al smo se navadili u listici da pobijedjujemo
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#73076 Re: FK Željezničar
rutinski. bravo oda, bravo igraci

- wewa
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#73079 Re: FK Željezničar
Bravo PLAVI!! Od sljedecih 5 utakmica 4 igramo kuci i to se MORA iskoristiti. Zeljo je stvarno odigrao ovu utakmicu vise nego odlicno. Imali su puno sansi, 3 gola i par izvrsnih odbrana Kjosevskog. Vranjesu je izgleda definitivno noga a nisam siguran ni za Arezinu da ce ostati ali se bojim da ako ne dodju zamjene moze biti problema. Zao mi je sto nisu uboli jos jedan pa da se izjednacimo sa gol razlikom sa Pitarima. Rodin strasan!
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#73080 Re: FK Željezničar
Listica sigurica ko nekad Olimpik 
- al_akhisari
#73081 Re: FK Željezničar
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#73082 Re: FK Željezničar
Cestitke i momcima koji su bili dole, bilo je krasno slusati Jedna si Jedina 
- agnostic_front
#73083 Re: FK Željezničar
Svaka čast!
I izostavljanje one dvojice penzionera
I izostavljanje one dvojice penzionera
- Kinaski
#73085 Re: FK Željezničar
Joj krpica novi lendric Allahami
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#73086 Re: FK Željezničar
osjećam se zadovoljeno 
-
zipoo
#73088 Re: FK Željezničar
Kada dodje ovo moje top pojacanje, prsnut ces
-
Mutivoda
#73089 Re: FK Željezničar
jooooooooooooj jest lijepo.
krpa

to da ga ne ureknemoKinaski wrote:Joj krpica novi lendric Allahami
krpa
-
RasAlGhul
#73090 Re: FK Željezničar
Iako mi je post izbrisan, ne znam zašto, još jednom da čestitam momcima na pobjedi 
-
Itsoktobealone
#73091 Re: FK Željezničar
Bit će bolji od LendreKinaski wrote:Joj krpica novi lendric Allahami
- cvrčak_na_hedonizmu
#73092 Re: FK Željezničar
Oda, doktor fudbala
- UnKnownBA
#73093 Re: FK Željezničar
Koji smo mi levati! Da smo ga onda ostavili i dovodili njemu pojačanja umjesto njegovim neiskusnim nasljednicima danas bi imali par titula više ali džaba kada u klubu nismo imali nikoga da to prepozna. On i sa onom djecom umalo ne osvoji titulu one sezone, da ne pominjemo evropski iskorak sa istim. On je za ove lige stvarno Sarri! Još veću bi glupost napravili kada bi od njega boljeg tražili sve dok ne bude u stanju više voditi ekipu. Mi sa trenutnim finansijama boljeg ne možemo ni zamisliti. Dok je Oda tu ja nijedan "kiks" ne pripisujem njemu nego igračima odnosno nedovoljnom kvalitetu ekipe.
Nevjerovatno koja je razlika Krčmarev Željo i Odin a ekipa identična. Trener je pola ekipe! Vazda je pametnije trošiti pare na nekog provjerenog trenera sa referencama, rezultatima i oko njega graditi tim nego, kao što smo mi radili, dovoditi neiskusne trenera u pokušaju i oko njih graditi tim trošeći pare na "kvalitetne" i provjerene (istrošene) igrače.
Nisam nikakav general poslije bitke, u isto ono vrijeme kada su Odu smjenjivali sam bio protiv smjene i nisam Odu krivio za loše rezultate nego tim koji je bio stvarno nekvalitetan sa Livajama, Diattama ... Oda nije bio kriv sekunde jedne ali su se kola na njemu slomila za katastrofalan prelazni rok gdje su prodati najbolji igrači a nisu dovedene ni približno kvalitetne zamjene.
Oda majstore!
Nevjerovatno koja je razlika Krčmarev Željo i Odin a ekipa identična. Trener je pola ekipe! Vazda je pametnije trošiti pare na nekog provjerenog trenera sa referencama, rezultatima i oko njega graditi tim nego, kao što smo mi radili, dovoditi neiskusne trenera u pokušaju i oko njih graditi tim trošeći pare na "kvalitetne" i provjerene (istrošene) igrače.
Nisam nikakav general poslije bitke, u isto ono vrijeme kada su Odu smjenjivali sam bio protiv smjene i nisam Odu krivio za loše rezultate nego tim koji je bio stvarno nekvalitetan sa Livajama, Diattama ... Oda nije bio kriv sekunde jedne ali su se kola na njemu slomila za katastrofalan prelazni rok gdje su prodati najbolji igrači a nisu dovedene ni približno kvalitetne zamjene.
Oda majstore!
Last edited by UnKnownBA on 03/09/2018 07:33, edited 2 times in total.
- studiorum_tuzlaensis
#73094 Re: FK Željezničar
Kad se prespava i podvuče crta, ovo će biti odličan dan.
Hvala Željo!
Hvala Željo!
- drag_gost
#73095 Re: FK Željezničar
Takvi kao ti su Odu prvi i tjerali onomad.UnKnownBA wrote:Koji smo mi levati! Da smo ga onda ostavili i dovodili njemu pojačanja umjesto njegovim neiskusnim nasljednicima danas bi imali par titula više ali džaba kada u klubu nismo imali nikoga da to prepozna. On i sa onom djecom umalo ne osvoji titulu one sezone, da ne pominjemo evropski iskorak sa istim. On je za ove lige stvarno Sarri! Još veću bi glupost napravili kada bi od njega boljeg tražili sve dok ne bude u stanju više voditi ekipu. Mi sa trenutnim finansijama boljeg ne možemo ni zamisliti. Dok je Oda tu ja nijedan "kiks" ne pripisujem njemu nego igračima odnosno nedovoljnom kvalitetu ekipe.
Oda majstore!
- UnKnownBA
#73096 Re: FK Željezničar
Prvo skoči pa reci hop! Evo ti jedan od mojih komentara iz 2015-te.UnKnownBA wrote: Po meni, sa ovom ekipom, uprava nema pravo postavljati Odi uslov/cilj plasman u Evropu, niti ga smije otpustiti ako ne uspije!
- decko_sa_kovaca
#73097 Re: FK Željezničar
Jarane sigurno 80% navijaca je tad bilo protiv smjene uprkos katastrofalnim rezultatima
-
Tromblon
#73098 Re: FK Željezničar
Osim pocetka tekme kada Su Blagojevic I Curjuric grijesili ostatak je bio vrhunski. Brze akcije, kombinatorika, u odbrani bet on.
Mene ovaj Pavic iz tekme u tekmu sve vise odusevljava. Siguran nazad. Nije panicar. Zna lopte. Asistira. Da je zeru brzi has Roberto Carlos.
Ima Tu Jos prostora za napredak I to raduje.
Siroki katastrofa. Teren gori nego nekada davno u Puracicu. Sta je Ono Tito dragi.
Protiv Radnika nakon sedan godina opey na Grbavici. Vidimo se
Mene ovaj Pavic iz tekme u tekmu sve vise odusevljava. Siguran nazad. Nije panicar. Zna lopte. Asistira. Da je zeru brzi has Roberto Carlos.
Ima Tu Jos prostora za napredak I to raduje.
Siroki katastrofa. Teren gori nego nekada davno u Puracicu. Sta je Ono Tito dragi.
Protiv Radnika nakon sedan godina opey na Grbavici. Vidimo se
-
zipoo
#73099 Re: FK Željezničar
Sta uradi Oda samo za par utakmica. Oda majstore! Procedura napolje!
-
vryzas
#73100 Re: FK Željezničar
zipoo wrote:Sta uradi Oda samo za par utakmica. Oda majstore! Procedura napolje!