Dešavanja u Srbiji
-
El_comadante
#73326 Re: Dešavanja u Srbiji
Bit će interesantno izbori sutra. Šta i koliko može opozicija.
- mayab
-
Crvene_brigade
#73329 Re: Dešavanja u Srbiji
Danas se u Srbiji održavaju lokalni izbori u desetak općina i gradova: U više mjesta zabilježeni incidenti i nepravilnosti: Tuča u Boru, izbušene gume u Bajinoj Bašti...
Opširnije na: https://n1info.rs/vesti/blog-najnovije- ... 26-godine/
Opširnije na: https://n1info.rs/vesti/blog-najnovije- ... 26-godine/
- Peacean
#73330 Re: Dešavanja u Srbiji
Na istoku ništa novo
https://n1info.ba/regija/napad-sjekirom ... ijedjenih/Napad sjekirom na novinarsku ekipu i studente u Boru, ima ozlijeđenih
- okanomalo
#73332 Re: Dešavanja u Srbiji
tuzno ali istinito..
-
DonieBrasco
#73333 Re: Dešavanja u Srbiji
Kad narod u Srbiji i sirem regionu shvata da amerikancima i EU odgovara ovakvo stanje u Srbiji i sirem regionu bice donekle mentalno lakse.
- iClass
#73334 Re: Dešavanja u Srbiji
Uze Vučić većinu u svim mjestima.
Nego, ne razumijem tačno šta se dešava, jesu li ovi studenti pauzirali studiranje već 2 godine?
Nego, ne razumijem tačno šta se dešava, jesu li ovi studenti pauzirali studiranje već 2 godine?
- muha_sa
#73335 Re: Dešavanja u Srbiji
Nikola Sandulovic
ALEKSANDRE VUČIĆU, BOLESNI I LUDI LICEMERU!
Posle ovih tvojih jučerašnjih reči o tome kakao se ti groziš kada 10 KUKAVICA bije jednog čoveka, vade pištolj na svoju žrtvu i u svemu tome uživaju, da te podsetim na 3 januar 2024. godine kada si TI organizovao moje kidnapovanje, mučenje, prebijanje sa 15 TVOJIH HRABRIH kriminalaca, terorista i ubica!!!
Zbog čega? Zato što sam stavio cveće na grob sedmogodišnje albanske devojčice Blerine Jashari koju su tvoje ubice ubili metkom u potiljak! Zato što sam se izvinio za tvoje zločine i tvojih ubica i terorista na Kosovu! Izvinio se i izviniću se još 1000 puta u ime slobodne i normalne Srbije a ne ove tvoje u šta si je zlikovče pretvorio!!!
9 sati su me ti tvoji HRABRI kriminalci, ubice i teroristi držali u zgradi #BIA po dvoje za svaku ruku i nogu , dvoje za vrat i glavu a stoka od MILANA RADOIČIĆA i ZVONKA VESELINOVIĆA pod maskama me tada udarala sa drugima koji su bili tu prisutni i snimali šta se radi, i taj snimak SLALI TEBI, TVOM BRATU ANDREJU VUČIĆU I ALEKSANDRU VULINU!!! NISTE SMELI DA DODJETE DA GLEDATE IZVRŠAVANJE TVOG ZLODELA UŽIVO, NEGO SU TI SLALI SNIMAK SVEGA TOGA KUKAVICE BEDNA I LUDA! Na tvoju nesreću i svih ostalih učesnika toga, znamo svakoga u glavu ko je to veče bio tu...i onaj koji mi je nudio vodu da pijem i da operem krv sa slepoočnice gde me jedan tvoj hrabri kriminalac i pištoljem udario! Znamo i ko je pitao da li su snimili sve i poslali ti i rekao im da se briše snimak iz hola zgrade BIA kada su ti ga poslali, znamo ko je rekao posle mog batinanja :"Šta da radimo, ovaj će sve da ispiča, kao i ko mu je odgovorio:" Ne brini imam ja kombinaciju"! Znamo ko je pitao svog saradnika koji mi je gurao moj telefon nazad u džep od jakne: "Jesi li ušao" i ovaj mu odgovorio potvrdno da jeste.
Znamo ko me je ispitivao to veče a ko držao glavu ka podu da ne vidim ko me to ispituje! Znamo i ko je sedeo sa mnom u bolničkim kolima i sa kim je tada i ŠTA RAZGOVARAO dok su me vozili na VMA! Znamo ko je bio sve ispred VMA i unutra kada su me dovezli skoro mrtvog i gde sam imao dve kliničke smrti na prijemu u bolnici!Znamo i ko je probao da me tera da ljubim imena poginulih pripadnika BIA koja su u holu zgrade BIA i ko je izgovorio za mene posle svih batina:"Ovaj je lud" jer niste očekivali da će vas neko u takvoj situaciji sve poniziti, neće vam dati očekivane odgovore na pitanja ko me finansira i neće vas KUKAVICE moliti za milost!!!
Tada nisi ovako smušeno govorio o tudjem batinanju, nego si se pravio lud da nemaš pojma šta se desilo sa mnom! Govorio si da sve lažem i da sam sve izmislio. Postoje već zaštićeni svedoci, učesnici samog dogadjaja, lekari sa VMA i Kliničkog centra kao i kompletna lekarska dokumentacija o mojim povredama! Pošto kažeš da se to nije desilo onda nemaju SVIH TIH TVOJIH 15 KRIMINALACA, UBICA I TERORISTA RAZLOGA ZA STRAH DA ĆU IM SE OSVETITI. BILO KADA, BILO GDE I NA BILO KOJI MOJ NAČIN!
ZAŠTO TAJ SNIMAK MOG PREBIJANJA I MUČENJA U TRAJANJU OD 9 SATI NE PUSTIŠ?! Znamo da sam sniman po TVOM NALOGU i da su ti taj snimak slali ti tvoji saradnici na čelu sa GORANOM RAKIĆEM iz Srpske liste sa Kosova koji sada sedi u Skupštinskim klupama SNS!
Zašto me ne tužiš ako sam sve ovo izmislio i potražimo i utvrdimo istinu na nekom javnom sudjenju?! Ne brini IMAMO TAJ SNIMAK i pustiće ti taj snimak Rich TVX News Network , FBI – Federal Bureau of Investigation , CIA , NSA - National Security Agency kada te budu sproveli u #HAG da odgovaraš za ubistvo Olivera Ivanovića, Vladimira Cvijana, za 2 pokušaja mog ubistva i za tvoje učešće u Sarajevskom Safariju na ljude i decu!!!
Još samo malo i pravda će doći po tebe i sve tvoje kriminalce, narkodilere, teroriste i ubice!!!
ALEKSANDRE VUČIĆU, BOLESNI I LUDI LICEMERU!
Posle ovih tvojih jučerašnjih reči o tome kakao se ti groziš kada 10 KUKAVICA bije jednog čoveka, vade pištolj na svoju žrtvu i u svemu tome uživaju, da te podsetim na 3 januar 2024. godine kada si TI organizovao moje kidnapovanje, mučenje, prebijanje sa 15 TVOJIH HRABRIH kriminalaca, terorista i ubica!!!
Zbog čega? Zato što sam stavio cveće na grob sedmogodišnje albanske devojčice Blerine Jashari koju su tvoje ubice ubili metkom u potiljak! Zato što sam se izvinio za tvoje zločine i tvojih ubica i terorista na Kosovu! Izvinio se i izviniću se još 1000 puta u ime slobodne i normalne Srbije a ne ove tvoje u šta si je zlikovče pretvorio!!!
9 sati su me ti tvoji HRABRI kriminalci, ubice i teroristi držali u zgradi #BIA po dvoje za svaku ruku i nogu , dvoje za vrat i glavu a stoka od MILANA RADOIČIĆA i ZVONKA VESELINOVIĆA pod maskama me tada udarala sa drugima koji su bili tu prisutni i snimali šta se radi, i taj snimak SLALI TEBI, TVOM BRATU ANDREJU VUČIĆU I ALEKSANDRU VULINU!!! NISTE SMELI DA DODJETE DA GLEDATE IZVRŠAVANJE TVOG ZLODELA UŽIVO, NEGO SU TI SLALI SNIMAK SVEGA TOGA KUKAVICE BEDNA I LUDA! Na tvoju nesreću i svih ostalih učesnika toga, znamo svakoga u glavu ko je to veče bio tu...i onaj koji mi je nudio vodu da pijem i da operem krv sa slepoočnice gde me jedan tvoj hrabri kriminalac i pištoljem udario! Znamo i ko je pitao da li su snimili sve i poslali ti i rekao im da se briše snimak iz hola zgrade BIA kada su ti ga poslali, znamo ko je rekao posle mog batinanja :"Šta da radimo, ovaj će sve da ispiča, kao i ko mu je odgovorio:" Ne brini imam ja kombinaciju"! Znamo ko je pitao svog saradnika koji mi je gurao moj telefon nazad u džep od jakne: "Jesi li ušao" i ovaj mu odgovorio potvrdno da jeste.
Znamo ko me je ispitivao to veče a ko držao glavu ka podu da ne vidim ko me to ispituje! Znamo i ko je sedeo sa mnom u bolničkim kolima i sa kim je tada i ŠTA RAZGOVARAO dok su me vozili na VMA! Znamo ko je bio sve ispred VMA i unutra kada su me dovezli skoro mrtvog i gde sam imao dve kliničke smrti na prijemu u bolnici!Znamo i ko je probao da me tera da ljubim imena poginulih pripadnika BIA koja su u holu zgrade BIA i ko je izgovorio za mene posle svih batina:"Ovaj je lud" jer niste očekivali da će vas neko u takvoj situaciji sve poniziti, neće vam dati očekivane odgovore na pitanja ko me finansira i neće vas KUKAVICE moliti za milost!!!
Tada nisi ovako smušeno govorio o tudjem batinanju, nego si se pravio lud da nemaš pojma šta se desilo sa mnom! Govorio si da sve lažem i da sam sve izmislio. Postoje već zaštićeni svedoci, učesnici samog dogadjaja, lekari sa VMA i Kliničkog centra kao i kompletna lekarska dokumentacija o mojim povredama! Pošto kažeš da se to nije desilo onda nemaju SVIH TIH TVOJIH 15 KRIMINALACA, UBICA I TERORISTA RAZLOGA ZA STRAH DA ĆU IM SE OSVETITI. BILO KADA, BILO GDE I NA BILO KOJI MOJ NAČIN!
ZAŠTO TAJ SNIMAK MOG PREBIJANJA I MUČENJA U TRAJANJU OD 9 SATI NE PUSTIŠ?! Znamo da sam sniman po TVOM NALOGU i da su ti taj snimak slali ti tvoji saradnici na čelu sa GORANOM RAKIĆEM iz Srpske liste sa Kosova koji sada sedi u Skupštinskim klupama SNS!
Zašto me ne tužiš ako sam sve ovo izmislio i potražimo i utvrdimo istinu na nekom javnom sudjenju?! Ne brini IMAMO TAJ SNIMAK i pustiće ti taj snimak Rich TVX News Network , FBI – Federal Bureau of Investigation , CIA , NSA - National Security Agency kada te budu sproveli u #HAG da odgovaraš za ubistvo Olivera Ivanovića, Vladimira Cvijana, za 2 pokušaja mog ubistva i za tvoje učešće u Sarajevskom Safariju na ljude i decu!!!
Još samo malo i pravda će doći po tebe i sve tvoje kriminalce, narkodilere, teroriste i ubice!!!
-
Crvene_brigade
#73336 Re: Dešavanja u Srbiji
Od sramote i polusvijeta zvanog Elek ograđuje se i legendarna familija Topalović u Srbiji
- okanomalo
#73337 Re: Dešavanja u Srbiji
Crvene_brigade wrote: ↑31/03/2026 15:30 Od sramote i polusvijeta zvanog Elek ograđuju se i u Srbiji…
- muha_sa
#73338 Re: Dešavanja u Srbiji
Šta drugo ocekivat od neljudi poput ovog klošara--takvi i ne trebaju navijat. OlošCrvene_brigade wrote: ↑31/03/2026 15:30 Od sramote i polusvijeta zvanog Elek ograđuje se i legendarna familija Topalović u Srbiji![]()
-
Crvene_brigade
#73339 Re: Dešavanja u Srbiji
Kriminalno-zločinački režim Aleksandra Vučića nasilno upao beogradski Rektorat. Građani protestvuju, Vučićeve kriminalne falange napadaju okupljene…
Rektor Vladan Đokić postaje jedan od najistaknutijih lidera antirežimske borbe u Srbiji…
Rektor Vladan Đokić postaje jedan od najistaknutijih lidera antirežimske borbe u Srbiji…
-
Crvene_brigade
#73340 Re: Dešavanja u Srbiji
Vučićevi režimski kerovi su se samoubili…
- mayab
#73341 Re: Dešavanja u Srbiji
UMRO BIBA STRUJA Preminuo u 69. godini, izgubio bitku sa opakom bolešćuhttps://www.blic.rs/sudbine/umro-biba-s ... cu/gfkhc8f

- mirota
#73342 Re: Dešavanja u Srbiji
zato ga je Nole poka.io, bravo Nole respect !!!! ja kao Srbin sa BiH i srbijanskim pasosem sam svim srcem navijao sinoc za moju domovinu, zao mi Srbije, ali zaista nisu za fudbala !!!muha_sa wrote: ↑31/03/2026 16:00Šta drugo ocekivat od neljudi poput ovog klošara--takvi i ne trebaju navijat. OlošCrvene_brigade wrote: ↑31/03/2026 15:30 Od sramote i polusvijeta zvanog Elek ograđuje se i legendarna familija Topalović u Srbiji![]()
- muha_sa
#73343 Re: Dešavanja u Srbiji
mirota wrote: ↑01/04/2026 06:30zato ga je Nole poka.io, bravo Nole respect !!!! ja kao Srbin sa BiH i srbijanskim pasosem sam svim srcem navijao sinoc za moju domovinu, zao mi Srbije, ali zaista nisu za fudbala !!!muha_sa wrote: ↑31/03/2026 16:00Šta drugo ocekivat od neljudi poput ovog klošara--takvi i ne trebaju navijat. OlošCrvene_brigade wrote: ↑31/03/2026 15:30 Od sramote i polusvijeta zvanog Elek ograđuje se i legendarna familija Topalović u Srbiji![]()
Jebo Eleka i njemu slice--kad bi sve kroz njih gledo sjebo bi si život.
Mene juce raja iz Bjeljine zovu da koju o tekmi promuhabetimo--svi srcem uz reprezentaciju
-
tokio25
#73344 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo ignorisati te sto javno izjavljuju da ne navijaju za bih i to ke to
-
DonieBrasco
#73345 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo im sipati sol na rane. 
- skupljac_zeljeza
#73346 Re: Dešavanja u Srbiji
Tuče, razbijene glave, batinaši i policija na biralištima, kao i brojne druge neregularnosti obilježile su izbore koji su u nedelju održani u deset lokalnih samouprava u Srbiji. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić proglasio je pobedu SNS-a u svih deset opština. Studenti u blokadi, s druge strane, poručuju da će na parlamentarnim izborima biti "znatno teže sprovesti zastrašivanje i ucene".
- ¤ jelena ¤
#73349 Re: Dešavanja u Srbiji
Crvene_brigade wrote: ↑31/03/2026 15:30 Od sramote i polusvijeta zvanog Elek ograđuje se i legendarna familija Topalović u Srbiji![]()
-
Bodkin
#73350 Re: Dešavanja u Srbiji
Ta prica o navijanju je malo glupa. Normalno je barem podrzavati drzavu gdje ima toliko prijateljskih i rodbinskih veza.
Sa druge strane, koliko bi sa ove teme navijalo za srbiju za prolaz protiv italije
Sa druge strane, koliko bi sa ove teme navijalo za srbiju za prolaz protiv italije