Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Partijaner wrote:Ne znam gdje da pitam pa evo ako nije problem ovdje cu. Buraz manji mi je kontao upisat fakultet u Sa, kriminalistiku tacnije, i on je sad sve papire normalno predao, takodje isao je u Nedzarice za smjestaj da preda papire, medzutim debil nije ovjerio kopiju svjedocanstva zavrsne godinje srednje skole, a trenutno mu je na faxu, sad imam pitanje da li to on moze ovjerit u Sarajevu ili mora u Zenici ?
Bojim se da mu nece dati papir, pa je jbo jeza u djale.
mora otici na fax uzeti svjedocanstvo (u studentskoj ce morati ostaviti neki svoj dokument), i sa originalom otici u opstinu u kojoj je prijavljen da ovjeri.
Znaci mora u Zenici ne moze u Sa, ili ?
Posto u Sa, svaki dio grada ima svoju osptinu, nije kao ovdje, pa zato pitam.
Partijaner wrote:
nema to veze, tamo gdje je prijavljen, tu mora ovjerit.
Eh hvala ti lijepa i jos samo jedno pitanje, sry na dosadjivanju, je li mora dati original licnu kartu kad bude uzimao ili moze i kopija, posto mu se valja vracat opet sutradan, mogu mu izgubit ili nesto.
Partijaner wrote:
nema to veze, tamo gdje je prijavljen, tu mora ovjerit.
Eh hvala ti lijepa i jos samo jedno pitanje, sry na dosadjivanju, je li mora dati original licnu kartu kad bude uzimao ili moze i kopija, posto mu se valja vracat opet sutradan, mogu mu izgubit ili nesto.
neki dokument sa slikom, licna, vozacka, pasos..mora original, nece mu izgubiti
Situacija od prije par dana, ja kao student ne platih ovjeru, kolega koji radi nije platio ovjeru. Ovjeravali smo rodni list tako da niko nije ni provjeravao da li sam student ili zaposlen.
Iskustvo iz 2 opcine u Sarajevu i jedno iskustvo iz drugog grada, bez problema ovjeriti bilo koji original bez naplate .)