FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Plavo-bijeli

#73176 Re: FK Željezničar

Post by Plavo-bijeli »

BHF_Manijak wrote:Jebete Amaru majku sto nije Svraku i ostale iz te generacije prod'o za velike pare, a ovamo se brani potez sa Memijom, Lendricem i ostalim? Hmmm, zanimljivo...
Ko "jebe" mater Amaru hmm?? :run:
Iz krajnosti u krajnost se ide...
Amar je imao dobar plan za Kvesu, Adilovića, Čolića, Svraku, Zolotića... ali nije imao sreće...Za Svraku ga je zeznuo Sušić što ga nije gurao više u repku, a frajer u svakoj prijateljskoj što je igrao zabijao i to na kakvoj poziciji... imao više golova nego neki naši napadači, ali jbg nije se na vrijeme prodao i to ga je psihički uništilo.
Adilović se morao prodati za dosta niže pare u odnosu na one koje su odbijene uslijed nezadovoljstva navijača i tog trenutnog stanja u klubu.
Za ostale i povrede se zna, šteta.. tako da Amaru ništa tu ne zamjeram, da se moglo uraditi bolje, moglo je, ali svi griješimo.
Što se tiče Lendre, maestralna prodaja, sama činjenica da se nije uspio dokazati ni u drugoj ligi Francuske, govori da je prodaja igrača u 26oj godini života iz naše lige za 300k€, jedan od najboljih transfera koje smo uspjeli završiti :thumbup:
BHF_Manijak wrote:Memija ako ovako nastavi i ne dohaviza se, vidim ga kroz par godina na konobarisanju negdje na Carsiji... Kakva promjena u glavi kod tog momka, to je cudo jedno.
Tvoja neka predviđanja prije dvije godine.
BHF_Manijak

#73177 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

Nisam ja ni rek'o da je trebao ici ni za manje ni za vise, Memija je imao svojih bubica svakako kad je kod nas bio. Talenat, dobar igrac, dok ga nisu poceli saltat tamo vamo da bi samo igrao, ali isto tako neodgojeno dijete.
Moja je poenta bila, upravo sto si ti rekao, iz krajnosti u krajnost. Obje strane seru i u prevelikoj kritici i u prevelikom branjenju uprave, jedenje govana s obje strane po meni!

A da, Amar jeste im'o baksuzluk s povredama. Ja mu jedino Svraku zamjerim, jer je kao trener morao procjeniti koji mu je limiti i da mu je ono zivotna forma bila, te da nikad vise u zivotu nece onako igrati. Treb'o ga je tusnuti za bilo sta i uzeti lovu, al' eto.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#73178 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

BHF_Manijak wrote:Nisam ja ni rek'o da je trebao ici ni za manje ni za vise, Memija je imao svojih bubica svakako kad je kod nas bio. Talenat, dobar igrac, dok ga nisu poceli saltat tamo vamo da bi samo igrao, ali isto tako neodgojeno dijete.
Moja je poenta bila, upravo sto si ti rekao, iz krajnosti u krajnost. Obje strane seru i u prevelikoj kritici i u prevelikom branjenju uprave, jedenje govana s obje strane po meni!

A da, Amar jeste im'o baksuzluk s povredama. Ja mu jedino Svraku zamjerim, jer je kao trener morao procjeniti koji mu je limiti i da mu je ono zivotna forma bila, te da nikad vise u zivotu nece onako igrati. Treb'o ga je tusnuti za bilo sta i uzeti lovu, al' eto.
Memija neodgojeno dijete??? Ako je on neodgojen sta si onda ti? Jedan od rijetih momaka koji je upravo suprotno i te kako odgojen, persira starije, kulturan ali sta treba dozvoliti da ga svaki krusko podjebava. Pola sezone je igrao na totalno za njega neprirodnoj poziciji a opet je bio u skladu sa svojim godinama igracina sa najnormalnijim musicama i greskama za tu dob. Ali to ne moze znati piskaralo koje je loptu sutalo samo na PES-u! Cuj neodgojen..... :shock:
zipoo

#73179 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

jesi napastan
hrasno38

#73180 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

zipoo wrote:jesi napastan
Jesam kada se pisu ovakve stvari jer to dijete znam malte ne od kada je prohadao, znam mu roditelje, sestru i mogu sve prihvatiti da se govori o njegovim igrackim kvalitetima ali da je nepristojan.....
zipoo

#73181 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

hrasno38 wrote:
Jesam kada se pisu ovakve stvari jer to dijete znam malte ne od kada je prohadao, znam mu roditelje, sestru i mogu sve prihvatiti da se govori o njegovim igrackim kvalitetima ali da je nepristojan.....
Ma i kad nije Memija u pitanju ti si napastan
salle_eh1986

#73182 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

hrasno38 wrote:
Nemam veze, opet ti ne znaš a ovi što "sve znaju"...e oni znaju bolje
BHF_Manijak

#73183 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

hrasno38 wrote: Memija neodgojeno dijete??? Ako je on neodgojen sta si onda ti? Jedan od rijetih momaka koji je upravo suprotno i te kako odgojen, persira starije, kulturan ali sta treba dozvoliti da ga svaki krusko podjebava. Pola sezone je igrao na totalno za njega neprirodnoj poziciji a opet je bio u skladu sa svojim godinama igracina sa najnormalnijim musicama i greskama za tu dob. Ali to ne moze znati piskaralo koje je loptu sutalo samo na PES-u! Cuj neodgojen..... :shock:
Onda to dijete nauci da se ne ismijava covjek, koji ti je usput budi receno i trener, koji ima govornu manu tj. muca (Odovoci). Poslusat cete valjda, imas godina da mu dedo mozes biti taman. To je nekultura, neodgoj i bezobrazluk.

I porazno je za covjeka koji se upinje da konta i zna svaki sport, donese sud da golman ima dobra ispucavanja jer je dao s gola na gol gol. :lol: :oops: Veze ti ni o cemu nemas stari, a opra ljude na forumu.
I reci nam jos jednom je li u ofsajdu Krpic na derbiju, o ti veliki poznavaoce sporta. :lol:
zipoo

#73184 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

salle_eh1986 wrote:
hrasno38 wrote:
Tako je
BHF_Manijak

#73185 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

salle_eh1986 wrote:
Jok eto zna ovaj sto sam kaze da ne ide haman od rata na ovamo na utakmice, on sve zna, najpametniji, najbistriji i najbolje konta fudbal. Al' u qrcu. :oops:
salle_eh1986

#73186 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

BHF_Manijak wrote:
salle_eh1986 wrote:
Jok eto zna ovaj sto sam kaze da ne ide haman od rata na ovamo na utakmice, on sve zna, najpametniji, najbistriji i najbolje konta fudbal. Al' u qrcu. :oops:
koe taj
hrasno38

#73187 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

BHF_Manijak wrote:
hrasno38 wrote: Memija neodgojeno dijete??? Ako je on neodgojen sta si onda ti? Jedan od rijetih momaka koji je upravo suprotno i te kako odgojen, persira starije, kulturan ali sta treba dozvoliti da ga svaki krusko podjebava. Pola sezone je igrao na totalno za njega neprirodnoj poziciji a opet je bio u skladu sa svojim godinama igracina sa najnormalnijim musicama i greskama za tu dob. Ali to ne moze znati piskaralo koje je loptu sutalo samo na PES-u! Cuj neodgojen..... :shock:
Onda to dijete nauci da se ne ismijava covjek, koji ti je usput budi receno i trener, koji ima govornu manu tj. muca (Odovoci). Poslusat cete valjda, imas godina da mu dedo mozes biti taman. To je nekultura, neodgoj i bezobrazluk.

I porazno je za covjeka koji se upinje da konta i zna svaki sport, donese sud da golman ima dobra ispucavanja jer je dao s gola na gol gol. :lol: :oops: Veze ti ni o cemu nemas stari, a opra ljude na forumu.
I reci nam jos jednom je li u ofsajdu Krpic na derbiju, o ti veliki poznavaoce sporta. :lol:
Momcino s obzirom kojim se ti poslom bavis i kojim se ja poslom bavim za tebe sam strucnjak nad strucnjacima. Ne prodajem ovdje muda pod bubrege glumeci velikog poznavaoca i fudbala i situacije u Zelji. Jadna je nama majka sa takvim novinarima izmedju ostalog zato i jesmo gdje jesmo u sportu. I vidi ja sam zivio u sistemu u kojem je bilo najnormalnije baviti se svakim dostupnim sportom i nisam ko ti sa sportom se upoznavao preko PS2 i PC-a....zato i znam a ti nagadjas. I ocito se vidi da si fenka re ......fini decko jer da nisi i da si nesto trenirao znao bi da se uvijek u timu na neki nacin podjebava trener kao sto i trener zna podjebavati igrace.
hrasno38

#73188 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

BHF_Manijak wrote:
salle_eh1986 wrote:
Nema veze ja sam sretan da sam obezbjedio "maminim sinovima" da mogu ici na utakmice i zavaljeni u stolice se baviti sportom.....meni dosta!
BHF_Manijak

#73189 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

hrasno38 wrote: Momcino s obzirom kojim se ti poslom bavis i kojim se ja poslom bavim za tebe sam strucnjak nad strucnjacima. Ne prodajem ovdje muda pod bubrege glumeci velikog poznavaoca i fudbala i situacije u Zelji. Jadna je nama majka sa takvim novinarima izmedju ostalog zato i jesmo gdje jesmo u sportu. I vidi ja sam zivio u sistemu u kojem je bilo najnormalnije baviti se svakim dostupnim sportom i nisam ko ti sa sportom se upoznavao preko PS2 i PC-a....zato i znam a ti nagadjas. I ocito se vidi da si fenka re ......fini decko jer da nisi i da si nesto trenirao znao bi da se uvijek u timu na neki nacin podjebava trener kao sto i trener zna podjebavati igrace.
Hvala za ovo momcino, godi. :mrgreen: I ne govorimo o zejebanciji sa trenerom, jer zajebancija je zajebancija, govorimo o ismijavanju covjekove govorne mane. To je bolest, to jarane debili rade, a ti ga brani koliko hoces, ali nisi objektivan, jer ga licno poznajes. To je idiotizam i to nije normalno ponasanje.
Isto pridjes slijepcu i pocnes se sprdat s covjekom jer ne vidi. AKo je tebi to normalno, a eto dicis se da si stariu kov ljudi kad to nije bilo normalno radit, onda fakat ne znam...
I za nekog ko se predstavlja strucnjakom, trebao bi znati pravilo ofsajda, malo bolje shvatati bit igre osim puke statistike tj. da je Vranjes ipak dobar jer je dao gol u gostima ili da Vedran dobro izbija lopte jer je dao s gola na gol pogodak. To se zove jos i povrsnost.
Last edited by BHF_Manijak on 09/09/2018 15:34, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#73190 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

salle_eh1986 wrote:
koe taj
Ovaj sto brani igrace koji ismijavaju trenerovu govornu manu.
Zeljo92

#73191 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

dje zip i njegovih 10 dana :mrgreen:
zipoo

#73192 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

opusteno
drag_gost

#73193 Re: FK Željezničar

Post by drag_gost »

mavi wrote:Kako Memija igra. Šteta što ga stručnjaci tušnuše za male pare.
Odlican su posao uradili, ko to nece da vidi, protiv Zelje je. Memija je tada bio bas los, i godila mu je ova promjena.
BlueBlood

#73194 Re: FK Željezničar

Post by BlueBlood »

Charuga
Globalni moderator

#73195 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Protiv Radnika kući imamo omjer 5-4-1 uz gol razliku 15:10.

Ne znam ima li i jedna druga ekipa da nam tako ne leži kući. Ne računam derbi.
RasAlGhul

#73196 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Kkvo je stanje sa Veselinovićem, jel počeo trenirati, hoće li biti spreman za Radnik?
decko_sa_kovaca

#73197 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

RasAlGhul wrote:Kkvo je stanje sa Veselinovićem, jel počeo trenirati, hoće li biti spreman za Radnik?
Imas sve informacije na zvanicnoj stranici

05.09.2018.

Mladen Veselinović
Istegnuće lista desne noge
trajanje oporavka 5 dana

Po ovome bi trebo biti spreman
RasAlGhul

#73198 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

decko_sa_kovaca wrote:
RasAlGhul wrote:Kkvo je stanje sa Veselinovićem, jel počeo trenirati, hoće li biti spreman za Radnik?
Imas sve informacije na zvanicnoj stranici

05.09.2018.

Mladen Veselinović
Istegnuće lista desne noge
trajanje oporavka 5 dana

Po ovome bi trebo biti spreman
Po ovome nema šanse, to je strogo mirovanje, pa povratak u trenaćni proces, biće rovit u najmanju ruku, znači Zajmović i Zec krila :thumbup:
vryzas

#73199 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

vryzas

#73200 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

https://fkzeljeznicar.ba/zeljo-u-1-16-f ... ega/33839/

16. septembar Željezničar - Radnik
19. septembar Široki Brijeg - Željezničar
23. septembar Mladost DK - Željezničar
26. septembar- Željezničar - Sloboda
30. septembar Željezničar - GOŠK