Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:Sta se sinoc dogodilo sa D3 reciverom, EPG nije radio, tv unazad nije radio, zaledi se slika pa se sam od sebe restartuje, radi 10 minuta pa opet restart... na kraju se restartovao non stop, ja ga ugasio.
Jel crko? sta dalje ako je rikavela?
Zdravo dječak sa šibicama,
da li Vam je sada sve uredu sa D3 uređajem?
Ukoliko nije, javite nam se radi detaljne provjere obzirom da nismo imali radova na istim.
Pa kazu od kuce da je ok, ali dok sam ne vidim ne znam.
Primjetio sam zadnjih dana da cesto dolazi do kasnjenja zvuka, mozda par desetinki ali primjeti se, na usnama recimo kad neko govori a zvuk kasni malo. Moram ugasiti D3 i upaliti da bi se normalizovalo.
vidjecu sta je to... ako je u kvaru, imam li pravo na novi D3 reciver?
@dječak sa šibicama
Javite nam se sa povratnim informacijama nakon provjere.
Evidentirat ćemo tehničku reklamaciju, ukoliko kolege ustanove da je uređaj neispravan, vršimo besplatnu zamjenu.
Telemach wrote:
Zdravo stari lisac,
izvinjavamo se ukoliko ste stekli utisak da ignorišemo Vaš upit.
Navedeni kanali se uredno emituju putem EON usluge. Navedite nam koju poruku dobijete kada pokrenete iste kako bismo izvršili detaljnu provjeru.
Evo upravo sada a poruka glasi da kanal nema prava emitovanja sadrzaja na ovoj mrezi.
Telemach wrote:
Zdravo stari lisac,
Navedeni kanali se uredno emituju putem EON usluge. Navedite nam koju poruku dobijete kada pokrenete iste kako bismo izvršili detaljnu provjeru.
Evo upravo sada a poruka glasi da kanal nema prava emitovanja sadrzaja na ovoj mrezi.
Kanal Pink Media je trenutno zatamnjen, te je to razlog naveden poruke.
Zahvaljujemo se na razumijevanju.
Telemach wrote:
Zdravo stari lisac,
crnivrag wrote:Tu sam, nisam mogao na prezentaciju, jer je ista bila organizovana samo za uposlenike i press.
Aha, a vidim nema te kontam da nisi otisao.
Bice ovo super sa eon risiverima izgleda, svi kanali hevtu unazad, videoteka ovo ono, daljinski na havaz itd. citam ovo sto je mtv zakacio
stari lisac wrote:
A sto nije zatamljenje i na resiveru?
Ukoliko kanal pratite putem D3 uređaja, zahtjeva unos PIN koda.
Podsjećamo, ukoliko ste u korisničkim postavkama spasili PIN kod, ne traži Vam unos istog.
Nadamo se sa Vam je sada jasnije.
Telemach wrote:
Podsjećamo, ukoliko ste u korisničkim postavkama spasili PIN kod, ne traži Vam unos istog.
Telemach wrote:
Ti si danas u nekom hiper modu, za sve imas pitanje.
Po videu bi se dalo zakljuciti da TV ide preko DVB-C a vracanje kanala preko EONa jer ima ulaz za internet. Ovo je neki hibridni box DVB-C i IPTV. Vise ce se znati kad ga neko dobije pa testira do tada samo nagadjanja.
MTV wrote:Ti si danas u nekom hiper modu, za sve imas pitanje.
Po videu bi se dalo zakljuciti da TV ide preko DVB-C a vracanje kanala preko EONa jer ima ulaz za internet. Ovo je neki hibridni box DVB-C i IPTV. Vise ce se znati kad ga neko dobije pa testira do tada samo nagadjanja.
Joj jesam definitivno, cijeli dan kod kuće, odmaram pa sam se pozabavio ovom tematikom.
Sviđa mi se ovo, jako mi se sviđa.
Valjda uskoro bude i kod nas dostupni...