U ovoj specijalnoj ponudi, za samo ograničen broj gledalaca na stadionu (redovnih 3000 bolesnika) nudimo i krvarenje ociju i dramu sa rezultatom 0:0.
Prilika koja se ne propusta.
P.S. količine ograničene. Pozurite.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Šta ima veze, zato imamo hYbrid.mali_milojica wrote:Al to nije sve postovani gledatelji. Ako sacekate srijedu i utakmicu sa Slobodom, dobijete jos 1 bod![]()
![]()
U ovoj specijalnoj ponudi, za samo ograničen broj gledalaca na stadionu (redovnih 3000 bolesnika) nudimo i krvarenje ociju i dramu sa rezultatom 0:0.
Prilika koja se ne propusta.
P.S. količine ograničene. Pozurite.
Alfa_i_Omega wrote:Nikako da shvatis. Na skoro isti fazon primamo golove protiv Sarajeva, Krupe, Mladosti, velike rupe izmedju linija, lose i neodgovorno kretanje cijelog tima. To su situacije gdje smo grubo kaznjeni a bilo ih je jos ali nismo primali golove pa se ne spominju. Curjucic sam uzeo kao primjer, kako se ne bi smjeli i ne bi trebali ponasati na terenu.
I za tvoju informaciju, Celo i Debeli ofazivno imaju skoro isti ucinak. Jedan je Dm drugi Amf. Toliko o prekucavanju i "pokazao vise nego neko za dvije godine". Majstor.
Ramovic do drugog djela sezone nece igrati, tek treba da krene sa ozbinjim treninzinma, ovo sad samo trčkara i razgibuju se, ne radi sa loptom nista posebno.Charuga wrote:Očekuju ga početkom novembra, a možda i malo ranije.
To je vec do kvaliteta lige i nema nikakve veze sa ovim sto pises. I tu se okreni savezuAlfa_i_Omega wrote:Samo u BiH mozes biti najbolji sa viskom kila i igracina 'dok imas snage". Zato i jesmo na samom dnu, ne samo u fudbalu nego opcenito.
Kakve veze Savez ima s tim? Da natjera debele igrače da više trče?zipoo wrote:To je vec do kvaliteta lige i nema nikakve veze sa ovim sto pises. I tu se okreni savezuAlfa_i_Omega wrote:Samo u BiH mozes biti najbolji sa viskom kila i igracina 'dok imas snage". Zato i jesmo na samom dnu, ne samo u fudbalu nego opcenito.
Ne, nego da poveca kvalitet lige, citas li?Radio Sarajevo wrote:Kakve veze Savez ima s tim? Da natjera debele igrače da više trče?zipoo wrote:To je vec do kvaliteta lige i nema nikakve veze sa ovim sto pises. I tu se okreni savezuAlfa_i_Omega wrote:Samo u BiH mozes biti najbolji sa viskom kila i igracina 'dok imas snage". Zato i jesmo na samom dnu, ne samo u fudbalu nego opcenito.
A kako će povećati kvalitet lige?zipoo wrote:
Ne, nego da poveca kvalitet lige, citas li?
Idi na temu pl i trazi kakoRadio Sarajevo wrote:A kako će povećati kvalitet lige?zipoo wrote:
A zašto bih ja to radio? Ti si rekao da Savez treba povećati kvalitet lige, a i sam ne znaš kako.zipoo wrote:Idi na temu pl i trazi kakoRadio Sarajevo wrote:A kako će povećati kvalitet lige?zipoo wrote:
Pa necu ti pisati sada elaborat. Pisano je puno puta o tome i da ti sada ponavljam? Nisam papagaj. Ako te zanima idi i trazi.Radio Sarajevo wrote:[
A zašto bih ja to radio? Ti si rekao da Savez treba povećati kvalitet lige, a i sam ne znaš kako.
Savez vazda kriv, a klubovi daju igrače za siću. Pa ne može ti Jasmin Baković reći za koliko ćeš prodati igrača, niti ti trenirati igrače da budu bolji.
Kad će ono pojačanje?zipoo wrote:Pa necu ti pisati sada elaborat. Pisano je puno puta o tome i da ti sada ponavljam? Nisam papagaj. Ako te zanima idi i trazi.Radio Sarajevo wrote:[
A zašto bih ja to radio? Ti si rekao da Savez treba povećati kvalitet lige, a i sam ne znaš kako.
Savez vazda kriv, a klubovi daju igrače za siću. Pa ne može ti Jasmin Baković reći za koliko ćeš prodati igrača, niti ti trenirati igrače da budu bolji.
Dalje nas slogan je NI MILIMETAR! u cemu je onda problem sa Ivanom?
Alfu i omegu ne uzimam vise za ozbiljnim.

Prekinte lupati glupost, niko nije rekao da je savez kriv, rekli smo da je sve do klubova prvenstveno sta takve angazuju a onda i do samih igraca sto ne drze do sebe. A to za pomcni tener ne znam sta pokusavate dokazati i kome, furate neku pricu o prodaji istog a niste upuceni o cemu se radi.nosara wrote:Savez je kriv![]()
Ovaj zna lopte, a to sto je "bucmast" je problem neodgovarajucih procedura glede nabavke manjih kasika. Ali, sve to ce doci na svoje kad se proda pomocni teren... Pljuc!
Za desetak danaRadio Sarajevo wrote:Kad će ono pojačanje?zipoo wrote:Pa necu ti pisati sada elaborat. Pisano je puno puta o tome i da ti sada ponavljam? Nisam papagaj. Ako te zanima idi i trazi.Radio Sarajevo wrote:[
Dalje nas slogan je NI MILIMETAR! u cemu je onda problem sa Ivanom?
Alfu i omegu ne uzimam vise za ozbiljnim.
nosara wrote:Savez je kriv![]()
Ovaj zna lopte, a to sto je "bucmast" je problem neodgovarajucih procedura glede nabavke manjih kasika. Ali, sve to ce doci na svoje kad se proda pomocni teren... Pljuc!
Zato postoje Kostić i Krčmarević, ha ja... idemo u korak sa svijetom.DonieBrasco wrote:Prekinte lupati glupost, niko nije rekao da je savez kriv, rekli smo da je sve do klubova prvenstveno sta takve angazuju a onda i do samih igraca sto ne drze do sebe. A to za pomcni tener ne znam sta pokusavate dokazati i kome, furate neku pricu o prodaji istog a niste upuceni o cemu se radi.nosara wrote:Savez je kriv![]()
Zaista ima pojedinaca među nasim navijacima, Boga mole da se nesto ruzno desi na stadionu i u klubu samo da mogu kritikovati. Pogotovo ovi sto ne vide klub do Zuje zvanog "do sada bi imali i jug i trening kamp" i Amara koji godinama ne postoji u svijetu fudbala.