Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pide

#7351 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pide »

Plunkett wrote: 13/05/2023 10:20 Ajmo redom opet.
Covjek se srao po navijacima u prvom mandatu.
Covjek se srao po Klubu poslije u svakom mogucem momentu.
Govno laze da su bp ugasili skolu fudbala.
Govno laze za otimanje. Osim ako nije mislio na ovo otimanje svih klubova oko Dala projekta. Onda jest bilo price oko otmice, ali nevezane za navijace.
Pressice mu zavise jel roba dobra ili losa. Ako je losa kriv je vjetar i teren. Ako je dobra kriv je BP.

Svi koji ne bojkotuju klub ne vole FKS. Ovi sto ne bojkotuju, bili bi tu i proslih sezona zar ne?
Otjerale su Horde i veca govna i vece agente. Samo polako i strpljivo.
Potpis, samo ovdje ima previse balija i pitarcina koji ne razumiju svrhu bojkota i borbu protiv pojedinih ljudi. Zato nam se neke lose stvari stalno ponavljaju, kako u klubu tako i u zivotu uopste. Jer prebrzo oprastamo i zaboravljamo.
Erice39

#7352 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Erice39 »

Pide wrote: 13/05/2023 10:34
Govno laze za otimanje. Osim ako nije mislio na ovo otimanje svih klubova oko Dala projekta. Onda jest bilo price oko otmice, ali nevezane za navijace.
Pressice mu zavise jel roba dobra ili losa. Ako je losa kriv je vjetar i teren. Ako je dobra kriv je BP.

Svi koji ne bojkotuju klub ne vole FKS. Ovi sto ne bojkotuju, bili bi tu i proslih sezona zar ne?
Potpis, samo ovdje ima previse balija i pitarcina koji ne razumiju svrhu bojkota i borbu protiv pojedinih ljudi. Zato nam se neke lose stvari stalno ponavljaju, kako u klubu tako i u zivotu uopste. Jer prebrzo oprastamo i zaboravljamo.
Takvi smo ko narod u svim sferama društvenog sistema. Zato nas i jašu dokazani kriminalci preko 30 godina. Ljudi ne vide dalje od nosa.
Ludzak

#7353 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ludzak »

Hhahaha ja velikog kluba ako na onakav način odugovlače, stvarno respect. Al na kraju, jbg, primiše gol.
Anquilla

#7354 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

Govno laze za otimice i da mu je prijeceno. Osim ako nije mislio na ovo otimanje svih klubova oko Dala projekta. Sto je laz sama ponsebi. Onda jest bilo price oko otmice, ali nevezane za navijace koju su oni fabrikovali.

Pojma nemam šta je mislio u vezi ovog s prijetnjama i sa ovim gašenjem škole AFH.

Može li malo pojašnjenje u vezi ovih izjava prije?
Ja znam za dvije - jedna od 100.000 navijača, a druga poslije utakmice Sarajevo-Olimpik (kad se žalio zbog penala).
Je li ima još neka problematična izjava iz vremena prije decembra 2022.?
last mohicans

#7355 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Ma jebo ih izjave sve redom. Otići će Mirza prvih 4-5 loših kola kad zareda. On vjerovatno nije dugoročno rješenje, ali jeste trenutačno vjerovatno najbolje. A ovi što druge prozivaju, kao ne vide dalje od nosa, gospodo, vi ste ti koji ne vidite šumu od drveća. U piku sezone, u najbitnijoj utakmici po više parametara ne dati svome klubu podršku, gdje si direktno svoj klub oštetitio time što si hadaljima pružio puni komfori priliku da se samo oni čuju i da navijanjem vode svoj tim do povoljnog rezultata. Ako je to bio cilj,misija ispunjena, ali je level Ramićevog ubacivanja lopte u teren.
Grean

#7356 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Jedino vrijedno nakon derbija je izjava Varesanovica.

Nisam znao ko stoji iza ove kampanje kontra njega, tj. da su BP umijesani ako to stoji. Rezultati pokazuju koliko su u pravu a pogotovo odnos svlacionice prema njemu, nekom ko' bi eto kao trebao biti shupak, fula i sta ti ja znam.

Strucni stab nije mozda aman zaman ali nista losiji od ostatka lige a ni od prethodnih koji su nas vodili.

Jeste ovo fula ali mi smo sa Zeljom ovakvi uvijek, ne kontam zasto ali tako je.

DAL, to mi je posebno drago zbog pojedinih koji se ne libe da se sluze najjadnijim metodama da istresu svoje frustracije.

Sto se staba i uspjeha tice, Jakirovic objasni sta je kljuc u Zrinjskom, covjek koji ima tri rezervna plana u svakom momentu, zna svakog igraca, prati sve. Odnosi se na prvog covjeka kluba. Ne kazem da je sveto slovo sta izjavi Jakirevic ali sigurno ima istine. Uz to oni nikad nemaju cistke, 10 godina se kostur kluba drzi sa obnavljanjem pokoje pozicije.

I za kraj Varesanovic je vise dio kluba i uradio je vise za njeg (samo Dalov transfer u Liverpul je dovoljan) od svakog ovog koji sebi daje za pravo da ga naziva narkomanom, govnetom, da tvrdi kako je namjestio otmicu rodjenog djeteta (ovdje na ovom forumu su to pisali). To vise govori o njima.

Na zalost u svakom drustvu ima tog soja ali kod nas su prezastupljeni, svaka mahala ima saku negativaca a mala sredina ne mozes se ni distancirati od takvih.
Fauja Singh

#7357 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Fauja Singh »

Govno laze za otimice i da mu je prijeceno. Osim ako nije mislio na ovo otimanje svih klubova oko Dala projekta. Sto je laz sama ponsebi. Onda jest bilo price oko otmice, ali nevezane za navijace koju su oni fabrikovali.

hajde iskreno, koliko godina imas?
Ti i slicni ce nekome govoriti da li voli klub, a nisu ni u mudima bili kad sam ja 1994 pjeske s Dolac Malte otisao na utakmicu FK Sarajevo protiv Unprofora i to pobjegao da mi ni roditelji nisu znali gdje sam, a zasta sam fasovao dobar degenek.
I sad mi se nadju balavci od 18-19 godina da mi pred Istokom daju letke kako ne trebam ici na utakmicu.
Ja ne kazem da HZ ne vole FK Sarajevo, ali njihov je problem, kao i kod vecine balavaca, sto imaju neke svoje idole, konkretno HZ imaju svoje idole u vodjama i ti balavci vise slusaju sta im te vodje govore i njih uvazavaju nego svoje roditelje. Tako jednog momka sretnem prije derbija i znam da je bolesnik Sarajeva, pitam ga hoce li na utakmicu, kaze nece zbog bojkota, frajer se raspada od tuge sto propusta utakmice ali to slijepo vjeruje vodjama, a oni su rekli bojkot.
Bojkot je pogresan, nisam ni ja za Ajlu, volio bi da funkciju direktora obavlja neka kompetentnija osoba, ne mora biti striktno ni neka nasa legenda ili neki nas bivsi fudblaer, ali evo recimo volio bi vidjeti Emira Spahica, Mehu Kodru, Barbareza... taj profil ljudi.
Htjeli smo da imamo investitora, covjeka koji klub drzi finansijski stabilnim, pa onda mu se prestanite mijesati u posao dok ni on nije digao rucnu, a onda nam slijedi sudbina Zelje, ne momentalno ali u roku 2-3 godine smo na prosjackom stapu jer nema vise budala koje ce ulagati svoje pare u klub, a da mu tribina govori koga ce postavljati za trenera, treneru govoriti kakav ce sastav izvesti, koga ce za kapitena postaviti.
Pa citate li vi FKS Info i njihov forum, ja sam tamo jedan od starijih clanova, vise mi se nista i ne pise tamo jer ako ne psujes Varesanovicu majku, ne govoris da je narkoman, ako kazes da si bio na utakmici, naklati ti se 10 ljudi i prozivaju te da si neprijatelj kluba. Strasno kakva se atmosfera stvorila. Ljudi zive u ubjedjenju da je bolje da gubimo utakmice, da ne izadjemo u evropu jer to ce rezultirati odlaskom Mirze.
Pa jel to vama normalno? Citam komentar na FKS Infu, jebu Mirvicu i Ajli majku jer smo bili zakljucani na stadionu dok policija ne isprati manijake, znaci i to im se prigovara bez imalo ukljucenog mozga, a da im mozak radi znali bi da ima komesar za bezbjednost i da on daje upute sta policija treba da radi da se obezbjedi sigurnost. Bas ce eto Ajla reci da se mi zakljucamo dok manijaci ne odu i kao policija slusa, ma smijesno majke mi.
Bilo koji trener da je sjeo na klupu umjesto Mirze, da mu se dovelo novih 8-9 igraca, da mu je Zeljo bjezao 5 bodova a siroki 11, i da ih je sve prestigao... ovo bi se dozivljavalo kao uspjeh. A poneka losa partija bi se pravdala time kako je bilo puno promjena u ekipi i da to treba da se uigra i nalegne.
O Dalu da ne govorim, momak je bio pod strasnim pritiskom, kako zbog oca kako zbog sebe, gleda mu se kako aut izvodi.
Ma fuj.
Kazem opet, kad sam sinoc ono predeverao, da slusam manijake kako grme a nas sjever prazan u gradskom derbiju gdje ti pobjeda znaci vise nego ista da zelji oduzmes izlazak u evropu i zakucas im ekser u sanduk, vise se ne moraju ni vracati na tribinu. Prije tekme sam se nadao nekom kompromisu, ali vise me nije briga. Balavci i klosari sto dalje od stadiona!

@Grean potpis sve sto si rekao :thumbup:
rocco_siffredi

#7358 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Ja podržavam bojkot HZ, u svakoj utakmici, ali jučer su trebali biti na Sjeveru. Trebali su zalediti bojkot na 2h. Dva jebena sata.
Ako iko voli klub, ako mu iko želi dobro, bez trunke gledanja svog interesa i da traže nešto zauzvrat to su Horde i Bordo Prijatelji.
A Mirza se opet posrao po njima sinoć. On mora ići, Ajla mora ići. Tačka. Nema rasprave.
I žalosno je što ću ovo reći. Ali od anamo onih bi trebali nešto naučiti. Otišao je Osim kad više nije išlo. Otišao Misimović kad više nije išlo. Bili su podijeljeni oko Osima i Misimovića, ali nikad oko Želje. Tu su uvijek da daju podršku. Ljudi nisu uzeli titulu 10 godina, a opet godinama imaju najbolju posjetu. Akcije za klub, rad za klub, pare za klub, šta god treba organizuju se dok si rekao keks.
Mirza ako želi dobro klubu, treba sam da ide, a ne da ga neko tjera. Ima i njegovog masla oko nedolaska Hordi. Jer da on nije tu, Horde bi bile. I biće opet i kad ne bude Mirze, Ajle, Mirvića...
Cossack

#7359 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Samo kod nas su uvijek neke turbulencije, neki bojkoti, uvijek je neko sranje. Opravdano ili ne sami sebe uvijek kočimo i spoticemo. I kada imamo para neko mlin u kontru okreće. Vazda neko sranje. Jednim su krive horde, drugim uprava, trećim trener, četvrtim igrač(i), petim neki vanjski faktori... I za ovo jucer ce svako probrati krivca koji mu odgovara. Ovako je kako znam za sebe a nisam više ni mlad. Nas ko je kleo definitivno nije dangubio.
Grean

#7360 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

rocco_siffredi wrote: 13/05/2023 15:16 Ja podržavam bojkot HZ, u svakoj utakmici, ali jučer su trebali biti na Sjeveru. Trebali su zalediti bojkot na 2h. Dva jebena sata.
Ako iko voli klub, ako mu iko želi dobro, bez trunke gledanja svog interesa i da traže nešto zauzvrat to su Horde i Bordo Prijatelji.
A Mirza se opet posrao po njima sinoć. On mora ići, Ajla mora ići. Tačka. Nema rasprave.
I žalosno je što ću ovo reći. Ali od anamo onih bi trebali nešto naučiti. Otišao je Osim kad više nije išlo. Otišao Misimović kad više nije išlo. Bili su podijeljeni oko Osima i Misimovića, ali nikad oko Želje. Tu su uvijek da daju podršku. Ljudi nisu uzeli titulu 10 godina, a opet godinama imaju najbolju posjetu. Akcije za klub, rad za klub, pare za klub, šta god treba organizuju se dok si rekao keks.
Mirza ako želi dobro klubu, treba sam da ide, a ne da ga neko tjera. Ima i njegovog masla oko nedolaska Hordi. Jer da on nije tu, Horde bi bile. I biće opet i kad ne bude Mirze, Ajle, Mirvića...
Potpisujem za kone iako o ostalom imamo drugacije misljenje. Kao sto Mirvic, Ajla, Mirza nisu Sarajevo tako nisu ni Horde oni koji danas bojkotuju klub i prozivaju Mirzu za nesto od prije deset godina. Bile su Horde prije njih a bit ce i nakon njih.

Te kone su zadale zadacu kako nama a tako bogme i ovim sto bojkotuju. Stotine hiljada maraka su skupili za Zelju. Sta smo mi napravili da bi se pitali?
internazionale

#7361 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

Uslovno mi, tačnije navijači Sarajeva, su i omogućili da možemo vratiti sve dugove, napraviti trening centar i usput napraviti najskuplju ekipu u državi... Malo li je
Logovan

#7362 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Cossack wrote: 13/05/2023 15:55 Samo kod nas su uvijek neke turbulencije, neki bojkoti, uvijek je neko sranje. Opravdano ili ne sami sebe uvijek kočimo i spoticemo. I kada imamo para neko mlin u kontru okreće. Vazda neko sranje. Jednim su krive horde, drugim uprava, trećim trener, četvrtim igrač(i), petim neki vanjski faktori... I za ovo jucer ce svako probrati krivca koji mu odgovara. Ovako je kako znam za sebe a nisam više ni mlad. Nas ko je kleo definitivno nije dangubio.
Ovo me boli pravo. Uvijek se nešto loše dešava. Baš smo zagađena sredina.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7363 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Grean wrote: 13/05/2023 16:23
rocco_siffredi wrote: 13/05/2023 15:16 Ja podržavam bojkot HZ, u svakoj utakmici, ali jučer su trebali biti na Sjeveru. Trebali su zalediti bojkot na 2h. Dva jebena sata.
Potpisujem za kone iako o ostalom imamo drugacije misljenje. Kao sto Mirvic, Ajla, Mirza nisu Sarajevo tako nisu ni Horde oni koji danas bojkotuju klub i prozivaju Mirzu za nesto od prije deset godina. Bile su Horde prije njih a bit ce i nakon njih.

Te kone su zadale zadacu kako nama a tako bogme i ovim sto bojkotuju. Stotine hiljada maraka su skupili za Zelju. Sta smo mi napravili da bi se pitali?
Tan doš'o sam? :mrgreen:

Status se promijenio sam? :mrgreen:
GandalfSivi

#7364 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Zaredali dugi niz dobrih rezultata, vratili se na Kosevo, doveli realno dobra pojacanja, igra nelosa skroz, momci se bore, redom svi hvale Mirzu, ali jebiga opet ne valja.

Jedna direktorica bila kurva, druga jos veca, zene jebiga, sta ce one u fudbalu.

Ima problema, daleko je bilo sta od idealnog, ali bojkotovati ovako bitan derbi je dno. Nisam htio do sada da pisem protiv Hordi, ali jaaaraaaneee, ovaj cirkus se nicim ne moze opravdati…
molotovljev

#7365 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by molotovljev »

Nisam ni ja do sada htio da pisem protiv bilo koga, drzao sam se po strani, ali sam ipak odlucio
da napisem svoj stav u par recenica. Pri tome ne zelim nikoga da uvrijedim, jer smatram da
svako od nas ima neko svoje misljenje i nacin na koji ce bodriti Klub.
Horde Zla? -grupa je na udaru kritika jer je na civilizovan nacin odlucila da bojkotuje domace
utakmice iz svima nama poznatog razloga. Grupa koja ima svoj stav, principe, i koja bez obzira
na vaznost utakmice, ne odustaje... mislite da su se trebali pojaviti na derbiju? Ja mislim da nisu.
Sada smo svi vidjeli da je grupa vaznija od pojedinca, neuporedivo...
Kada su tu; ne valja, pale baklje, nanose stetu Klubu, bolje da nisu tu. Tako se pisalo zar ne?
Sad; kad nisu tu, opet ne valja, nema podrske kad je najpotrebnije. Malo smo kontradiktorni zar ne?
Za sta je trebala podrska? 15 minuta da se utakmica rutinski privede kraju, bez primitivne opstrukcije.
U strucnom stabu imamo tri bivsa igraca Sarajeva, koji jako dobro znaju da onakvo "zadrzavanje"
nikada nije prolazilo na Kosevu. To kosevska publika nikada nije odobravala. Znaci fatalan kiks.

Sto se tice trenera; -nista licno lafe, zelim ti sve najbolje, ali si ipak pretjerao u posljednjem
tvom komentaru. Da se ne zamaramo oko toga, i bez nekog opsirnog obrazlozenja,
nema potrebe sve si rekao... ti treba da ides sa klupe FKS ! Zavrseno, cao.
Cossack

#7366 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

molotovljev wrote: 13/05/2023 21:49 Nisam ni ja do sada htio da pisem protiv bilo koga, drzao sam se po strani, ali sam ipak odlucio
da napisem svoj stav u par recenica. Pri tome ne zelim nikoga da uvrijedim, jer smatram da
svako od nas ima neko svoje misljenje i nacin na koji ce bodriti Klub.
Horde Zla? -grupa je na udaru kritika jer je na civilizovan nacin odlucila da bojkotuje domace
utakmice iz svima nama poznatog razloga. Grupa koja ima svoj stav, principe, i koja bez obzira
na vaznost utakmice, ne odustaje... mislite da su se trebali pojaviti na derbiju? Ja mislim da nisu.
Sada smo svi vidjeli da je grupa vaznija od pojedinca, neuporedivo...
Kada su tu; ne valja, pale baklje, nanose stetu Klubu, bolje da nisu tu. Tako se pisalo zar ne?
Sad; kad nisu tu, opet ne valja, nema podrske kad je najpotrebnije. Malo smo kontradiktorni zar ne?
Za sta je trebala podrska? 15 minuta da se utakmica rutinski privede kraju, bez primitivne opstrukcije.
U strucnom stabu imamo tri bivsa igraca Sarajeva, koji jako dobro znaju da onakvo "zadrzavanje"
nikada nije prolazilo na Kosevu. To kosevska publika nikada nije odobravala. Znaci fatalan kiks.

Sto se tice trenera; -nista licno lafe, zelim ti sve najbolje, ali si ipak pretjerao u posljednjem
tvom komentaru. Da se ne zamaramo oko toga, i bez nekog opsirnog obrazlozenja,
nema potrebe sve si rekao... ti treba da ides sa klupe FKS ! Zavrseno, cao.
A navijanje hordi bez paljenja baklji i nanosenja štete klubu nije opcija?
Trener ce otići isključivo zbog rezultata a ne zbog bojkota. Valjda je to svima nakon bezuspjesnog bojkota jasno.
Grean

#7367 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Posteno od @molotovljev svako ima prvo na misljenje.

Ja licno sam bio protiv hajke na Dinu i Kusturicu, protiv hajke na Sabrinu i Kasuma cijom smjenom se ugasio R4 po rijecima bivseg predsjednika Veleza (jedina zamjerka toj upravi je bila sto su bili zatvoreni ko konzerva) kao sto sam protiv i ove hajke danas. Jednostavno ne pratim taj lov na vjestice, ne nasjedam na montiranja i hajke za koje nikad nisam vidio neke argumente. Sta ono bi, punac za Dinu, Husref za Sabrinu, za Kasuma ne znam ni sam, za Mirzu neke izjave od prije deset godina.

Imam problem s tim da grupa ljudi kaze hocemo ovako zato sto mi mislimo da je tako, sto nam se moze bez potrebe da to icim opravda.

Mirzu sam prizeljkivao na mjestu trenera jos kad su dovodili Janjosa.

Kritikovao sam samo trenere koji nisu gurali juniore, iz onog vremena kad se o nama sa pravom pisalo kao o klubu koji jede svoju djecu. Cala npr. nije dao minute ni jednom junioru za cijelog mandata, to mi je bilo neshvatljivo i nije ni danas.
East_side

#7368 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by East_side »

Jedva čekam da se završi ova sezona, kako god završila. Da se podvuče crta i shodno postignutom odredi šta i kako dalje, koga zadržati, kome se zahvaliti i td.

Ako se ne izbori Evropa, ne vidim smisao da trenutni vrh uprave na čelu sa direktoricom, te stručni štab na čelu sa M.V. ostanu na svojim pozicijama. Jednostavno neće imati nikakvog opravdanja.

Isto tako, ako se izbori Evropa, ne vidim smisao u tome da svi pobrojani budu kažnjeni za to, pogotovo ako uporedimo stanje na tabeli prije par mjeseci i danas.

Nisam ni ja za Ajlu na poziciji na kojoj se nalazi, čak ni na bilo kojoj funkciji u klubu. Što se tiče Mirze, nisam bio za njegov dolazak iz prostog razloga što nije kalibar za nas, posebno za taj neki pokušaj da se u rezultatskom smislu dugoročno podignemo na najviši nivo, čemu kao stremimo.

Ali hajde da vidimo šta će biti na kraju pa na osnovu toga da s pravom budemo nezadovoljni, polovično zadovoljni, ili zadovoljni. Svejedno.

Je li to pošteno?

Za bojkot jesu postojali razlozi, to ne sporim. Evo naveo sam da nisam ni ja oduševljen time što su nam pomenuti pojedinci u klubu. A da li je ovo bio najbolji i najefikasniji način da se bojkotuje? Nisam baš siguran, pogotovo što čitajući posljednje vaše komentare ovdje očito imamo nove podjele (koje sada mogu ići sve dublje i dublje) kao jedini efekat svega toga, nažalost.

Neka Horde i dalje bojkotuju, neka ostanu dosljedni do kraja. Ali neka ne nameću cijeloj Bordo bijeloj naciji to kao imperativ i obavezu. I neka svi navijači Sarajeva, bile to Hz ili Pitari ili ovi i oni malo spuste lopticu, barem do kraja ovog jada od sezone, i puste na miru sve u klubu, posebno igrače i stručni štab da pokušaju izboriti Evropu. Pa tek se onda oglasiti i iznijeti stav kada sezona bude gotova i konačni plasman poznat.

Je li pošteno?

Ali opet, šta god i kako god bude, Ismir će donijeti konačnu odluku, koliko god se ista sviđala ili ne, prvom meni pa i svima ostalim.
last mohicans

#7369 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Enver Lugušić napustio FK Sarajevo
Previše sam radio vani i po drugim pravilima da bih se uklopio u ovaj sistem, rekao je Lugušić za "Avaz"

Iskusni golman je obnašao funkciju koordinatora za strateški razvoj golmana Bordo tima Enver Lugušić, jedan od najpopularnijih golmana u historiji Sarajeva, napustio je Bordo tim nakon samo nekoliko mjeseci.

Legendarni bosanskohercegovački golman Enver Lugušić (61) se u martu ove godine vratio u ekipu Sarajeva, a obavljao je funkciju koordinatora za strateški razvoj golmana i sarađivao je i sa prvim timom, kao i Akademijom.

"Avaz" saznaje da je došlo raskida saradnje između Lugušića i Bordo tima.

O tome smo kontaktirali i samog Lugušića.

- Previše sam radio vani i po drugim pravilima da bih se uklopio u ovaj sistem. Za klub stvarno ne mogu reći nijedne ružne riječi. Rastajemo se u dobrim odnosima – kazao je Lugušić za portal „Avaza“.

Ovo sve dolazi iznenađujuće brzo, a razlog rastanka dvije strane još uvijek nije poznat
A kakav je to sistem, Luga? Pritisak nekoga da brane klocevi a ne najbolji, da drugi kroje izbor golmana, šta već? Sve najbolje o klubu, ali ne i o sistemu :-)
Silvester071

#7370 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Silvester071 »

last mohicans wrote: 14/05/2023 14:58
Enver Lugušić napustio FK Sarajevo
Previše sam radio vani i po drugim pravilima da bih se uklopio u ovaj sistem, rekao je Lugušić za "Avaz"

Iskusni golman je obnašao funkciju koordinatora za strateški razvoj golmana Bordo tima Enver Lugušić, jedan od najpopularnijih golmana u historiji Sarajeva, napustio je Bordo tim nakon samo nekoliko mjeseci.

Legendarni bosanskohercegovački golman Enver Lugušić (61) se u martu ove godine vratio u ekipu Sarajeva, a obavljao je funkciju koordinatora za strateški razvoj golmana i sarađivao je i sa prvim timom, kao i Akademijom.

"Avaz" saznaje da je došlo raskida saradnje između Lugušića i Bordo tima.

O tome smo kontaktirali i samog Lugušića.

- Previše sam radio vani i po drugim pravilima da bih se uklopio u ovaj sistem. Za klub stvarno ne mogu reći nijedne ružne riječi. Rastajemo se u dobrim odnosima – kazao je Lugušić za portal „Avaza“.

Ovo sve dolazi iznenađujuće brzo, a razlog rastanka dvije strane još uvijek nije poznat
A kakav je to sistem, Luga? Pritisak nekoga da brane klocevi a ne najbolji, da drugi kroje izbor golmana, šta već? Sve najbolje o klubu, ali ne i o sistemu :-)
Bas tako, sve rekao a nista rekao nije, standardno ono "naše".
last mohicans

#7371 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Dobi Sloboda Široki, sve je do nas. Eno BP hoće da tuze Mirzu,ako se javno ne izvine.
Logovan

#7372 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Hvala Slobodi :lol:
Adobeg

#7373 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

Logovan wrote: 15/05/2023 19:10 Hvala Slobodi :lol:
Ovo nam se vratilo za derbi,jos zrinjski neka uzme u srijedu,da budemo sigurni sve je do nas ako imamo pameti. :D
rocco_siffredi

#7374 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

https://www.klix.ba/sport/nogomet/saraj ... /230516069
Znači u Akademiji ne može biti dijete koje navija za njih, ali direktorica može :?
Logovan

#7375 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

rocco_siffredi wrote: 16/05/2023 11:54 https://www.klix.ba/sport/nogomet/saraj ... /230516069
Znači u Akademiji ne može biti dijete koje navija za njih, ali direktorica može :?
Nije problem sto mali navija za njih, neka navija za koga hoce, ali mora postovati klub za koji igra. Ne mozes igrati za jedan klub, a radovati se golu drugog kluba.
Post Reply