Meh, meni je jedino Olena Tyrel i Old Nan too old u ovoj serijiseln wrote: Too old?
A Maisie je sada punoletna.
Moderator: _BataZiv_0809
Meh, meni je jedino Olena Tyrel i Old Nan too old u ovoj serijiseln wrote: Too old?

pa pošto imaju knjige napisane kao prequel, sumnjam da će ići daleko do first mena ili targerijena, već će ići 100 godina prije rata pet kraljevakaranana wrote:evo izgleda bice prequeli kad se zavrsi ovo.
ocekivano. toliko toga ima neispricanog u serijama iz proslosti. mogu krenuti od kad god hoce. od first menova od prije nekoliko hiljada godina ili od targerijena od prije 500 godina ili od pobune protiv mad kralja od prije ne znam ni ja koliko, par desetina godina.....
Bio ...ćiribiribela wrote:Jon Snow je sladak.![]()
karanana wrote:ne sjecam se (kao da je to novost), zasto walkeri na kraju ja mislim sezone 3 kad su ono marshirali na konjima i kad su naletili na sama, zasto ga nisu sredili tada?

Psiholoski rat, ko u prvoj epizodi prve sezone kada su pustili onoga sto mu Stark skide glavu za dezerterstvo. Ostave po jednog - dva da prenesu strah.karanana wrote:ne sjecam se (kao da je to novost), zasto walkeri na kraju ja mislim sezone 3 kad su ono marshirali na konjima i kad su naletili na sama, zasto ga nisu sredili tada?
Samwell Tarly, first of his name, king of the Andals, the Roynar and the First Men, lord of the Seven kingdoms and protector of the realm, slayer of Wildlings, destroyer of White Walkers, savior of young klix beyond the wall.Ramzess Veliki wrote:Na kraju će ga okruniti i oženiti Daeneris, a zmajevi će mu donositi papuče.
Ramzess Veliki wrote:Ne brinem se, ubili su Snowa, ali imamo Sama.![]()
AleksoMKD wrote:Sam ce psasiti svet, svi ovi zestoki fajteri ce se pobit ili nekako najebay ali Sam ce biti spasitelj.
I naravno kakve je srece nece biti svedoka i niko mu nece verovati.
Huge Game of Thrones news: Ian McShane is coming to Westeros! The Emmy-winning British actor is joining Thrones season 6, EW has learned exclusively. The move returns the former Deadwood star to HBO for a role on the international fantasy sensation.
The show’s tight-lipped production will not reveal any details about McShane’s character, who’s coming on board for the most mysterious season yet. Thrones is preparing to dive headlong into narrative territory not yet revealed in author George R.R. Martin’s novels (and despite that opening sentence, McShane’s character could theoretically appear in Westeros or Essos or somewhere in between).
We can tell you, however, that sources say McShane has a relatively small amount of screen-time during the season, yet his character is of key importance.