FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- wewa
#73201 Re: FK Željezničar
hajd 19., to je Kup, ali sta je sa 26.?! 
- decko_sa_kovaca
#73202 Re: FK Željezničar
Vjerovatno zato sto u oktobru ide opet rep pauza
- wewa
#73203 Re: FK Željezničar
a u reprezentaciji, bar seniorskoj, nijednog haman igraca iz PL.decko_sa_kovaca wrote:Vjerovatno zato sto u oktobru ide opet rep pauza
izuzetak Veca, koji uredno odsjedi na klupi.
- decko_sa_kovaca
#73204 Re: FK Željezničar
Ne vidim kakve to veze ima. Ako se nigdje u evropi ne igra taj vikend sto bi se kod nas igralo
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
RasAlGhul
#73206 Re: FK Željezničar
Naravno napasti oba trofeja, bez ikakvih kalkulacija, nismo mi seljački klub da ispadamo namjerno iz jednog takmičenje kako bi bili jači i spremniji za drugo. Branimo trofej sramota bi bilo pustiti Široki sa nekim retardiranim sastavom da izvedemo!Hrabro u kost i prolaz neće izostati. Igraju protiv Zrinjskog tu će se istrošiti i onda ih lagano dokrajčimo u srijedu. Naravno, prvo Radnika savladati pa po osminu finala lagano 
-
DonieBrasco
-
zipoo
#73208 Re: FK Željezničar
Ko su ti?DonieBrasco wrote:https://sportsport.ba/fudbal/potvrdeno- ... nje/289582
Za ove sto zele da se oprostimo od KUP-a.
-
DonieBrasco
#73209 Re: FK Željezničar
Ti sto govore kako ne mozemo na dva fronta, da se oprostimo kupa i borimo se samo za titulu.
Isti oni sto su slicnu parolu na jugu podigli.
- wewa
#73210 Re: FK Željezničar
a cime smo od odlaska Amara dokazali da mozemo na oba fronta?DonieBrasco wrote:Ti sto govore kako ne mozemo na dva fronta, da se oprostimo kupa i borimo se samo za titulu.
- hrasno38
#73211 Re: FK Željezničar
A cime je Amar poslije Zelje dokazao da su njegovi uspjesi u Zelji plod njegovog kvaliteta....fakat vise ta prica o Amaru postaje degutantna. Eto proslu sezonu je boba falila....osvojili smo kup isamo Adzemovo neiskustvo je presudilo da ne uzmemo i titulu. Da je Adzem imao suppport kakav je imao Amar pomeo bi ligu!wewa wrote:a cime smo od odlaska Amara dokazali da mozemo na oba fronta?DonieBrasco wrote:Ti sto govore kako ne mozemo na dva fronta, da se oprostimo kupa i borimo se samo za titulu.
- wewa
#73212 Re: FK Željezničar
nije to prica o Amaru, to su trofeji koji stoje u vitrini.
i bas obzirom na neiskustvo trenera i cirkus od prelaznih rokova, po razvoj i buducnost kluba bilo je pametnije ugledati se na trostruke sampione i fokusirati se na ono od cega se vise zaradjuje. no, malo macku teleca glava.
i bas obzirom na neiskustvo trenera i cirkus od prelaznih rokova, po razvoj i buducnost kluba bilo je pametnije ugledati se na trostruke sampione i fokusirati se na ono od cega se vise zaradjuje. no, malo macku teleca glava.
- hrasno38
#73213 Re: FK Željezničar
Nije to bas tako kako ti pricas jer evo dvije zadnje sezone jedini konkurenti za titulu smo bili mi i Zrinjski......pod Petrovicem nam je titula oteta a pod Adzemom smo je izgubilis svojom krivicom ali smo nakon "sto godina" napokon osvojili kup koji eto sad odjednom je nebitan a kad se slavio po citavom Sarajevu onda je bio bitan. Jedna stvar mi nije jasna po cemu i po kojem zakonu i po kojim argumnetima navijaci naseg kluba misle da Zeljo mora biti prvak???wewa wrote:nije to prica o Amaru, to su trofeji koji stoje u vitrini.
-
zipoo
#73214 Re: FK Željezničar
Jesmo mogli na 2 fronta?DonieBrasco wrote:Ti sto govore kako ne mozemo na dva fronta, da se oprostimo kupa i borimo se samo za titulu.
Ne sjecam se parole
-
zipoo
#73215 Re: FK Željezničar
Meni nije jasno cime i kako ti dolazis do ovakvih zakljucakahrasno38 wrote:Nije to bas tako kako ti pricas jer evo dvije zadnje sezone jedini konkurenti za titulu smo bili mi i Zrinjski......pod Petrovicem nam je titula oteta a pod Adzemom smo je izgubilis svojom krivicom ali smo nakon "sto godina" napokon osvojili kup koji eto sad odjednom je nebitan a kad se slavio po citavom Sarajevu onda je bio bitan. Jedna stvar mi nije jasna po cemu i po kojem zakonu i po kojim argumnetima navijaci naseg kluba misle da Zeljo mora biti prvak???wewa wrote:nije to prica o Amaru, to su trofeji koji stoje u vitrini.
- JoeyTribbiani
#73216 Re: FK Željezničar
1. Ko nam je oteo titulu?hrasno38 wrote:Nije to bas tako kako ti pricas jer evo dvije zadnje sezone jedini konkurenti za titulu smo bili mi i Zrinjski......pod Petrovicem nam je titula oteta a pod Adzemom smo je izgubilis svojom krivicom ali smo nakon "sto godina" napokon osvojili kup koji eto sad odjednom je nebitan a kad se slavio po citavom Sarajevu onda je bio bitan. Jedna stvar mi nije jasna po cemu i po kojem zakonu i po kojim argumnetima navijaci naseg kluba misle da Zeljo mora biti prvak???wewa wrote:nije to prica o Amaru, to su trofeji koji stoje u vitrini.
2. Kako smo igrali sa Krupom u gostima pred 1000 naših navijača?
3. Kako smo odigrali derbi na Koševu?
Hvala unaprijed na odgovorima. Molim samo bez 56 uzvičnika i upitnika.
- decko_sa_kovaca
#73217 Re: FK Željezničar
mi trenutno nismo fizicki spremni da odigramo 90 minuta sedmicno
- hrasno38
#73218 Re: FK Željezničar
1. Sudija dosudivsi nepostojeci penal za ZrinjskiJoeyTribbiani wrote:1. Ko nam je oteo titulu?hrasno38 wrote:Nije to bas tako kako ti pricas jer evo dvije zadnje sezone jedini konkurenti za titulu smo bili mi i Zrinjski......pod Petrovicem nam je titula oteta a pod Adzemom smo je izgubilis svojom krivicom ali smo nakon "sto godina" napokon osvojili kup koji eto sad odjednom je nebitan a kad se slavio po citavom Sarajevu onda je bio bitan. Jedna stvar mi nije jasna po cemu i po kojem zakonu i po kojim argumnetima navijaci naseg kluba misle da Zeljo mora biti prvak???wewa wrote:nije to prica o Amaru, to su trofeji koji stoje u vitrini.
2. Kako smo igrali sa Krupom u gostima pred 1000 naših navijača?
3. Kako smo odigrali derbi na Koševu?
Hvala unaprijed na odgovorima. Molim samo bez 56 uzvičnika i upitnika.
2. Igrali smo nerjesno a takvi kao sto si ti ocito da imaju percepciju da su svi klubovi u PL-u karine a Zeljo za njih Real.
3. Izgubili ....casno i posteno!
i neces mi sigurno ti odredjivati koliko cu staviti uopitnika i uzvicnika....
- Plavo-bijeli
#73219 Re: FK Željezničar
To što smo mi kiksali protiv Krupe i Sarajeva nema nikakve veze sa tim da li je Zrinjski kupio, ili nije kupio. Trebao je i Zrinjski kiksati, a mi proslaviti titulu u posljednjem kolu. Da li smo mogli sami uticati na svoju sudbinu, jesmo, a isto smo mogli završiti tri boda protiv Krupe i proslaviti titulu za derbi, pa možda onda ovdje nebi neki pitali "kolko je titula u vitrinama" i slične gluposti.
-
Blue aura
#73220 Re: FK Željezničar
Plavo-bijeli wrote:To što smo mi kiksali protiv Krupe i Sarajeva nema nikakve veze sa tim da li je Zrinjski kupio, ili nije kupio. Trebao je i Zrinjski kiksati, a mi proslaviti titulu u posljednjem kolu. Da li smo mogli sami uticati na svoju sudbinu, jesmo, a isto smo mogli završiti tri boda protiv Krupe i proslaviti titulu za derbi, pa možda onda ovdje nebi neki pitali "kolko je titula u vitrinama" i slične gluposti.
U pičku materinu više i priče kako smo trebali završiti Krupu tada. Ona ekipa je trebala onu Krupu pojesti pred onom podrškom na gostujucoj tribini. Ali kurko dao Rumeni dao go i odmah brani rezultat
- Plavo-bijeli
#73221 Re: FK Željezničar
Jedino je benefit iz te sezone, odnosno odlazak Petrovića zbog neosvojene titule.
-
RasAlGhul
#73222 Re: FK Željezničar
Sutra znači Osmanković sa Rodinom štoperski par, Veselinović na klupi, biće dobar sastav, samo nam je klupa za sutra pravo slaba. Mislim da ih bez problema rješavamo
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#73224 Re: FK Željezničar
Pa sta je ovo u kurac sad 
- insaneinthebrain
#73225 Re: FK Željezničar
nisi dao drugi na vrijeme i sad ti gol visi u zraku