Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
512MB wrote:Interesantno je, sta mi dosta lici na ljeto 2017, citav market raste i kad bude mali dip oporavi se za sat vremena najkasnije. I svaki dan volumen jednostavno dobija na masi.
Vidi samo Cardano sta radi, ko jos u to sranje ulaze (osim mene ) 1W 65% plus
i šta veliš, volumen dobija na masi
to će biti, pazi, igra riječi, gustooooo
Last edited by victom on 01/03/2021 04:03, edited 2 times in total.
512MB wrote:Interesantno je, sta mi dosta lici na ljeto 2017, citav market raste i kad bude mali dip oporavi se za sat vremena najkasnije. I svaki dan volumen jednostavno dobija na masi.
Vidi samo Cardano sta radi, ko jos u to sranje ulaze (osim mene ) 1W 65% plus
Market se stabilizovao, samo cekamo snazniji rast.
Tipujem na ETH da ce da okine do 0,5BTC
Od ETH sam nekako digao ruke, mada imam 3 ETH u portfoliu... al eto iz tvojih usta u bozije usi ^^
nema real trade-a, samo špekulacija. (pump,dump, pump, dump)
nakratko se da neka nada (eng. hope) ljudima, pa se opet uzme, i tako ukrug.
to doprinosi samo nesigurnosti i padu, a ne rastu.
u sljedećim danima idu padovi u apoenima od po 200,300,500 $
Last edited by victom on 01/03/2021 04:03, edited 2 times in total.
512MB wrote:Victom, koja je tvoja prognoza, kad ide opet na dole?
trebalo je već davno past.
Ali što se duže opire, biće veći krah.
Zbog cega je trebalo pasti?
neke stvari ni sam ne razummijem ... na berzi sam svaki dan kupujem prodajem , firma izbaci fantasticne brojke kurs ode na dole
Netflix, tesla gube svaki dan milione , ali im jebeni kurs skace ...
Procitaj knjigu "Psihologija mase" od Gustave Le Bon, kolko sam upratio znas njemacki. Tu ti je svo objasnjenje... nema tu neke logike, pogotovo ne u kripto svijetu.
512MB wrote:Procitaj knjigu "Psihologija mase" od Gustave Le Bon, kolko sam upratio znas njemacki. Tu ti je svo objasnjenje... nema tu neke logike, pogotovo ne u kripto svijetu.
512MB wrote:Procitaj knjigu "Psihologija mase" od Gustave Le Bon, kolko sam upratio znas njemacki. Tu ti je svo objasnjenje... nema tu neke logike, pogotovo ne u kripto svijetu.
Uglavnom, svi smo mi kupili kripto valute zbog FOMO, jer smo mislili da cemo nesto propustiti i da ce samo drugi zaradit lovu. Financijski maheri nista ne rade slucajno, trenutno se potpaljuje kripto vatra, u nadi da ce se neki novi klinci upecat i pocet svoj dzeparac ulagat. Kad lavina krene eto novi ralley, kao krajem 2017, i onda ide opet stara shema, balon raste i raste dok ne pukne. I to treba ovaj put iskoristit.
Kako? Hodlat i izac kad je se "dovoljno" zaradilo, i ne biti previse pohlepan.
512MB wrote:Uglavnom, svi smo mi kupili kripto valute zbog FOMO, jer smo mislili da cemo nesto propustiti i da ce samo drugi zaradit lovu. Financijski maheri nista ne rade slucajno, trenutno se potpaljuje kripto vatra, u nadi da ce se neki novi klinci upecat i pocet svoj dzeparac ulagat. Kad lavina krene eto novi ralley, kao krajem 2017, i onda ide opet stara shema, balon raste i raste dok ne pukne. I to treba ovaj put iskoristit.
Na ovo se nema sta dodati , lijepo receno pogotovo zadnje
Uskoro krece sa radom nova mjenjacnica UPCOIN.
Vec sada ima izlistano jako puno valuta, a bice ih jos u buducnosti.
Vjerovatno sada u beta fazi daju neke popuste na provizije i sta ti ja znam sta. Znam da su davali gratis nekoliko BTC cisto za vjezbanje.
Evo referal pa se registrujte prije zvanicnog pustanja. https://upcoin.com/?ID=PiijSgkR
512MB wrote:Uglavnom, svi smo mi kupili kripto valute zbog FOMO, jer smo mislili da cemo nesto propustiti i da ce samo drugi zaradit lovu. Financijski maheri nista ne rade slucajno, trenutno se potpaljuje kripto vatra, u nadi da ce se neki novi klinci upecat i pocet svoj dzeparac ulagat. Kad lavina krene eto novi ralley, kao krajem 2017, i onda ide opet stara shema, balon raste i raste dok ne pukne. I to treba ovaj put iskoristit.