Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
p206

#73351 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

channel10 wrote:Brizonja se oteo s lanca. Bice veselo narednih dana...
Ma vrijeme im ističe, sve manje ljudi da bi nešto pokušali na silu.. pokušava nešto pravnim putem, ali ako smo išta imali u Dejtonu to su pravni stručnjaci.. bilo naši bilo stranci. Tu nam ne mogu pera odbiti.. Srbija je upregnula sve što ima, sve savjetnike da pronalaze mane i rupe u Ustavu ali mogu nam ga samo povući. Ko to ne vidi onda je slijep.. ovo je Vučićevo maslo.

Dodatno Elektroprivreda im je pred velikim problemima, razmatra se zatvaranje zatvaranje jedne od termoelektrana, Alumina kao jedna od jačih firmi nema kome prodati sirovinu kako je Aluminij zatvoren.
moa

#73352 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

Trajat ce ova rahat patnja samo je pitanje ko ce prvi popustit, mada ja da sam lider ja bih sve potplatio i covketa i dodika.
detroit-mercy

#73353 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

Precednik bi da se ko cepa a opozicija mu ko neda :mrgreen: .
detroit-mercy

#73354 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

DonieBrasco wrote:Dok SAD, EU, međunarodna zajednica, Valentin Incko, ne znam ti ko vise ODLUCI ili ODLUCE da je dosta sranja u BiH nece biti dosta kako ne shvatate.

Bakira, Dodika, Covica samo oni mogu zaustaviti niko drugi.
A kakvo je to sranje u Bosni, iskreno.
Vijece ministara nije formirano ali staro radi.
Vlade funkcionisu, mirno je, svijet ide na posao, nema demonstracija, realno o kakvom sranju pricamo :skoljka: .
swanfilter

#73355 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by swanfilter »

Pa, i pred zadnji rat je ovako tinjalo. Koliko se sjecam ...
155_mm

#73356 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

swanfilter wrote:Pa, i pred zadnji rat je ovako tinjalo. Koliko se sjecam ...
i mene podsjeca na onaj predratni "cirkus". treba obratiti paznju na momenat kad se u ovaj danasnji cirkus umjesati i njihova crkva.

ne znam kako planiraju ovaj put. prosli put su se umjesali kad su osvjescavali neke kosti (mislim da je bila lobanja) na TV.
detroit-mercy

#73357 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

Pa ovako tinja vec dvaest godina :skoljka: to nesto novo ove godine :mrgreen:.
p206

#73358 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

155_mm wrote:
i mene podsjeca na onaj predratni "cirkus". treba obratiti paznju na momenat kad se u ovaj danasnji cirkus umjesati i njihova crkva.

ne znam kako planiraju ovaj put. prosli put su se umjesali kad su osvjescavali neke kosti (mislim da je bila lobanja) na TV.
Ma ovaj duduk samo čita što su mu napisali u Beogradu. Pijun klasični, ucjenjen od jačeg Vučića.
Nedavno su im rekli da neće dobiti ništa, pa ni one opštine na Kosovu, i sve su snage bacili ovdje. Trajaće jedno vrijeme, imaju nesrazmjernu političku snagu s obzirom koliko ih ima, ali će to doći na svoje. Ovo je pičkin dim šta su patriote ove zemlje prošli, i tu ne ubrajam uopšte zadnji rat.
Janjicar

#73359 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Janjicar »

Hoćel' puknut više, majku im jebem, i njihovim i našim.
Maraschino

#73360 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

p206 wrote:
155_mm wrote:

Ma ovaj duduk samo čita što su mu napisali u Beogradu. Pijun klasični, ucjenjen od jačeg Vučića.
Nedavno su im rekli da neće dobiti ništa, pa ni one opštine na Kosovu, i sve su snage bacili ovdje. Trajaće jedno vrijeme, imaju nesrazmjernu političku snagu s obzirom koliko ih ima, ali će to doći na svoje. Ovo je pičkin dim šta su patriote ove zemlje prošli, i tu ne ubrajam uopšte zadnji rat.
Samo mu ostale provokacije.
Danas je dodatno frustriran nakon sinosnje sijednice u kojoj nije postignuto formalno i verbalno jedinstvo a po vama bi sutra u rat.
Nema se cime. njemu ostaje da provocira ne bi li neko drugi napravi pogresan korak.
Nece niko ni da ga otjera sto ocekuje jer osim blokada on nista drugo ne radi.
Sutra da mu neko ponudi fer povlacenje on bi prihvatio.
MarshalDodik

#73361 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MarshalDodik »

Janjicar wrote:Hoćel' puknut više, majku im jebem, i njihovim i našim.
Ovdje nece garant. Dok Mile, Bake i Covic drze sve u svojim rukama mi smo po pitanju mira daleko najmirniji.
Nase je samo da svakog drugog oktobra budemo pametni :bih:
Janjicar

#73362 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Janjicar »

MarshalDodik wrote:
Ovdje nece garant. Dok Mile, Bake i Covic drze sve u svojim rukama mi smo po pitanju mira daleko najmirniji.
I da je svaki glasač član MENSE-a dzabe nam. Svake izbore kalira par tona izbornog materijala.
mayab

#73363 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Krme in fabula
12. 11. 2019.
Narod koji svoju budućnost prodaje za 200 grama Dodikove krmetine, zaslužuje ovog čovjeka da vlada njim!

Milorad Dodik je mjerna jedinica političkog života u Srblja zapadno od Drine. Neotesan, bahat, primitivan, radkalašan, nervozan, supismen i nekulturan, baš on je taj uteg, što vazda baca na stranu ludila i gluposti i vazda dobija izbore-ne svojim nego narodnim ludilom.

Juče Dodik sa skupštinske govornice u Banjaluci kaže kako je već rezervisao šatore, muziku, jaganjce i prasiće za kampanju u Banjaluci na lokalnim izborima i da će pobijediti.

“Imam popisanih 55000 ljudi u Banjaluci koji će glasati za mene, džaba se borite”, urliče egzalitarno Dodik.
I nije najveća bruka to što se baja sprda sa svojim unesrećenim stadom, ne nije to tolika šteta ni sramota. Najgore je što će taj i takav narod glasati za Dodika i Dodikove i na ovim i na mnogim narednim izborima, jer toj svjetini i jeste mjera demokratije, dvadeset deka masne krmetine pod stolom. To je taj “demokratski potencijal” od Trebinja do Banjaluke, koji se zadovoljava političkom mišlju iz ranog paleolita-u se’ na se’ i poda se’.

To je taj “građanski cvijet demokratije” kojem je Dodik, neartikulisani trbuhozborac mjera. I da, narod koji svoju budućnost prodaje za 200 grama krmetine, zaslužuje ovog čovjeka da vlada njim! I to dugo, dugo. A sve su prilike da je tako i da će ostati tako.

Vladati podanicima nije teško, treba ih samo redovno bičevati - verbalno i etički i naravno i svake dvije godine nahraniti marvu - onom krmetinom, koju nakupci Dodikovi uoči izbora po Krajini kupuju.

A Milorad Dodik reče - i što mu nevjerovati - da samo na teritoriji grada Banjaluke ima 55 hiljada podanika sitnog zuba, koji će se dogodine za njegovu franšizu SNSD isprsiti i glasati. Taman tako, to je onih 55 hiljada uhljeba i njihovih obitelji, koji toplotu osjete u dubini Dodikovog šupka i interpretiraju je kao svjetlost na kraju tunela.

Ostali? Koji ostali? Ostali su zaostali od Slovenačkog konzulata u narečenoj Banjaluci do Slovenije i dalje na Zapad. Nema ovdje ostalih!

Ostali su samo i jedino oni koji zaista vide sreću u Dodikovoj krmetini, koji su na neki način ucijenjeni ovim neofašizmom i poneki mazohista na bijelom hljebu.

A nije ostati više ni izazov, više je tužno mirenje sa fatumom laktaškim.

Mlaćenje gloginja tuđim...
Nego, lako ćemo mi za krmetinu, rekao je Mile neke mnogo opasnije stvari od načina napasanja svojih ovaca.

Dodik na okupiranoj govornici izjavljuje - Ako hoćete da vidite našu moć, izglasajte samostalnost RS-a.

Dodik radi ono što najbolje zna i umije, poziva na rat u kojem niti on, niti njegova djeca - strani državljani - neće učestvovati. Nikada Mile, ne zaboravite, nije ljubio ratne rovove. Za srBstvo se borio isključivo visokoakciznom robom, pa mu je i sam rat poglavita misterija sa možebitno ekonomskim uplusavanjem.

Dodik po običaju, tuđim kurcem političke gloginje mlati, no ne smeta mu, jer ima legitimitet u krmećim izbornim brigdama, a ko smo mi hroničari hudi da priječimo narodnu glupost?!

Dodik zna da će ovakvo huškanje u konačnici dovesti do haosa u kojem će nestati tvorevina RS, u kojem će zbunjeni ljudi, pijani od ove bolesne nacionalističke ideologije, namjesto srBskog sna uskakati u svoje izbjegličke traktore. Zna on vrlo dobro da će sprdnja sa državom Bosnom i Hercegovinom, najviše koštati krmeće brigade, al’ boli ga stojko - jer lakše se srbuje kad imaš privatni džet, nego hudi traktor IMT 539.

Pa je tako Dodik spreman žrtvovati i milion “svojih Srba” u RS-u, kako bi očuvao moć i pokradeni novac.

Jer, jednom kad ne bude RS-a, Dodik će biti daleko, u Moskvi ili na Kipru ili na Malti. A narod? Ko jebe narod, reče onomad zločinac Radovan Karadžić, a Dodik ga iskopira. Ta, narod je ionako stoka sitnog zuba, što jede ispod stola velikaša, u ovom slučaju, laktaškog traktoriste u avionu.

I na koncu, krme in fabula - oko par ražnjeva sve se vrti i tek će se rotirati dogodine, a za sve one kojima smeta smrda čmara Milinog, tu je zastrašivanje ratovima, otcjepljenjima i ostalim čudima.

Malen je, premalen Slovenački konzulat u Banjaluci, ispred kojeg je svakodnevni red za legalni egzodus od svinjske politike, ali mu svejedno treba dati Nobela za mir i ekonomiju, slovenačku dabome.

No, sve mi se čini da će Mile sa ovakvim narodom, a još više sa ovom opozicijom Srbima zapadno od Drine vladati još dugo, dugo, kako reče, najmanje deset godina.

A vala su i zaslužili, ja da vam kažem!
MarshalDodik

#73364 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MarshalDodik »

Janjicar wrote:
MarshalDodik wrote:
I da je svaki glasač član MENSE-a dzabe nam. Svake izbore kalira par tona izbornog materijala.
Naravno, ali govorimo o miru. A zbog mira je puno bolje sto imamo i "malo" izbornog kriminala, par bugarskih vozove i ovako vjerne glasace.
Dokazano je da su samo tada mir i rahatluk zagarantovani :bih:
swanfilter

#73365 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by swanfilter »

detroit-mercy wrote:
Nije bas tako. Sovinizam je sve prisutniji. Vise nisu u pitanju ni politika, a ni drzava. I uzelo maha zadnjih 5-7 godina ...
detroit-mercy

#73366 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

mayab wrote:Krme in fabula
12. 11. 2019.
Narod koji svoju budućnost prodaje za 200 grama Dodikove krmetine, zaslužuje ovog čovjeka da vlada njim!

Milorad Dodik je mjerna jedinica političkog života u Srblja zapadno od Drine. Neotesan, bahat, primitivan, radkalašan, nervozan, supismen i nekulturan, baš on je taj uteg, što vazda baca na stranu ludila i gluposti i vazda dobija izbore-ne svojim nego narodnim ludilom.

Juče Dodik sa skupštinske govornice u Banjaluci kaže kako je već rezervisao šatore, muziku, jaganjce i prasiće za kampanju u Banjaluci na lokalnim izborima i da će pobijediti.

“Imam popisanih 55000 ljudi u Banjaluci koji će glasati za mene, džaba se borite”, urliče egzalitarno Dodik.
I nije najveća bruka to što se baja sprda sa svojim unesrećenim stadom, ne nije to tolika šteta ni sramota. Najgore je što će taj i takav narod glasati za Dodika i Dodikove i na ovim i na mnogim narednim izborima, jer toj svjetini i jeste mjera demokratije, dvadeset deka masne krmetine pod stolom. To je taj “demokratski potencijal” od Trebinja do Banjaluke, koji se zadovoljava političkom mišlju iz ranog paleolita-u se’ na se’ i poda se’.

To je taj “građanski cvijet demokratije” kojem je Dodik, neartikulisani trbuhozborac mjera. I da, narod koji svoju budućnost prodaje za 200 grama krmetine, zaslužuje ovog čovjeka da vlada njim! I to dugo, dugo. A sve su prilike da je tako i da će ostati tako.

Vladati podanicima nije teško, treba ih samo redovno bičevati - verbalno i etički i naravno i svake dvije godine nahraniti marvu - onom krmetinom, koju nakupci Dodikovi uoči izbora po Krajini kupuju.

A Milorad Dodik reče - i što mu nevjerovati - da samo na teritoriji grada Banjaluke ima 55 hiljada podanika sitnog zuba, koji će se dogodine za njegovu franšizu SNSD isprsiti i glasati. Taman tako, to je onih 55 hiljada uhljeba i njihovih obitelji, koji toplotu osjete u dubini Dodikovog šupka i interpretiraju je kao svjetlost na kraju tunela.

Ostali? Koji ostali? Ostali su zaostali od Slovenačkog konzulata u narečenoj Banjaluci do Slovenije i dalje na Zapad. Nema ovdje ostalih!

Ostali su samo i jedino oni koji zaista vide sreću u Dodikovoj krmetini, koji su na neki način ucijenjeni ovim neofašizmom i poneki mazohista na bijelom hljebu.

A nije ostati više ni izazov, više je tužno mirenje sa fatumom laktaškim.

Mlaćenje gloginja tuđim...
Nego, lako ćemo mi za krmetinu, rekao je Mile neke mnogo opasnije stvari od načina napasanja svojih ovaca.

Dodik na okupiranoj govornici izjavljuje - Ako hoćete da vidite našu moć, izglasajte samostalnost RS-a.

Dodik radi ono što najbolje zna i umije, poziva na rat u kojem niti on, niti njegova djeca - strani državljani - neće učestvovati. Nikada Mile, ne zaboravite, nije ljubio ratne rovove. Za srBstvo se borio isključivo visokoakciznom robom, pa mu je i sam rat poglavita misterija sa možebitno ekonomskim uplusavanjem.

Dodik po običaju, tuđim kurcem političke gloginje mlati, no ne smeta mu, jer ima legitimitet u krmećim izbornim brigdama, a ko smo mi hroničari hudi da priječimo narodnu glupost?!

Dodik zna da će ovakvo huškanje u konačnici dovesti do haosa u kojem će nestati tvorevina RS, u kojem će zbunjeni ljudi, pijani od ove bolesne nacionalističke ideologije, namjesto srBskog sna uskakati u svoje izbjegličke traktore. Zna on vrlo dobro da će sprdnja sa državom Bosnom i Hercegovinom, najviše koštati krmeće brigade, al’ boli ga stojko - jer lakše se srbuje kad imaš privatni džet, nego hudi traktor IMT 539.

Pa je tako Dodik spreman žrtvovati i milion “svojih Srba” u RS-u, kako bi očuvao moć i pokradeni novac.

Jer, jednom kad ne bude RS-a, Dodik će biti daleko, u Moskvi ili na Kipru ili na Malti. A narod? Ko jebe narod, reče onomad zločinac Radovan Karadžić, a Dodik ga iskopira. Ta, narod je ionako stoka sitnog zuba, što jede ispod stola velikaša, u ovom slučaju, laktaškog traktoriste u avionu.

I na koncu, krme in fabula - oko par ražnjeva sve se vrti i tek će se rotirati dogodine, a za sve one kojima smeta smrda čmara Milinog, tu je zastrašivanje ratovima, otcjepljenjima i ostalim čudima.

Malen je, premalen Slovenački konzulat u Banjaluci, ispred kojeg je svakodnevni red za legalni egzodus od svinjske politike, ali mu svejedno treba dati Nobela za mir i ekonomiju, slovenačku dabome.

No, sve mi se čini da će Mile sa ovakvim narodom, a još više sa ovom opozicijom Srbima zapadno od Drine vladati još dugo, dugo, kako reče, najmanje deset godina.

A vala su i zaslužili, ja da vam kažem!
Oni anamo se prodjau za 200g krmetine, ovi vamo za po kile kafe i kilu kocke, Cirilicar najbolje prodje, on svoje kupi pricom o trecem i stolnom gradu :mrgreen:
detroit-mercy

#73367 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

swanfilter wrote:
detroit-mercy wrote:
Nije bas tako. Sovinizam je sve prisutniji. Vise nisu u pitanju ni politika, a ni drzava. I uzelo maha zadnjih 5-7 godina ...
Sovinizam iz usta kamarile na vlasti ili obicnih ljudi. I sto rece tinja vec 5-7 godina :mrgreen: zadnji rat potpalilo se sve za godinu :skoljka:.
Ovo moze ovako tinjati jos dvjesto godina.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#73368 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Izetbegović: Zaključci NSRS-a su neprovodivi, krajnje je vrijeme da reaguje PIC
Image

imal sta o platama, peMzijama, avtoputevima. socijalno ugrozenim, porodoljama, stipendijama, ostanku mladih, radnim mjestima... matere vam se najebem svima lopovske
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#73369 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by izvrsni direktor »

swanfilter wrote:
detroit-mercy wrote:
Do sad je bilo ozbiljno ali sad je bas ozbiljno. Sljedece godine ce biti jos ozbiljnije. A tek 2020 kad dodik objavi otcjepljenje, e tad ce bas ozbiljno biti. 2021 ce qve mirisati na rat. 2022 ce sovinizam uzeti maha da cemo svi morati upozorenja ozbiljno shvatiti. 2023 ce biti jako ozbiljno i morali bi se naoruzavati. 2024 ce biti opasnije nego nikad prije, 2025 cebiti kljucno jedinstvo bosnja obzirom na prijetnje ....
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#73370 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

NAJAVIO FOND
PIC bez reakcije, a Dodik nastavlja: Prikupljamo novac za tužbe protiv visokih predstavnika
Image

nego kad ce prosjecna plata od 1000 dinar... pardom maraka mrske BiH... u srbiji misaona imenica plataod 250 eura aovaj bi bilmez daskuplja pare... od najskuplje putarine :lol: :lol: :lol: :lol: istocna bosna tamni vilajet, pustara, trebinjci sedosjetili pa dubrovcanima prodavali apartmane po trebinju da bi ovi iznajmljivali svoje po dubrovniku :lol: :lol: :lol: kolko je skola i vrtica ove godine PC drzavetina zatvorila, jad, tuga i cemer, savjetnik nemanja vise ne obljece po visegradu, sve zatvoreno i cigani prose oko cuprije i onog rugla kamengrada... :lol: :lol: :lol: nemresH selo izbit iz seljaka pa da si sami pejgamber
Maraschino

#73371 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

pici wrote:
NAJAVIO FOND
PIC bez reakcije, a Dodik nastavlja: Prikupljamo novac za tužbe protiv visokih predstavnika

nego kad ce prosjecna plata od 1000 dinar... pardom maraka mrske BiH... u srbiji misaona imenica plataod 250 eura aovaj bi bilmez daskuplja pare... od najskuplje putarine :lol: :lol: :lol: :lol: istocna bosna tamni vilajet, pustara, trebinjci sedosjetili pa dubrovcanima prodavali apartmane po trebinju da bi ovi iznajmljivali svoje po dubrovniku :lol: :lol: :lol: kolko je skola i vrtica ove godine PC drzavetina zatvorila, jad, tuga i cemer, savjetnik nemanja vise ne obljece po visegradu, sve zatvoreno i cigani prose oko cuprije i onog rugla kamengrada... :lol: :lol: :lol: nemresH selo izbit iz seljaka pa da si sami pejgamber
Njega ako niko ne umlati to ce oni od 200gr.krmetine nakon trece pive.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#73372 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by malakh »

stvarno prelazi svaku moguću granicu. čovjek je toliko u stanju huškati srbe, da me ne bi čudilo da ih dovede na marginu i u najozbiljnije razmišljanje da li zapucati ili se uhvatiti bježanije.

kakva propaganda. pa devedesetih godina je bila mila majka u usporedbi sa ovim što rtrs sada radi.
mayab

#73373 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Drvaru da će
entitet Republika Srpska inicirati formiranje fonda za prikupljanje novca za tužbe protiv
visokih predstavnika koji su obavljajući tu funkciju, između ostalog, kako on tvrdi,
kršili Ustav i Dejtonski sporazum.
Vidi precednika haĐije i govana, sad će skupljati milostinju nebi li tužio visoke predstavnike na unaprijed izgubljenim sudskim procesima :lol: :lol: :lol:
Pa kad si baya, hajde se isprsi i daj svoje pare, njih barem ne fali, jebogati!

Ništa, očekujem sad one kao humanitarne telefone da se skupi koja kinta i da bre tužimo sve tzv. visoke prestavnike, pa neka gori i hala i trebinjski međunarodni aerodrom....
Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#73374 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

mayab wrote:
Član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Drvaru da će
entitet Republika Srpska inicirati formiranje fonda za prikupljanje novca za tužbe protiv
visokih predstavnika koji su obavljajući tu funkciju, između ostalog, kako on tvrdi,
kršili Ustav i Dejtonski sporazum.
Vidi precednika haĐije i govana, sad će skupljati milostinju nebi li tužio visoke predstavnike na unaprijed izgubljenim sudskim procesima :lol: :lol: :lol:
Pa kad si baya, hajde se isprsi i daj svoje pare, njih barem ne fali, jebogati!

Ništa, očekujem sad one kao humanitarne telefone da se skupi koja kinta i da bre tužimo sve tzv. visoke prestavnike, pa neka gori i hala i trebinjski međunarodni aerodrom....
Image

Najozbiljnije treba shvatiti Gurdianovu akciju prikupljanja novca kako bi se tužili međunarodni mešetari,hoštapleri i spletkaroši,
tzv "visoki predstavnici". :mrgreen:

Kako će u sudskom procesu "Forest VS Ešdaun" :oops: trebati u funtama platiti ekshumaciju osumnjičenog(skupo u PM :sad: ),
pošaljite i podržite ovu akciju prikupljanja novca vezano za podizanje tužbe protiv ovih mračnih likova koji su svjesno kršili DMS. :)

Guardianu u sve diraj al' ako udariš na izvorni DMS,to ne oprašta! :lol: :lol: :lol:

Nakon što je juče pobucao BiH nekoliko puta,danas se Guardian ipak sažalio i nekako razniježio.Pjesnička duša... :mrgreen:
– Ovo je u ovakvim uslovima važna vijest ne samo za Drvar, već za cijelu BiH :oops: , pogotovo jer vidim raspoloženje da se ovi
radovi na vrijeme završe – rekao je Dodik novinarima u Drvaru.

PS.Tekst "Krme in fabula" je vrlo tendenciozan i jednosmjeran. 8-)
tutku

#73375 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tutku »

Dodo ne prestaje da urinira po medjunarodnoj zajednici i vecini gradjana, no to ce se i nastaviti ocito. Stranci su odavno ovdje ikebane, EU jadna nikakva o sebi se zabavila sa vodjama napoleonskog sindroma kao Macron, a oni pravi koji su sve drzali kao Merkelka fataji se penzije.

Srbija ozbiljno radi na vanjskim poslovima, a nama jedino preostaje gledati u USA izbore 2020 i nadati se da ce Biden pobijediti. Inace, ovdje nikakvog ozbiljnog progresa nema ni narednih 5 godina.
Locked