Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šupci kakvih na dunjaluku nema
Na pretplati za ove pare ni osnovni paket ne mozes imati i to na ugovor 24mj.
Nikakve pogodnosti apsolutno nista, zakupljivanje interneta dodatno je skuplje nego na ultri itd itd
Minute su te koje prze pare. Ko god je na ultri zna kako brzo ide kredit na pozive.
Inace extra net 24mj bogatiji paket je 24gb interneta i 200 minuta za 25km
U ponudi im fali jos samo neki paket net plus gdje bi minute bile od 600 do 800 a internet ostao 24gb do nekih 30km
Koja je obračunska jedinica u extra paketima ?
Ispravka
1.2.1.2. Extra paketi
Napomena:
a) Specifični uslovi za Extra pakete dati su u Prilogu 6.2.1. Cjenovnika. b) Obračunska jedinica za govorne pozive je 60 sec.
c) Uspostava poziva se ne naplaćuje.
d) Obračunska jedinica za mobilni internet je 1 kB.
Minute su te koje prze pare. Ko god je na ultri zna kako brzo ide kredit na pozive.
Inace extra net 24mj bogatiji paket je 24gb interneta i 200 minuta za 25km
U ponudi im fali jos samo neki paket net plus gdje bi minute bile od 600 do 800 a internet ostao 24gb do nekih 30km
Koja je obračunska jedinica u extra paketima ?
Ispravka
1.2.1.2. Extra paketi
Napomena:
a) Specifični uslovi za Extra pakete dati su u Prilogu 6.2.1. Cjenovnika. b) Obračunska jedinica za govorne pozive je 60 sec.
c) Uspostava poziva se ne naplaćuje.
d) Obračunska jedinica za mobilni internet je 1 kB.
BarbaDue wrote: ↑27/10/2020 11:08
Koristio sam uslugu i na mobitelu ali ne u istom trenutku i na oba uređaja.
Pa valjda ti ponudi da se izlogujes na drugim uredjajima kad se ulogujes na web tv ?
Kod mene izbaci poslije prijave da se odabere da se drugi uredjaji izloguju
Da ponudi mi i ja odaberem svoj uređaj za reprodukciju ali me svejedno izloguje za 10 minuta...Vjerovatno je još neko koristio uslugu i na taj način smo jedan drugog ometali
Sta sve nude,kako se ponašaju,koliko su nesposobni i kakva im je poslovna politika dobro nisu zadnji na tabeli.. Ma nisu realno ni M:Tel i Eronet Bog zna sta,ali eto nisu oni toliko dobri koliko je Bht loš
...udio na tržištu se povećao u oba slučaja: BH Telecom sa 36,9% u 2015. na 39,3% u2019.; Eronet –sa 15,3% u 2015., na 15,8% u 2019.godini.
Prema posljednjem izvještaju RAKa BH Telecom ima 44% ili 1 636 023 korisnika mobilne usluge dok je sledeci operater na 36%
Takođe imaju 36% ili 259 302 korisnika direktne fiksne telefonije dok je sledeci operater na 31%
U izvjestaju RAKa iz Decembra 2019 nista vise se ne pominje sto se tice broja korisnika ili udjela trzista ,a da se precizira koji je operater u pitanju.
HellBell wrote: ↑27/10/2020 15:21
Meni nije jasno zašto ne uvedu kupovinu Tv,ps5, i slično preko pio/mio tj ček od penzije,nek daju na 3 godine ima da im nestane ponuda za mjesec.
...udio na tržištu se povećao u oba slučaja: BH Telecom sa 36,9% u 2015. na 39,3% u2019.; Eronet –sa 15,3% u 2015., na 15,8% u 2019.godini.
Prema posljednjem izvještaju RAKa BH Telecom ima 44% ili 1 636 023 korisnika mobilne usluge dok je sledeci operater na 36%
Takođe imaju 36% ili 259 302 korisnika direktne fiksne telefonije dok je sledeci operater na 31%
U izvjestaju RAKa iz Decembra 2019 nista vise se ne pominje sto se tice broja korisnika ili udjela trzista ,a da se precizira koji je operater u pitanju.
Nisu mi vjerovali, ali eto
Ja sa vecim smecarima nisam u zivotu radio kako je to bilo sa BHtelecom tehnickim osobljem... uz par izuzetaka, ali uglavnom van Sarajeva
Nisu mi vjerovali, ali eto
Ja sa vecim smecarima nisam u zivotu radio kako je to bilo sa BHtelecom tehnickim osobljem... uz par izuzetaka, ali uglavnom van Sarajeva
Pa i po prihodima su prvi, odnosno 485m sledeci 432m
Cak po broju korisnika mobilne po izvjestaju Q2 2020 imaju oko 10.000 vise korisnika od Dec 2019
Iskoristi super akciju "Ultra gige svima". Dokupi Internet putem nase mobilne aplikacije i za samo 2 KM dobivas cak 20GB + besplatno koristenje Facebooka, Instagrama i TikToka! Vise na www.bhtelecom.ba
Iskoristi super akciju "Ultra gige svima". Dokupi Internet putem nase mobilne aplikacije i za samo 2 KM dobivas cak 20GB + besplatno koristenje Facebooka, Instagrama i TikToka! Vise na www.bhtelecom.ba
Pa zar nisi dobio Net GO?
E vidiš, došli su da vide tehničke mogućnosti, pa navodno ove hefte uvodimo probno 30 dana, nadam se da "ove hefte" neće otegnut' na mjesec dana
Rekli su da će internet biti super, a kablovska može štekat', pa ćemo vidjeti u probnom periodu...
ha ja, samo debil izgleda na pretplati
nikakve koristi od pretplate nema korisnik, al doslovno! samo telekom
Sve zavisi kako koristis. Ja sam na extra S (800/800/6gb + 500mb moj izbor) i to je 22km. Uglavnom mi zadnju sedmicu mjeseca zafali malo neta jer djeca znaju povuci sa youtube kad su vani nekad. I da dokupim 10gb/7 dana dodje mi 27.
Na ultri bi ovu akciju dopunjavao svakih 6 dana i potrosio bi 30km samo neta plus pozivi. A to sto je fb, insta, tik tok free ne znaci mi nista
meni je dobar ovaj paket ekstra S (500/500/3GB) za 20ak KM
internet sam samo jednom potrosio a i to kada nisam bio kuci pa stalno na mobilnom visio a minute potrosim do 100 minuta od 500 i par poruka mjesecno
najbitnije mi je da uvijek mogu bez razmisljanja zvati i pricati koliko hocu...na ultri taj luksuz nemas...obacis 2-3 poziva po par sekundi,otisla marka sa racuna