Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kakaljin

#7326 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Logovan wrote: 11/05/2023 18:22
kakaljin wrote: 11/05/2023 18:17

Neka tako obezbjedi i na grbavici i na ostalim stadiona po jednu cijelu tribinu za gostujuce navijace i da navijaci moraju uci na stadion prije pocetka utakmice ili ona nece poceti a sankcije snosi domacin
Neuporedivo je. Kako će oni nama dati jednu tribinu, a kapacitet 13500? I to još da nam daju tribinu sa najvećim kapacitetom. Hoće malo sutra, pa ni mi ne bi dali da smo u njihovoj situaciji.
Pa sto bi mi njima dali cijelu tribinu onda.
Logovan

#7327 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

kakaljin wrote: 11/05/2023 18:48
Logovan wrote: 11/05/2023 18:22
Neuporedivo je. Kako će oni nama dati jednu tribinu, a kapacitet 13500? I to još da nam daju tribinu sa najvećim kapacitetom. Hoće malo sutra, pa ni mi ne bi dali da smo u njihovoj situaciji.
Klub iz Bulevara Ivice Osima se pozvao na član 11 Pravilinka o bezbjednosti u kojem se između ostalog navodi:

"Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta".
Nije nasa juzna tribina, kao njihova sjeverna.
kakaljin

#7328 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Logovan wrote: 11/05/2023 19:00
kakaljin wrote: 11/05/2023 18:48

Klub iz Bulevara Ivice Osima se pozvao na član 11 Pravilinka o bezbjednosti u kojem se između ostalog navodi:

"Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta".
Ali jeste fizicki odvojena od ostalih tribina.
frngla

#7329 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by frngla »

Ne radi nam mokri čvor, ne može :lol:
last mohicans

#7330 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Ma jebe mi se jesu li oni zadovoljni ili ne, ali ova odluka HZ da ne dođu na derbi je porazavajuća, debilna i nije u interesu kluba za koji kobiva navijaju. Derbi su trebali ispoštovati radi intersa kluba, a poslije neka vode svoju borbu. Eki oni će sad otići na parking. Koji je to genijalac smislio.
Adobeg

#7331 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

last mohicans wrote: 11/05/2023 19:05 Ma jebe mi se jesu li oni zadovoljni ili ne, ali ova odluka HZ da ne dođu na derbi je porazavajuća, debilna i nije u interesu kluba za koji kobiva navijaju. Derbi su trebali ispoštovati radi intersa kluba, a poslije neka vode svoju borbu. Eki oni će sad otići na parking. Koji je to genijalac smislio.
Nije to ni blizu grupi koja je imala zanos i brojnost,i ja mislim da su trebali makar derbi ispostovati. :-)
Logovan

#7332 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

kakaljin wrote: 11/05/2023 19:03
Logovan wrote: 11/05/2023 19:00

Ali jeste fizicki odvojena od ostalih tribina.
Spojena je sa istokom.
Logovan

#7333 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

last mohicans wrote: 11/05/2023 19:05 Ma jebe mi se jesu li oni zadovoljni ili ne, ali ova odluka HZ da ne dođu na derbi je porazavajuća, debilna i nije u interesu kluba za koji kobiva navijaju. Derbi su trebali ispoštovati radi intersa kluba, a poslije neka vode svoju borbu. Eki oni će sad otići na parking. Koji je to genijalac smislio.
Ili bojkotujes sve domace ili niti jednu. Nema izmedju, malo ovako, malo onako, jebi ga.
kakaljin

#7334 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Logovan wrote: 11/05/2023 19:24
Ili bojkotujes sve domace ili niti jednu. Nema izmedju, malo ovako, malo onako, jebi ga.
NE bojkotujes nikako dolazak na utakmice vec na tim utakmica trazis to sto hoces, a podrzavas svoj klub za koji kazes da navijas.

Ako Horde za ovaj derbi ne dodju na utakmicu i dopuste da nam manijaci vode glavnu rijec na nasem stadionu onda i ne trebaju vise nikad dolaziti jer je ovo glavna utakmica u sezoni u odnosu na sve ostale utakmice.
last mohicans

#7335 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Ma jebo ih bojkot, dozvoliti plavim malim da te nadglasaju na tvom stadionu u najbitnijoj utakmici, je debilizam svjetskih razmjera. Ovo nije samo derbi, ovo je skoro odlučujuća utakmica za evropu koja nam itekako treba. U svemu tome Ayla i Mirza nisu bitni i daju se i promijeniti do evropskih utakmica, a ne dati klubu podršku u borbi za Evropu, zarad nekog ćeranja inata protiv Ayle i Mirze je tako plitko.
Cossack

#7336 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

last mohicans wrote: 11/05/2023 19:30 Ma jebo ih bojkot, dozvoliti plavim malim da te nadglasaju na tvom stadionu u najbitnijoj utakmici, je debilizam svjetskih razmjera. Ovo nije samo derbi, ovo je skoro odlučujuća utakmica za evropu koja nam itekako treba. U svemu tome Ayla i Mirza nisu bitni i daju se i promijeniti do evropskih utakmica, a ne dati klubu podršku u borbi za Evropu, zarad nekog ćeranja inata protiv Ayle i Mirze je tako plitko.
Bojkot na derbiju kada si domaćin je za rubrike vjerovali ili ne! :-)
emigrazione

#7337 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Navijači hordi zla, kakvo Sarajevo...boli njih kurac za FKS ima i 10 godina...neka shvati ko kako hoce, ali od kako je ultra furka usla medju HZ od tada krecu ovi pederluci, ovi kurtoni uopste ne shvataju sta su bile HZ i kakav je to pokret nekada bio, drzava u drzavi sto se BiH tice, sve suprotno od ovoga sto danas kenjaju okolo...
Maharadza

#7338 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Dole zalizani, ali naprijed naši igrači a kojima su usta puna hvale za tog istog zalizanog zbog kojeg bojkotuješ...ALI opet samo domaće tekme. :-) :run:

(i ja sam protiv narkomana na klupi, samo mi je ovaj vid negodovanja baš teška retardacija)
Oznaka Tablica

#7339 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

emigrazione wrote: 11/05/2023 22:06 Navijači hordi zla, kakvo Sarajevo...boli njih kurac za FKS ima i 10 godina...neka shvati ko kako hoce, ali od kako je ultra furka usla medju HZ od tada krecu ovi pederluci, ovi kurtoni uopste ne shvataju sta su bile HZ i kakav je to pokret nekada bio, drzava u drzavi sto se BiH tice, sve suprotno od ovoga sto danas kenjaju okolo...
Pa zna se da je grupi na prvom mjestu grupa sama a ne klub.
Pokusali su sa prepadanjem da se bojkot podigne na neki nivo i da ne bude nikoga, kad qurko. Kosevo nikad punije protiv nizerazrednih ekipa.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#7340 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Maharadza wrote: 11/05/2023 23:22 Dole zalizani, ali naprijed naši igrači a kojima su usta puna hvale za tog istog zalizanog zbog kojeg bojkotuješ...ALI opet samo domaće tekme. :-) :run:

(i ja sam protiv narkomana na klupi, samo mi je ovaj vid negodovanja baš teška retardacija)
Ma nema nikakvog smisla. Znaci totalni dilentantizam. Da ne kazem da su grupu doveli na nivo sprdnje s ovim.

Kao nemas nista protiv investitora a tjeras njegove ljude. Ono pasa dobar si ti, ali to sto si doveo ovo 2 to ti je pravo bezveze, ali to nema veze s tobom nego s njima. Nemoj ti ici neka tebe ali tvoji ljudi ne mogu. :-)
Drugo dodjes dajes podrsku igracima (isto tako i treneru da se razumijemo, samo ne fizicki njemu direktno) ali ga bojkotujes i tjeras. Kao i driektoricu.
Koja btw ako izbori evropu je ispunila svoje obecanje, pa se onda domen tjeranja direktorice svodi samo na ono "ne svidja nam se ona kao persona".
Klasicni kurvaluk u kojem bi da se pitaju, a da ispadne da se ne pitaju ni za sta.
Ili si protiv investitora i njegovih odluka ili nisi.
Napravis odluku jasnu i kazes, veci je interes da ismir ulaze u Sarajevo nego da se sad otjeraju Ajla i Mirza.
Ili kazes ovo sto radi Ismir je sve sprdnja sa klubom mrs i ti i tvoje pare, idemo ispocetka od nule.
Ali treba zato imati stav i sutra izaci pred pitare i reci jeste mi smo ovako odlucili to je nasa odluka i drzimo se nje.

Ovaj bojkot je toliko smijesan, da ce izgubiti svaki smisao ako se izbori evropa, a vjerovatno hoce, i rezultirat ce samo tim da se grupa svede na jos nize grane.

Da se razumijemo i ona i Prandeli su za protjerat govnjivom motkom, ali nacin na koji grupa ovo vodi je smijesan. Opet cu uzeti primjer komsija (koliko god to bilo nepopularno da ne kazem neku tezu rijec) i reci da oni su tjerali i direktore i trenere ali nisu bojkotovali utakmice i tribinu. I da zavrsavali su to za noc. Tako to rade ozbiljne grupe, sto HZ nazalost nisu vec duze vrijeme.
Anquilla

#7341 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

Mirvić i HZ su u pat poziciji.

Nit' će Ismir otjerati Mirzu sve dok ima rezltate, a Ajlu izgleda ni tada, a neće ni navijači odustati.
Ova tvrdoglavost obje strane može voditi jednom dugotrajnom bojkotu.
Dinostula

#7342 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Nova epizoda LZN serije gdje se Horde bore za prava Manijaka i traze jos karata za njih.Samo zato sto im ide na zivce direktorica kluba i Varesanovic koji relano pravi vanserijske rezultate.Niko ga od nas ne voli ali brate lik ima rezultate iza sebe.

https://www.klix.ba/sport/nogomet/horde ... ons3u0XzHs
Plunkett

#7343 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Plunkett »

Gledaj sto se Ayllaaah i ajlahovice uzjebase.
Hoce li biti raje, s obzirom da se karta placa?
Hocete li se sjetiti Vedrana ili ce vas komsinice podsjetiti?
Logovan

#7344 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Bice pobjeda ako Bog da!
Dinostula

#7345 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Plunkett wrote: 12/05/2023 17:57 Gledaj sto se Ayllaaah i ajlahovice uzjebase.
Da si zadnju tekmu gledao barem na TV znao bi da su se Vedrana sjetili istok i zapad u 24 minuti.
Plunkett

#7346 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Plunkett »

Dinostula wrote: 12/05/2023 18:10
Plunkett wrote: 12/05/2023 17:57 Gledaj sto se Ayllaaah i ajlahovice uzjebase.
Da si zadnju tekmu gledao barem na TV znao bi da su se Vedrana sjetili istok i zapad u 24 minuti.
A sta bi sa tekmom prije toga?
:lol:
Ne znaju mmajlah navijaci toliko dobro historiju kluba i grupe
caros

#7347 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by caros »

Pljuvanje po našim navijačima, kakvi god da su, a saopštenja za anamo one, došli smo do vrhunca ironije.

Poštujem bojkot zbog Mirze, nikada nije smio biti izabran, no ovo sa direktoricom prelazi u Monti Pajton scenario i evidentno ima neku drugu pozadinu.
Plunkett

#7348 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Plunkett »

Dobro vece ajlahovici.
Samo da vidim jel Mirza ima jos podrsku onih koji ne mogu bez Sarajeva na tv i kad je lijepo vrijeme na Kosevu?
Jesu li Horde krive i za ovaj kiks?
Jesu li Horde i Akadamiju ugasile?
Jesu li Horde koje Mirzino dijete u medjuvremenu kidnapovali?

Poyyy.
Anquilla

#7349 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

Plunkett wrote: 13/05/2023 01:46 Dobro vece ajlahovici.
Samo da vidim jel Mirza ima jos podrsku onih koji ne mogu bez Sarajeva na tv i kad je lijepo vrijeme na Kosevu?
Jesu li Horde krive i za ovaj kiks?
Jesu li Horde i Akadamiju ugasile?
Jesu li Horde koje Mirzino dijete u medjuvremenu kidnapovali?

Poyyy.
Cemu pvaj post koji izgleda kao provokacija?

Iskreno da ti kazem, ja Mirzi uopste ne zamjeram izjavu od prije vise od decenije,

U tom trenu je bilo gore sto je dobio dugogodisnji ugovor, ali vidim da se to ne spominje. Istini za volju, ne sjecam se da je naplatio raskid ugovora ni tuzio klub za dug, moguce da se varam.

Da je trener za ovo Sarajevo, nije.
Da je zasluzio, ako je istina, ove prijetnje u vezi porodice, nije.
Da svi koji ne bojkotujuju vole klub manje od HZ, takodjer nije istina.

Nije valjda da bi ti bilo draze da se ne plasiramo u Evropu?
Plunkett

#7350 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Plunkett »

Ajmo redom opet.
Covjek se srao po navijacima u prvom mandatu.
Covjek se srao po Klubu poslije u svakom mogucem momentu.
Govno laze da su bp ugasili skolu fudbala.
Govno laze za otimice i da mu je prijeceno. Osim ako nije mislio na ovo otimanje svih klubova oko Dala projekta. Sto je laz sama ponsebi. Onda jest bilo price oko otmice, ali nevezane za navijace koju su oni fabrikovali.

Pressice mu zavise jel roba dobra ili losa. Ako je losa kriv je vjetar i teren. Ako je dobra kriv je BP.

Svi koji ne bojkotuju klub ne vole FKS. Ovi sto ne bojkotuju, bili bi tu i proslih sezona zar ne?
Otjerale su Horde i veca govna i vece agente. Samo polako i strpljivo.
Post Reply