Humljanin wrote:Sehro wrote:Kod mene telefon extra dobro radi, ama baš sve, sa ovim zadnjim updateom još bolje..
Ma i kod mene radi bez ikakvih problema, a tako i drugi kažu, zato mislim da ovaj gore trola. Ovo je dosad najbolji update po mom misljenju.
Nema šanse da se mobitel sam od sebe sjebao nakon 5 dana a da ovaj nije prčkao po bootloaderu i ROMovima.
ja trol..."prčkam" po bootloaderu,romovima...nema šanse da se telefon sam sjebe od sebe..bla bla
Vrati se koju stranicu pa češ pročitati da se jedan forumaš žalio kako nije mogao upaliti telefon nakon sedmice..
Čini mi se da mu je telefon puno skuplji od ovih note 5..je li i on "prčkao" po bootloaderu,romovima
Kad već spominješ te bootloadere,po njima se ne "prčka",a sa romovima se zna šta se sa njima radi..
Ti si čovječe napisao da aliexpress sranje...trebam li ja sad napisati da to nije istina,da je "kod nas ostalih" sve u redu,da si obični trol..
što se tiče miui 10,pročitaj malo koje probleme ljudi imaju sa njima,nemoj donositi zaključke o nečemu radi 2 pozitivna komentara na klix forumu,
i nemoj nazivati ljude trolovima,jer to sigurno nisu