SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- jao_situacije
#7352 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jel ovo požar na grbavici negdje ?
ne vidim dobro lokaciju, ali vidim gust dim
- Banksy
#7353 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma neka te, sad kad si obavio posao, pa nesankcioniran istrolao temu, skrenuo priču i ukrao jedan dan za vladajuću gamad, neka te, eto vikenda, tema će se svakako ugasiti, čestitam.jao_situacije wrote:
ja se izvinjavam, ne bih da pravim frku izgleda da sam ja ovdje jedini problem
nastavite..
-
VjecitiStudent
#7354 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Najdraži nezavisni načelnik raznih Dininih nezavisnih policija, najdraži Sebijin policajac, sad i zvaničnoBanksy wrote:Vidim, priča se o njemu zadnjih dana, a ne znam ništa, ko je, šta je, čime se bavi, na kojoj je poziciji, čiji je?VjecitiStudent wrote:
Nekad smo imali Jozu, ali zato danas imamo Ganiju, Konakovićevog i Sebijinog "nezavisnog" policajca
Na istom fakultetu predaje i načelnik Sektora uniformirane policije MUP-a KS Halid Ganija, također SDA-ov provjereni kadar koji je kao prvi čovjek Upravnog odbora Opće bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu imao ključnu ulogu da Izetbegovićeva supruga Sebija Seka Izetbegović bude imenovana za direktoricu ove renomirane zdravstvene ustanove.
http://www.avaz.ba/clanak/160084/sda-ov ... e-pozicije

- jao_situacije
#7355 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
molim te, šta sam ja napravio osim što sam pokrenuo priču do kad će se tolerirati pojedine grupe iz pojedinih dijelova balkana, koje su ovdje legalno ili ilegalno i koje se bave kriminalomBanksy wrote:Ma neka te, sad kad si obavio posao, pa nesankcioniran istrolao temu, skrenuo priču i ukrao jedan dan za vladajuću gamad, neka te, eto vikenda, tema će se svakako ugasiti, čestitam.jao_situacije wrote:
ja se izvinjavam, ne bih da pravim frku izgleda da sam ja ovdje jedini problem
nastavite..
jel postoji trend postoji, jesu li smrtni ishodi jesu
pa ja upirem prstom u ministarstvo civilnih poslova i hodžu ministra, i službu za poslove sa strancima, graničnu policiju, fmup (mup ks je nesposoban njih neću ni spominjati) da ne rade ništa, da se prelazi granica kao da ni ne postoji, da služba zna deportirati samo one vehabije, da osa ne radi procjenu sigurnosti
i ja sad trolam u korist sda ili sbba ili koga već
stvarno ne kontam.
spominjem graničare neku noć napadaju me, spominjem da je fahro sebi napravio sistem u ministarstvu sigurnosti, trolam
govorim da govno od novine brani njemu bliske kriminalce, napadate me
evo kifla je kriv jer nije ustrojio policiju kako treba i jer nije otjerao vahida ćosića odmah kad je došao u vladu ks
jel sad trolam ?
evo objasnite mi šta se ovdje smije pričati, jel kontra sda, kontra sdp-a, kontra sbb-a ? šta nije trolerska priča ?
- Amazonka27
#7356 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne valja...jedan je 45° drugi 90°FreakyStyley wrote:I najvecoj budali je ocigledno da nam o glavi rade Iluminati i Cionisti.ranger wrote:sad vise nije krivo ni tuzilastvo, sad je kriv sud![]()
sace sud kriv, nisam ni ja nene mi, kriv je dodik...Samo glupi Bosnjo uvijek krivi svoje.
Dokaz:
...jedan od mnogih.
Prije da je mali zeleni....a i fura se na tu boju
- vješalica
#7357 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vilsjao_situacije wrote:jel ovo požar na grbavici negdje ?
Rostilj
Mislim da se otelo malo kontroli
- Benq
- vješalica
#7359 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
1.Oduzimanje auta
2.Presa i zeljezara
3.Oduzimanje licence
4.Zatvor kombinovan sa radom drustveno korisnim
2.Presa i zeljezara
3.Oduzimanje licence
4.Zatvor kombinovan sa radom drustveno korisnim
- dječak sa šibicama
#7360 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
On je kaze imao "blackout" i nije ni vidio sudar sa Talijanima, na kraju je cak talijanski jedrilicar proglasen krivim jer je "skrenuo udesno" a da stvar bude tragikomicnija, tvrtka doticnog Horvatincica je trazila odstetu od stradale obitelji, odstetu za stetu na jahti.Seyfo wrote:Eto vidiš, ja nisam ni znao ko je, samo sam zapamtio slučaj jer sam na vijestima vidio naslovnicu u kojoj je naveden njegov iskaz-čuj kad vidi krv, prepadne se pa bježi.dječak sa šibicama wrote:Ne samo to, 1980. je ubio zenu automobilom, 1989. je ubio pjesakinju, 2009. satro porodicu u automobilu srecom svi prezivjeli, i onda ubio dvoje talijana svojom jahtom.Seyfo wrote:Podsjetilo me na slučaj od prije par godina iz Hrvatske...
njihov neki tajkun jahtom divljao i udario drugi čamac, u tom drugom čamcu poginuo italijanski turista, ili dvoje, ne znam detalje...i ovaj pobjegao.
Kad su ga uhvatili, nakon potjere i potrage, na sudu se branio kako JE VIDIO KRV OD TOG ČOVJEKA I POBJEGAO JER SE BOJI KAD VIDI KRV !!!
Nikada nije adekvatno kaznjen, jer je uvijek bio dobro upleten u strukture vlasti, u komunizmu je imao ugledni restoran u kojem su redovni gosti bili komunisticki glavonje, danas je biznismen i takodje je dobar sa vladajucom kastom, pretpostavljam da mu je Bandic kucni prijatelj.
Covjek sjedi na kafi i pijucka
Tomo Horvatincic.
Nigdje sistem nije imun na bohate i uticajne, i u USA ima toga koliko hoćeš.
Sto je Horvantincic, valjda svjestan kakve bi to odjeke imalo u javnosti, zataskao i platio odstetu stradaloj porodici.
To je kad si guzonja, svugdje je to u svijetu tako, samo sto u normalnim drzavama njih stigne kazna kad nesto ovakvo urade. Kod nas se izbuku.
- dječak sa šibicama
-
al-em
#7362 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Opet auto udarilo curicu.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
FKSarajevo
- hrasno38
#7365 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Odmah u startu zahtjeva za promjenu kazni staviti da je bjezanje sa mjesta nesrece automatski 3 godine najstrozijeg zakona!!!!! bio kriv ili ne!
- sunceKOtepsija
- hrasno38
-
mirzet87sa
#7368 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta je ljudima sto udare pa pobjegnu? Jel strah preovlada nad tijelom, jel te toliko boli kurac.. pa za samo bjezanje se dobije 3 godine..
- Benq
-
peepeep
#7370 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Neke bude strah, ne znaju ni koliko su udarili, ni koga su udarili, ni šta su udarili pa sukladno tome ne znaju ni šta će biti sa njima. Odmah kontaju odoše na robiju (zaboravili gdje žive). A druge jednostavno zaboli kita za ljude pa misle mogu pobjeći dugoj ruci zakona (oni veoma dobro znaju gdje žive).mirzet87sa wrote:Sta je ljudima sto udare pa pobjegnu? Jel strah preovlada nad tijelom, jel te toliko boli kurac.. pa za samo bjezanje se dobije 3 godine..
Sad kontam, kad se hoće i kad se kritikuje, onda nije teško ni raditi svoj posao kako Bog zapovijeda.
P.S. Koliko mi je poznato, u normalnim državama se pooštri kazna za one koji su udarili i pobjegli jerbo su ispali levati.
-
mirzet87sa
#7371 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako im nije na pameti da ce ga naci, kad tad? Pa cijeli grad je pod kamerama, nadju svakoga.. koga hocepeepeep wrote:Neke bude strah, ne znaju ni koliko su udarili, ni koga su udarili, ni šta su udarili pa sukladno tome ne znaju ni šta će biti sa njima. Odmah kontaju odoše na robiju (zaboravili gdje žive). A druge jednostavno zaboli kita za ljude pa misle mogu pobjeći dugoj ruci zakona (oni veoma dobro znaju gdje žive).mirzet87sa wrote:Sta je ljudima sto udare pa pobjegnu? Jel strah preovlada nad tijelom, jel te toliko boli kurac.. pa za samo bjezanje se dobije 3 godine..
Sad kontam, kad se hoće i kad se kritikuje, onda nije teško ni raditi svoj posao kako Bog zapovijeda.
- jao_situacije
#7372 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa koji im je kurac, osnovna škola 100 metara udaljena
nacrtani pješački prelazi znakovi ograničenja, ulica preorana rupa na rupi i opet vozi sumanuto
nacrtani pješački prelazi znakovi ograničenja, ulica preorana rupa na rupi i opet vozi sumanuto
- hrle1976
#7373 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kad skoro pa i nema zakonske drzave, odnosno paralelni zakoni, a vecina kuje svoje porpise, jel to u saobracaju ili oko gradjevinskih dozvola je nebitno ili sasvim suvisno pitanje. Ono sto sto je na djelu jeste, da skoro svak ima neki svoj tkz. pravilnik sta smije i ne, pa ti sada vidi koji je ta BiH divljina po pitanju drzave. Sarajevo postao grad za drkanja kurca i kurcenja, odnosno za ispucavanje hormona, odnosno za izivljavanje.
Ovo je zalosno sto se dogodilo, ali pitanje je od kad je ovo divljanje pocelo... mozda tada od kad su budale skontale da im niko nista nece.
Ovo je zalosno sto se dogodilo, ali pitanje je od kad je ovo divljanje pocelo... mozda tada od kad su budale skontale da im niko nista nece.
-
Innovation
#7374 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Priveden takstista koji je u Sarajevu autom udario djevojčicu pa pobjegao.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161014110
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161014110
-
mirzet87sa
#7375 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Citav grad pod kamerama, barem bi to on kao taksista trebao znati.. jos u po bijela dana, mali milion svjedoka, firma, broj taxija.. allahselametInnovation wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161014110