The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
Tyke
#7326 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja mislim da ce kljucnu ulogu u unistenju Negana imati Dwightova zena i sam Dwight. Prvo ona pokusava pomoci Darylu jer zna da je on ok covjek, a i pomogao joj je ranije, pa bi njih dvoje mogli nekako omeksati Dwighta, cak mozda i da Daryl odglumi i povinuje se Dwightu samo da mu se priblizi i okrene ga protiv Negana.
-
al-em
#7327 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Volio bih da bude jedna epizoda u kojoj je prikazan neganov zivot prije i poslije pojave virusa, da vidimo kako je dosao na vlast ovih saviora.
- Averus
#7328 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A đe su Hesus i Tara? 
-
__Phoenix__
#7329 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Podsjeti me na film Poštar, gdje vođa one grupice govori da je prije sranja radio na kasi, Negan je možda bio šanker, odatle mu i palica i topla ljudska riječ za sugovornika...al-em wrote:Volio bih da bude jedna epizoda u kojoj je prikazan neganov zivot prije i poslije pojave virusa, da vidimo kako je dosao na vlast ovih saviora.
- Tito_i_Partija
#7330 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ovo je sa Wiki stranice stripa, licno mislim da nije spoiler tako da ga necu krit'. Ako Chmoljo misli drugacije, neka obrise post.
Very little is known regarding Negan's early life other than he presumably grew up as a sports enthusiast. In adulthood, he became a High School Gym coach where he practiced a range of sports including billiards and ping-pong. He also worked as a used-car salesman, presumably as a part time occupation.
At some point, Negan was married to his wife, Lucille where they presumably lived together as an average married couple. Negan constantly strived to gain the admiration of his fellow peers where he occasionally invited several of his fellow students to play ping-pong against him inside his own personal garage, however he frequently belittled and humiliated his pupils through the use of his expressive and aggressive language which resulted in him receiving several complaints from the students' parents.
-
peepeep
#7331 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Da vas malo zajebavam:

Eto, da se ne brineteThe Walking Dead actors Norman Reedus and Andrew Lincoln recently renegotiated to make $550,000 and $650,000 for seasons seven and eight, respectively
- Jack Be Nimble
#7332 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Toliko malo para? Sigurno je po epizodi, nemoguce da dobijaju tako malo za citavu sezonu. Onda AMC bas stvarno pokusava da ustedi na svakom cosku.
- yoda82
#7333 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ovo su pare po epizodi, što opet nije puno. Sjećam se da je bila priča da zvijezde Prijatelja imaju po milion po epizodi, a to je baš poodavno bilo.Jack Be Nimble wrote:Toliko malo para? Sigurno je po epizodi, nemoguce da dobijaju tako malo za citavu sezonu. Onda AMC bas stvarno pokusava da ustedi na svakom cosku.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7334 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobro, ovo vec traje.
Na pocetku su i oni bili totalni anonimusi, sad su vec zvijezde.
Samo, oni na TWD ko na budzetu
Dok se ovo zavrse, mogu komotno u penziju

Samo, oni na TWD ko na budzetu
Dok se ovo zavrse, mogu komotno u penziju
- dječak sa šibicama
#7335 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Prijatelji su bukvalno ucjenjivali producente, strajkovali, nisu htjeli snimati, i tako si dizali honorare. Na kraju su dogurali i preko milion po epizodi ako se dobro sjecam, to je bilo bas ono cuvena prica tih godina.yoda82 wrote:Ovo su pare po epizodi, što opet nije puno. Sjećam se da je bila priča da zvijezde Prijatelja imaju po milion po epizodi, a to je baš poodavno bilo.Jack Be Nimble wrote:Toliko malo para? Sigurno je po epizodi, nemoguce da dobijaju tako malo za citavu sezonu. Onda AMC bas stvarno pokusava da ustedi na svakom cosku.
-
al-em
#7336 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Isus ce biti u iducoj epizodi a tara je trudna il se porodila pa je nigdje nema, a i svakako je nebitan lik.Averus wrote:A đe su Hesus i Tara?
- turbofolk
#7337 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ako je po epizodi, onda nije ni čudo da se Rick pojavi tek u četvrtoj epizodi, nakon prve u ovoj sezoni. Ovim tempom, Ricka i Deryla mogli bismo gledat tek u svakoj drugoj epizodi.
Edit: Jedna (bar za mene) zanimljivost. Nekad sam provjeravao na wikipediji, a sad mi naumpade, pa sam opet provjerio: Norman Reedus (Deryl) je 4 godine stariji od Andrewa Lincolna (Ricka), a u seriji je očito Lincolnov lik stariji, čak mi starije i djeluje od Reedusa.
Btw. Nadam se samo da Rosita neće završit sa onim ljigavcem, koji skriva hranu u kući, onim Dianinim sinom. Previše mi vremena provode zajedno, a Eugenu govori de mi pravi metke, umjesto da joj ih puca
Edit: Jedna (bar za mene) zanimljivost. Nekad sam provjeravao na wikipediji, a sad mi naumpade, pa sam opet provjerio: Norman Reedus (Deryl) je 4 godine stariji od Andrewa Lincolna (Ricka), a u seriji je očito Lincolnov lik stariji, čak mi starije i djeluje od Reedusa.
Btw. Nadam se samo da Rosita neće završit sa onim ljigavcem, koji skriva hranu u kući, onim Dianinim sinom. Previše mi vremena provode zajedno, a Eugenu govori de mi pravi metke, umjesto da joj ih puca
- Pandakonda
#7338 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Charlie Sheen je rekorder što se tice para, lik je uzimao 2 miliona po epizodi za Two and a Half Men.yoda82 wrote:Ovo su pare po epizodi, što opet nije puno. Sjećam se da je bila priča da zvijezde Prijatelja imaju po milion po epizodi, a to je baš poodavno bilo.Jack Be Nimble wrote:Toliko malo para? Sigurno je po epizodi, nemoguce da dobijaju tako malo za citavu sezonu. Onda AMC bas stvarno pokusava da ustedi na svakom cosku.
- yoda82
#7339 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma generalno to i pokušavam reći. Ove pare su skoro smiješne kaoliko se uzima za ove popularne serije. Naravno treba uzeti u obzir da je u TWD ipak dosta više likova.Pandakonda wrote:Charlie Sheen je rekorder što se tice para, lik je uzimao 2 miliona po epizodi za Two and a Half Men.yoda82 wrote:Ovo su pare po epizodi, što opet nije puno. Sjećam se da je bila priča da zvijezde Prijatelja imaju po milion po epizodi, a to je baš poodavno bilo.Jack Be Nimble wrote:Toliko malo para? Sigurno je po epizodi, nemoguce da dobijaju tako malo za citavu sezonu. Onda AMC bas stvarno pokusava da ustedi na svakom cosku.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7340 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Andrew Lincoln je glumio u Love actuallyTomahawk11 wrote:Dobro, ovo vec traje.
Samo, oni na TWD ko na budzetu![]()
Dok se ovo zavrse, mogu komotno u penziju![]()
- Averus
#7341 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
al-em wrote:Isus ce biti u iducoj epizodi a tara je trudna il se porodila pa je nigdje nema, a i svakako je nebitan lik.Averus wrote:A đe su Hesus i Tara?
NEBITNA!?
Nuto kako puca!

Nuto kako kolje!

Nuto kako nišani!

Nuto kako se ruga!

Nuto kako je opasna!

Ha ja!
Čak je i curu uhvatila prije nego su i Daryl i Carl i Ibrahim i Hesus
Bitna, jašta nego bitna!
Dođe Tara, prebije Negana, nabije Dwighta nogom, pojede Ezekielovog tigra i sjedne da doručkuje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7342 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Hm, nisam gledaoChmoljo wrote:Andrew Lincoln je glumio u Love actuallyTomahawk11 wrote:Dobro, ovo vec traje.
- Tito_i_Partija
#7343 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Chmoljo laganini postaje ekspert za romanticne filmove/serije no ovom forumu. Kladim se da je odgled'o i Twilight sa frendicama na pidzama-party-u.Tomahawk11 wrote:Hm, nisam gledaoChmoljo wrote:Andrew Lincoln je glumio u Love actuallyTomahawk11 wrote:Dobro, ovo vec traje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7344 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jbg, to i nije tako losa varijantaTito_i_Partija wrote:
Chmoljo laganini postaje ekspert za romanticne filmove/serije no ovom forumu. Kladim se da je odgled'o i Twilight sa frendicama na pidzama-party-u.
Sjetih se situacije iz studentskih dana...uzmemo kasetu (evo me ko Pape
Povaljamo se po krevetu i gledamo film....kae mozes na krilo
Samo ti Chmoljo gledaje romantiku...nece izdati
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7345 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nisam gledo tvajlajt. Moj stajling to ipak ne moze podnijeti 
- Jack Be Nimble
#7346 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja sam ocekivao da su svi oko milion ili dva miliona. U GoT dobiju oko 300,000 po epizodi, sada pokusavaju da povecaju na 500,000.yoda82 wrote: Ma generalno to i pokušavam reći. Ove pare su skoro smiješne kaoliko se uzima za ove popularne serije. Naravno treba uzeti u obzir da je u TWD ipak dosta više likova.
- dale cooper
#7347 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Gledo' sam i ja, ali sam malo zaboravio na Lincolnovu ulogu u filmu, skroz je mlad bio.Tito_i_Partija wrote:
Chmoljo laganini postaje ekspert za romanticne filmove/serije no ovom forumu. Kladim se da je odgled'o i Twilight sa frendicama na pidzama-party-u.
ko' Chmoljo kad su u pitanju romantične komedije sa Hugh Grantom.
Four Weddings and a Funeral, Notting Hill, About A Boy pa i Love Actually.
Chmoljo buraz!
- Logovan
- Daryl Dixon
#7349 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ajjTito_i_Partija wrote: Chmoljo laganini postaje ekspert za romanticne filmove/serije no ovom forumu. Kladim se da je odgled'o i Twilight sa frendicama na pidzama-party-u.
- Pandakonda
#7350 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sinopsis za sedmu i osmu epizodu

Episode 7.07 - Sing Me a Song
A deeper look at the Sanctuary and the world of the Saviors; members of Alexandria look for supplies.
Airs: 4th December 2016
Ovo izgleda dolazi poslje Tarine filler epizode (6)Episode 7.08 - Hearts Still Beating
Negan's unwelcome visit to Alexandria continues as other members scavenge for supplies; things quickly spin out of control.
Airs: 11th December 2016