Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Rugafet

#73251 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

Je li to Pink media BH dobio nogu sa DVB-C? Sinoc se upakovo fino da gledam zadrugu kad sipak crn ekran
zateznistub

#73252 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Rugafet wrote:Je li to Pink media BH dobio nogu sa DVB-C? Sinoc se upakovo fino da gledam zadrugu kad sipak crn ekran
Možda nisu platili prava za BiH pa zamračeno! :lol:
Radar71 wrote: Nekad je bolje ispasti iz tramvaja
:pisnuo:
crnivrag

#73253 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Rugafet wrote:Je li to Pink media BH dobio nogu sa DVB-C? Sinoc se upakovo fino da gledam zadrugu kad sipak crn ekran
Sada je zaključan putem DVB-C mreže, ako nemaš karticu, a i dalje je na istoj frekvenciji 714 Mhz.
probook

#73254 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by probook »

diablobih wrote:
probook wrote:
vkmiro wrote:Znaci,DUO TV+Net ako pređeš na EON, ostaje sve isto,kanali i brzina neta,samo skuplje za 1 KM ?
Koliko sam ja vidio gubi se i fin broj kanala umjesto osnovnog paketa dobijas start paket, tako da ja nema sanse da bi mijenjao paket za taj novi eon pod ovim uslovima.
Ne, dobijas u promo veci paket izmedju ostalog. Znaci neces izgubiti kanale.
Ne kontaš očigledno. Ne zanima me nikakav promo nego aktuelna ponuda. Promo kao promo će kad tad isteći i ostaju ti ove stvari što sam ti rekao.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#73255 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

chakany wrote:Od večeras SCI FI konačno u HD-u.
dze dze... :okac:
EasyWay

#73256 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by EasyWay »

@Telemach
Kad ce biti pusteno preko portala za testiranje novog projekta?
EasyWay

#73257 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by EasyWay »

@Telemach
Telemach

#73258 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

alipasijaner wrote:
Telemach wrote:
alipasijaner wrote:
Bilo bi fino kada bi pored dobre stare narodne dok te mami medom te hrani pripazili i stare korisnike.. mislim nemam se vremena zezat ali npr. mogao bih sebe odjaviti pa prijaviti zenu kao novog korisnika, pa onda punicu, pa punca, pa dijete, pa sebe, pa mater...
Da, ako živite svi na različitim adresama :D
Da se razumijemo o vama koji se krijete iza nika Telemach mislim sve najbolje, uvijek izlazite u susret i spremni ste da pomognete, samo meni ste pomogli i izasli u susret nekoliko puta :)

Evo npr sad odjavim vasu uslugu i drugi dan posaljem zenu da se postane korisnik Telemacha, nemojte reci da je ne tretirate kao novog korisnika sa svim benefitima koji pripadaju novom korisniku. Ono sto zelim istaci je to da je poslovna politika same grupacije prema dugogodisnjim lojalnim korisnicima jadna za sto opet ponavljam niste vi krivi.
Jutro alipasijaner,
Hvala Vam, trudmo se da imamo dobru saradnju sa svim korisnicima.
Podsjećamo da ste i Vi u jednom trenutku bili potpuno novi korisnik i tada ste ostvarili pravo na akcijsku ponudu kao novi korisnik. Već jednom ste iskoristili benefit potpuno novog korisnika :)
Svaki dugogodišnji, lojalni korisnik, obnovom Ugovora ili prelaskom na novu ponudu dobija benefite, u tom slučaju ne možete biti oštećeni kao postojeći korisnik.
Telemach

#73259 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

BaDa wrote:ja sam trenutno na trio grande family i kako vidim ovaj trio eon 2 je s cijenom kao trio grande family... ako bih presao na trio eon 2 gubim neke kanale a dobijam brzi net koliko sam mogao vidjeti? :?
Jutro BaDa,
Prelaskom na EON paket zadržavate sve pakete koje ste u prethodnoj ponudi dobili kao benefit.
Telemach

#73260 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

EasyWay wrote:@Telemach
Jutro EasyWay,
Ostalo nam je još par sitnica da završimo, prije puštanja free trail verzije na portal. ;)
Molimo Vas za malo strpljenja.
Rene Higuita

#73261 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rene Higuita »

https://www.benchmark.rs/vesti/sbb_eon_ ... luga-77859

"Takođe, nema više potrebe za nabavkom raznoraznih Android BOX uređaja bezimenih proizvođača sa sumnjivom Android sertifikacijom, što ujedno znači da možete u potpunosti uživati u blagodetima Google Play servisa za preuzimanje aplikacija. Najbolje je što će preplatnici SBB EON paketa u startu dobijati internet vezu sa maksimalnim protokom od čak 300 Mbps. Zamislite samo...preuzmete Transmission BT klijent sa Google Play-a, dodate USB eksterni disk na EON BOX i uživancija :)"
Telemach

#73262 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

duffy_duck wrote:Poštovanje telemach molio bi vas cim bude dostupno da se moze uzeti Trio Eon 3 paket molio bi vas da me odma kontaktirate radi potpisivanja ugovora :kiss:
:ginisovac: Evidentiran zahtjev za poziv :thumbup:
tnt-tunja

#73263 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tnt-tunja »

@Telemach

Na koji nacin ce teci taj free trial, aktivacija preko portala? Koje su tu pogodnosti, ako necu dobiti novi eon resiver, kako cu imati uvid u novosti koje nudi taj resiver preko portala/starog resivera?

Kada ce se moci dostaviti novi resiver korisnicima na koristenje?
EasyWay

#73264 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by EasyWay »

tnt-tunja wrote:@Telemach

Na koji nacin ce teci taj free trial, aktivacija preko portala? Koje su tu pogodnosti, ako necu dobiti novi eon resiver, kako cu imati uvid u novosti koje nudi taj resiver preko portala/starog resivera?

Kada ce se moci dostaviti novi resiver korisnicima na koristenje?
I mene to zanima. Vidjet cemo kako su to zamislili
EasyWay

#73265 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by EasyWay »

Telemach wrote:
EasyWay wrote:@Telemach
Jutro EasyWay,
Ostalo nam je još par sitnica da završimo, prije puštanja free trail verzije na portal. ;)
Ok. :thumbup: Molim da jednim postom obavijestite sve forumaše da je isti aktiviran, da se ne provjerava svakih pola sata. Hvala
Rugafet

#73266 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

crnivrag wrote:
Sada je zaključan putem DVB-C mreže, ako nemaš karticu, a i dalje je na istoj frekvenciji 714 Mhz.
E hebo ga patak dje bas njega da zakljucaju
Telemach

#73267 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

EasyWay wrote:
Telemach wrote:
Jutro EasyWay,
Ok. :thumbup: Molim da jednim postom obavijestite sve forumaše da je isti aktiviran, da se ne provjerava svakih pola sata. Hvala
Dogovoreno ;)
aditon

#73268 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

dovoljno je da se interfejs uljepsa i stavi pozadnisko osvjetljenje na daljinski, i svi izgube glavu. Ljudi nikako da shvate da ništa ne dobijaju s EONom, ništa revolucionarno kako se pokušava servirati. Sve što vam omogućava EON risiver možete i sada imati u svojoj kući. Svi zaboravljaju da je jedini paket koji je isplativ, u smislu onoga što nudi jeste EON 3. A EON 3 je najskuplji paket. Jedini koji se mogu radovati su korisnici dosadašnjeg premium paketa jer će ih izići nešto jeftinije nego sad plaćaju. Svi ostali će za više novca dobiti manje...osim naravno da pređu na EON 3...lukav pokušaj ali jbg ne pali kod svih ljudi. Tačno se na forumu može psihološki eksperiment pokrenuti, o ljudskom ponašanju :)
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#73269 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by konektovan »

probook wrote:
diablobih wrote:
Ne, dobijas u promo veci paket izmedju ostalog. Znaci neces izgubiti kanale.
Ne kontaš očigledno. Ne zanima me nikakav promo nego aktuelna ponuda. Promo kao promo će kad tad isteći i ostaju ti ove stvari što sam ti rekao.
Ovu stvar niko ne konta ili im je svejedno. I ja sam isto mišljenja da je bolje ostati na starom paketu, trenutno sam na duo net grande nego ici na eon. Kojom logikom se moze opravdati poskupljenje usluge, a ukinu ti dobar broj kanala?!
M416

#73270 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by M416 »

Pa nazovite i pokusajte se dogovoriti za benifite jer od danas se mogu naruciti eon paketi.Ja sam upravo nazvao i sve se dogovorio s ljudima.Ne kosta nista nazvati call centar i vidjeti sta moze,a sta ne osim ako nekome nije u cilju potpisati novi ugovor onda razumijem zasto ne zeli da predze na eon 1 i 2.
hemed

#73271 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemed »

M416 wrote:Pa nazovite i pokusajte se dogovoriti za benifite jer od danas se mogu naruciti eon paketi.Ja sam upravo nazvao i sve se dogovorio s ljudima.Ne kosta nista nazvati call centar i vidjeti sta moze,a sta ne osim ako nekome nije u cilju potpisati novi ugovor onda razumijem zasto ne zeli da predze na eon 1 i 2.
ja bi presao na eon paket kad bi mi dali 2 resivera na koristenje bez rente, a ovako mi se ne isplati
TELEMACH1966

#73272 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by TELEMACH1966 »

Zna li netko koji je ekvivalent za DUO Net Grande Premium na EON-u. Hvala :)
M416

#73273 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by M416 »

hemed wrote:
M416 wrote:Pa nazovite i pokusajte se dogovoriti za benifite jer od danas se mogu naruciti eon paketi.Ja sam upravo nazvao i sve se dogovorio s ljudima.Ne kosta nista nazvati call centar i vidjeti sta moze,a sta ne osim ako nekome nije u cilju potpisati novi ugovor onda razumijem zasto ne zeli da predze na eon 1 i 2.
ja bi presao na eon paket kad bi mi dali 2 resivera na koristenje bez rente, a ovako mi se ne isplati
To nisam uspio dogovoriti za dodatni eon resiver ide 80km prikljucne takse i 5km rente.Iskreno i mene bode u oci ovih 80km prikljucne takse na vec postojecu infrastrukturu korisnika.Razumio bih donekle ko je novi korisnik i treba mu sve sprovesti do kuce ili stana.
hemed

#73274 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemed »

M416 wrote:
hemed wrote:
To nisam uspio dogovoriti za dodatni eon resiver ide 80km prikljucne takse i 5km rente.Iskreno i mene bode u oci ovih 80km prikljucne takse na vec postojecu infrastrukturu korisnika.Razumio bih donekle ko je novi korisnik i treba mu sve sprovesti do kuce ili stana.
pa sta si onda dogovorio kanale? ako te kanalima moze kupit onda stvarno ne znam sta bi ti rekao
M416

#73275 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by M416 »

Prelazim sa nizeg na veci paket i placacu prvu godinu cijenu starog paketa sto mi itekako odgovara jer je usteda oko 200km,a sto se tice kanala imacu sve jer je u pitanju trio eon 3.
Locked