Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dominantna pojava, ocito mnogi se osjecaju ugrozeno, tu se nema sta zamjeriti, drugi smijehom prikrivaju strah. Ali vrijeme je da se adaptirate, ovo ce da traje bas dugo.
tindbe wrote: ↑09/07/2022 20:10
znamo da će potrajati,
i izgradnja autoputa i suđenje fadilu i suđenje asimu... i bezakonje i korupcija i nepotizam i direktori bez diploma...
al' znaš šta neće potrajati? egzodus
uskoro nema ljudi pa svirajte kurcu
vama, gnjidama, ništa draže nema očito
Haris najvjerovatnije koristi kortikosteroide. Mislim da je o tome pisao i sam negdje da je ima zdravstvene probleme. Pa eto nije bas lijepo neciji fizicki izgled ismijavati posebno koji je rezultat upotrebe lijekova isl.
Imam u familiji nekog ko mora koristiti te lijekove i nije niti malo lijepa stvar.
EME91 wrote: ↑09/07/2022 20:40
Haris najvjerovatnije koristi kortikosteroide. Mislim da je o tome pisao i sam negdje da je ima zdravstvene probleme. Pa eto nije bas lijepo neciji fizicki izgled ismijavati posebno koji je rezultat upotrebe lijekova isl.
Imam u familiji nekog ko mora koristiti te lijekove i nije niti malo lijepa stvar.
Ako moze link gdje se o tome pisalo, hvala unaprijed!
EME91 wrote: ↑09/07/2022 20:40
Ali šta je mafije i krimosa prodefilovalo kroz SDA od njenog osnivanja do danas, pa to nema da sastaviš zajedno sve negativce iz Kuma, Sopranosa i Breaking Bad.
EME91 wrote: ↑09/07/2022 20:40Haris najvjerovatnije koristi kortikosteroide. Mislim da je o tome pisao i sam negdje da je ima zdravstvene probleme. Pa eto nije bas lijepo neciji fizicki izgled ismijavati posebno koji je rezultat upotrebe lijekova isl.
tindbe wrote: ↑09/07/2022 20:10
znamo da će potrajati,
i izgradnja autoputa i suđenje fadilu i suđenje asimu... i bezakonje i korupcija i nepotizam i direktori bez diploma...
al' znaš šta neće potrajati? egzodus
uskoro nema ljudi pa svirajte kurcu
vama, gnjidama, ništa draže nema očito
Ima ljudi jasta nego, idu anam oni, sto i nije neka steta, svakako ih gusi novo stanje na terenu, na koje vise nece nikad uticati.
A o sviranju kurcu primjetno je iz ove zuci koju proljevas.
Prijatno.
dembele wrote: ↑09/07/2022 21:40
Ali šta je mafije i krimosa prodefilovalo kroz SDA od njenog osnivanja do danas, pa to nema da sastaviš zajedno sve negativce iz Kuma, Sopranosa i Breaking Bad.
Ti su gospoda za njih. Ovi iz ezdea su obicni kokoshari.
dembele wrote: ↑09/07/2022 21:40
Ti su gospoda za njih. Ovi iz ezdea su obicni kokoshari.
pobeda bre pobeda , gazija nasutao satro stranca ubio ga snagom argumenata i volovske zapremine glave , najmasniji pravnik od vardara do triglava spasio jos jednom cast bosnjooka
mati mila sa cime se bilmezi hvale da su kao papanska rulja uletili na skup , i da ih je covjek kulturno ispratio van i jos doveli hayat da snime pobjedu mogu misliti izvjestaja na vecerasnjem dnevniku