dobro. ko je nadzorni organ, pošto si ti investitor, imaš nacrt i elaborat projekta, odgovarajuće reurse... naći ćeš izvođača (uz Božiju pomoć - a trebaće tikolega wrote:ma kakva moralna podrška, nijedan izvođač radova to ne benda, ja kao naručioc radova ću odgovarajuće resurse alocirati u fazi izrade projektnog zadatka i kasnije implementacijske i testne faze![]()
Ramazan, opet ;)
- hadzinicasa
#7326 Re: Ramazan, opet ;)
- plemba
#7327 Re: Ramazan, opet ;)
ja cu to da rijesimhadzinicasa wrote:dobro. ko je nadzorni organ, pošto si ti investitor, imaš nacrt i elaborat projekta, odgovarajuće reurse... naći ćeš izvođača (uz Božiju pomoć - a trebaće tikolega wrote:ma kakva moralna podrška, nijedan izvođač radova to ne benda, ja kao naručioc radova ću odgovarajuće resurse alocirati u fazi izrade projektnog zadatka i kasnije implementacijske i testne faze![]()
), ko ti je nadzorni organ?
- kolega
#7328 Re: Ramazan, opet ;)
ma ne možeš ti, nisi specijaliziran 
hadžinice, ja mislim da bi bilo najbolje koristiti i u tom slučaju sopstvene resurse (iz matične firme, npr. mati) ali to se danas ne praktikuje nego se koristi za to posebno specijalizirane agencije (iz okruženja, npr. tetka ili dajdžinica) ... ja mislim da je to OK

hadžinice, ja mislim da bi bilo najbolje koristiti i u tom slučaju sopstvene resurse (iz matične firme, npr. mati) ali to se danas ne praktikuje nego se koristi za to posebno specijalizirane agencije (iz okruženja, npr. tetka ili dajdžinica) ... ja mislim da je to OK
- plemba
#7329 Re: Ramazan, opet ;)
jesam jesam, i te kako specijalizirankolega wrote:ma ne možeš ti, nisi specijaliziran
hadžinice, ja mislim da bi bilo najbolje koristiti i u tom slučaju sopstvene resurse (iz matične firme, npr. mati) ali to se danas ne praktikuje nego se koristi za to posebno specijalizirane agencije (iz okruženja, npr. tetka ili dajdžinica) ... ja mislim da je to OK![]()
- hadzinicasa
#7330 Re: Ramazan, opet ;)
jedva dočekaoplemba wrote:ja cu to da rijesimhadzinicasa wrote:dobro. ko je nadzorni organ, pošto si ti investitor, imaš nacrt i elaborat projekta, odgovarajuće reurse... naći ćeš izvođača (uz Božiju pomoć - a trebaće tikolega wrote:ma kakva moralna podrška, nijedan izvođač radova to ne benda, ja kao naručioc radova ću odgovarajuće resurse alocirati u fazi izrade projektnog zadatka i kasnije implementacijske i testne faze![]()
), ko ti je nadzorni organ?
- hadzinicasa
#7331 Re: Ramazan, opet ;)
Sicily wrote:
ma kakav ti nadzor, znas li ti koliki je put od tope do cupavaca?
- amsa66
#7332 Re: Ramazan, opet ;)
selam alejkum dobri skupe
meni se cicni da je nekako potamam da hadinicasa dobije ugovor o izvodzenju radova a ostali uslovi mogu i kroz anexe tog ugovora da se preciziraju
meni se cicni da je nekako potamam da hadinicasa dobije ugovor o izvodzenju radova a ostali uslovi mogu i kroz anexe tog ugovora da se preciziraju
- elizabeth a
#7333 Re: Ramazan, opet ;)
Kolega, ništa to bez osnivanja izborne komisije
Eto Plemba za topu, hadžinica za čupavce, a mater nek' baklavu ocjenjuje
A ti ocjenjuj sveukupnu tehniku

A ja mogu biti zadužena za prolazno vrijeme
Eto Plemba za topu, hadžinica za čupavce, a mater nek' baklavu ocjenjuje
A ti ocjenjuj sveukupnu tehniku
- plemba
#7334 Re: Ramazan, opet ;)
mogu li ja ikako biti zaduzen za jestielizabeth a wrote:Kolega, ništa to bez osnivanja izborne komisije![]()
![]()
Eto Plemba za topu, hadžinica za čupavce, a mater nek' baklavu ocjenjuje![]()
A ti ocjenjuj sveukupnu tehniku![]()
- avicena
#7335 Re: Ramazan, opet ;)
Moja uža specijalnost kroz proces izgradnje pomenutog objekta, tako da možete računati i na mene.kolega wrote:ma kakva moralna podrška, nijedan izvođač radova to ne benda, ja kao naručioc radova ću odgovarajuće resurse alocirati u fazi izrade projektnog zadatka ikasnije implementacijske i testne faze![]()
- elizabeth a
#7336 Re: Ramazan, opet ;)
To ćemo na kraju, kad se sijelo raspe, i ostane sav dokazni materijalplemba wrote:mogu li ja ikako biti zaduzen za jestielizabeth a wrote:Kolega, ništa to bez osnivanja izborne komisije![]()
![]()
Eto Plemba za topu, hadžinica za čupavce, a mater nek' baklavu ocjenjuje![]()
A ti ocjenjuj sveukupnu tehniku![]()
- wewa
#7337 Re: Ramazan, opet ;)
dobro, djeco, kakvi su to dogovori bRez mene, nismo se tako dogovorili? 
- kolega
#7338 Re: Ramazan, opet ;)
ma pusti ih sad žele da se svi ugrade u kolegin individualni projekt

- WipeOut
- Location: I'm Somewhere in Between What is real & just a dream
#7339 Re: Ramazan, opet ;)
Ama stan'te ljudi...
jesmo li mi dzemat ili nismo?
Pa valjda cemo sve radit dzematile
kakvi su to sad zdogovori.....
P.S. Baklava, dobrodosla/o u ovaj nas najvirtuelniji dzemat....
Pa valjda cemo sve radit dzematile
- arzuhal
#7340 Re: Ramazan, opet ;)
HomeArt wrote:Bježi bona nebila kakvi priglavci, jedan dan osvježilo i oma u vunu, gdje vam je mladosthadzinicasa wrote:meni priglavci.
a oni su čupavci pre-komplikovani
Selam alejkum
- BHF_Manijak
#7341 Re: Ramazan, opet ;)
Procitah onaj hadis sto je jedan clan foruma postavio gdje Poslanik kaze da ubije nece znati sto je ubijen niti ce ubica znati sto je ubio,pa nakon toga rece da ce i ubica i ubijeni u dzehennem,pa ovo ne kontam,zasto ubijeni u dzehennem?!?!?!
Ako ko ima odgovor,hvala...Vidim Arzo je online,pa ocekujem uskoro...
- arzuhal
#7342 Re: Ramazan, opet ;)
Zbog istog nijjeta kao i kod ubice, samo mu se nije pružila prilika da ga provede...BHF_Manijak wrote:Procitah onaj hadis sto je jedan clan foruma postavio gdje Poslanik kaze da ubije nece znati sto je ubijen niti ce ubica znati sto je ubio,pa nakon toga rece da ce i ubica i ubijeni u dzehennem,pa ovo ne kontam,zasto ubijeni u dzehennem?!?!?!![]()
![]()
- wewa
#7343 Re: Ramazan, opet ;)
vidim, zavladao IMT principkolega wrote:ma pusti ih sad žele da se svi ugrade u kolegin individualni projekt![]()
Arzo, reci im gdje mladost ode
- kolega
#7344 Re: Ramazan, opet ;)
ma tako ti je to danas sve moja wewa 

sadakte, arzuhal efendiarzuhal wrote:Zbog istog nijjeta kao i kod ubice, samo mu se nije pružila prilika da ga provede...
- BHF_Manijak
#7345 Re: Ramazan, opet ;)
arzuhal wrote:Zbog istog nijjeta kao i kod ubice, samo mu se nije pružila prilika da ga provede...BHF_Manijak wrote:Procitah onaj hadis sto je jedan clan foruma postavio gdje Poslanik kaze da ubije nece znati sto je ubijen niti ce ubica znati sto je ubio,pa nakon toga rece da ce i ubica i ubijeni u dzehennem,pa ovo ne kontam,zasto ubijeni u dzehennem?!?!?!![]()
![]()
Dzezakellah hajr...
Juce mi se desi bas onako neobicna stvar...Jedne prilike sam gledao na dvd-u hafiza Bugarija mukabele i izmedju ostalog spomenu da kada covjek za nesto trazi odgovor,onako iskreno,da ce mu Allah isti i pokazati...
Hajde proslo je to,kad neki dan citam onaj hadis sto je Bijela postavila o ashabima i Poslaniku sta koji voli...Poslanik spomenu zene,a meni onako bi,sto,kako,sto bas zene od toliko drugih stvari,kontam kako ce se orjentalisti odmah uhvatiti toga kako je Poslanik zenskaros itd,recimo ocekivao sam ibadete i slicno,ali nejse,ne htjedoh nista ispitivati...I tako ja jucer opet kod hafiza na mukabeli,i cuda li Allahovog upravo je spomenuo ove tri stvari koje Poslanik voli,tj miris,zene i namaz,i pojasnio zasto bas zene...
Neopisiva je Velicina Mislotivog , On sve zna a mi ne znamo!
-
Baklava
#7346 Re: Ramazan, opet ;)
Hvala. A bas ste se raspisali danas, ovo osvjezenje izgleda godi dzematuWipeOut wrote:Ama stan'te ljudi...![]()
Pa valjda cemo sve radit dzematile![]()
- wewa
#7347 Re: Ramazan, opet ;)
de, sta si se stisn'o, de nam prepricajBHF_Manijak wrote:arzuhal wrote:Zbog istog nijjeta kao i kod ubice, samo mu se nije pružila prilika da ga provede...BHF_Manijak wrote:Procitah onaj hadis sto je jedan clan foruma postavio gdje Poslanik kaze da ubije nece znati sto je ubijen niti ce ubica znati sto je ubio,pa nakon toga rece da ce i ubica i ubijeni u dzehennem,pa ovo ne kontam,zasto ubijeni u dzehennem?!?!?!![]()
![]()
![]()
Za brzinu!
![]()
Dzezakellah hajr...
Juce mi se desi bas onako neobicna stvar...Jedne prilike sam gledao na dvd-u hafiza Bugarija mukabele i izmedju ostalog spomenu da kada covjek za nesto trazi odgovor,onako iskreno,da ce mu Allah isti i pokazati...
Hajde proslo je to,kad neki dan citam onaj hadis sto je Bijela postavila o ashabima i Poslaniku sta koji voli...Poslanik spomenu zene,a meni onako bi,sto,kako,sto bas zene od toliko drugih stvari,kontam kako ce se orjentalisti odmah uhvatiti toga kako je Poslanik zenskaros itd,recimo ocekivao sam ibadete i slicno,ali nejse,ne htjedoh nista ispitivati...I tako ja jucer opet kod hafiza na mukabeli,i cuda li Allahovog upravo je spomenuo ove tri stvari koje Poslanik voli,tj miris,zene i namaz,i pojasnio zasto bas zene...![]()
Neopisiva je Velicina Mislotivog , On sve zna a mi ne znamo!
- elizabeth a
#7348 Re: Ramazan, opet ;)
Haj' kad ne daš, ja odustajemkolega wrote:ma pusti ih sad žele da se svi ugrade u kolegin individualni projekt![]()
Moram sad ići tražiti drugi dokazni materijal, a da je po mogućnosti isto tako ukusan
Još manje od 5 sati
- BHF_Manijak
#7349 Re: Ramazan, opet ;)
wewa wrote: de, sta si se stisn'o, de nam prepricaj
Uglavnom,to nema veze sa onim na sta orijentalisti ciljaju tj da je Poslanik zenskaros,da je volio zene cisto radi zadovoljavanja svojih strasti i slicno(a i zar bi to liclo na takvo divno bice,kakvo nece do kraja dunjaluka vise krociti ovom zemljom)vec je volio zene zbog njihove briznosti,njeznosti,predanosti i povjerenja,zbog snage njihove vjere,odgoja djece itd...dakle rijec je o ljubavi prema karakternim osobinama zene,one prave mu`minke!
- hadzinicasa
#7350 Re: Ramazan, opet ;)
mudro zboriškolega wrote:ma pusti ih sad žele da se svi ugrade u kolegin individualni projekt![]()
a mojih leđa bi skidali džemper, s tabana priglavke, s vrata šalče...