Problem pasa lutalica
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7351 Re: Problem pasa lutalica
kako nece?
ubijes sve pse odjednom
i kasnije 2-3 dnevno ili tjedno
ubijes sve pse odjednom
i kasnije 2-3 dnevno ili tjedno
-
KIseljak12
#7352 Re: Problem pasa lutalica
Savremena psihologija jos nije desifrovala ove pojave. Zamisli molim te, oni odgovorno tvrde da psi ne napadaju 'nako.AmirBaa wrote:Sad se zajebah pa procitah komentare...pa jel moguce da sam ja stvarno okruzen ovakvim ljudima? Pa dobro nam nije i gore kakvih sve poremecenih osoba ima u ,,komsiluku" :nelle_tz wrote:zenu na Cengic Vili napao copor
Slika objave
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57182EFA
a komentari na fb gdje izvjesni Mersudin N. vrijedja zenu govoreci da je to izmislila jer je izgubila na kladionici
link
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
-"ma to lazu primitivci,pas ne dira bez razloga ali to primitivci nikako da ujkapiraju"
-"Kad pas ujede rana prodje, kad covjek ujede, rana ti ostane sve do smrti."
- "Sa psima sam citav zivot Kada napisu napao me copor pasa nide veze Draga gospodo da vas je napao ne bi vi saada tipkali po svom profilu Ako pas zalaje odma je napad Ne kazem da nema napada ali u zadnje vrijeme stalno citam napao ovde napao onde a nigdje ni ogrebotine"
- "Tačno drug,ima svašta,ali koliko ih izujedaše Cum prazan wink emoticon,više ima rana od noževa i sl.ali to nije važno"
- "Sta je puta u zenici neki medijski portal objavio clanak da je pas lutalica nekoga napao i ujeo, kad pogledas sliku, jedva se vidi tackica na tijelu, toliko o napadu ulicnih pasa."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
#7353 Re: Problem pasa lutalica
stalno liberalno ateisticka propaganda covjek je životinja nastali od gorile ma nema serije bez nekog citata
od nihilizma do galopirajuceg relativizma
ali tu je uvijek sveti cuko, zivotinja uzdignuta na tron...daleko iznad covjeka...pogotovo obicnog jadnog bijednog i siromasnog...ponekad tu bude macka neka ptica...kornjaca...ali je pas uvijek u vrhu
otiso kupiti med na selo...nema nam nekih macaka...nasli ih bez glave u polju...blesa spavala vani garant
glava u sumi gdje se psi igraju...i to u selu gdje se puskom rjesava problem sto ne rade drzavni organi
od nihilizma do galopirajuceg relativizma
ali tu je uvijek sveti cuko, zivotinja uzdignuta na tron...daleko iznad covjeka...pogotovo obicnog jadnog bijednog i siromasnog...ponekad tu bude macka neka ptica...kornjaca...ali je pas uvijek u vrhu
otiso kupiti med na selo...nema nam nekih macaka...nasli ih bez glave u polju...blesa spavala vani garant
glava u sumi gdje se psi igraju...i to u selu gdje se puskom rjesava problem sto ne rade drzavni organi
-
sizifinho
#7354 Re: Problem pasa lutalica
svašta, nađoh ovaj snimak krvoločnog napada džukele na čovjeka...da bog sačuva, trnci me prođoše
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a9PMGjZ_460sv.mp4
av av

av av
- Maharadza
#7355 Re: Problem pasa lutalica
Šućur Allahu pa se ovakav civilizacijski šljam ugl. ne razmnožava jer im je draže vodati i hraniti pašćad nego se brinuti za dijete, inače bi socijalne službe imale pune ruke posla!jasko_ba wrote:To ko otkrije, ide za Nobela prijava odmah.Black swan wrote:ja fakat ne znam kakva je to veza između žena i cuka...![]()
Jebo mater, ne bih se nimalo iznenadio da Caki i kompanija nesto od ovog i ucine. Nevjerovatna agresivnost tih "ljubitelja kerova" u zadnje vrijeme kad im neko pokvari FB idilu.
- zubi
#7356 Re: Problem pasa lutalica
sizifinho wrote:svašta, nađoh ovaj snimak krvoločnog napada džukele na čovjeka...da bog sačuva, trnci me prođoše![]()
![]()
av av![]()
![]()
![]()
-
AmirBaa
#7357 Re: Problem pasa lutalica
av avzubi wrote:sizifinho wrote:svašta, nađoh ovaj snimak krvoločnog napada džukele na čovjeka...da bog sačuva, trnci me prođoše![]()
![]()
av av![]()
![]()
![]()
http://www.klix.ba/vijesti/bih/goruci-p ... /140909099
U prvih osam mjeseci 2014. godine zabilježeno je 678 ujeda pasa na području Kantona Sarajevo (KS) dok su za isti period 2013. godine zabilježena 583 ujeda.
Cekamo statistiku za 2015. godinu
- vješalica
#7358 Re: Problem pasa lutalica
i poslije uđe u tramvaj i dira rukohvate,pa onda doše neko poslije i isto uhvati i onda čitamo po novinama razmjere sanitarne katastrofe po javnom prevozu...ili ko zna šta još dohvati nabalavljenim rukama od paščetaBlack swan wrote:
jucer na stanici cura ceka tramvaj i miluje dvije cuke ruke joj lizu
ne zele da se ljube sa svakim a često vidim kako im lizu usne kad ih ljubenepravda
- vješalica
#7359 Re: Problem pasa lutalica
jel ovo bravo serudin što po novinama glumi nekog spasitelja đukaca iz miljacke nabujale itd itdMaharadza wrote:Šućur Allahu pa se ovakav civilizacijski šljam ugl. ne razmnožava jer im je draže vodati i hraniti pašćad nego se brinuti za dijete, inače bi socijalne službe imale pune ruke posla!jasko_ba wrote:To ko otkrije, ide za Nobela prijava odmah.Black swan wrote:ja fakat ne znam kakva je to veza između žena i cuka...![]()
Jebo mater, ne bih se nimalo iznenadio da Caki i kompanija nesto od ovog i ucine. Nevjerovatna agresivnost tih "ljubitelja kerova" u zadnje vrijeme kad im neko pokvari FB idilu.
- Truba
#7360 Re: Problem pasa lutalica
vratila se nažalost komšinica kući
još jedna propala veza
1970.
sa cukom se vratila mami
još jedna propala veza
1970.
sa cukom se vratila mami
- jasko_ba
#7361 Re: Problem pasa lutalica
to je taj, nevidjeni ublehas, ali dzaba, slicne likove je skupio po fejsbuku i zivi se od toga i paypal "spasavanja" kerovavješalica wrote:jel ovo bravo serudin što po novinama glumi nekog spasitelja đukaca iz miljacke nabujale itd itd
- vješalica
#7362 Re: Problem pasa lutalica
ma jašta...vidiš mu vokabulara bijesnogjasko_ba wrote:to je taj, nevidjeni ublehas, ali dzaba, slicne likove je skupio po fejsbuku i zivi se od toga i paypal "spasavanja" kerovavješalica wrote:jel ovo bravo serudin što po novinama glumi nekog spasitelja đukaca iz miljacke nabujale itd itd
treba mu poslati ove da ga kastriraju i obrade protif bjesnila da manje sere
-
privremeni
#7363 Re: Problem pasa lutalica
ova tema ima terapeutski ucinak na vecinu ucesnika, na vecinu....al ne na sve.Black swan wrote:vratila se nažalost komšinica kući
još jedna propala veza
1970.
sa cukom se vratila mami
- KB9
#7365 Re: Problem pasa lutalica
ovaj problem je opasno izmako kontroli, cini mi se da je sad bukvalno jedini izlaz ic tamanit kucaniju
- vješalica
#7366 Re: Problem pasa lutalica
Nerminova kolica su bihuzurila preplašene cuke na ovoj zehmeriji.
Možda je bolje da uopće i ne izlazi iz kuće ili neka nabavi sebi proteze da ne izaziva cuke.
(nije ozbiljno da neko pogrešno ne protumači)
Možda je bolje da uopće i ne izlazi iz kuće ili neka nabavi sebi proteze da ne izaziva cuke.
-
Nuclear Winter
#7367 Re: Problem pasa lutalica
Što je najgore psetoljupci ovo propagiraju. Jedan moj poznanik iz komšiluka koji je pomahnitao u av-av fazonu (psi su bolji od ljudi i tako ta s.anja),je ima jedno 3-4 mjeseca maltretirao komšiluk i raju po facebook-u sa budalaštinama tipa:nemojte trčati,brzo hodati,mlatarati rukama sa i bez cekera kada prolazite pored njih.Onda je napravio kobnu grešku kada je napao sestru jednog mirnog ali fizički spremnog momka da je mlatarala rukama i da su je zbog toga "miroljubive" zvjeri napale.Naravno popio je dobre batine i otada više ne maltretira ljude.Nažalost ako vlasti nešto ne urade po ovom pitanju izgleda da će to biti jedino rješenje za ove pseto poremećene ljubitelje i paypal profitere tipa ovog cakija i ostalih.vješalica wrote:Nerminova kolica su bihuzurila preplašene cuke na ovoj zehmeriji.
- escobar__
#7368 Re: Problem pasa lutalica
Tako i treba s psihopatama! Pse uspavljivat, psihopate tuć umjesto što im se dopušta da cijelo društvo drže taocima svojih bolesnih ideala.Nuclear Winter wrote:Što je najgore psetoljupci ovo propagiraju. Jedan moj poznanik iz komšiluka koji je pomahnitao u av-av fazonu (psi su bolji od ljudi i tako ta s.anja),je ima jedno 3-4 mjeseca maltretirao komšiluk i raju po facebook-u sa budalaštinama tipa:nemojte trčati,brzo hodati,mlatarati rukama sa i bez cekera kada prolazite pored njih.Onda je napravio kobnu grešku kada je napao sestru jednog mirnog ali fizički spremnog momka da je mlatarala rukama i da su je zbog toga "miroljubive" zvjeri napale.Naravno popio je dobre batine i otada više ne maltretira ljude.Nažalost ako vlasti nešto ne urade po ovom pitanju izgleda da će to biti jedino rješenje za ove pseto poremećene ljubitelje i paypal profitere tipa ovog cakija i ostalih.vješalica wrote:Nerminova kolica su bihuzurila preplašene cuke na ovoj zehmeriji.
- vješalica
#7369 Re: Problem pasa lutalica
Večeras sam otišla da kupim metlu sa drškom u mercator socijalno
naravno u povratku kući čopor 3 kojota me napao,lajali su kao ludi,valjda im hladno,a ove dušebrižnice nisu ih nahranile
probala sam izbjeći ali su mi se nezgodno rasporedili,
nije mi ništa drugo preostalo nego da izvučem dršku bacim tašnu na ulicu i odvalim paščurinu po bubreGima
naravno uz prigodnu ciku i podvijanje repa nestali su brzo
možda dođu drugi put
naravno u povratku kući čopor 3 kojota me napao,lajali su kao ludi,valjda im hladno,a ove dušebrižnice nisu ih nahranile
nije mi ništa drugo preostalo nego da izvučem dršku bacim tašnu na ulicu i odvalim paščurinu po bubreGima
možda dođu drugi put
- vjesticanametli
#7370 Re: Problem pasa lutalica
Znaci ubiveni su

- sunceKOtepsija
#7371 Re: Problem pasa lutalica
zamisli da ti je jedan od njih dok si udaral drugog se zaletio i uzeo tasnu i odnio je u drugu opstinu, koristite neki lokator, ili ne bacajte torbe to mogu iskoristiti ljudi necasnih namjera kao npr lopovivješalica wrote:Večeras sam otišla da kupim metlu sa drškom u mercator socijalno
nije mi ništa drugo preostalo nego da izvučem dršku bacim tašnu na ulicu i odvalim paščurinu po bubreGima![]()
možda dođu drugi put
- vješalica
#7372 Re: Problem pasa lutalica
nije bilo nikoga okolo haha
mogla me pašćad opljačkat i eto ti problema
danas se svašta dešava
- KB9
#7373 Re: Problem pasa lutalica
kako mislis napo te, pa to su nevina dobra bica koja ne mogu naudit 
-
sizifinho
#7374 Re: Problem pasa lutalica
prije da je vjes(t)alica otisla kupit drsku za metlu da bi istukla par dzukela
- vješalica
#7375 Re: Problem pasa lutalica
i ja sam to nešto pomislila kasnije...kako me nije stid šta sam uradilaKB9 wrote:kako mislis napo te, pa to su nevina dobra bica koja ne mogu naudit
izglea da sam se pravo ogriješila