nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
vješalica

#7326 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

ne mora značiti da je brzo vozilo
ali sigurno ono seljokanje i ubacivanje i usporavanje i kako papkadija voli reći tačkanje i ostale debilarije pa se pretumbao

i ako su dva vozila učestvovala što nema slike drugog
seljačka posla
drndalo

#7327 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drndalo »

vješalica wrote:ne mora značiti da je brzo vozilo
ali sigurno ono seljokanje i ubacivanje i usporavanje i kako papkadija voli reći tačkanje i ostale debilarije pa se pretumbao

i ako su dva vozila učestvovala što nema slike drugog
seljačka posla
Ako bolje pogledas sliku 6, vidjeces da je drugi ucesnik Yaris sive boje...
quarterback

#7328 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

sta je ovo prevrtnuto, volvo ?
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#7329 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Leon16v »

Izgleda da jeste, s40
Daryl Dixon

#7330 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Daryl Dixon »

hale na aparatima
tempuser

#7331 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Preko 20 god relaaciju Sarajevo-Doljani-more prelazim bar 30 x godisnje, sjecam se mosta Begica i Begovica kad ga je 1/2 falilo i pontonskog kosta i oba bajpasa i kad pomislim da sam sve vidio sto se moze vidjet prevarim se...
Vozim iza slepera i negdje na izlazu iz kanjona prema Srajevu me stigne Audi A4 B6. Znaci od mjesta gdje me je stigao do uspona uz Lendavu na izlasku iz Jablanice nema metra isprekidane linije, to zna svako ko je 2 x prosao tu cestu, ali je delegat bar jedno 5 x nesto izvirivao k'o pretic'o bi on to nesto. Kontam boli me dupe, ubij se konjino, ja pustio razmak izmedju sebe i kamiondzije i lagano, al ono sto mi je izvuklo fiber je da nismo doslo do duple trake za uzbrdo, a on vec blica da mu se maknen. E cisto da vidim tu silu nebesku, vratim u nizu i gas, osta delegat u daljini! Valjda izerviran razvojem dogadjaja kad smo izasli iz tunla pocinje da pretice preko pune, divlja. U Konjicu ispred neke pekare vidim iz auta izlaze dva papcica i dvije papankice. Da se ne lazemo jes' mi bilo milo sto ga ponizih na uzbrdici...!
drndalo

#7332 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drndalo »

Mirzete, jesil to ti...? :mrgreen:
direstraits0078

#7333 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by direstraits0078 »

tempuser wrote:Preko 20 god relaaciju Sarajevo-Doljani-more prelazim bar 30 x godisnje, sjecam se mosta Begica i Begovica kad ga je 1/2 falilo i pontonskog kosta i oba bajpasa i kad pomislim da sam sve vidio sto se moze vidjet prevarim se...
Vozim iza slepera i negdje na izlazu iz kanjona prema Srajevu me stigne Audi A4 B6. Znaci od mjesta gdje me je stigao do uspona uz Lendavu na izlasku iz Jablanice nema metra isprekidane linije, to zna svako ko je 2 x prosao tu cestu, ali je delegat bar jedno 5 x nesto izvirivao k'o pretic'o bi on to nesto. Kontam boli me dupe, ubij se konjino, ja pustio razmak izmedju sebe i kamiondzije i lagano, al ono sto mi je izvuklo fiber je da nismo doslo do duple trake za uzbrdo, a on vec blica da mu se maknen. E cisto da vidim tu silu nebesku, vratim u nizu i gas, osta delegat u daljini! Valjda izerviran razvojem dogadjaja kad smo izasli iz tunla pocinje da pretice preko pune, divlja. U Konjicu ispred neke pekare vidim iz auta izlaze dva papcica i dvije papankice. Da se ne lazemo jes' mi bilo milo sto ga ponizih na uzbrdici...!
Velis sve vidio sto se moze vidjeti? A sta kad vozis u pravcu MO, taman izasao s pontona, a iz suprotnog pravca ide puna stojka, petero pijanih proletera u njoj, upravo pokupila kamencinu iz odrona, ispala joj lijeva poluosovina, a kocnice joj ocito nisu u najboljem stanju. I namotas ga nekako u suprotnu, vratis se u svoju, pa stojka promasi, a putnici se krste, zazivaju sve bogove i svece koje znaju iz zahvaljuju im se. :D
tempuser

#7334 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

drndalo wrote:Mirzete, jesil to ti...? :mrgreen:
Heh, nije to ta situacija... :-D
tempuser

#7335 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

direstraits0078 wrote:
Velis sve vidio sto se moze vidjeti? A sta kad vozis u pravcu MO, taman izasao s pontona, a iz suprotnog pravca ide puna stojka, petero pijanih proletera u njoj, upravo pokupila kamencinu iz odrona, ispala joj lijeva poluosovina, a kocnice joj ocito nisu u najboljem stanju. I namotas ga nekako u suprotnu, vratis se u svoju, pa stojka promasi, a putnici se krste, zazivaju sve bogove i svece koje znaju iz zahvaljuju im se. :D
Nekako mi je lakse za razumjet kad covjek pijan napravi glupst nego trijezan!
direstraits0078

#7336 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

tempuser wrote:
direstraits0078 wrote:
Nekako mi je lakse za razumjet kad covjek pijan napravi glupst nego trijezan!
Ja s nekima ne bih sjeo u auto kad su trijezni, s drugima sam se vozio i kad popiju, ali su svjesniji od ovih sto trijezni sjednu za volan.
tempuser

#7337 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

direstraits0078 wrote:
Ja s nekima ne bih sjeo u auto kad su trijezni, s drugima sam se vozio i kad popiju, ali su svjesniji od ovih sto trijezni sjednu za volan.
To ti je otprilke to, kad trijezan pravi gluposti nema napretka!
citroen xm

#7338 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Mene je frajer od Mostara prema Sarajevu preticao pred tunelom sa desne strane i to kada su se već završile dvije trake iako sam vozio fino iznad ograničenja tako da nije bilo potrebe da me pretiče. Bukvalno me okupao pijeskom i zemljom pored puta. Zatim je sumanuto uletio u tunel i nastavio da pretiče čovjeka u tunelu, izbjegao šleper iz susjednog smjera i opet nastavio preticanje. A prije te scene me oduvao na punoj i zaustavila ga policija što ga je vjerovatno dodatno razbjesnilo. Auto Reno Megan kupe prve generacije. Ima od tada par godina, ako je nastavio onako voziti ne vjerujem da je živ.
mirzet87sa

#7339 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirzet87sa »

Pustite budale, sta se inatite.. sporo vozite, sklonite im se s puta.. ovaj dodaje gas dok ga pretice, potencijalni ubica :kiss:
drug_profi

#7340 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Jebem ga ako ko hoce da gine nek ide, necu mu ja pomagati da ubije jos nekoga. Pustis budale, pametniji popusta. Vazda bilo i bice.
Sta sam ih puta opet pretekao dok stoje kraj patrole i nesto se ubjedjuju.
citroen xm

#7341 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Ja te budale uvijek pustim. Fazon je što sam kod prethodno opisane situacije bio u čudu. Čujem vrisku motora, obrtaje, auto koje mi diše za vratom a njega nigdje. :o Pogleda lijevi retrovizor, nema. Unutrašnji, nema.... Kad idiot sa desne strane skoro pa totalno van puta.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7342 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

Cuj ne mora znaciti da je brzo vozio ovaj sto je na krovu zavrsio (Ciglane)...jok, 30 isao :-)
insomnia78

#7343 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by insomnia78 »

Pa ni ne mora
Bakir1

#7344 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

Altsa

#7345 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Altsa »

insomnia78 wrote:
amar1994 wrote:oni i ovi s mobitelima :-) , to ne staje ne koci, u kruzni samo uleti , valjda nemaju kad da brzine prebacuju :run:
Jest zajebano saltati s mobitelom u ruci, nema govora. Pogotovo s ovim velikim
A sta mislis u jednoj ruci mobitel u drugoj cigara kao sto vidjeh neki dan kada sam prosao pored jedne retardirane glupace. Haj sad zamisli kako ona vozi. :roll:
quarterback

#7346 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

Tomahawk11 wrote:Cuj ne mora znaciti da je brzo vozio ovaj sto je na krovu zavrsio (Ciglane)...jok, 30 isao :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#7347 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

quarterback wrote:
Tomahawk11 wrote:Cuj ne mora znaciti da je brzo vozio ovaj sto je na krovu zavrsio (Ciglane)...jok, 30 isao :-)
Joj kralja :lol: :lol: :-)

A dobro, al on je ovdje sastavio od ogradu/zid....mislio sam na izvrtanje bez kontakta sa necim mimo ceste.
direstraits0078

#7348 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Bakir1 wrote:
Prc, prc, prc. :D
Bakir1

#7349 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

bosanski legalistima vako ne bi sigurno :D
amar1994

#7350 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

najjace mi je kad gleda filter, jao strasno sto nije orginal :-) :-) :lol:
ovo ostalo , extra sto se tice inspekcije vozila :)

btw. ja ga ne bi iz drugih razloga stavio :thumbup:
Post Reply