Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Mustang1
#7351 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ponovo skeniraj jbg 
- veljaca
#7352 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne pricam sa tobom. U Telemachu znaju podatke o meni i ja nisam balavac. Sve sto sam napisao je istina 100%. I ako nemas sta pametno napisati - ne ulazi u diskusiju izmedju mene i Telemacha ...Hercegoviina wrote:Jesi ti zeznut? Kako to da se od 1037388 korisnika bas tebi to desilo?veljaca wrote:Zelim da i ovde JAVNO izrazim kritiku na rad operatera u Telemachu.
Danas zovem oko 16 sati i kazem da sam izgubio bruku kanala na DIGITALNOJ ( Sarajevo ) momak mi rece da je do moga risivera jer ga ne gasim i da ga ugasim. Ja to uradim i NISTA.
Nazovem posle pola sata i javi se drugi operater ( u ovom slucaju zensko ) i ja pocnem sa napadom a ona mi rece da resetujem risiver, i kada sam i to uradio opet NISTA i ja nastavim onako ljutito, a ona zaista uljudno mi rece da ugradjuju novu platformu sa novim kanalima i da imaju problem i da ce ga rijesiti. Ja joj rekoh: PA STO ME PRAVI BUDALOM ONAJ PRVI OPERATER.
( sve ovo ima snimljeno pa odgovorni u Telemachu mogu to provjeriti ).
Pitanje za odgovorne u Telemachu: imam dodatne SPORTKlubove HD i placam 4KM. Da li ce posto sada nema PremierHD biti smanjena pretplata na ove 4 KM ?
Sve ovo pisem u cilju DOBRONAMJERNOSTI.
I ocekujem odgovor od nekog odgovornog iz Telemacha na moje pitanje.
Last edited by veljaca on 12/06/2013 18:32, edited 1 time in total.
-
DON_eARL
#7353 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@veljaca
Isti "problem" je bio i jutros u Sarajevu. U jednom trenutku sam imao oko 60 kanala na D3, nakon isključivanja recivera iz struje, došli su svi kanali. Očigledno uvode izmjene u programskoj šemi za tvoje područije.
Isti "problem" je bio i jutros u Sarajevu. U jednom trenutku sam imao oko 60 kanala na D3, nakon isključivanja recivera iz struje, došli su svi kanali. Očigledno uvode izmjene u programskoj šemi za tvoje područije.
-
kakavdanakneiskustvu
#7354 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
brazzo19 wrote:Kad bi ubacili prvu tv u analognu podigli bi broj korisnika za minimalno 4-5% jer sva raja bi politila da gleda sulejmana unaprijed , kismet , kosmet , vece sa ivanom ivanovicem , nove domace filmove i ostalo , jednostavno to je komercijalna tv i oni imaju najvise gledalaca isto kao pink bh kod nas , znaci to raja voli svidjalo se to nekom ili ne , kad bi ubacili prvu tv u analogiju taj kanal bi bio gledan kao nova tv ako ne vise od nove tv![]()
![]()
ja novu tv skoro da i ne gledam
-
kakavdanakneiskustvu
#7355 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
bato99 wrote:pustiše klasik tv.. nema prve i b92 na vidiku
na analognoj?
- Pitarrr82
#7356 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kakavdanakneiskustvu wrote:bato99 wrote:pustiše klasik tv.. nema prve i b92 na vidiku
na analognoj?
Ima Klasik na analognoj, nisu jos skinuli TV5 ne znam za ostale ali po meni Klasik nije nista specijalno kako vidim...
- veljaca
#7357 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa i ja sam iz Sarajeva. I iskljucio sam risiver iz struje 10 minuta - ovaj prvi operater je rekao 5 minuta i da je to zato sto ga ne gasim. Uradio sam to i nakon drugog poziva kada mi je OPERATERKA rekla isto ali mi je onda nakon moga insistiranja rekla da se rade izmjene u programskoj semi i da ce to trajat manje od 1 sata. Meni je neprofesionalno ZASTO MI TO NIJE REKAO I PRVI OPERATER ( pogotovo sto imam zaista poznanika koji je na visokom polozaju u Telemachu i sve mogu dobiti iz PRVE ruke - ali ja to ne zelim da nesto dobijam preko VEZE - jer zelim normalan OBLIGACIONI odnos- ja njima PLATIM a oni meni NORMALNU uslugu. I TAKO JE BILO SVE DO SADA. ZATO SAM ZBOG DOBRONAMJERNOSTI I NAVEO OVAJ PRIMJER ).DON_eARL wrote:@veljaca
Zelim da Telemach i dalje bude NAJBOLJI operater, jer koristim njegove usluge.
I ocekujem odgovor od nekog odgovornog iz Telemacha na moje pitanje postavljeno u mome prvom postu danas.
Last edited by veljaca on 12/06/2013 18:47, edited 4 times in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#7358 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitarrr82 wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:bato99 wrote:pustiše klasik tv.. nema prve i b92 na vidiku
na analognoj?
Ima Klasik na analognoj, nisu jos skinuli TV5 ne znam za ostale ali po meni Klasik nije nista specijalno kako vidim...
kod mene nema klasik tv,u zenici
-
Silent.Hunter
#7359 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nova je u zadnje vrijeme postala njeSra. RTL i B92 su bolji(barem meni, b92 je uvijek bio u ponudi Vineta)kakavdanakneiskustvu wrote:brazzo19 wrote:Kad bi ubacili prvu tv u analognu podigli bi broj korisnika za minimalno 4-5% jer sva raja bi politila da gleda sulejmana unaprijed , kismet , kosmet , vece sa ivanom ivanovicem , nove domace filmove i ostalo , jednostavno to je komercijalna tv i oni imaju najvise gledalaca isto kao pink bh kod nas , znaci to raja voli svidjalo se to nekom ili ne , kad bi ubacili prvu tv u analogiju taj kanal bi bio gledan kao nova tv ako ne vise od nove tv![]()
![]()
ja novu tv skoro da i ne gledam
Eh sad, imam pitanje
Potpisao sam ugovor prije 2 sedmice, i valjda trebaju provesti novu "liniju" pa cekam da dodje do mene
Pa me interesuje, da li ce meni biti 50% jeftinije(u pitanju je duo paket, 24 mjeseca), ili cu dobiti HBO paket
-
Domy31
-
mali_balon
#7361 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta je BA ovo nigdje hrt4 a bas mi je bio super kanal, nek ima 66 koprnikusa, balkanika i pinkova.
-
StupskaBitanga
#7362 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
koliko je na duo paketu sada net
- ElRe
#7363 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koja si ti maza...veljaca wrote:Pa i ja sam iz Sarajeva. I iskljucio sam risiver iz struje 10 minuta - ovaj prvi operater je rekao 5 minuta i da je to zato sto ga ne gasim. Uradio sam to i nakon drugog poziva kada mi je OPERATERKA rekla isto ali mi je onda nakon moga insistiranja rekla da se rade izmjene u programskoj semi i da ce to trajat manje od 1 sata. Meni je neprofesionalno ZASTO MI TO NIJE REKAO I PRVI OPERATER ( pogotovo sto imam zaista poznanika koji je na visokom polozaju u Telemachu i sve mogu dobiti iz PRVE ruke - ali ja to ne zelim da nesto dobijam preko VEZE - jer zelim normalan OBLIGACIONI odnos- ja njima PLATIM a oni meni NORMALNU uslugu. I TAKO JE BILO SVE DO SADA. ZATO SAM ZBOG DOBRONAMJERNOSTI I NAVEO OVAJ PRIMJER ).DON_eARL wrote:@veljaca
I ocekujem odgovor od nekog odgovornog iz Telemacha na moje pitanje postavljeno u mome prvom postu danas.
- Hercegoviina
#7364 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
StupskaBitanga wrote:koliko je na duo paketu sada net
nece se tu povecavati.
-
DON_eARL
#7365 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
HRT 4 nije ukinut, trenutno je na broju 34, bar kad je D3 programska šema za Sarajevo u pitanju.mali_balon wrote:Sta je BA ovo nigdje hrt4 a bas mi je bio super kanal, nek ima 66 koprnikusa, balkanika i pinkova.
-
StupskaBitanga
#7366 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
e ovo nije ferHercegoviina wrote:StupskaBitanga wrote:koliko je na duo paketu sada net
nece se tu povecavati.
-
kakavdanakneiskustvu
#7367 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ima li klasik tv u zenici?
-
DON_eARL
#7368 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije bilo fer prema nama na SuperMix paketima prošli put.StupskaBitanga wrote:e ovo nije ferHercegoviina wrote:StupskaBitanga wrote:koliko je na duo paketu sada net
nece se tu povecavati.
Vi dobili 5Mbps ubrzanje, a mi samo 2Mbps.
Zar je zaista potrebno više od 15Mbps?
-
Mustang1
#7369 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo sad ce mi zbog tebe biti svi kanali poremeceni .. Brojevi ..kakavdanakneiskustvu wrote:ima li klasik tv u zenici?
-
GoodTaste
#7371 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
veljaca wrote:Pa i ja sam iz Sarajeva. I iskljucio sam risiver iz struje 10 minuta - ovaj prvi operater je rekao 5 minuta i da je to zato sto ga ne gasim. Uradio sam to i nakon drugog poziva kada mi je OPERATERKA rekla isto ali mi je onda nakon moga insistiranja rekla da se rade izmjene u programskoj semi i da ce to trajat manje od 1 sata. Meni je neprofesionalno ZASTO MI TO NIJE REKAO I PRVI OPERATER ( pogotovo sto imam zaista poznanika koji je na visokom polozaju u Telemachu i sve mogu dobiti iz PRVE ruke - ali ja to ne zelim da nesto dobijam preko VEZE - jer zelim normalan OBLIGACIONI odnos- ja njima PLATIM a oni meni NORMALNU uslugu. I TAKO JE BILO SVE DO SADA. ZATO SAM ZBOG DOBRONAMJERNOSTI I NAVEO OVAJ PRIMJER ).DON_eARL wrote:@veljaca
Meni su se kanali vratili nakon 4tog restartovanja resivera. Oko 4 nije radilo kako treba, a od maloprije radi sve kako treba i sve je vraceno i dodani neki novi kanali (Prva Tv, B92, Klasik, neki HD - njih 3-4) ...
Koje smo sve kanale dobili, zanima me za ovaj paker "super mix" (telefon, internet, tv), najjeftiniji od 43km ... ?
-
Mustang1
#7372 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dobro je ipak nisu mi se poremetili kanali .. Klasik tv na analognoj u Zenici je na 23. Na digitalnoj je na 300. To je sve promjena kod nas .. Ni internet ni ostali kanali nisu dirani .
I na tom TLC ni kod mene nema prijevoda .. Ne znam je'l prije bilo jer ne gledam to slucajno sad vidim
I na tom TLC ni kod mene nema prijevoda .. Ne znam je'l prije bilo jer ne gledam to slucajno sad vidim
-
l33t
#7373 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
moze li info, kakvi su ovo novi kanali i neke radio stanice bruku ih ima 
edit: d3 sarajevo
edit: d3 sarajevo
Last edited by l33t on 12/06/2013 19:40, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#7374 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
SwatkiMawi13 wrote:Evo sad ce mi zbog tebe biti svi kanali poremeceni .. Brojevi ..kakavdanakneiskustvu wrote:ima li klasik tv u zenici?Ali evo trazi i maloprije oko 15.og broja je presao klasik tv
na analognoj?
- bato99
#7375 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
odakle ti to da se neće povećavati ?Hercegoviina wrote:StupskaBitanga wrote:koliko je na duo paketu sada net
nece se tu povecavati.