cure sutra i vi ovako na ciscenje snijega
Moderator: Chloe

Treba joj dati jos krace shtilo za lopatusmak wrote:
cure sutra i vi ovako na ciscenje snijega
SaPnA wrote:Amsterdam?

ovo je na skakavcu... gore samo puše travu kad odu ova djeca.... i vidi sta rade....Turbo-gurabija wrote:

crnoplavo wrote:Vidi se iz aviona po rupi na zidu da je fotomontaza, rubovi su nikakvi, ko da je neko zalijepio fleku...graue_maus wrote:evo jedna maca od mene , vidim da obozavate macke...
Ne mijenja gumu nego stavlja lance. I ako li vidje musku facu?Mr.Penguin wrote:Prije nego ista kazete za ovu gore sliku postoji mogucnost da je musko![]()
1. Zna promijeniti gumu
2. Lice je musko
3. Broj 1 je trebao biti dovoljan.
Mislio na jedno napisao drugo.zateznistub wrote:Ne mijenja gumu nego stavlja lance. I ako li vidje musku facu?Mr.Penguin wrote:Prije nego ista kazete za ovu gore sliku postoji mogucnost da je musko![]()
1. Zna promijeniti gumu
2. Lice je musko
By the way, znam jednu koja je stavljala lance na tockove ko lancic oko vrata.
Druga ne umijeMr.Penguin wrote:Mislio na jedno napisao drugo.zateznistub wrote:Ne mijenja gumu nego stavlja lance. I ako li vidje musku facu?Mr.Penguin wrote:Prije nego ista kazete za ovu gore sliku postoji mogucnost da je musko![]()
1. Zna promijeniti gumu
2. Lice je musko
By the way, znam jednu koja je stavljala lance na tockove ko lancic oko vrata.![]()
znas jednu ne znas dvije
Nocas opet snijeg. Ne izlazim vec tri dana sem sto cistim snijeg kad god prodje grtalica. Ne mogu nigdje ici, auto se zaglavio u brdu snijega ispred kapije, a i hladno je. Kazu da ce pasti novih 30 cm tih govana.RIZVA wrote:
ovo su oni tvoji prvi počeci u kick boxu.RIZVA wrote:![]()