FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#7326 Re: FC Barcelona
It has been confirmed that Andrés Iniesta has a hamstring injury to his left leg. He is expected to be out of action for 4 weeks.
E jebiga.
E jebiga.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7327 Re: FC Barcelona
dobro su dali i 2 gola pored onakvog bunkera milana, jbg..
- nemam_ideje
#7328 Re: FC Barcelona
Ko je gledao prvu utakmicu Reala i Barselone u superkupu Španije neće se iznenaditi kada povučem paralelu. Barselona je imala dvije šanse i dala dva gola. Sad se isto desilo Milanu. To je čar fudbala 
- moa
#7329 Re: FC Barcelona
Barca ce da eksplodira bas kada bude trebalo, jer tekme su tek pocele.
- no_mani=no_fjučr
#7330 Re: FC Barcelona
Slažem se , Milan nije mogao hodati po terenu, a bilo je 2 2, ali to je Milan i bez ambicija ne izgube, grande team.LSD wrote:Peglanje je ovo bilo veceras...koliko god Milan bio falus od ekipe i koliko god bila kurvanjska taktika ,Barca je trebala biti mnogo agresivnija i konkretnija...pa jbt ljudi odigrali samo prvu i zadnju minutu dobro i odnesoše bodSplinter wrote:ja fakat ne vidim sta je toliko lose da se ovoliko zapomaze. da je barca dobila sad bi se slavilo niko ne bi nista spomenuo. jednostavno nemaju dovoljno koncetracije i to je to. nista strasno da bi se ovoliko jaukalo...Entropio wrote:Loše, loše. Guardiola mora brzo nešto promjeniti...![]()
kakva je to ekipa koja sve to dozvoli sebi
treba nekad krenuti u duel direktno, a ne konstantno vrtiti kombinacije i dodavanja...vidjelo se odmah da Milan sve i hoce ne može trcati niti napadati....to se trebalo konkretnije iskoristiti.
- Riddle
#7331 Re: FC Barcelona
Navijaci pocese da zvizde igracima kad se utakmica zavrsi. Sreca pa je pjesma koja je pustena vrlo brzo prigusila zvizduke. Jebote imaju najbolji tim u historiji tog kluba koji je sve osvojio u zadnjih nekoliko sezona i nakon jednog remija, ljudi zvizde igracima. Nisu svjesni koliko su sretni i stvarno uzimaju taj tim zdravo za gotovo.
- Richard Wagner
#7332 Re: FC Barcelona
nije sramota igrati sa milanom neriješeno, kako god on odigrao. svakako će barsa dobiti u milanu
- veljaca
#7333 Re: FC Barcelona
Pato je u 24. sekundi utakmice protiv Barselone na Kamp Nou pobjegao odbrani domaćina i postigao peti najbrži gol u istoriji Lige šampiona.
"Ni Bolt ne bi uspio da ga zaustavi. Volio bih da moja ekipa može tako dobro da trči", rekao je Gvardiola novinarima u Barseloni.
-----------------------------
Bravo Pepe ..... a ne kao neki da krivicu traze u drugima ....
Ovo je tek pocetak - docice stvari na svoje - bolje sada nego u zavrsnoj fazi takmicenja da se grijesi ....
"Ni Bolt ne bi uspio da ga zaustavi. Volio bih da moja ekipa može tako dobro da trči", rekao je Gvardiola novinarima u Barseloni.
-----------------------------
Bravo Pepe ..... a ne kao neki da krivicu traze u drugima ....
Ovo je tek pocetak - docice stvari na svoje - bolje sada nego u zavrsnoj fazi takmicenja da se grijesi ....
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7334 Re: FC Barcelona
kažem jaRiddle wrote:Navijaci pocese da zvizde igracima kad se utakmica zavrsi. Sreca pa je pjesma koja je pustena vrlo brzo prigusila zvizduke. Jebote imaju najbolji tim u historiji tog kluba koji je sve osvojio u zadnjih nekoliko sezona i nakon jednog remija, ljudi zvizde igracima. Nisu svjesni koliko su sretni i stvarno uzimaju taj tim zdravo za gotovo.
- veljaca
#7335 Re: FC Barcelona
Ama oni navijaju samo protiv Reala .....Chmoljo wrote:kažem jaRiddle wrote:Navijaci pocese da zvizde igracima kad se utakmica zavrsi. Sreca pa je pjesma koja je pustena vrlo brzo prigusila zvizduke. Jebote imaju najbolji tim u historiji tog kluba koji je sve osvojio u zadnjih nekoliko sezona i nakon jednog remija, ljudi zvizde igracima. Nisu svjesni koliko su sretni i stvarno uzimaju taj tim zdravo za gotovo.a ko navijači su nula, svega mi...
čuje se kad neko malo glasnije prne na najvišoj galeriji
A i postavljeni su im visoki standardi, unazad 5-6 godina - tako da oni smatraju da je to normalno .... Eh, da navijaju, recimo za Vrbanjusu - vidjeli bi oni svoje ....
- Chmoljo
#7336 Re: FC Barcelona
ma jebeš ba ti to... kad ponekad i odem na Grbavicu, poderem grlo
podero bih ga još više da igraju takvi igrači
jebala ih njihova kultura, da ih jebala
- veljaca
#7337 Re: FC Barcelona
Ne odobravam im ni ja to ....Chmoljo wrote:ma jebeš ba ti to... kad ponekad i odem na Grbavicu, poderem grlopodero bih ga još više da igraju takvi igrači
![]()
A ovo za Grbavicu
Dodji cesce .......
-
LSD
#7338 Re: FC Barcelona
Ma to su kite, a ne navijaci...oni i nemaju navijaca uopšte, to su neki razmaženi šminkeri na tribinama koji zvižde ovakvom timu - presmiješni su...sinoc atmosfera ko na komemoraciji....95.000 ljudi šutiRiddle wrote:Navijaci pocese da zvizde igracima kad se utakmica zavrsi. Sreca pa je pjesma koja je pustena vrlo brzo prigusila zvizduke. Jebote imaju najbolji tim u historiji tog kluba koji je sve osvojio u zadnjih nekoliko sezona i nakon jednog remija, ljudi zvizde igracima. Nisu svjesni koliko su sretni i stvarno uzimaju taj tim zdravo za gotovo.
Laporta je (još davno tamo negdje 2005/06) zabranio njihovim ultras tifozima Boixos Nois pristup i ulaz na Nou Camp i odtad oni nemaju pravu podršku sa tribina, vec pozorišnu publiku koja skoci na gol ili neku šansu.
-
Bušman
#7339 Re: FC Barcelona
Ne zvizde im navijaci zbog toga, nego sto drugu utakmicu za redom igraju ko amateri. Odigraju fenomenalno komplet utakmicu i onda se toliko opuste u kljucnim trenucima da izgube bodove. Kad skontas koliko su placeni ko im ne bi zvizdao...LSD wrote:Ma to su kite, a ne navijaci...oni i nemaju navijaca uopšte, to su neki razmaženi šminkeri na tribinama koji zvižde ovakvom timu - presmiješni su...sinoc atmosfera ko na komemoraciji....95.000 ljudi šutiRiddle wrote:Navijaci pocese da zvizde igracima kad se utakmica zavrsi. Sreca pa je pjesma koja je pustena vrlo brzo prigusila zvizduke. Jebote imaju najbolji tim u historiji tog kluba koji je sve osvojio u zadnjih nekoliko sezona i nakon jednog remija, ljudi zvizde igracima. Nisu svjesni koliko su sretni i stvarno uzimaju taj tim zdravo za gotovo.![]()
![]()
Laporta je (još davno tamo negdje 2005/06) zabranio njihovim ultras tifozima Boixos Nois pristup i ulaz na Nou Camp i odtad oni nemaju pravu podršku sa tribina, vec pozorišnu publiku koja skoci na gol ili neku šansu.
A za Boixos Nois, njihovo ultra krilo cine neonacisti i ksenofobi. Ljudi koji salju prijetnje smrcu i sl. Njima ne treba samo zabraniti ulaz na stadion nego jos stosta.
- Chmoljo
#7340 Re: FC Barcelona
jarane... ali doći i samo... gledatiBušman wrote:
Ne zvizde im navijaci zbog toga, nego sto drugu utakmicu za redom igraju ko amateri. Odigraju fenomenalno komplet utakmicu i onda se toliko opuste u kljucnim trenucima da izgube bodove. Kad skontas koliko su placeni ko im ne bi zvizdao...
- JThomas
#7341 Re: FC Barcelona
moderni fudbal gospodo.
večeras igra barcelona s grbavice u 19h, pa naletite.
večeras igra barcelona s grbavice u 19h, pa naletite.
-
LSD
#7342 Re: FC Barcelona
Ali kad skontaš šta su sve ovi igraci osvojili u zadnjih 5-6 godina, kako igraju i na koji nacin i kad skontaš da su to ljudi od krvi i mesa i da mogu upasti u krizu ili lošu formu - cemu onda zviždanjeBušman wrote:Ne zvizde im navijaci zbog toga, nego sto drugu utakmicu za redom igraju ko amateri. Odigraju fenomenalno komplet utakmicu i onda se toliko opuste u kljucnim trenucima da izgube bodove. Kad skontas koliko su placeni ko im ne bi zvizdao...LSD wrote:Ma to su kite, a ne navijaci...oni i nemaju navijaca uopšte, to su neki razmaženi šminkeri na tribinama koji zvižde ovakvom timu - presmiješni su...sinoc atmosfera ko na komemoraciji....95.000 ljudi šutiRiddle wrote:Navijaci pocese da zvizde igracima kad se utakmica zavrsi. Sreca pa je pjesma koja je pustena vrlo brzo prigusila zvizduke. Jebote imaju najbolji tim u historiji tog kluba koji je sve osvojio u zadnjih nekoliko sezona i nakon jednog remija, ljudi zvizde igracima. Nisu svjesni koliko su sretni i stvarno uzimaju taj tim zdravo za gotovo.![]()
![]()
Navijac je uz klub i kad je najteže, valjda bi trebalo tako biti....kažem ti, nema pravih tifoza na Nou Campu ko nekad koji su znali napraviti atmosferu i navijati....ovo sad su šminker i pozeri obicni
- Chmoljo
#7343 Re: FC Barcelona
da vidim kome će ovi krmeću glavu baciti 
- BHF_Manijak
#7344 Re: FC Barcelona
Ma ovi navijaci Barce su realno razmazeni(msilim na one na stadione ne ove domace "navijace"
), jebo te zvizdati najjacoj ekipi svijeta, koja je sve moguce i nemoguce osvojila u zadnji 2-3 godine, pa ja da sam na mjestu igraca poslo bi ih u tri lijepe materne!
A plus sto im je i inace atmosfera na stadionu ko u pozoristu, samo zamisljam da neko u BH ima onakvu ekipu, joj Allahami kako bi grmili!

-
todd_smith
- nemam_ideje
#7346 Re: FC Barcelona
Pitanje je postavljeno na temi Milana, da ne bih išao u off, odgovoram na adekvatnoj temi:Plavih_11 wrote:
Ovde si ga malo pretjerao ..
Ako nije trenutno najbolja, kako je onda osvojila TRI titule LP-a u posljednjih 5 godina? Ili su to bile LP-a Katalonije ..
Kako su osvojili posljednje TRI titule u Primeri? Ili je i to bilo takmicenje Katalonije ...
Odakle im 21 titula Spanije i 25 spanskih kupova? Superkupovi Spanije, Evrope, svijeta? Kup UEFA i ostalo .. ?
Milan je samo u LP-a kroz istoriju jaci od Barse a ostalo nnema tih nekih stepenica koje spominjes ..
1/2 LŠ 2009 godine
Prošla sezona, 51 minuta, 1:1 rezultat(negativan po Barselonu) i isključenje Van Persija jer je 1.3 sekunde nakon sudijskog zvižduka šutnuo loptu
Protiv Čelzija su trebali ispasti, a nisu, jer ih je sudija gurao rukama i nogama. Protiv Arsenala su imali negativan rezultat u drugom poluvremenu revanša. Oba puta, u veoma bitnim utakmicama, su blago rečeno pogurani od strane sudija. Barselona nije kloc ekipa, oni takve stvari znaju iskoristiti. Ne treba im više pomoći
Evo još jednog primjera iako su ovdje ispali. Barselona dobije gol iz ofsajda protiv Intera u prvoj utakmici. U revanšu se desi ovo u 28 minuti, da se iskupe ljudi
Previše pomoći za moj ukus. Da nije ovakvih stvari bilo u 1/2 i 1/4 pitanje je koliko bi bilo titula LŠ ;
- Charuga
- Globalni moderator
#7347 Re: FC Barcelona
I ti, kao i ostali, kad spominjes taj dvomec Arsenala i Barselone ni rijeci o CISTOM golu u prvoj utakmici koji je ponisten Barseloni kod rezultata 0:1. Sta bi bilo da go nije ponisteni da je Barsa povela 0:2? Ko zna ..nemam_ideje wrote:Prošla sezona, 51 minuta, 1:1 rezultat(negativan po Barselonu) i isključenje Van Persija jer je 1.3 sekunde nakon sudijskog zvižduka šutnuo loptuBusaka.
Ja dalje ne mogu o ovoj temi, nema scrhe se vise raspravljati. Ono zbog cega sam pisao je skroz drugi razlog ...
- Jack Be Nimble
#7348 Re: FC Barcelona
Zelio sam da Arsenal prodje te noci, ali Van Persie je trazio crveni karton citavu noc. Sudiji je pukao film sa njim davno prije tog ofsajda.nemam_ideje wrote:Prošla sezona, 51 minuta, 1:1 rezultat(negativan po Barselonu) i isključenje Van Persija jer je 1.3 sekunde nakon sudijskog zvižduka šutnuo loptuBusaka.
Al bilo i proslo.
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#7349 Re: FC Barcelona
trpa barca sakom i kapom 
-
bosnovizija
#7350 Re: FC Barcelona
1.poluvrijeme Barcelona-Osasuna 5:0čoksa08 wrote:trpa barca sakom i kapom