Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Logovan

#7351 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

shalla wrote:Evo, hajde da presječemo...

Ja ne kontam kako se ljudima da razglabati na forumu mjesecima o nečemu na šta apsolutno ne mogu uticati. Otvoriš Klix forum, na 1000 tema piše onaj Supercali, onaj Shalla, Buckethead, Tomahawk11 itd itd, nađite život jebem vas besposlene :lol:
:lol: :lol: :lol:
sema911s

#7352 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sema911s »

Ja ne kontam kako se ljudima da razglabati na forumu mjesecima o nečemu na šta apsolutno ne mogu uticati. Otvoriš Klix forum, na 1000 tema piše onaj Supercali, onaj Shalla, Buckethead, Tomahawk11 itd itd, nađite život jebem vas besposlene :lol:

Tako ti je kada platu primas sa budzeta
supercali

#7353 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Amazonka27 wrote:
Matijevic_Vlado wrote:Kasno si zatrazila peace :mrgreen:
Torbicom cu ih :D
Pa ti pojedinci uzvrate :)
Amazonka27

#7354 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Amazonka27 »

supercali wrote:
Amazonka27 wrote:
Matijevic_Vlado wrote:Kasno si zatrazila peace :mrgreen:
Torbicom cu ih :D
Pa ti pojedinci uzvrate :)
Jes' da imas torbicu :lol: :D
mali_balon

#7355 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

ne mogui se sjetiti kako je prije pederusa bilo....kljuc, cigare upaljac....doduse situacija se pocela mjenjati kada sam poceo 2 kutije pusiti pa me panika fatala ako nemam 3 kutije sa sobom
Jgba novcanik, suncane naocale (dioptrijske), saka tableta, kapi za nos, kljucevi, novcanik, tabla od kasetofona (da da imam prahistorijski kasetofon)...usb, nemam toliko dzepova.....a volio bi je bacit u 3 p materne
supercali

#7356 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Amazonka27 wrote: Jes' da imas torbicu :lol: :D
Gdje sam pomenuo torbicu? :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7357 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

:mrgreen:
Sta cu, jarane, kad imam takav posao da usput i forumam :lol: :lol:
A kad imam slobodnog vremena, nema me na forumu.
Ako je kakva utakmica i tako to, prokomentarise se i zdrao.
Al da imas pravo - imas :thumbup:
Treba ovo smanjiti...presipanje iz supljeg u prazno.
Raigor Stonehoof

#7358 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

Amazonka27 wrote:
Raigor Stonehoof wrote:Hahaha, zracenje mobitela :lol:

To sto je tvoj djuvegija homic sa torbicom, govori nam puno i o tebi :D
Ljudi koji puno kevcu na homosexualce a furaju se isključivo na "muske stvari" (npr fudbal) naucno je dokazano da su i sami homosexualci koji ne zele to da prihvate ili priznaju zbog osude okoline.
ma jel, koja je to homonauka dokazala :lol:
raoul duke

#7359 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by raoul duke »

:lol:
Dr Kova

#7360 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Dr Kova »

:lol: :lol: :lol: toeto. ključaj temu
spreca

#7361 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by spreca »

Amazonka27 wrote:jel' ikom palo na pamet da ljudi nose i lijekove u torbicama (npr.)? pumpice za asmu? Insulin olovke? Maramice? Nama je svaki ku*ac ofiran i bolje trpati po džepovima jer je eto to manje ofirno od torbice...a sto vam se spermići u jajcima zrače dok nosite mobitel u manje ofirnom mjestu od torbice....to nikom ništa. E sad kad ovo pročitate - vidim vas u shopingu za vikend po neke torbice...sve vam dirajte ali jajca ne.
ma jok ba ...meni bas godi kad diraju jajca i sve ostalo :oops: :lol: :lol: :lol: ali svjedno si u pravu......ipak zimi i nekako jer imamo vise dzepova ali ljeti kad si u nekoj majici farmerkama kuda da poguras sve te pricendale ......kljucevi, naocale ,novcanik, dokumenta svoji ,dokumenti od auta ,neki lijek a bome i pistolj se mora nekuda staviti :oops: :lol: :lol: :lol: .....salim se za pistolj :lol: ...ko nece da nosi nikoga ne sili...ali kad izguzva dokument onda ce biti ajoj kad ga pajkani budu jebali u mozak ili vrate sa granice iza ostecenog pasosa itd
belfy

#7362 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by belfy »

Warashii wrote:51 put rasprava o "pederusama" na ovom forumu :).
Zimi je ne trebam, imam jaknu, ljeti vala ne mogu bez nje.
Prije dok sam po djepovima nosao ključeve vazda džepovi suplji, mnogo ključeva pa probiju džepove, taman za džepnog bilijara. Jos ne duhanim pa ne nosam pribor al opet ne moze sve stati. Osim toga ovako mi sve na jednom mjestu, novcanik, kartica auta, saobraćajna, ključevi, kino od telefona, blokic i olovka,USB kabal, mali sarafciger.
zasto mali.. :shock: :? :mrgreen:
Rockefeller

#7363 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rockefeller »

Da može auto upalit'.
Laertes

#7364 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laertes »

mali_balon wrote:ne mogui se sjetiti kako je prije pederusa bilo....kljuc, cigare upaljac....doduse situacija se pocela mjenjati kada sam poceo 2 kutije pusiti pa me panika fatala ako nemam 3 kutije sa sobom
Jgba novcanik, suncane naocale (dioptrijske), saka tableta, kapi za nos, kljucevi, novcanik, tabla od kasetofona (da da imam prahistorijski kasetofon)...usb, nemam toliko dzepova.....a volio bi je bacit u 3 p materne
I ona 4 jajeta turiš unutra, nek' se nađu... :lol:
mali_balon

#7365 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

Laertes wrote:
mali_balon wrote:ne mogui se sjetiti kako je prije pederusa bilo....kljuc, cigare upaljac....doduse situacija se pocela mjenjati kada sam poceo 2 kutije pusiti pa me panika fatala ako nemam 3 kutije sa sobom
I ona 4 jajeta turiš unutra, nek' se nađu... :lol:
:thumbup: kuhana
meteorit135531

#7366 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Ne kontam tracativne osobe. To mi nikad nece biti jasno. Posebno djevojke, zene, kone. Ko je s kim isao, dosao, ko je s kim sjeo u auto?
Who the fuck cares? Komentarisanje necijih stikli, necije sminke, necije bluze. Mozda je neka cura koju tracate siromasna, pa ne moze sebi priustiti skupocjenu sminku po najnovijim trendovima, da bi se vama dokazala. Ili da lijeci kompleks nize vrijednosti koji sigurno nema.
Ne kontam mahalu koja sve zna. I moramo se pravdati svima. Ne kontam poglede poznanika koji gledaju u korpu da vide sta kupujem u Konzumu. Svoj ti poso.
Ne kontam osudu necijih postupaka, ako ne krse zakonske pozitivno - pravne propise ove drzave. Vodite racuna o svojim zivotima. Ovo je cesta pojava ovdje.
Ne kontam sta je pojam normalna djevojka, i po kojem mjerilima momci vrse kategorizaciju tih normalnih djevojaka. sto ljudi - sto cudi. Neka svako bira sta mu je volja. Zar moramo da vrse pritisak na druge , i da im namecemo svoje norme ponasanja?
Ne kontam forumske prepiske, svadje, prijetnje, razmjene prijetecih poruka i opsjednutost nickovima. Neka kombinacija slova i brojeva sigurno mi nista ne znaci u zivotu. Internet ratnici iz udobnosti svog toplog doma.
Ne kontam zasto ljudi trebaju biti inteligentni. zasto niko ne napise da je sasvim dovoljno da budes logican. Povezujes stvari u logicke cjeline i pravis mozaik. Sta bi bio mozaik? mozaik je valjda slagalica.
Ne kontam pametne i lijepe zene. Sta one hoce od zivota? Zasto nisu sasvim jednostavne i zasto im onda rastu apetiti, pa traze jos bolje, savrsenije alfa muskarce. Uglavnom , nalete na dijametralno suprotne likove sto im zagorcaju zivot. Pa onda kukaju i opterecuju facebook svojim prepateticnim izljevom razocaranja. Ko ti je kriv sto nisi pazila? Zasto su ti visoki apetiti? Ko visoko leti , nisko pada. Uvijek bilo i ostalo.
Ne kontam hodze sto saljevaju strave. Buraz, sve ti to ja mogu rjesiti, te tegobe, za petobu. Mislim da je cijena realna.
Ubleha za neupucene. Sta je Torabi para uzeo narodu, i sto je Pivara hajrovala. Mudro, mudro. Biznis, po Wall Street uputama.
Ne kontam svecena odijela i kravate. Ne kontam biznis odijela. Zasto muskarci teze tome? da bi damama dali do znanja da su uspjesni poslovni ljudi? jel se time salju skriveni signali da imaju para , pa se mace lijepe za to? za ta odijela.. sigurno jer su to svecana odijela. yeah, right?
jel ima ona prica kad se car preobukao u prosjaka, i kad su ga svi njegovi podanici tlacili, jer je ruzno izgledao. nije nosio carsko odijelo, valjda je to razlog.
Ne kontam dame sto danonocno shopinguju, (moze sreco, ali od svojih para, od mojih neces sigurno, ja sam siromasan) i sto idu po kozmetickim salonima. Maco, nisi ti nikakva domacica, ni kucanica. Prosjecni Bosanac nema od tebe nikakve koristi. NIti znas ukljuciti masinu, ni napraviti ajvar. Ove danasnje moderne zene ne znaju ni otvoriti ajvar. Puci ce im nokat. Grehota, valja ponovo ici u kozmeticki salon, a i veliki su minusi. I ona bunda od 250 EUR ce nazebsti, Steta, bolje je cuvaj u ormaru. Serpu vidjela jedne letnje subotnje veceri na OBN u.
Ne kontam roditelje koji napuste djecu. Svadje u braku. Djeca pate. Kakvi su to trendovi? Pokupi se materi sa djetetom, razvod, preuda se.. razbije djetetu ideal porodice. Sigurno okruzenje. Dovede nekog treceg zagondziju da mu bude tata. To se rjesava tako sto odes sa ruskom balistickom raketom dugog domena do nje, i onda na ljubazan nacin rjesis stvari. Dotjeras je u red. Jos su mi gori ocevi kojima je sasvim svejedno. Daj, molim te?
Nabio bi ti ja taj vjencani list u nos. U obje nozdrve. Tuzi me sudu u Strazburu. To mi je za odstrijel. Streljacki vod, kao sto su Ameri strijeljali nacisticke casnike, ima klip na youtubeu.
Po kratkom postupku, bez puno price. Ne treba nekad puno pricati-Ne kontam kad ljudi postaju zreli. Sta je preduvjet za zrelost? da napucas 35+ godina, i da zivis sa roditeljima, da nemas posao, ni pare, ni auto, ni vlastiti stan. Pa dobro, ti ljudi nisu nezreli ni nesposobni, jednostavno zive u Bosni. NI na zapadu ovo sve ne dolazi preko noci. Svi bi sve preko noci da steknu. Takva su pravila igre u prirodi, ne ide tako. Zrelost duha, bitno je biti sretan. Srecu cine male stvari. Nauci covjek kroz zivot.
Ne kontam prijatelje , a Boga mi ni neprijatelje. Sta znaci kad si nekome prijatelj? Jel kad nekome prijas, ili kad si prijatelj , samo jer ti treba iz razlicitih razloga. Prijatelj po potrebi. Prijatelj po pozivu. A znas, e drug bil mi mogo zavrsiti ono u opstini? ti si moj prijatelj. Aha, yeah right.
Ako zelis da izgubis prijatelja posudi mu pare. Uredu, posudicu ti 1 KM , ako me ostavis na miru. Sta ce mi neprijatelj? To je za budale.
Ne kontam kafvenisanje i prijavljivanje, bila sam u nargila baru , u shisi, bila sam u restoranu sa tetkom sto je dosla iz Svice na dvosedmicni odmor, bila sam sa momkom kraj Nahorevskog potoka, bilo nam je malo zima,ukvasili smo cizme, ali ljubav nas grije. Obavezno slika sa sirokim osmijehom koji para ekran. Pozdrav hejterima. Nek crknu dusmani. Mozda padne i zagrljaj, i vatreni poljubac. Mogli ste i do Jagomira produziti. Ima gore finih ljudi.
Who cares, bolan? Ne budite egoisticni, ne vrti se citav svijet oko vas. Zasto imate 3000 prijatelja na facebooku, kad vam i tvrtka facebook kaze da budite prijatelji samo sa ljudima koje poznajete? bas je neko sposoban kad ima 3000 prijatelja. Svaka cast. Valja odrzavati komunikaciju sa njima.
Ne kontam bolesne ambiciozne ljude. Daj joj vilu u Brazilu. Pa sta ce ti bona, Audi A8 3.0 TDI, sve ce to istruhnuti, Sunce ce pojesti Zemlju i svi cemo 2 metra pod zemlju. Neko sutra , neko prekosutra. Dovoljna je koliba, tri kokoske, jedan pijetao, macka, kila hercegovackog duhana. Izolacija. Sreca. To je sreca. Rahatluk.
Ne kontam iskompleksirane ljudi. Sta znaci kad ti neko nabije kompleks? Sta bi to mogao biti kompleks? Kompleks je niz, ali isto tako kompleks je nesigurnost da budes ono sto jesi. Ako si smetljar budi smetljar. Za neke je sramota mesti ulicu, sta ce ona cura reci? Zasto me nece pogledati? ma boli te briga, udari je brezovom metlom. Ali, sve po glavi. Zasluzuje to. ne bi me bilo stid nicega, mozda me samo stid sto ne kontam neke stvari. Ne treba biti opterecen. Zivi za sebe, nikako za druge.
I za kraj, da mi je ponovno da budem ono razdragano dijete, da ne znam ni svoje ime, da imam onih 7 godina, da na onoj staroj Sharp TV gledam predratne nadrealiste, kad smo svi bili sretni i veseli i da onom starom antenom pokusavam da uhvatim signal OBNA da gledam tekmu, da skupljam slicice za France World CUP 98, i da zivim u eri bez Samsunga, nasilnih igrica, klixa, facebooka, instagrama i modernih urbanih zena i modernih urbanih muskaraca.
Djeca su najvece blago, sve ostalo je karina, procitah negdje. Samo djeca, djeciji osmijeh, nista vise.
Prijatno. 8-)
Last edited by meteorit135531 on 24/12/2016 08:41, edited 1 time in total.
MyTao

#7367 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MyTao »

Ne kontam ljude koji kazu "sta ce ti dobro auto, dobra kuca... svi idemo pod zemlju, nista nije vrijedno"... pa valjda zbog toga i zelis da imas fine stvari dok si ovdje... Po njima ne treba ni zivjeti jer ce se na kraju umrijeti.
meteorit135531

#7368 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Ne kontam zasto ljudi osudjuju ponasanje danasnje omladine. Nije to stvar do djece, nego do roditelja. Nisi ti ni M od majke ni O od oca, ako ne vodis racuna o svom djetetu. Ako ga ne usmjeravas kroz zivot. Napirltala se neka gospoja od 25 ljeta i glumi samohranu majku. Otac nece da cuje za dijete. Nek ga odgaja sama. Pa se kusuraju , a dijete ce patiti.To je izbjezno. Kakvo je to zlo u ljudima?
onda se neko cudi, da djecu odgaja ulica.
pa onda kaze kucni odgoj. Ko odgaja djecu? Ko vaspitava djecu? Ko je zaduzen za kucni odgoj. Jel to danas postalo moderno putem suda traziti alimentaciju, (svidjaju im se oni strucni saradnici za brakorazvodne parnice, milina ih gledati) umjesto prebroditi sve krize kao odrasli ljudi i zbog djece ici naprijed, uz sve poteskoce?
Doslo je neko novo vrijeme. Razvodi bas svakodnevnica djeca su prepustena sebi. Vidi, (opet , trac) sto su roditelji uspjesni, moderni, rade, bore se, imaju auto, kucu , stan, vikendicu u Trogiru, nesto zemlje u Glasgowu.. Brate, Master Card oboma pod teskim opterecenjima, ali haj sta ima veze. Bitno je pokazati se masi. Da se vidi da imas. Das djetetu loptu, i nek ide na igraliste. Tamo ima te raje, sa ulice.
Onda, neko mi usput kaze, pa eno ono dvoje nisu mogli skupa ni mjesec. Razveli se. To je postalo popularno skupljati zabiljeske u svom rodnom listu. Neki novi trend.
Haj ti svojim putem. Meni deka, tebi jorgan. I opleti. Ali , djece mi je zao najvise. Posebno, jer su to njihova djeca. Njihov proizvod. Ono sto je njihovo obiljezje kroz zivot. I onda neko kaze, sto neke stvari ne mos shvatiti.
Ima svega u Bozijoj basti.
Russki

#7369 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Russki »

meteorit135531 wrote:Ne kontam tracativne osobe. To mi nikad nece biti jasno. Posebno djevojke, zene, kone. Ko je s kim isao, dosao, ko je s kim sjeo u auto?
Who the fuck cares? Komentarisanje necijih stikli, necije sminke, necije bluze. Mozda je neka cura koju tracate siromasna, pa ne moze sebi priustiti skupocjenu sminku po najnovijim trendovima, da bi se vama dokazala. Ili da lijeci kompleks nize vrijednosti koji sigurno nema.
Ne kontam mahalu koja sve zna. I moramo se pravdati svima. Ne kontam poglede poznanika koji gledaju u korpu da vide sta kupujem u Konzumu. Svoj ti poso.
Ne kontam osudu necijih postupaka, ako ne krse zakonske pozitivno - pravne propise ove drzave. Vodite racuna o svojim zivotima. Ovo je cesta pojava ovdje.
Ne kontam sta je pojam normalna djevojka, i po kojem mjerilima momci vrse kategorizaciju tih normalnih djevojaka. sto ljudi - sto cudi. Neka svako bira sta mu je volja. Zar moramo da vrse pritisak na druge , i da im namecemo svoje norme ponasanja?
Ne kontam forumske prepiske, svadje, prijetnje, razmjene prijetecih poruka i opsjednutost nickovima. Neka kombinacija slova i brojeva sigurno mi nista ne znaci u zivotu. Internet ratnici iz udobnosti svog toplog doma.
Ne kontam zasto ljudi trebaju biti inteligentni. zasto niko ne napise da je sasvim dovoljno da budes logican. Povezujes stvari u logicke cjeline i pravis mozaik. Sta bi bio mozaik? mozaik je valjda slagalica.
Ne kontam pametne i lijepe zene. Sta one hoce od zivota? Zasto nisu sasvim jednostavne i zasto im onda rastu apetiti, pa traze jos bolje, savrsenije alfa muskarce. Uglavnom , nalete na dijametralno suprotne likove sto im zagorcaju zivot. Pa onda kukaju i opterecuju facebook svojim prepateticnim izljevom razocaranja. Ko ti je kriv sto nisi pazila? Zasto su ti visoki apetiti? Ko visoko leti , nisko pada. Uvijek bilo i ostalo.
Ne kontam hodze sto saljevaju strave. Buraz, sve ti to ja mogu rjesiti, te tegobe, za petobu. Mislim da je cijena realna.
Ubleha za neupucene. Sta je Torabi para uzeo narodu, i sto je Pivara hajrovala. Mudro, mudro. Biznis, po Wall Street uputama.
Ne kontam svecena odijela i kravate. Ne kontam biznis odijela. Zasto muskarci teze tome? da bi damama dali do znanja da su uspjesni poslovni ljudi? jel se time salju skriveni signali da imaju para , pa se mace lijepe za to? za ta odijela.. sigurno jer su to svecana odijela. yeah, right?
jel ima ona prica kad se car preobukao u prosjaka, i kad su ga svi njegovi podanici tlacili, jer je ruzno izgledao. nije nosio carsko odijelo, valjda je to razlog.
Ne kontam dame sto danonocno shopinguju, (moze sreco, ali od svojih para, od mojih neces sigurno, ja sam siromasan) i sto idu po kozmetickim salonima. Maco, nisi ti nikakva domacica, ni kucanica. Prosjecni Bosanac nema od tebe nikakve koristi. NIti znas ukljuciti masinu, ni napraviti ajvar. Ove danasnje moderne zene ne znaju ni otvoriti ajvar. Puci ce im nokat. Grehota, valja ponovo ici u kozmeticki salon, a i veliki su minusi. I ona bunda od 250 EUR ce nazebsti, Steta, bolje je cuvaj u ormaru. Serpu vidjela jedne letnje subotnje veceri na OBN u.
Ne kontam roditelje koji napuste djecu. Svadje u braku. Djeca pate. Kakvi su to trendovi? Pokupi se materi sa djetetom, razvod, preuda se.. razbije djetetu ideal porodice. Sigurno okruzenje. Dovede nekog treceg zagondziju da mu bude tata. To se rjesava tako sto odes sa ruskom balistickom raketom dugog domena do nje, i onda na ljubazan nacin rjesis stvari. Dotjeras je u red. Jos su mi gori ocevi kojima je sasvim svejedno. Daj, molim te?
Nabio bi ti ja taj vjencani list u nos. U obje nozdrve. Tuzi me sudu u Strazburu. To mi je za odstrijel. Streljacki vod, kao sto su Ameri strijeljali nacisticke casnike, ima klip na youtubeu.
Po kratkom postupku, bez puno price. Ne treba nekad puno pricati-Ne kontam kad ljudi postaju zreli. Sta je preduvjet za zrelost? da napucas 35+ godina, i da zivis sa roditeljima, da nemas posao, ni pare, ni auto, ni vlastiti stan. Pa dobro, ti ljudi nisu nezreli ni nesposobni, jednostavno zive u Bosni. NI na zapadu ovo sve ne dolazi preko noci. Svi bi sve preko noci da steknu. Takva su pravila igre u prirodi, ne ide tako. Zrelost duha, bitno je biti sretan. Srecu cine male stvari. Nauci covjek kroz zivot.
Ne kontam prijatelje , a Boga mi ni neprijatelje. Sta znaci kad si nekome prijatelj? Jel kad nekome prijas, ili kad si prijatelj , samo jer ti treba iz razlicitih razloga. Prijatelj po potrebi. Prijatelj po pozivu. A znas, e drug bil mi mogo zavrsiti ono u opstini? ti si moj prijatelj. Aha, yeah right.
Ako zelis da izgubis prijatelja posudi mu pare. Uredu, posudicu ti 1 KM , ako me ostavis na miru. Sta ce mi neprijatelj? To je za budale.
Ne kontam kafvenisanje i prijavljivanje, bila sam u nargila baru , u shisi, bila sam u restoranu sa tetkom sto je dosla iz Svice na dvosedmicni odmor, bila sam sa momkom kraj Nahorevskog potoka, bilo nam je malo zima,ukvasili smo cizme, ali ljubav nas grije. Obavezno slika sa sirokim osmijehom koji para ekran. Pozdrav hejterima. Nek crknu dusmani. Mozda padne i zagrljaj, i vatreni poljubac. Mogli ste i do Jagomira produziti. Ima gore finih ljudi.
Who cares, bolan? Ne budite egoisticni, ne vrti se citav svijet oko vas. Zasto imate 3000 prijatelja na facebooku, kad vam i tvrtka facebook kaze da budite prijatelji samo sa ljudima koje poznajete? bas je neko sposoban kad ima 3000 prijatelja. Svaka cast. Valja odrzavati komunikaciju sa njima.
Ne kontam bolesne ambiciozne ljude. Daj joj vilu u Brazilu. Pa sta ce ti bona, Audi A8 3.0 TDI, sve ce to istruhnuti, Sunce ce pojesti Zemlju i svi cemo 2 metra pod zemlju. Neko sutra , neko prekosutra. Dovoljna je koliba, tri kokoske, jedan pijetao, macka, kila hercegovackog duhana. Izolacija. Sreca. To je sreca. Rahatluk.
Ne kontam iskompleksirane ljudi. Sta znaci kad ti neko nabije kompleks? Sta bi to mogao biti kompleks? Kompleks je niz, ali isto tako kompleks je nesigurnost da budes ono sto jesi. Ako si smetljar budi smetljar. Za neke je sramota mesti ulicu, sta ce ona cura reci? Zasto me nece pogledati? ma boli te briga, udari je brezovom metlom. Ali, sve po glavi. Zasluzuje to. ne bi me bilo stid nicega, mozda me samo stid sto ne kontam neke stvari. Ne treba biti opterecen. Zivi za sebe, nikako za druge.
I za kraj, da mi je ponovno da budem ono razdragano dijete, da ne znam ni svoje ime, da imam onih 7 godina, da na onoj staroj Sharp TV gledam predratne nadrealiste, kad smo svi bili sretni i veseli i da onom starom antenom pokusavam da uhvatim signal OBNA da gledam tekmu, da skupljam slicice za France World CUP 98, i da zivim u eri bez Samsunga, nasilnih igrica, klixa, facebooka, instagrama i modernih urbanih zena i modernih urbanih muskaraca.
Djeca su najvece blago, sve ostalo je karina, procitah negdje. Samo djeca, djeciji osmijeh, nista vise.
Prijatno. 8-)
al se ti nasra, prijatelju.

pola ovog je...a jebena istina
Logovan

#7370 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Ne kontam par - nepar.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#7371 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by japin_mutapi »

ne kontam ništa
djevojka bez imena

#7372 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Ne kontam zasto se ljudi toliko zale na par-nepar, pa necemo pocrkat' u tramvaju il' troli koji dan :-)
kakavdanakneiskustvu

#7373 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

cestitanje vjerskog praznika svim prijateljima,svima na planeti
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7374 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

da je nekako prespavati bajrame, rođendane, božiće, nove godine, dane državnosti i slično :mrgreen:
perfect_guy

#7375 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by perfect_guy »

djevojka bez imena wrote:Ne kontam zasto se ljudi toliko zale na par-nepar, pa necemo pocrkat' u tramvaju il' troli koji dan :-)
kao da se inače ne crkaje u špicama
Post Reply