Republika Turska
- TAFKAP
#7326 Re: Republika Turska
Evo na AJ English već počele teorije zavjere, false flag operacije, ... 
- Edin H.
#7327 Re: Republika Turska
Ne vjerujem da bi bas najavili kojim avionom leti, mogu ga skinuti kako hoce.Danguba wrote:Ovaj mora da stiti aerodrom
https://www.flightradar24.com/FLLME9/a53b1eb
a sta su ovi sivi kvadratici?
-
Ripicipi
#7328 Re: Republika Turska
samo alahuekberaju
Ode Turska od Ataturka bespovratno
Ode Turska od Ataturka bespovratno
-
almir90
#7329 Re: Republika Turska
To je to, svi sve znaju, a ništa ne znaju.jefferson wrote: Zaboravio si cioniste.
Ono sto sam rekao prije par dana na jednoj drugoj temi:
jaran koji drzi kafic mi je odrzao lekciju iz toga kako tri porodice upravljaju svijetom, o MMF-u, Svjetskoj banci, Izraelu, kako je Obama samo marioneta, a vec 15 godina nema papira da se ruke obrisu u WC.
- insomnia78
#7330 Re: Republika Turska
Šesnaeste, šesnaeste Turčin udario...

Ja što se ljudi izofiraše. Hajd' valjda bude kakve amnestije za pijune
PS jesu ovo kod njih "argentinke"?
S moje sokoćalo

Ja što se ljudi izofiraše. Hajd' valjda bude kakve amnestije za pijune
PS jesu ovo kod njih "argentinke"?
S moje sokoćalo
-
almir90
#7331 Re: Republika Turska
asker wrote:
Ne postoji.
Izdajnici i strani placenici pokusali na foru. A stanovnistvo koje pominjes ih trenutno izvlaci iz tenkova i lupa adidaskama po glavi.
-
smjesko071
#7332 Re: Republika Turska
A jes AJB dovela nezavisnog experta u studio.najbolji im gost u programu bi onaj sa politickih nauka iz Beograda
- k3ngur
#7333 Re: Republika Turska
@mba wrote:
- O'zone
- Globalni moderator
#7334 Re: Republika Turska
Gledam ovu scenu raje ispred tenka i vojske i moram reći da dam očaran. Ljudi se raspravljaju sa vojnicima uvjeravaju ih da spuste oruzije neki ih grle neki mlataraju rukama ali niko ne pravi belaj bez obzira što je sat-dva prije ta ista vojska resetala po njima. Možda je do mene ali se vidi da samo žele da se izvrši sve ovo.
Na drugom mjestu policajac vodi i grli vojnika koji je bio medju pobunjenicima.
Pokušavam ovu situaciju smjestiti kod nas i kako god okrenem opet bi bio četverogodišnji rat.
Fakati su ljudi sila svaka im čast.
Pokušavam ovu situaciju smjestiti kod nas i kako god okrenem opet bi bio četverogodišnji rat.
- insomnia78
#7335 Republika Turska
A jesi vidio kako onaj golemi, veci od svih za dvije glaveO'zone wrote:Gledam ovu scenu raje ispred tenka i vojske i moram reći da dam očaran. Ljudi se raspravljaju sa vojnicima uvjeravaju ih da spuste oruzije neki ih grle neki mlataraju rukama ali niko ne pravi belaj bez obzira što je sat-dva prije ta ista vojska resetala po njima. Možda je do mene ali se vidi da samo žele da se izvrši sve ovo.
Ne mozes ba porediti sa nasom situacijom nikako
S moje sokoćalo
Last edited by insomnia78 on 16/07/2016 02:20, edited 1 time in total.
-
asker
#7336 Re: Republika Turska
Sad ce ti reci da sav taj hrabri narod radi u TelekomuO'zone wrote:Gledam ovu scenu raje ispred tenka i vojske i moram reći da dam očaran. Ljudi se raspravljaju sa vojnicima uvjeravaju ih da spuste oruzije neki ih grle neki mlataraju rukama ali niko ne pravi belaj bez obzira što je sat-dva prije ta ista vojska resetala po njima. Možda je do mene ali se vidi da samo žele da se izvrši sve ovo.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7337 Re: Republika Turska
al baš... mada je onaj Kinez sa Tijananmena sa cekerima nenad*ebiv.O'zone wrote:Gledam ovu scenu raje ispred tenka i vojske i moram reći da dam očaran. Ljudi se raspravljaju sa vojnicima uvjeravaju ih da spuste oruzije neki ih grle neki mlataraju rukama ali niko ne pravi belaj bez obzira što je sat-dva prije ta ista vojska resetala po njima. Možda je do mene ali se vidi da samo žele da se izvrši sve ovo.
sad samo kontam, naredbodavci će biti žestoko kažnjeni, nema priče. pitam se šta će biti sa ovim momcima, gušterima? zamisli, recimo, da su odbili da učestvuju u puču, a on uspio? ovako izašli i opet lisice...
kako god nahebe buranija...
- Freamon Lester
#7338 Re: Republika Turska
Moras da uzmes u obzir da dosta ove pjesadije blago zaboli ko je na vlasti. Kod njih je u vojsci cin iznad tebe i otaci i majka i Bog. Ako je rekao na ulicu ides i nema price. Ali na ulici kad su se sudarili sa narodom logicno je da nece pucati i praviti masakar jer je to narod kojem se zakleo da ce ga cuvati.O'zone wrote:Gledam ovu scenu raje ispred tenka i vojske i moram reći da dam očaran. Ljudi se raspravljaju sa vojnicima uvjeravaju ih da spuste oruzije neki ih grle neki mlataraju rukama ali niko ne pravi belaj bez obzira što je sat-dva prije ta ista vojska resetala po njima. Možda je do mene ali se vidi da samo žele da se izvrši sve ovo.
- It_is_a_Leclerc
#7339 Re: Republika Turska
Amnestija.Chmoljo wrote:al baš... mada je onaj Kinez sa Tijananmena sa cekerima nenad*ebiv.O'zone wrote:Gledam ovu scenu raje ispred tenka i vojske i moram reći da dam očaran. Ljudi se raspravljaju sa vojnicima uvjeravaju ih da spuste oruzije neki ih grle neki mlataraju rukama ali niko ne pravi belaj bez obzira što je sat-dva prije ta ista vojska resetala po njima. Možda je do mene ali se vidi da samo žele da se izvrši sve ovo.
sad samo kontam, naredbodavci će biti žestoko kažnjeni, nema priče. pitam se šta će biti sa ovim momcima, gušterima? zamisli, recimo, da su odbili da učestvuju u puču, a on uspio? ovako izašli i opet lisice...
kako god nahebe buranija...
-
almir90
#7340 Re: Republika Turska
Dževadov brat, Đevdum.smjesko071 wrote:A jes AJB dovela nezavisnog experta u studio.najbolji im gost u programu bi onaj sa politickih nauka iz Beograda
- Freamon Lester
#7341 Re: Republika Turska
Erdogan is about to land in Istanbul Ataturk Airport, according to CNN Turk.
-
Org
#7342 Re: Republika Turska
Ubaceni balkanski element, ne moze biti turcin one konstitucijeinsomnia78 wrote:A jesi vidio kako onaj golemi, veci od svih za dvije glaveO'zone wrote:Gledam ovu scenu raje ispred tenka i vojske i moram reći da dam očaran. Ljudi se raspravljaju sa vojnicima uvjeravaju ih da spuste oruzije neki ih grle neki mlataraju rukama ali niko ne pravi belaj bez obzira što je sat-dva prije ta ista vojska resetala po njima. Možda je do mene ali se vidi da samo žele da se izvrši sve ovo.
Fakati su ljudi sila svaka im čast.hoce da ih mlati? Jedva ga odvratise
S moje sokoćalo
- Edin H.
#7343 Re: Republika Turska
Ne znam sto im nisu dali gumene metke, brzo bi ih rastjerali, gadno je pak upotrijebiti bojevu municiju.insomnia78 wrote: A jesi vidio kako onaj golemi, veci od svih za dvije glavehoce da ih mlati? Jedva ga odvratise
S moje sokoćalo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7344 Re: Republika Turska
treba razjebat ovaj SPP s EU, spojit se sturKima i napokom svoji na svome
a i ova zutoplava zastava vrz veze, kako onaj polumjesec sija na crvenoj podlozi

- Matzan
#7345 Re: Republika Turska
O'zone wrote:Gledam ovu scenu raje ispred tenka i vojske i moram reći da dam očaran. Ljudi se raspravljaju sa vojnicima uvjeravaju ih da spuste oruzije neki ih grle neki mlataraju rukama ali niko ne pravi belaj bez obzira što je sat-dva prije ta ista vojska resetala po njima. Možda je do mene ali se vidi da samo žele da se izvrši sve ovo.
Mislim da kod njih još uvijek postoje regruti, odnosno obavezno služenje vojnog roka.
A vojsku, čim nije plaćenička, narod će najlakše pridobiti nenasilnim otporom.
- drag_gost
#7346 Re: Republika Turska
Takva nacija... i mi bismo mozda bili takvi da volimo ovu zemlju...O'zone wrote:Gledam ovu scenu raje ispred tenka i vojske i moram reći da dam očaran. Ljudi se raspravljaju sa vojnicima uvjeravaju ih da spuste oruzije neki ih grle neki mlataraju rukama ali niko ne pravi belaj bez obzira što je sat-dva prije ta ista vojska resetala po njima. Možda je do mene ali se vidi da samo žele da se izvrši sve ovo.
- kamen spoticanja
#7347 Re: Republika Turska
ovo je zicer koji ce brko pretvoriti u golcinu s pola terena
gusteri ce dobiti par samara...planeri su najebali...najblaze receno
gusteri ce dobiti par samara...planeri su najebali...najblaze receno
- cyprus
#7348 Re: Republika Turska
Ma šta mislio o Erdoganu (a ne mislim mnogo toga dobrog), dobro je da je ovo brzo završilo i da nije preraslo u neko veće sranje... Ovo nije način...
- O'zone
- Globalni moderator
#7349 Re: Republika Turska
Jes al to ti govorim odvraćaju ga, grle vojnike, mole, ali nema belaja a trebalo bi ga biti...insomnia78 wrote:A jesi vidio kako onaj golemi, veci od svih za dvije glaveO'zone wrote:Gledam ovu scenu raje ispred tenka i vojske i moram reći da dam očaran. Ljudi se raspravljaju sa vojnicima uvjeravaju ih da spuste oruzije neki ih grle neki mlataraju rukama ali niko ne pravi belaj bez obzira što je sat-dva prije ta ista vojska resetala po njima. Možda je do mene ali se vidi da samo žele da se izvrši sve ovo.
Fakati su ljudi sila svaka im čast.hoce da ih mlati? Jedva ga odvratise
S moje sokoćalo
Pokušaj u bilo koju balkansku zemlju, teoretski, u ustav staviti pravo na državni udar. Vlade bi se mijenjale svako pet dana a ovo je njima treći drzavninu zadnjih 50-ak godina (ako se ne varam)
- It_is_a_Leclerc
#7350 Re: Republika Turska
Kanula mi je iskrena erdoganovska suza na ovu vaistinu dirljivu ideju.pici wrote:treba razjebat ovaj SPP s EU, spojit se sturKima i napokom svoji na svomea i ova zutoplava zastava vrz veze, kako onaj polumjesec sija na crvenoj podlozi