nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
amar1994

#7351 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

Altsa wrote:
insomnia78 wrote:
amar1994 wrote:oni i ovi s mobitelima :-) , to ne staje ne koci, u kruzni samo uleti , valjda nemaju kad da brzine prebacuju :run:
Jest zajebano saltati s mobitelom u ruci, nema govora. Pogotovo s ovim velikim
A sta mislis u jednoj ruci mobitel u drugoj cigara kao sto vidjeh neki dan kada sam prosao pored jedne retardirane glupace. Haj sad zamisli kako ona vozi. :roll:
ne mogu ni zamisliti :-) , to treba trajno vozacku oduzeti :thumbup:
sparky

#7352 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by sparky »

Bakir1 wrote:
Ove godine na GTI treffenu je ovo bila glavna zajebancija. Passat sa 150 konja :) bio je jedan isti ovakav u bojama murije sa oslikanim krdom konja na haubi :)
Bakir1

#7353 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

oTklen im pravo?
Gdje pisu da smiju?
Umjerene aplikacije?
To je laza kad ti ja kazem
almir90

#7354 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by almir90 »

sparky wrote: Ove godine na GTI treffenu je ovo bila glavna zajebancija. Passat sa 150 konja :) bio je jedan isti ovakav u bojama murije sa oslikanim krdom konja na haubi :)
Pregledaju oni gore i kontrolišu opasno, bio sam prisutan kad su jednom našem skinuli table s auta gore na onoj pumpi za vrijeme GTI Treffen-a.
tiruri

#7355 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tiruri »

Najveci je problem kada djeca krenu da se snimaju i postave na Facebook , to treba ogromno kažnjavati.
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#7356 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Leon16v »

Maloprije stojimo na semaforu u svrakinom, kod onog amko komerca, i hocemo da predjemo, i ja pjesak, i pali se autima crveno, desna strana stala i vidim ja ide neki se dobro zafuro i ne krecem, krenu jedna gospodja da predje, uhvati je jedan momak za jaknu nekako i zaustavi je, kad hadzija slovo P, format hamer papira proleti kroz cisto crveno. Audi a6

Da je momak nije nekako uhvatio, ne zelim ni da zamislim sta bi bilo
sparky

#7357 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by sparky »

almir90 wrote:
sparky wrote: Ove godine na GTI treffenu je ovo bila glavna zajebancija. Passat sa 150 konja :) bio je jedan isti ovakav u bojama murije sa oslikanim krdom konja na haubi :)
Pregledaju oni gore i kontrolišu opasno, bio sam prisutan kad su jednom našem skinuli table s auta gore na onoj pumpi za vrijeme GTI Treffen-a.
Ma murija je rigorozna pravo, pogotovo za vrijeme skupa. Bude na jednom parkingu po 200 auta koja čekaju pregled ili su već razduzena. Drug je 2015 morao ići na tehnički iako je bio na bh tablama. Sreća bio je uredan i prošlo je ok.
Inače ono što ih privlači su ksenoni, glasan Izduv, nisko auto. Od toga krene, dalje samo ptice znaju sta sve pregledaju.
almir90

#7358 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by almir90 »

sparky wrote: Ma murija je rigorozna pravo, pogotovo za vrijeme skupa. Bude na jednom parkingu po 200 auta koja čekaju pregled ili su već razduzena. Drug je 2015 morao ići na tehnički iako je bio na bh tablama. Sreća bio je uredan i prošlo je ok.
Inače ono što ih privlači su ksenoni, glasan Izduv, nisko auto. Od toga krene, dalje samo ptice znaju sta sve pregledaju.
Za turiranje sam vidio da su auta izdvajali i pregledali, naglo ubrzanje i škripe guma i eto ih odmah da za autom i ideš za njima.
sparky

#7359 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by sparky »

almir90 wrote:
sparky wrote: Ma murija je rigorozna pravo, pogotovo za vrijeme skupa. Bude na jednom parkingu po 200 auta koja čekaju pregled ili su već razduzena. Drug je 2015 morao ići na tehnički iako je bio na bh tablama. Sreća bio je uredan i prošlo je ok.
Za turiranje sam vidio da su auta izdvajali i pregledali, naglo ubrzanje i škripe guma i eto ih odmah da za autom i ideš za njima.
To gasanje je već prekršaj. 50€ za paljenje guma, trajalo sekundu ili pola sata ista je kazna. Zato svi ako odluče onda idu so kraja :)
tempuser

#7360 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Od Pofalica do Ilidze na 4 mjesta murija, od Ilidze do Mdvora na 3 mjesta i dzaba, stigla se dvojica kod teh. skole!
azdralovic

#7361 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by azdralovic »

tempuser wrote:Od Pofalica do Ilidze na 4 mjesta murija, od Ilidze do Mdvora na 3 mjesta i dzaba, stigla se dvojica kod teh. skole!
mene 3 noci za redom na Cengic Vili zaustavljaju, ne znam sto ih privlacim , dokumente baci pogled i haj furaj kuci... najgore sto me skrene desno na prosirenje a ja moram lijevo prema Bosmalu :D mozda xenoni :?:
tempuser

#7362 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

azdralovic wrote:
tempuser wrote:Od Pofalica do Ilidze na 4 mjesta murija, od Ilidze do Mdvora na 3 mjesta i dzaba, stigla se dvojica kod teh. skole!
mene 3 noci za redom na Cengic Vili zaustavljaju, ne znam sto ih privlacim , dokumente baci pogled i haj furaj kuci... najgore sto me skrene desno na prosirenje a ja moram lijevo prema Bosmalu :D mozda xenoni :?:
Imam i ja fabricke ksenone ali mi auto nije rejserski...
azdralovic

#7363 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by azdralovic »

tempuser wrote:
azdralovic wrote:
A audi karavan jeste? Fabricko sve na njemu...

Sent from my iPhone using Tapatalk
vješalica

#7364 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

Tomahawk11 wrote:Cuj ne mora znaciti da je brzo vozio ovaj sto je na krovu zavrsio (Ciglane)...jok, 30 isao :-)
valjda si u stanju potraziti na netu da ne moras brzo voziti da bi se prevrnuo
jbg ima ozbiljnijih fizicara od forumskih emeritusa koji su sefovi katedri za bubanje gluposti
drug_profi

#7365 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Pa ima onaj lola sto ga je izvrno na Gorici prije 5 godina:

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 10404026#5

Mislim da je ovo tesko izvesti i kad hoces.
Leon16v

#7366 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Leon16v »

tempuser wrote:
azdralovic wrote:
Ma sva ona "bolja" auta zaustavljaju, danas u na Grbavici na stanici trolejbuskoj zaustavili BMW 430 crvenog, i pretresali
azdralovic

#7367 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by azdralovic »

Leon16v wrote:
tempuser wrote:
azdralovic wrote: mene 3 noci za redom na Cengic Vili zaustavljaju, ne znam sto ih privlacim , dokumente baci pogled i haj furaj kuci... najgore sto me skrene desno na prosirenje a ja moram lijevo prema Bosmalu :D mozda xenoni :?:
Ma sva ona "bolja" auta zaustavljaju, danas u na Grbavici na stanici trolejbuskoj zaustavili BMW 430 crvenog, i pretresali
Haha pa pocascen sam ako je tako [emoji41] ne kopaju me ili bilo sta slicno pogledaju dokumente i to je to...

Sent from my iPhone using Tapatalk
drug_profi

#7368 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Navodnici, navodnici....
azdralovic

#7369 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by azdralovic »

drugi profil wrote:Navodnici, navodnici....
nije ti valjda i 430 navodno bolji :P
drug_profi

#7370 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

azdralovic wrote:
A čuj, spada u vlažne snove furačke populacije, gdje bi se smjestila ova auta sa navodnicima.
Leon16v

#7371 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Leon16v »

azdralovic wrote:
Ne znam ni sam sto sam stavio navodnike :lol: Kakvih auta kod nas sve ima, mogu komotno da zasjene 430 :wink:
tempuser

#7372 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Cijena nije presudna, zaustavice te u 15 god starom zatamnjenom Audiu A3 na 18-kama i PRC ksenonima ali nece u novom Kia Sportange koji kosta 4 x vise.
mirzet87sa

#7373 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirzet87sa »

Taman da kosta po' miliona, kia je opet.
tempuser

#7374 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Zavisi kako posmatras, uvijek mozes prodati KIA-u i biti pokusaj mangupa u 10-15 god starom autu ii jos ti para ostane, obrnuto nece ic...
mirzet87sa

#7375 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirzet87sa »

Nema to nikakve veze s manguplukom. Kia je kia, kita od marke.
http://www.olx.ba/artikal/22973612/nova ... e-gt-line/
70 hiljada dat za ovo, nikad taj mentalni sklop necu razumiti.. das 70 milja i vozis kiu, koja ce za 2godine vrijedit 30
Post Reply