"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
goran16v

#7326 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Naslovnica wrote:
ObserverMode wrote:Okupili se pješobus moralisti pa kolektivno kukaju. Ko je pak vama kriv što se naučili da idete trolom il pješke, pa vam smeta svako auto. A ovaj što je odlazak na džumu nazvao fakultativnom aktivnošću je odma otkrio o kojoj se vrsti osobe radi.

Parkinge pred džamije, stadione i sva ostala mjesta gdje se očigledno veliki broj ljudi okuplja, a ti na kafu bujrum trolom kako si i naučio, važnije je nekoliko hiljada fakultativnih aktivista nego ti i tvoja kafa.

Do tad, ovakvo parkiranje je sasvim prihvatljivo.
Obzirom da u Sarajevu trenutno ima stotinjak džamija, sa tendencijom rasta, a shodno potrebama onih koji su redovni posjetioci istih, predlažem rušenje okolnih objekata (zgrada, parkova, i svega što smeta), asfaltiranje površina i pretvaranje u parkinge za posjetioce vjerskih objekata.
Smatram da samo na taj način možemo riješiti problem nedostatka parking mjesta petkom.

Ja bih poceo od biblioteka! :lol:
Cholina_Lokica

#7327 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cholina_Lokica »

ObserverMode wrote:Okupili se pješobus moralisti pa kolektivno kukaju. Ko je pak vama kriv što se naučili da idete trolom il pješke, pa vam smeta svako auto. A ovaj što je odlazak na džumu nazvao fakultativnom aktivnošću je odma otkrio o kojoj se vrsti osobe radi.

Parkinge pred džamije, stadione i sva ostala mjesta gdje se očigledno veliki broj ljudi okuplja, a ti na kafu bujrum trolom kako si i naučio, važnije je nekoliko hiljada fakultativnih aktivista nego ti i tvoja kafa.

Jes' jes', zato kod fahdove dzamije svaki put opsti haos, ne daj boze parkirat na parking, natovari auto gdje bilo, pa cuj ide se u dzamiju tad ne vaze zakoni :evil:
quarterback

#7328 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

sema911s wrote:ovi sto su bili u dzamiji u subotu, i na utakmici ovim putem da im se izvinem jer sam provlacio bajk izmedju njihovih avuta(provjeravo jel ko sta zaboravio u njima) par retrovizora, karambolki, vrata je nastradalo,., nisam ja kriv sirok mi bicikl,. a pedale ostre mamu hebale,. i da cestitam policji novog grada jer mi je jedan drot cak pomogao da projem izmedju auta gdje je on svojim dupetom pomogao da otpadne retrovizor sa nekog megica,.,

pozdrav do naredne dzume, utakmice, mise i okupljanja hajvanaa
:thumbup: brat bajker
muha_sa

#7329 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

Naslovnica wrote:

Obzirom da u Sarajevu trenutno ima stotinjak džamija, sa tendencijom rasta, a shodno potrebama onih koji su redovni posjetioci istih, predlažem rušenje okolnih objekata (zgrada, parkova, i svega što smeta), asfaltiranje površina i pretvaranje u parkinge za posjetioce vjerskih objekata.
Smatram da samo na taj način možemo riješiti problem nedostatka parking mjesta petkom.
gdje je koji bio uglavili su zgradurine. ima još par slobodnih al ce i oni ubrzo nastradat.
Logovan

#7330 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Logovan »

Image
muha_sa

#7331 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

Logovan wrote:Image
:lol: :lol:

da bog mili sacuva--jest žalosno al se moradoh :lol:
quarterback

#7332 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

nasao lola hlad, imao ispred kuce jednu jabuku pod koju je parkirao pa navikao...
Filter

#7333 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Filter »

Logovan wrote:Image
mmm hladovina
muha_sa

#7334 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

quarterback wrote:nasao lola hlad, imao ispred kuce jednu jabuku pod koju je parkirao pa navikao...
pripinjo konja :lol:
vnm

#7335 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vnm »

Image

uparkirale koke clia :)
holowey

#7336 Re: "Majstori" parkiranja

Post by holowey »

vnm wrote:Image

samo zato sto su "koke"...a seat i golf parkirani kako treba :-)
Naslovnica

#7337 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Naslovnica »

holowey wrote:
vnm wrote:Image

samo zato sto su "koke"...a seat i golf parkirani kako treba :-)
Garant koka do koke?! Kokošinjac?! :lol:
Optimist

#7338 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Optimist »

Brate dragi ovo mi nikad nece biti jasno. Desno vidimo da komotno na parking mjesto moze kombi stati, a ovi nazovi vozaci ne mogu obicno malo auto uparkirati kako treba. :fazlija:
holowey

#7339 Re: "Majstori" parkiranja

Post by holowey »

Optimist wrote:Brate dragi ovo mi nikad nece biti jasno. Desno vidimo da komotno na parking mjesto moze kombi stati, a ovi nazovi vozaci ne mogu obicno malo auto uparkirati kako treba. :fazlija:
pa zar nisi znao, sto manje auto, to ga je teze parkirati
Optimist

#7340 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Optimist »

holowey wrote:
Optimist wrote:Brate dragi ovo mi nikad nece biti jasno. Desno vidimo da komotno na parking mjesto moze kombi stati, a ovi nazovi vozaci ne mogu obicno malo auto uparkirati kako treba. :fazlija:

:lol: :lol: :lol:

Iz ugla nekih ljudi je ocito tako, velicina je obrnuto proporcionalna tezini parkiranja. :lol: :lol:
kurty

#7341 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kurty »

Optimist wrote:
holowey wrote:

:lol: :lol: :lol:

Iz ugla nekih ljudi je ocito tako, velicina je obrnuto proporcionalna tezini parkiranja. :lol: :lol:
dva najveca bibija na parkingu se parkirali u granicama, a ostali jok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
drugi_profil

#7342 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drugi_profil »

Da se za ovakvo parkiranje dodjeljuju cestitke od MUP-a, vrlo brzo bi svi naucili stati u oznacen prostor.
Ja sam u Dubrovniku kaznu platio jer mi je jedan tocak nagazio liniju.
U svoju odbranu samo da kazem da sam bjezao od desnog auta koje je bilo preblizu, a lijevo nema vise parking mjesta nego je šetnica. Dzaba, platio, jer formalno jesam napravio prekrsaj, a ni reg.tablice mi nisu isle u prilog.
burgerking

#7343 Re: "Majstori" parkiranja

Post by burgerking »

e sta reci a ostati pametan...

[url][/http://imageshack.us/photo/my-images/407/tf4q.jpg/]
burgerking

#7344 Re: "Majstori" parkiranja

Post by burgerking »

shandrprcSA

#7345 Re: "Majstori" parkiranja

Post by shandrprcSA »

burgerking wrote:sta reci a ostati pametan...
Image
stavis direct link
smak

#7346 Re: "Majstori" parkiranja

Post by smak »

Image
drugi_profil

#7347 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drugi_profil »

smak wrote:Image
Ovako su u ratu odnijeli ljiljani jednu skodu sa parkinga, valjda im trebalo za agregat.
burgerking

#7348 Re: "Majstori" parkiranja

Post by burgerking »

kako ide ovo da direkt sliku stavim
shandrprcSA

#7349 Re: "Majstori" parkiranja

Post by shandrprcSA »

burgerking wrote:kako ide ovo da direkt sliku stavim
Image

ovaj link kopiras
Better Man

#7350 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

Danas lik kod Druge gimnazije gdje ona pekara i prolaz za auta prema zgrdi stao na sred puta i došao policajac na biciklu i lijepo ga zapisao, a ovaj idiot se pojavio i još napao policajca što ga zapisuje i nije htio da skloni auto.
Locked