Gle ovo:

Moderator: Benq

Pa ako su to tvoji razlozi onda koristi BH Telecom ako želiš. A kad Dojče telekom kupi mtel (pa i domaći telekom) onda će postati "dostupni" i za tebe.SA 071 wrote:Pa ako ćeš tako, najispravnije je onda plaćati BH Telekomu koji puni naš budžet te da od tog hajra imamo mi kroz autoput, kroz donacije za poplavljena područja i sl.fortaleza wrote:@SA 071
Ako cemo vec tako gledati pa veca je greska i gore je placati usluge globalnom korporatistu, vlasniku Telemacha KKR-u teskom 70 milijardi koji je dosao isisati novca iz Telmacha i lokalnog stanovnistva sto vise moze nego mtelu, drzavnoj firmi Srbiji gdje se dividenda slijeva u njihov drzavni proracun te hajra od toga imaju ako nista ljudi koji zive u Srbiji barem deklarativno. Isti taj mtel ce takodjer kupiti neka geo korporacija kad tad, a to je najveci problem svih nas, veliki jedu male. Inace, necu reci da ti je prica glupa, jedino mozes prigovarati dosadasnjem vlasniku Lola, al ne znam sto bi ti on na to odgovorio, covjek je procjenio da mu se sada isplati prodati i to je to. To hoces li ti placati net mtelu ili ne to je tvoj izbor, samo nas nemoj uvlaciti u tu standardnu pricu koja nam je vjerujem svima dopizdila.
Pa ćeš Hansu puniti budžet i u tome neće nitko vidjeti problem. Jel' de?Sakazulu wrote:Evo ti BAN što jes' jes'...![]()
![]()
![]()
Inače, čovjek je iskoristio pravo da dâ komentar i hvala mu. Ali nemoj više jaro molim te! Inače, LOL ako ide naprijed idemo i mi, ako ne onda selimo hihi barem gdje je sljedeći pandan LOL-u.
Inače, krenule serije, krenula sezona sveeeegaaaa ima da gori optika narednih dana a i mjeseci. LOL drži link gore, brzine također i nemoj da se desi da preskočim koji torrent radi vas
Hvala MaharadzaMaharadza wrote:Svaka čast @MTV, realno i iskreno!![]()
Također sam "vagao" dugo da li preći na lol, pošto mi je bio istekao ugovor na TM-u, ali nazvaše ljudi, ponudiše trio grande family i uz njega nekakav "LOYALTY BONUS": HD paket (25kanala) na 12mj. + SK HD paket (5 kanala) na 24 mj. a gdje je još D3GO, analogna na drugom TV uređaju, telefonija flat itd. Mada ništa to nije odlučilo (pošto SK kanale ima i lol) koliko je očajan UL na onome trio paketu, a divi ovo:
Za 56,90KM taman!

Kada dođe Dojče telekom i pređe u Sarajevo da plaća porez, onda ću (ako usluga bude bolja, naravno) bez razmišljanja preći na njihovu mrežu. Ipak su oni "prijateljska zemlja"...fortaleza wrote:Pa ako su to tvoji razlozi onda koristi BH Telecom ako želiš. A kad Dojče telekom kupi mtel (pa i domaći telekom) onda će postati "dostupni" i za tebe.SA 071 wrote:Pa ako ćeš tako, najispravnije je onda plaćati BH Telekomu koji puni naš budžet te da od tog hajra imamo mi kroz autoput, kroz donacije za poplavljena područja i sl.fortaleza wrote:@SA 071
Ako cemo vec tako gledati pa veca je greska i gore je placati usluge globalnom korporatistu, vlasniku Telemacha KKR-u teskom 70 milijardi koji je dosao isisati novca iz Telmacha i lokalnog stanovnistva sto vise moze nego mtelu, drzavnoj firmi Srbiji gdje se dividenda slijeva u njihov drzavni proracun te hajra od toga imaju ako nista ljudi koji zive u Srbiji barem deklarativno. Isti taj mtel ce takodjer kupiti neka geo korporacija kad tad, a to je najveci problem svih nas, veliki jedu male. Inace, necu reci da ti je prica glupa, jedino mozes prigovarati dosadasnjem vlasniku Lola, al ne znam sto bi ti on na to odgovorio, covjek je procjenio da mu se sada isplati prodati i to je to. To hoces li ti placati net mtelu ili ne to je tvoj izbor, samo nas nemoj uvlaciti u tu standardnu pricu koja nam je vjerujem svima dopizdila.Pa ćeš Hansu puniti budžet i u tome neće nitko vidjeti problem.
Što da ti kažem?
Sakazulu wrote:Ej šuti, da ko ne pročita, ali 4 stranke su radile na tvom slučaju i na kraju sve pod tepih gurnuli.
Nadamo se,meni bi valjalo zbog malcaMTV wrote:Telemach je dobio RTL Kockicu danas, HS & Bhtelecom prije vise mjeseci (ne znam koliko). Hoce li Logosoft dobiti?
Izgleda da se ponavlja tradicija kao i kod RTL2. Zadnji od sviju gore navedenih!
Ili čak bude vise kanalaSakazulu wrote:Ne znam da li smo zadnji... ali obično kad dobijemo bude HD
Ruku na srce RTL 2 HR je dosao sam. Ali kad dodju svi kanali su HD bez obzira sto je manja rezolucija ili nije preko tunera. Bgm ostriji preko logosofta nego drugih operatera sto jest jestafannedim wrote:Ili čak bude vise kanalaSakazulu wrote:Ne znam da li smo zadnji... ali obično kad dobijemo bude HD![]()
E bivši drugovi, pa neznate vi šta sve TM nudi, a da LOL nema. Pažljivo čitati:afannedim wrote:Ili čak bude vise kanalaSakazulu wrote:Ne znam da li smo zadnji... ali obično kad dobijemo bude HD![]()
drugtito2011 wrote:E bivši drugovi, pa neznate vi šta sve TM nudi, a da LOL nema. Pažljivo čitati:afannedim wrote:Ili čak bude vise kanalaSakazulu wrote:Ne znam da li smo zadnji... ali obično kad dobijemo bude HD![]()
Tv Visoko (najinteresantniji program - fiksna kamera raskrsnica u Visokom, auti prolaze, pa pješaci, pa biciklisti, ma vrhunska akcija svaki dan), Tv Kanal 6 HD - pogled na trg i zgrade Travnika, TV Jasmin - ruralni edukativni , Tv Ze-Do, TV Mostar, TV Oscar, TV Kakanj (kao da ferijalni savez pravi programe - upoznaj domovinu da bi je više volio), TV Posavina (najljepši dio je vožnja cestama Posavine), Tv Behar, TV Kiss, OTV (sijela u dijaspori - nenadjebivo), TV IC (guslarske večeri za početnike)...ponekad neznam šta bih prije pogledao..
Još na samo fali Jata TV iz Srebrenika pa da bude lomMTV wrote:Mogao samMa kad bi me koji kanal zaposlio bio bi lom hahahahahaha
Drugtito ako kojim slucajem bude Tuzlanski kanton pokriven Telemachom eto jos bezprijekornije ponude