FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Charuga
Globalni moderator

#73276 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

:mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#73277 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

he sve jebac do jebaca......sila jedna!
zipoo

#73278 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Stariji si od visockih piramida, a imas ponasanje ko neko derle. Ne razumijem, ali stvarno.
hrasno38

#73279 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

zipoo wrote:Stariji si od visockih piramida, a imas ponasanje ko neko derle. Ne razumijem, ali stvarno.
U tome i jeste problem sto ti mnogo toga ne razumijes....valjda su problem oba mala mozga......kurcis se konstantno u zadnje vrijeme i glumis nekog mangupcica! I kao meni se podsmjevas zajedno sa velikanima administratorima......moralnim vertikalama foruma koji su jedva cekali da ode stara ekipa pa da bi palice moderiranja uzeli u svoje ruke.....jer jebaji ga to je zelja svakoga ko dodje iz neke male sredine u veliki grad! Pa dosta vas je vise stvarno......kad sam se ja nekome od vas podsmjevao i kad sam ja nekoga od vas podjebavao? Jebo vas forum kad se administratori kurce do iznemoglosti jer njih ne moze niko banirati.
zipoo

#73280 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

hrasno38 wrote:
zipoo wrote:Stariji si od visockih piramida, a imas ponasanje ko neko derle. Ne razumijem, ali stvarno.
U tome i jeste problem sto ti mnogo toga ne razumijes....valjda su problem oba mala mozga......kurcis se konstantno u zadnje vrijeme i glumis nekog mangupcica! I kao meni se podsmjevas zajedno sa velikanima administratorima......moralnim vertikalama foruma koji su jedva cekali da ode stara ekipa pa da bi palice moderiranja uzeli u svoje ruke.....jer jebaji ga to je zelja svakoga ko dodje iz neke male sredine u veliki grad! Pa dosta vas je vise stvarno......kad sam se ja nekome od vas podsmjevao i kad sam ja nekoga od vas podjebavao? Jebo vas forum kad se administratori kurce do iznemoglosti jer njih ne moze niko banirati.
Vas ne bi ni Darwin razumio. Opet ne vadite muski spolni organ iz usta. Hajte malo lakse, bez tih nekulturnih rijeci, bez prozivanja i etiketiranja. Ipak vi dolazite iz velike sredine, gradsko ste dijete. Ne prilici Vam to. Kada se smirite, sve cu Vam rado objasniti.
hrasno38

#73281 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

zipoo wrote:
hrasno38 wrote:
Vas ne bi ni Darwin razumio. Opet ne vadite muski spolni organ iz usta. Hajte malo lakse, bez tih nekulturnih rijeci, bez prozivanja i etiketiranja. Ipak vi dolazite iz velike sredine, gradsko ste dijete. Ne prilici Vam to. Kada se smirite, sve cu Vam rado objasniti.
Nemoj ziv bio mi nista objasnjavati nego samo nastavi pisati da za 10 dana dolazi pojacanje i sve OK!
zipoo

#73282 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Desetak dana, molit cu lijepo. Ne razumijem zasto to boldirate, a ne i one rijeci sto pocinju sa k.... u vasim komentarima. Ja ih ne spominjem, Vi to radite.
hrasno38

#73283 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

zipoo wrote:Desetak dana, molit cu lijepo. Ne razumijem zasto to boldirate, a ne i one rijeci sto pocinju sa k.... u vasim komentarima. Ja ih ne spominjem, Vi to radite.
Zato sto ja nisam napisao da je ikome od vas KURAC U USTIMA! Jebi ga igra rijeci.....
zipoo

#73284 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Nisam ni ja. Ne morate me persirati.
hrasno38

#73285 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

zipoo wrote:Nisam ni ja. Ne morate me persirati.
Malo te handri gramatika ali nejse....nisam ja taj koji je duzan da ti podari osnovno obrazovanje! Cuj persirati :lol: :lol: :lol: :lol:
zipoo

#73286 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

hrasno38 wrote:
Malo te handri gramatika ali nejse....nisam ja taj koji je duzan da ti podari osnovno obrazovanje! Cuj persirati :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne razumijem :?
Lakat Jebić

#73287 Re: FK Željezničar

Post by Lakat Jebić »

hrasno38 wrote:
A salu na stranu, sta mu je gramaticki nepravilno ovdje?
hrasno38

#73288 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Lakat Jebić wrote:
hrasno38 wrote:
A salu na stranu, sta mu je gramaticki nepravilno ovdje?
A gdje sam ja to njega persirao? Ono "vas" se odnosi na post koji sam napisao i njemu i administratorima koji se podsmjevaju obicnom forumasu jer im se jednostavno moze i za to je receno "vas".
Lakat Jebić

#73289 Re: FK Željezničar

Post by Lakat Jebić »

Aha. Ok. Hvala.
hrasno38

#73290 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Lakat Jebić wrote:Aha. Ok. Hvala.
Nema na cemu.
Mutivoda

#73291 Re: FK Željezničar

Post by Mutivoda »

eh hajmo sad vidjeti možemo li je osvojiti :mrgreen:

nadam se samo da igrači i stručni štab nisu nasikirani k'o @hrasno večeras i da su svjesni da se niko ovoga neće sjećati, ma ni do zime ako budemo prvi, a pogotovo ne u slučaju osvajanja (pu pu pu :mrgreen: )

a i lijepo je za svu ovu "djecu" da su zajedno na terenu u Širokom, najneugodniji protivnik ovoono.

iz naredne 4 ako može minimum 10 bodova.. da se dignemo pred Zrinjski. 8-) :run:
decko_sa_kovaca

#73292 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

Mi bi trebali iz ove serije izvuci 15 bodova pa u mostaru sta god da bude. Prvu prepreku smo prosli
UnKnownBA

#73293 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Vi što se "grozite" Željinim pristupom zbog kojeg smo "ispali" mi niste jasni. Da bi se igralo na dva fronta mi moramo imati dvije podjednake ekipe. Mi nemamo ni jednu kako treba! Jeste li vi svjesni da mi imamo samo jednog napadača ili namjerno zaboravljate? Mi jedva sastavimo prvih 11 za prvenstvo a kamoli da ih još forsiramo i u kupu. Ko god to zagovara nije mi jasan.

Neka su ispali, najpametnije. Probali sa kombinovanim sastavom, nisu uspjeli i bože moj. Ne treba sada od toga dramu praviti.

Mene samo malo nervira činjenica da smo sa ovako prosjećnim krilnim igračima ušli u sezonu. Ova dvojica koji su kod nas u prvih 11 bi u normalnom klubu sa šampionskim ambicijama sjedili na klupi. Ja mislim da nikada nismo, niti ćemo ikada više imati sebičnija krila kao sada, pa to majci dodalo ne bi. Zec se konstantno kao bekan zalijeće sa loptom u igrače i loptu mu ko djetetu uzimaju. Zajmović juče kao da nije ni igrao. Zna on sa vremena na vrijeme odigrati odličnu utakmicu ali Željo (sa šampionskim ambicijama) ne može čekati da neko odigra jednu od tri da valja. Tužna je i činjenica da mi nemamo igrača koji bi mogao Blagojevića zamijeniti bar da nam se igra ne raspada svaki put kada izađe. Koliko god neko mislio da mi imamo dobru ekipu koju treba forsirati na dva fronta ja ipak mislim da je opet sve do Ode koji od ove solidne ekipe izvlači maksimum. Loša su nam krila ali baš! Skoro da je ravno čudu da Zec izbaci nekog igrača i napravi višak. Zajmović uspije ponekad ali zec skoro nikad. Juče nismo bili u stanju uopšte doći u priliku da ugrozimo gol protivnika.
Charuga
Globalni moderator

#73294 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Jebote, ne smiješ se više ni nasmijati, odmah te optuže za uzimanje vlasti, moral, i podsmijevanje ... :( :mrgreen:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#73295 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Charuga wrote:Jebote, ne smiješ se više ni nasmijati, odmah te optuže za uzimanje vlasti, moral, i podsmijevanje ... :( :mrgreen:
Image
Priznaj da si ti ustvari Bake :mrgreen:
Raigor Stonehoof

#73296 Re: FK Željezničar

Post by Raigor Stonehoof »

Chmoljo je Bake, Charuga je Sefik Dzaferovic :D
wewa

#73297 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

Raigor Stonehoof wrote:Chmoljo je Bake, Charuga je Sefik Dzaferovic :D
glooho bilo
vryzas

#73298 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Ocekivano s obzirom na kombinovani sastav. Trebaju nam jos min. 3-4 igraca u rotaciji. Spic, golman, lijevi bek i jedno normalno krilo, a zamjena za Krpica je prioritet.

Naredne cetri tekme moraju osvojiti 12 boba ako kontaju uzeti prvenstvo ove godine. :oops:
Mea_parvitas

#73299 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Ne moraju, s obzirom kako inace svi igraju toplo hladno
hrasno38

#73300 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Charuga wrote:Jebote, ne smiješ se više ni nasmijati, odmah te optuže za uzimanje vlasti, moral, i podsmijevanje ... :( :mrgreen:
Ako vec hoces da budes administrator onda ne stajes na niciju stranu! Ja nisam napisao nista smijesno sto znaci da se ne smijes nego podmjevas.....ili je mozda smijesno "sto ne vadim kurac iz usta"! Radi iste te recenice ja sam fasovao ban 14 dana a koliko se sjecam bilo ih je jos!
Post Reply