sutra![]()
- skrbavi-admin
#7361 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
jeste i podmazimo supke kao sto smo trebali i 91 92 93 94 95e..... pa su nam ga i metnuli da nas zguze u desetinama hiljada, pa nas i upucali kad su ocejfili pa nas i popalili.... bas mudro smo postupili nikad mudrijiN.N. wrote: ↑11/06/2025 19:07 Opet Bosnjake navuku ko’ bekane na budalascine sa vjerskim poglavarima, ali haj…jos buzdovani ne kontaju da nam kao narodu oko vrata stavljaju masnice sa logom Hamasa…
Haj da je kakva vojna vjezba, neka oruzana pizdarija, pa da covjek i kaze, ne moze…oni vjerske likove ćeraju iz grada![]()
Sve nam se svodi na ho ruk i na emociju. Nema hladne glave s’glave![]()
Ovo se moglo iskoristiti i da se sta kaze u ‘nasu’ korist, Hagadu im pokazati, uruciti kopirane u bojiucesnicima sa objasnjenjem ko je na kojoj strani bio kada je trebalo. I td td.
P.s. napunimo telefone u slucaju nestanka struje sutra![]()
ti si neeroatan bosnjak odises pamecu intekljektom mujdroscu i brezonovanjem
cBaka tschast
Last edited by skrbavi-admin on 11/06/2025 19:13, edited 1 time in total.
- canvra888
#7362 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Ko mi? Švedska ili?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑11/06/2025 19:08Logicno da nije slucajno, i jos logicnije ovo su ocekuvali i nadali se.Bravo mi![]()
- Ludzak
#7363 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Eeee Bošnjaci naivni i neinteligentni. Ionako nemate prijatelje, sad ih posebno nećete imati. Trebali smo ih pustiti, hebat ih. Ovako smo samo pali na ispitu.
Mada ne treba ni očekivati od nacije koja očekuje da će im Allah pomoći.
Mada ne treba ni očekivati od nacije koja očekuje da će im Allah pomoći.
- skrbavi-admin
#7364 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
nece alah torabi jarabi morobi...
kakve mi intelektanalne draglje imamo na forumu tacno mi je krivo sto nismo nikad nobelovu nagradu imali u svim konkurencijama do sad..
- canvra888
#7365 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Koje su konsekvence padanja na ispitu? Je l' to sad nećemo u EU, a samo što nismo bili ili nam to neće ukinuti bezvizni režim za SAD?
- N.N.
#7366 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Velika je razlika @skrbavi-admin izmedju tebe i mene…moja djeca zive u BiH, tvoja u Skandinaviji…meni valja deverati ovdje, a ti ces nam doci u NicaZe 01.08. na koncert Natase Bekvalac na Kembisu, biti 18 dana i nazad u SveCku.
Tako da, lako je odozgo tjerati ove odozdo…nabijem te na racku, kao i ove rabine, da smo nacisto.
Tako da, lako je odozgo tjerati ove odozdo…nabijem te na racku, kao i ove rabine, da smo nacisto.
- canvra888
#7367 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Evo ja živim i obitavam u BiH, kako će to na mene uticati ovo odbijanje Rabina, ali konkretno mi navedi, šta tačno?N.N. wrote: ↑11/06/2025 19:19 Velika je razlika @skrbavi-admin izmedju tebe i mene…moja djeca zive u BiH, tvoja u Skandinaviji…meni valja deverati ovdje, a ti ces nam doci u NicaZe 01.08. na koncert Natase Bekvalac na Kembisu, biti 18 dana i nazad u SveCku.
- alijagoro
#7368 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
https://x.com/warfareanalysis/status/19 ... 5888460012
Navodno u egiptu,na aerodromu,vec uhapseno nekoliko alzirskih advokata i aktivista,koji su trebali da ucestvuju u Sumoud Konvoju
Navodno u egiptu,na aerodromu,vec uhapseno nekoliko alzirskih advokata i aktivista,koji su trebali da ucestvuju u Sumoud Konvoju
-
harisl
#7369 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Realno gledajuci, ko bi rado prihvatio organizaciju ovoga u Evropi? Mislim, primio bi da se ne prica, ali svuda bi bilo problema. Kod nas bi jos najbolje proslo bez problema, a da probaju Barcelonu, Pariz, cirkus bi bio, narod bi to tamo iskoristio za proteste, pola grada bi planulo, pala bi mrtva glava. Al eto, njih se ne moze izbaciti, nasli su na nama se tersati.
Nije trebalo otkazivati, po meni, bice price, ali sta je tu je...
Nije trebalo otkazivati, po meni, bice price, ali sta je tu je...
- skrbavi-admin
#7370 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
mogu i ja tebe sa vazeljin pa cemo slat selfije svima da smo skupa kad si tako nagodan.... nije kod mene nesto debel nes ni osjetit a dacemo i dokaz svijetu da nismo teroristicki spavaci mozda nam daju azil da i tebe poguram u sveCkuN.N. wrote: ↑11/06/2025 19:19 Velika je razlika @skrbavi-admin izmedju tebe i mene…moja djeca zive u BiH, tvoja u Skandinaviji…meni valja deverati ovdje, a ti ces nam doci u NicaZe 01.08. na koncert Natase Bekvalac na Kembisu, biti 18 dana i nazad u SveCku.
- Ludzak
#7371 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
EU je propala organizacija bez reda. Prije sam bio za, danas nisam. Ali mora se biti mudriji. Državu ne drže Bošnjaci, već je protektorat Europe i Amerike. Da smo neko i nešta u globalnoj politici pa da određujemo, onda OK.
- skrbavi-admin
#7372 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
provjeri ko ti vodi mjesnu zajednicu prvo, pa opstinu - vjeruj mi da smo u kurcu debelom vec i bez nadrkanih juda..... to je trebalo popravljat, trebalo je od familije, kucnog savjeta pa mjesne zajednice krenut da se nesto fino i uredno napravi...... a ja kad na izlet odem van sugave Zenice o kojoj ovaj kultivatorisani prica iznad sat, dva provedem skupljajuci tudje smece..... niko me ne zna ovdje pa mogu pricat pa tako kazem i za to smece.... a srao bi mi i tabirio vanjsku svjetsku i unutrasnju politiku dok Sramo Israhk glumi batinu u gradu......sa FujdilakomLudzak wrote: ↑11/06/2025 19:24EU je propala organizacija bez reda. Prije sam bio za, danas nisam. Ali mora se biti mudriji. Državu ne drže Bošnjaci, već je protektorat Europe i Amerike. Da smo neko i nešta u globalnoj politici pa da određujemo, onda OK.
- canvra888
#7373 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Pa evo, ja i dalje ne vidim da je neko dao konkretno objašnjenje kako će nas ovaj potez u globalnoj politici koštao i šta će nam to tačno narušiti?Ludzak wrote: ↑11/06/2025 19:24EU je propala organizacija bez reda. Prije sam bio za, danas nisam. Ali mora se biti mudriji. Državu ne drže Bošnjaci, već je protektorat Europe i Amerike. Da smo neko i nešta u globalnoj politici pa da određujemo, onda OK.
- Ludzak
#7374 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Zato kažem. Državu drže Europa i Amerika izvana. Za smeće nisu Amerika i Eiropa krivi, već mi. To što smo mi ekološki osvješteni na razini gurbeta, to je drugo.skrbavi-admin wrote: ↑11/06/2025 19:28provjeri ko ti vodi mjesnu zajednicu prvo, pa opstinu - vjeruj mi da smo u kurcu debelom vec i bez nadrkanih juda..... to je trebalo popravljat, trebalo je od familije, kucnog savjeta pa mjesne zajednice krenut da se nesto fino i uredno napravi...... a ja kad na izlet odem van sugave Zenice o kojoj ovaj kultivatorisani prica iznad sat, dva provedem skupljajuci tudje smece..... niko me ne zna ovdje pa mogu pricat pa tako kazem i za to smece.... a srao bi mi i tabirio vanjsku svjetsku i unutrasnju politiku dok Sramo Israhk glumi batinu u gradu......sa Fujdilakom![]()
- Prpa.ba
#7375 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Dakle prije ovoga nismo imali prijatelje, a sad ih i dalje nemamo.
Jer je jedan ministar iznio kritiku, i jedan hotel otkazao rezervaciju.
Ovako slicno rade strahovi i autosovinizam kada neki pojedinac na zapadu napravi "teroristicko" djelo. Samo nesto u zadnje vrijeme utanjilo, vise zapadnjaci rokaju i bodu i gaze, pa su "psihicki problemi" zamijenili "islamski ekstremizam", pa se odahnulo..