FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Charuga
Globalni moderator

#73351 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Šaban je bio odličan u pobjedama protiv Širokog i Radnika. Danas je i Čurjurić zakazao.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#73352 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

I opet nas naguzi bivsi igrac.......

https://sportsport.ba/fudbal/sadikovic- ... dio/290960
insaneinthebrain

#73353 Re: FK Željezničar

Post by insaneinthebrain »

bod po pod, titula :zzzz:
hrasno38

#73354 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Charuga wrote:Šaban je bio odličan u pobjedama protiv Širokog i Radnika. Danas je i Čurjurić zakazao.
Zeljo ima jedan sada ogrooooman problem......mema zamjenu za Krpica nema zamjenu za Curjurica, Blagojevica.....u stvari ima malog Hajdarevica ali to nije to!
hrasno38

#73355 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

"Moramo vidjeti gdje smo griješili. Idemo dalje, neke igrače smo odmarali, ali bolje igraju kad se ne odmaraju", rekao je Odović.
luckylaka

#73356 Re: FK Željezničar

Post by luckylaka »

Koliko na ovoj temi ima profesionalni menadjera ili fudbalskih strucnjaka al oni pravi da mogu ocijeniti koji fudbaler ima perspektivu a koji nema.Previse pametnih ovdje dok se bod zijani na strani
UnKnownBA

#73357 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Dacić je KRALJ, sam ko duh u petercu on je propušta kroz noge. :lol: Izvadio nas je ali se baš mogao proslaviti, trebao je ono zakucati.

Mislim da trebamo biti zadovoljni i bodom. Mladost se uopšte nije branila i što je tužno bolje se snašla u otvorenoj igri od nas tj. tima koji ima ambicije titule. Mi ovakve utakmice moramo dobijati ako se želimo nadati tituli a ovo nam je već druga koju kiksamo protiv fenjeraša (Krupa, Mladost).

Mislim da je današnja klupa (Fejzić, Šehić, Šehić, Bogičević, Osmanović, Dacić, Osmanković) rekla dovoljno zašto ne igramo na dva fronta.
Zeljo92

#73358 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

Charuga wrote:Kondicioni kriv? Trebali su onda zabiti 3 dok imaju snage, pa onda čuvati rezultat.
Ne slazem se sa tim, utakmica se igra 90 minuta, niko tako u svijetu ne moze igrati, dati 3 gola dok imamo snage a pokusat se odbranit kad nemamo al haj, sreca X
hrasno38

#73359 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

UnKnownBA wrote:Dacić je KRALJ, sam ko duh u petercu on je propušta kroz noge. :lol: Izvadio nas je ali se baš mogao proslaviti, trebao je ono zakucati.

Mislim da trebamo biti zadovoljni i bodom. Mladost se uopšte nije branila i što je tužno bolje se snašla u otvorenoj igri od nas tj. tima koji ima ambicije titule. Mi ovakve utakmice moramo dobijati ako se želimo nadati tituli a ovo nam je već druga koju kiksamo protiv fenjeraša (Krupa, Mladost).

Mislim da je današnja klupa rekla dovoljno zašto ne igramo na dva fronta.
Pa kako su majku mu zadnje dvije sezone se igraci borili do kraja za obe titule :? Ja mislim da je najmanji problem u klupi a puno veci u relanim ambicijama. Sad ce ispasti sa sarajevo ima jaci roster a ljudima ne pada na pamet da osutsane ni od kupa ni od prvenstva. Pa jebaji ga bice sta bude. Bez 4 standardna igraca iz prve postave odu i oderu Krupu kao da su u najboljem sastavu. Nikada nikome kalkulisanje nije dobroga donjelo a pogtovo ako postoji ikakv uticaj sa tribina i slusa se rijec pojedinih navijaca i kvazi sportskih novinara.
zipoo

#73360 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Nismo kalkulisali zadnje 2 sezone, strasan rezultat ostvaren...
Last edited by zipoo on 23/09/2018 19:05, edited 1 time in total.
avetinja

#73361 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Gdje mi prosipamo bodove. :-)

Na početku rekoh, od nas su ozbiljniji i Sarajevo i Zrinjski.

Ne bi me čudilo da nam Sloboda mazne bod.
hrasno38

#73362 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

zipoo wrote:Nismo kalkulisali zadnje 2 sezone, strasan rezultat ostvaren...
Pa sve zavisi kako gledas i posmatras.....prije dvije godine nam je titula oteta jer Petrovic nije kao Amar imao support u NS BiH a proslu godinu smo titulu sami izgubili ali smo uzeli kup. Ove godine smo ispali u kupu sa do koljena skinutim gacama kod ekipe koju smo koji dan prije dobili 0:3 bez ikakvih problema. Dakle ove godine ne postoji izbor za razliku od prosle dvije pa cemo da vidimo.
zipoo

#73363 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

hrasno38 wrote:
Pa sve zavisi kako gledas i posmatras.....prije dvije godine nam je titula oteta jer Petrovic nije kao Amar imao support u NS BiH a proslu godinu smo titulu sami izgubili ali smo uzeli kup. Ove godine smo ispali u kupu sa do koljena skinutim gacama kod ekipe koju smo koji dan prije dobili 0:3 bez ikakvih problema. Dakle ove godine ne postoji izbor za razliku od prosle dvije pa cemo da vidimo.
Pretprosle sezone pobjeda protiv Krupe je bila jednaka tituli. Mi smo se branili i naravno popusili.
Prosla sezona sve jasno. Kako smo igrali tako i prosli. Za luzere ima luzerski trofej.
Dead Man Walking

#73364 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

Curjuric nije zakazao, samo su svi protivnici skontali da onaj “debeljko” koji je iznenadio i nas i njih zna ponesto o fudbalu pa su odlucili da njega zatvore a prostor daju Blagom, te nasim, ne bas inteligentnim, krilnim igracima. Ovaj Zec jos ponesto i napravi i ugura nekako poneki gol, ali Zaimovo mjesto u ekipi mi nikad nece biti jasno. Dalje, sve dok je Blagi standardni clan udarne postave mi titule vidjeti necemo.
hrasno38

#73365 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

zipoo wrote:
hrasno38 wrote:
Pretprosle sezone pobjeda protiv Krupe je bila jednaka tituli. Mi smo se branili i naravno popusili.
Prosla sezona sve jasno. Kako smo igrali tako i prosli. Za luzere ima luzerski trofej.
Luzerski trofej.......pa i ne cudi me uopste pored takvih navijaca sto i jeste Zeljo gdje jeste....... :( Sta ti znas sta je osvajanje Kupa??? U svakoj fudbalskoj zemlji kluubovi se bore za to kao i za prvnestvo samo veliki zeljini navijaci kojima je prosjek 17 godina ne jebu te luzerske trofeje. Pa sjedi na klupu pa nam ti neluzeru donesi neluzerski trofej! Vidis nas je iz Sarajeva jedno desetak hiljada islo u Beograd da navijamo za Zelju u fuinalu luzerskog kupa kojeg je igrao protiv Veleza jer to nama nije bilo luzerski i jer smo bili generacija za razliku od tvoje kojoj je spoert bio drugacije nacrtan i predstavljen. Treba reci upravi da pobaca iz vitrina te luzerske trofeje......
zipoo

#73366 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Hajd penzioner sta si zamuco.
Lzerski je trofej. Glavni si kandidat za titulu bio i na kraju svrsavas na kup. Kao to je uspjeh? Mozda za 20 godina kada se ne bude niko sjecao ove sezone.
hrasno38

#73367 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

zipoo wrote:Hajd penzioner sta si zamuco.
Lzerski je trofej. Glavni si kandidat za titulu bio i na kraju svrsavas na kup. Kao to je uspjeh? Mozda za 20 godina kada se ne bude niko sjecao ove sezone.
Tako razgovaraj kuci sa materom i cacom......i da ako nadjes igdje da sam ja napisao da be zaboli ona stvar za kup ja cu ti uputiti javno izvinjenje. I rekao sam ti balavac previse se kurcis ne valja ti to!
zipoo

#73368 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

hrasno38 wrote:
zipoo wrote:Hajd penzioner sta si zamuco.
Tako razgovaraj kuci sa materom i cacom......i da ako nadjes igdje da sam ja napisao da be zaboli ona stvar za kup ja cu ti uputiti javno izvinjenje. I rekao sam ti balavac previse se kurcis ne valja ti to!
Budi normalan i dobit ces normalan odgovor. Dok god budes napastan pricat cu sa tobom kako hocu i kako mi je volja. Dobro deda!
RasAlGhul

#73369 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Ako ništa Dacic je zabio, neka igra mali sada svaku. Ne bi trebali imati problema protiv Slobode u srijedu, samo da nam se princeze nisu umorile ipak je mnogo zahtjevati od profesionalnog fudbalera da odigra dvije utakmice sedmično.
avetinja

#73370 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Kup jeste niže takmičenje od lige i ne može se usporediti sa ligom. Od sistema takmičenja i nagrade do onoga šta osvajanje kupa donosi. Problem je što se mi zadnje dvije sezone borimo za ligu, glavni smo konkurenti, pa kada zijanimo, onda se moramo zadovoljiti ili ničim ili kupom. Zbog toga je kup izgubio na veličini, ljudi se razočarali. Ne kažem da je osvajanje kupa neuspjeh, ali nije ni uspjeh. Polovičan učinak i to je to. Ispali su sada iz kupa, nema više "teškog" tempa, pa ćemo ih vidjeti.
Last edited by avetinja on 23/09/2018 20:08, edited 1 time in total.
nosara

#73371 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Tanki smo. Jos sad kad se navuku na hibrid, gdje god odu, bice problema. Pogotovo kad pocnu kise.
UnKnownBA

#73372 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Dead Man Walking wrote:Curjuric nije zakazao, samo su svi protivnici skontali da onaj “debeljko” koji je iznenadio i nas i njih zna ponesto o fudbalu pa su odlucili da njega zatvore a prostor daju Blagom, te nasim, ne bas inteligentnim, krilnim igracima. Ovaj Zec jos ponesto i napravi i ugura nekako poneki gol, ali Zaimovo mjesto u ekipi mi nikad nece biti jasno. Dalje, sve dok je Blagi standardni clan udarne postave mi titule vidjeti necemo.
Dobar je Zajmović danas bio, prošao je nekoliko puta dok Zec nije nijednom, da nije gol dao ne bi ni znali da je igrao. Neka priča ko šta hoće ali mi bez Blagojevića igrati ne možemo. Da je nama još jedan onakav duplo bi bolji bili. Ako on loptu i samim tim igru ne prenese na protivničku polovinu onda vjeruj da je neće niko, jedini se po loprtu vraća. Što reče australac, Šaban nije za prve postave trenutno, nikakva on prevaga ne može biti ni protiv Zvijezde. Defanzivno ne zna ni smetati protivnicima a kamoli nešto konkretno uraditi a u organizaciji napada ništa od njega nemamo sa alibi loptama (prvom do sebe). Da tuga bude veća mi nemamo nikoga ni da ga zamjeni. To za Čurjurića si u pravu, nije imao prostora da se okrene.
Brat

#73373 Re: FK Željezničar

Post by Brat »

Zajmović danas bio dobar :lol: :lol: :lol:
zipoo

#73374 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Lose je ovo skroz. Karakter nula, kada trebamo da zapnemo i pobjedimo ako nista na misice mi tu padnemo. Sreca ima vremena
Charuga
Globalni moderator

#73375 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Ma čim sam pročitao invazija navijača znao sam da neće na dobro. Kad god je bila kakva "invazija" mi smo ga ispušili ... 8-)
Post Reply